Hae Anna.fi-sivustolta

Kissan aivastelu

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Viivi, 20.03.2006.

 1. Viivi Vierailija

  Hei!

  Kissani on parin viime päivän aikana pärskinyt aivastella ihan kunnolla. Onko kellään mitään tietoa mistä se voisi johtua? Onko vaarallista? Pitäisikö ottaa yhteyttä eläinlääkäriin?

  Kissani ei ole päässyt ulos (on sisäkissa), eikä ole ollut muiden kissojen kanssa missään kontaktissa. Nenästä ei myöskään tule mitään eritettä vaan kissa pelkästään aivastelee.

  Kiitos jo etukäteen vastauksista!
   
 2. Sillä Vierailija

 3. Meiju Vierailija

  Sillä voi olla tosiaan nuha. Ei välttämättä liity mitenkään ulkonakäymiseen... Vinkki: Koita mitata kissalta kuume. Jos se ei anna mitata, silloin sitä ei ole. Jos on kuumetta, EHDOTTOMASTI lääkäriin! Kissat on hyviä piilottelemaan sairauksia, tarkkailisin sinuna kattia nyt tosi tiiviisti. Parempi olla liian tarkka kuin huolimaton!
   
 4. Sara Vierailija

  Meidän kisulla oli nenä lämmin kun sillä oli kuumetta. Yleensähän kissan nenä on hiukan kostea.
   
 5. nami Vierailija

  Myös sisäkissalle voi kulkeutua esim. ihmisten kenkien mukana ulkoa madonmunia. Onhan kissa rokotettu ja madotettu ajallaan? Myös madot voivat aiheuttaa aivastelua. Kissalla voi olla myös nuha, mutta vaikka hassulta kuulostaa, myös allergia. Millaista kissanhiekkaa käytätte? Onko kovin pölyävää? Hiekan vaihto voi auttaa, samoin ruokavaliotarkkailu. Millainen kissa on muuten? Leikkiikö, onko muuttunut apaattisemmaksi? Petoeläiminä kissat ovat mestareita piilottamaan todellisen kuntonsa sairastuessaan. Voit soittaa eläinlääkäriin, ei maksa kuin puhelun verran. JOs oireet jatkuvat viikon, kannattaisin lämpimästi kissan viemistä eläinlääkäriin. Kissasta kun tosiaan ei tiedä onko se sairaana vai ei ilman ell-tutkimuksia.
   
 6. vierailija Vierailija

  "Vinkki: Koita mitata kissalta kuume. Jos se ei anna mitata, silloin sitä ei ole. Jos on kuumetta, EHDOTTOMASTI lääkäriin!"

  Jos se ei anna sitä mitata, niin kuumetta ei ole?!
  Ööö.. Millä logiikalla? Ei kukaan kissa halua mittaria perseeseensä ja vaikkei kissa olisi antanut kuumetta mitata, väkisin on aina pitänyt mitata, niin siitä huolimatta kuumetta vain on ollut
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti