Hae Anna.fi-sivustolta

Kloonattu helluntailaispelle

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä frank white, 18.10.2013.

 1. frank white Vierailija

  Helluntailaisuudessa kokouksiin tulevat ihmiset pyritään aivopesemään kloonaamalla heidät monilla eri tavoilla. Ihmiset jaotellaan sitten kun ovat upotuskastetut, ja pärstäkertoimen mukaan heidän asetetaan omille paikoilleen.
  Kuka on tuottava ja hyödyllinen helluntailiikkeelle. Ketkä ovat vain kuluttajia ja turhanpuhujia joiden tehtävä rajoittuu paperinkeräyksiin ja joululehteä kauppaamaan.
  Joku kohoaa arvoasteikossa vanhimmiston päätöksellä ylistäjän asemaan. Ja suurin osa upotuskastetuista helluntailaisista lasketaan kuuluvan kuolleisiin, eikä heidän tehtävänään ole muuta kuin täyttää takapenkki.
  Hyödyllisiä kalastetaan kyllä ja joku harva ihminen ehkä himojen johdattama luulee saavansa sieltä sulamiitin jalkojansa lämmittämään? Seurakunnan taakkana olevista tahdottomista Ihmisistä pyritään tekemään ulkoapäin ohjautuvia, tai mahtikäskyjä tottelevia, vaikka tiedämme hyvin että aito hengellinen kasvu edellyttäisi ohjautumista ihmisen sisältä käsin, mutta pakko ja hengellinen väkivalta on aina kuulunut helluntailiikkeen menetelmiin.
  Esimerkiksi kun puhutaan ylistämisestä niin sen suhteen sanotaan baabelin orjille, kuinka ja milloin pitää nostaa käsiä, tanssia tai hyppiä hakata käsiä yhteen ja huutaa hallelunu?
  Voimakas lahkokarismaattinen kansannaurattaja yleispelle, opillisiin synteihin ja pahoihin tekoihin kiihottaja, saa ihmiset tekemään aivan käsittämättömiä asioita. Jos pitäisi kertoa mitä kauhistusta ovat helluntailaiset harjoittaneet jeesuksen nimessä, minä en häveliäisyyssyistä ala kertomaan sellaisista asioista.
  Jos joku on siitä kiinnostunut menköön poliisien arkistoihin lukemaan helluntailaisten seksuaalisista puuhista.
   
 2. luojan kukkanen Vierailija

  Onpa uskomattoman katkeraa tekstiä:eek: Itse(kin) olen ex-helluntailainen, mutta ei se minusta tuommoista ollut. Jotkut toki osasivat nostaa itseään ylöspäin ja saivat ehkä aiheettomasti korkean aseman seurakunnssa, mutta semmoista on joka paikassa, missä erilaisia ihmisiä liikkuu.
   
 3. frank white Vierailija

  Kaikki kertomani ovat totta eivätkä kaikki ole minun havaintojani.
  Jääköön nyt helluntaiporno lattialla vain helluntailaisten uskon koetukseksi, siinäpä olisi ihmettelemistä.
   
 4. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikö se " helvetin tuli" enää pelottanutkaan, vai tunkiko saarnaaja iholle ?
   
 5. frank white Vierailija

  Eikä nykyäänkään saisi kenenkään lähteä kotiseurakunnasta minnekkään Jumalan työhön, ennen kuin on täyttynyt Pyhällä Hengellä, kielillä puhumisineen ! Jeesuksen käsky

  Suuri päällikkö on imaissut piipullisen ja lausii sanoja jotka eivät sovi Jeesuksen suuhun.
  Ei tosiaan saa lähteä liikkeelle ennenkuin on varma lähettäjän tahdosta. On oltava varma että on kutsuttu ja lähetetty julistamaan sanaa teille ja aitovierille.
  Meidän tulee kertoa ihmisille kuinka pelastutaan, että he luopuisivat kadotuksen teistä, millä maailma vaeltaa.
  Minä en lähtisi mihinkään apostoliksi vaikka joskus on kaunis "suttura" kutsunut oikein vakuuttuneena että pitäisi lähteä pian.
  Samaten jos joku möläyttää "profetian" että pitkälle matkalle olisi lähdettävä, henki käski sanomaan.
  Saattaisi profeteeraaja saada äkkilähdön ovesta ulos vaikka se olisi lukittu, ellei olisi 2 metrinen koljatti ja 160 kiloinen kinttupainija.
  Mitä hengellä täyttymiseen tulee tarkoittaa intiaanimme kokemukseen perustuvaa hengen saamista vapinan ja tärinän kanssa, johon sisältyy kielilläpuhuminen.
  Olen nyt pääpiirteittäin esittänyt ja jättänyt sen asian muiden käsiteltäväksi. Pyydän muita palstalaisia arvostelemaan onko väitetty oppi Raamatullinen ja perustuuko se Jeesuksen käskyyn?
   
 6. lauantain unelma Vierailija

  helluntailaiset menettelevät jos joku on uudestikastettu, mutta pian havaitaan että ei häntä ole kastettu uskovana vaan synneissään ja pakanana.
  Uskovien kaste olikin luopion ja valhettelijan kaste, petos seurakuntaa kohtaan.
  Mutta asiaan.
  Onko esim. läheltä otettu tapaus tapaus, Mohikaani käsiteltävä uudestaan?

  Miten voidaan ottaa takaisin uskovien yhteyteen uskonvana kastettu, joka on saanut väärän upotuskasteen, pettämällä syntiensä tähden helluntaiseurakuntansa joka kaiken lisäksi on erotettu seurakunnastaan, kuin se kuuluisa syntipukki?

  Eikö olisi selvästi ymmärrettävä että sellaisen henkilön kaste mitätöityy kuten hänen uskonsa, kielilläpuhumisensa ja kaikki hyvä jos niitä löytyy edes yhtäkään mainitsemisen arvoista?

  Minusta henkilön voidaan sanoa kuuluvan kirkon lapsikasteeseen joka on pätevä kaste ja sitä myötä olisi henkilön syytä liittyä takaisin kirkkoon saamaan oppia papeilta ja piispoilta?
  Onko avauksen hengellinen anti Raamatullista ja mitä mieltä palstalaiset ovat?
   
 7. jooo jooo Vierailija

  -X-
  Merkki joka lahkoissa tarkoittaa todistusta ja tunnustusta suoritetusta ulkoisesta teosta ei käsitä muuta kuin ulkoisen asian tapahtuneesta toiminnasta.

  Kuuliaisuus joka lahkoissa kohdistetaan kuuliaisuutta lahkon opin mukaisiin vaatimuksiin,
  eikä kuuliaisuutta Jumalaa kohtaan ja Hänen sanansa sisältöön ja sen antamiin siunauksiin ja myös vaatimuksiin joita on runsaasti niin sanassa kuin sakramenteissakin.

  Tunnustaminen lahkoissa on siirtyminen pahan hengen valtakuntaan jossa tunnustus täytyy yleisesti ottaen julistaa ihmisten edessä. Se on julkista Kristuksen kiroamista ja jonkun toisen hengen alaisuudessa olemista.

  Tahdon ratkaisu on ilman Jumalan tekoja tapahtuneen kuvitteellisen uskon itselleen
  ottamista.

  Hengen saaminen tapahtuu lahkoissa ulkopuolisena tapahtumana ilman Jumalan sanaa
  jossa henki on samaa laadultaan kuin shamanismissa ja noituuden eri muodoissa.
   
 8. minni-hiiri Vierailija

  Ei kukaan voi kieltää tosiasioiden valossa että helluntailaisissa esiintyy pedofiliaa, homoseksualismia, avioeroja ja sellaista yhdyselämää joka kuuluu elainkuntaan jolla tarkoitan niitä "susipareja".
  Mutta kun tällaisista synneistä puhutaan helluntaililaisten kanssa he johdattavat asiat luterilaisuuteen vedoten kansan suurimman osan kuuluvan kirkkoon, mutta eivät voi vedota että luterilaiset uskovat eläisivät kuin siat,sudet ja koirat.
  Ja helluntailaiset eivät voi osoittaa ainuttakaan luterilaista uskovaa joka olisi pedofiili joka olisi armahdettu vanhemmiston päätöksellä tai että tunnustavassa luterilaisuudessa uskovissa olisi homoja tai lesboja, vaikka luther säätiö eheyttää heitä.
  Luulen että itse ukko Luther eheyttäisi helluntailaisia homoja ja lesboja, jotka sivumennen sanottuna ovat juuri niitä sikoja ja koiria joista Jeesus varoittaa, Ehkä ei luther mutta joku maltillinen helluntailainen eliminoisi sellaiset pirun riivaaman raamatun mukaisella tavalla kaasulla ja miekalla ja hirsipuulla. Mutta luulojeni lisäksi kuten luther on sanonut, ripustaisi kuusen ylimmille oksille nämä uudestikastajat jotka valehtelevat , että kansa näkisi, tässä olen enkä muuta voi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti