Hae Anna.fi-sivustolta

Klaanijohtajuus uhka yhteiskunnalle

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 11.09.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Valtakunnan ylin poliisijohtaja Anders Thornberg varoittaa sukulaispohjaisista rikollisista verkostoista Ruotsia ja epäilee, että ne voivat aiheuttaa uhkaa yhteiskuntaa vastaan tulevaisuudessa. -On tärkeätä, ettemme saa aikaiseksi ryhmiä, jotka asettuvat yhteiskunnan ulkopuolelle omine oikeuksineen rinnakkaisilla yhteiskunnallisilla rakenteillaan, sanoo Anders Thornberg Dagens Nyheterille.

  -Ongelmat, joita käsittelemme, aiheutuvat lähinnä ongelmalähiöistä, tuumaa Thornberg. Hänen mukaansa poliisi haluaa saada resursseja ja huomiota yhteiskunnalta suurten ongelmien ratkaisemiseksi. Aiheen nosti esiin poliisijohtaja Mats Löfving radio Ekotin lähetyksessä, missä hän kertoi, että Ruotsiin muuttanut ihmisiä, joiden tarkoitus on ollut ainoastaanb organisoida ja systematisoida rikollisuutta. Nuo tulokkaat haluavat valtaa ja heillä on voimakas kyky väkivaltaan. Haluavat ansaita rahaa.

  Aiheen lyhennelmään antoi:

  https://www.expressen.se/nyheter/nu-varnar-thornberg-for-kriminella-slaktnatverk/
   
 2. vierailija Vierailija

  Kaikista rikollisryhmistä sukupohjaiset verkostot ovat suurin uhka Ruotsin demokratialle. Näin väittää NOA-johtaja Linda H Staaf SVT:lle. -Pyrkivät rakentamaan rinnakkaisen yhteiskunnan ja rinnakkaisen oikeusjärjestelmän, missä uskollisuus ja valta on perheellä, eikä valtiolla, sanoo hän. NOA:n mukaan Ruotsissa on kolmisentuhatta ihmistä, jotka ovat kolmen erilaisen rikosryhmän jäseniä. On moottoripyöräjengit ja perhepohjaiset rikollisverkostot, joiden lisänä ovat löyhäsidonnnaiset ryhmät pääasiassa ongelmalähiöissä.


  Aiheen antoi:


  https://www.expressen.se/nyheter/polistoppen-de-stravar-efter-parallellt-samhalle/  Poliisi on selvittänyt rikosryhmien olemassaoloa jo ainakin vuuoden ajan. On olemassa tietokanta, jota kuvaillaan "perhepohjaiseksi rikollisverkostoksi".


  https://www.expressen.se/kvallsposten/polisen-har-ett-klanregister-kartlagger-kriminella-slakter-/


  (Näin maalaisjärkisesti perhepohjainen rikosryhmä kykenee ohjailemaan myös vaalikäyttäytymistä, joten siinäkin mielessä se on uhka demokratialle.)
   
 3. vierailija Vierailija

  Ne, jotka eivät tykkää ja hyväksy meidän yhteiskuntaa tai meitä, eivät myöskään halua sopeutua tänne, vaan he luovat omansa, omasta mielestään paremman, mafiaa muistuttavan klaanin. Kun on tämä vakaumus jo alkuunsa, niin mitään ei ole tehtävissä tällaisten sopeuttamiseksi, he eivät halua sopeutua tai tulla osaksi yhteiskuntaa. Heille kyllä kelpaa kaikki yhteiskunnan edut, niitä haetaan väärin perustein ja hyväksikäytetään huijaamalla yhteiskuntaa, mutta mitään ei haluta antaa vastapalvelukseksi takaisin.

  Ainut tapa välttyä näiltä klaaneilta on se, ettei näitä edes päästetä maahan. He eivät kuulu tänne vaan ovat uhka koko yhteiskunnalle samoin kuin terroristit. Pitäisi olla lupa kartoittaa nämä henkilöt ja heidän tausta, kansallisuus jne. ja siltä pohjalta kenties satsata vain kansalaisuuksiin, jotka viihtyvät kulttuurissamme ja jakavat arvomme. Tottakai jossain kansalaisuudessa on myös henkilöitä, jotka voisivat sopeutua tänne, mutta jos ongelmia aiheuttavat kuuluvat paljolti samaan ryhmään, niin näiden tulo tänne tulisi estää kaikkien täällä jo asuvien parhaaksi. Kukaan muu kuin itse klaanilaiset ei halua heitä tänne.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti