Hae Anna.fi-sivustolta

Kohonneet valkosolut

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Paineita on, 14.04.2008.

 1. Paineita on Vierailija

  Mistä voi johtua kun valkosolut ovat koholla. Verikokeita on otettu useita, on vatsa ultrattu ja tehty tähystys, eikä ole mitään löytynyt. Mutta valkosolut on hieman yli 11. Mistä voi johtua? Voiko stressi vaikuttaa? Lääkärit ei ole osanneet sanoa mitään syytä.
   
 2. Ei huolta! Vierailija

  Viitearvot ovat vain viitteellisiä. Jokaiselta löytyy jokin arvo, joka ei osu tälle viitearvoalueelle, kun vain riittävästi tehdään tutkimuksia. Jos lääkärit eivät löytäneet mitään syytä, ei sille luultavasti mitään syytä löydykään, kannattaa kuitenkin kontroloida jonkin ajan kuluttua.
   
 3. edellinen Vierailija

  tehtiinkö valkosolujen erittelylaskenta ja oliko se normaali?
   
 4. Paineita on Vierailija

  En tarkkaan tiedä mitä kaikkia tekivät. Monet verikokeet on otettu. Eräs hoitsu sanoi, että valkosolujen pitäisi olla alle 8 ja toinen sanoi, että alle 11, kokeet näyttivät 11,7. Reilu kuukausi on tullut hypättyä lääkärissä. Melkein joka viikko ja joskus parikin kertaa viikossa. Eikä selvyyttä tule.Vaikuttaako nuo arvot pahalta?
   
 5. Ei huolta! Vierailija

  Kyllä poikkeavat arvot kannataa kontroloida jossakin vaiheessa, mutta en sinunan olisi tosiaan kovinkaan huolissani. Minun nähdäkseni 8 on ennemminkin oikea viitearvo. Ei sinulla satu olemaan esim. allergiaa?

  Leukosyyttien lisääntymistä esiintyy monissa sairauksissa, leukemioissa, bakteerien aiheuttamissa tulehduksissa, joissakin virusinfektioissa ja myrkytystiloissa, kudostuhoissa, allergioissa.... jos olet lääkärissä käynyt ja jotakin on tutkittu, niin eiköhän sieltä ne pahimmat ole jo seulottu pois.
   
 6. Rauhoitu jo... Vierailija

  Voi hyvä isä. En yhtään ihmettele, että jonotusajat lekureille ovat pitkät, jos pelkästään moisen leukkareiden kohoamisen takia juostaan lääkärillä monta kertaa. Sinun arvosi ovat VAIN HIUKAN keskiarvoa korkeammalla. Eikä se viittaa mihinkään "tautiin". Rauhoitu. Joillakin ihmisillä leukkarit nyt vain normaalistikin ovat hieman koholla.
   
 7. Paineita on Vierailija

  Kuules, en ole todellakaan juossut lääkäreissä!!! Ensimmäisen kerran vuosikausiin menin lääkäriin ja vieläpä yksityispuolelle, että kunnalliset palvelut jää toisten käyttöön.Ja huom!!! LÄÄKÄRIT OVAT MÄÄRÄNNEET NÄMÄ AJAT JA TUTKIMUKSET!!!!!! En ole mikään ruikuttaja joka hyppäisi joka viikko lääkärissä sairaslomaa hakemassa. Hoitohenkilökunta vain sanoi, että pitää tutkia mistä johtuu kun leukkarit kohoaa. Ajattelin vain kysyä täältä jos jollain olisi ollut vastaava tilanne, että olisin saanut henkistä apua siksi aikaa kun joudun menemään TAASEN lääkäriin. Vaikka mitä neuvoa kysyy, niin aina joku tulee haukkumaan. Sinähän tosiaan tiedät kuinka usein olen elämäni aikana käynyt lääkärissä, kiitos haukkumisesta. Voisitko laittaa tänne palstalle listan sairauksista milloin saa mennä lääkäriin ja milloin pitää pysyä kotona, etten vain enää vie sinulle varattuja aikoja.
   
 8. noloa Vierailija


  Mielestäni on todella törkeätä ruveta täällä haukkumaan toisia . Ihmiset huolestuu ja menevät siitä syystä lääkäriin lääkärit ovat sitä varten . Itse voin kommenttoida sinun oireisii nsne verran että kävin tänään äitini kanssa lääkärissä ja hänenkin arvot oli hiukan yli 11 , ja normaali arvo on 8,4 .Sinuna en huolestuisi koska pieninki jopa huomaamaton flunssa , mitä ei aina itse tajua , tai hammas tulehdus tia mikä vaan voi nostaa solujen määrää. On hyvä tarkkailla aina tilannetaa mutta ei syytä huoleen .
   
 9. Reumaatikko Vierailija

  Minulla taas leukosyytit on liian alhaalla. Arvo vain 2 ja olisi ollut tänään biologisenlääkkeen tiputus, mutta väliin jäi se kerta.
  Taas parinviikon päästä verikokeisiin, josko sitten leukot olisi nousseet.
  Pelottaa kyllä, kun haimasta on jotakin ylimääräistä näkynyt mangneettikuvissa. Sappirakon poiston jälkeen piti käydä niissäkin kuvissa. Toivon vaan että arvot olisi flunssan jälkitilaa.
   

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti