Hae Anna.fi-sivustolta

koirahoitola

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä otto, 24.04.2006.

 1. otto Vierailija

  Olemme lähdössä perheen kanssa etelänmatkalle ja Otto-koiramme tarvitsee hoitopaikan. Onko kellään kokemuksia koirahoitoloista? Niitäkin varmaan löytyy eritasoisia. Kauhistuttaa vaan ajatus, että koira joutuisi istumaan pikku häkissä suurimman osan päivästä. Loma menee pilalle jos ei lemmikki ole luotettavassa hoitopaikassa.
   
 2. b Vierailija

  Milloin olette reissuun lähdössä? Paikka pitää nimittäin varata todella hyvissä ajoin, jos on sesongista (joulu, heinäkuu ainakin) kyse!
   
 3. Sirkka Vierailija

  Mistä olette koiran hankkineet. Ottaisiko kasvattaja koiran hoitoonsa.
   
 4. missä olette Vierailija

  Riippuu missä kaukaa asutte.koiran voi pitää myös kotona 4-h kerholaiset käy hoitamassa. Monessakin kaupungissa,kunnassa ko. kerho on.Ei ole edes niin kallis ..tytöt ovat tosi mukavia asiaansa paneutuneita..ainakin täällä meillä.Koira saa olla tutuissa ympäristössä.Tyttö käy 5kertaa katsomassa.Ulkoiluttaa ,leikkii,antaa ruoan jne. voi viedä kotiinsakkin jos haluaa.He tulevat vielä kotiisikin hoitamaan jos haluat..tietty se maksaa.soitteleppa ja kysäse.Minusta koiralle on parasta näin.Meidän koira on huono kaveeraan toisien koirien kanssa.Sitten vielä voi soitella koko ajan kysellä kuulumisia.
   
 5. pikkupiski Vierailija

  Tiedättekö koiranhoitohintoja hoitoloissa tai 4h-kerhoissa?
   
 6. Mä ja koiralauma Vierailija

  Opiskelu aikana tein lomat ja viikonloput töitä n. 15 paikkaisessa koirahoitolassa, suunnilleen viiden vuoden ajan. Silloin tuli tutustuttua myös muihin alueen hoitoloihin ja kyllä ne kaikki olivat tosi mukavia ja luotettavia paikkoja. Kaikki ""ilmoitetut"" hoitolathan ovat eläinlääkäreiden ja eläinsuojeluviranomaisten valvomia paikkoja, joiden omistajille hoitoloiden ylläpito ei ole pelkkää bisnestä; sillä kun harvoin pääsee rikastumaan.. =)

  Hoitolasta riippuu, kuinka ulkoilut ym. on järjestetty. Yleisin käytäntö on, että koirat ulkoilevat tarhoissa ja lisäksi koiraa lenkitetään omistajan toiveiden mukaan. Vrk maksu sisältää yleensä perushoidon lisäksi myös ruuat. Koira pääsee pyörä-/ kävelylenkille tai vaikkapa uimaan mikäli omistaja niin haluaa mutta näistä peritään usein lisämaksu, esim. 1 h lenkki 6e tms. Itselläni on nyt kotona 6 koiraa ja mikäli kotiin ei hoitajaa saada, on osa viety aina tuttuun hoitolaan. Saman perheen koirat sijoitetaan omistajan toiveen mukaan joko samaan tai eri ""häkkiin."" Kokemuksesta tiedän, että sellaisetkin koirat (omat collieni mukaan lukien), jotka potevat kovaakin eroahdistusta isäntäväen jättäessä heidät hoitolaan, tottuvat ja viihtyvät hyvin, kun vaan emäntä/ isäntä häviää näkyvistä. =) Yleensä hyvät uudet hajut ym. vievät voiton koti-ikävältä. Koira voi jopa nauttia ""omasta hotelli lomastaan!""

  Hoitolassa voi käydä etukäteen tutustumassa ja ottaa selvää kuinka päivät siellä kuluvat. Uskallan väittää, että ammattilaisten käsissä myös Otto viihtyy ja te saatte rentoutua rauhassa, koska tiedätte hänen olevan hyvässä paikassa!
   
 7. häkitöntä Vierailija

  vaihtoehtoa:
  www.koiramaki.net
   
 8. Kahvi Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.11.2006
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suosittelen La-Jun koirakotia siuntiossa. Todella hyvä paikka jossa koirani on aina viihtynyt. Siellä koira saa sitä ruokaa mitä pyydetään, sillä on oma sisä"huone" josta ovi kivan kokoiselle pihalle. Koiraa saa myös leikkiä muiden koirien kanssa jos etukäteen niin sovitaan. Koira viedään myös lenkille jos halutaan. Koira pestään ja harjataan ennen kotiintuloa. Olen ollut todella tyytväinen ja koirani on aina iloisesti mennyt tarhaansa ja ollut hyväntuulinen kun olen hakenut sen pois sieltä.
   
 9. Krhöhöm Vierailija

  Hassua, miten ristiin menee mielipiteet: omat ja muutaman tuttavan kokemukset ko. koirahoitolasta on ihan toisenlaiset. Koirallamme oli lisäksi tulisiaina viikon hoitoreissulta täitä, samoin tuttujemme koirilla oli täitä. Hoitolasta kerrottiin, että mahdotonta estää täiden esiintyminen niissä oloissa.

  Kokemuksemme on viiden vuoden takaa, enää emme mene kymmentä kilometriä lähemmäs sitä tarhaa. Toimiiko se vielä myös löytökoirien vastaanottopisteenä?
   
 10. Kahvi Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.11.2006
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  0
  kokemukseni ovat myös n 5 vuoden takaiset (silloinen koirani on nyt kuollut, eikä uusi kaverimme ole vielä tarvinnut hoitopaikkaa).
  Koska kopit ovat osittain avonaisia niin jos joku tuo täisen koiransa sinne (syy olkoon omistajan) niin voihan se olla, että täit leviävät.
  Itse vein koirani sinne n 3 kertaa (jossa se pisimmän ajan joutu olemaan melkein 3 viikkoa) ja kuten sanoin itse olin tyytyväinen.

  Veimme koiran myös kerran toiseen kenneliin myös etelä-suomessa (valitettavasti en muista nimeä), siellä oli omistajilla bergamascoja. Se oli järkyttävä kokemus. Paikat olivat likaiset ja epämiellyttävät, piha sotkuinen ja pahinta oli, että kun haimme koiran oli se väsynyt eikä hirveästi "innostunut" kun meidät näki (olisivatkohan antaneet rahoittavia???). Jouduimme valitettavasti jättämään koira sinne kun emme ehtineet saada muuta hoitopaikka sille.
  Jos paikka kuulostaa tutulta, ehdotan, että ette todellakaan mene sinne.
   
 11. jore44 Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.12.2006
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  hyvä hoitola:
  hyvä siisteys ja hygienia
  ei sohvia, patjoja yms hoitolan toimesta sisätiloissa
  reilusti pestävät sisätilat, eli ei paneelia yms
  hoitajalla pitkäaikainen kokemus
  ulkotarhoja yhtä paljon kuin hoidokkeja, sillä kun yhtä-kahta talutetaan niin muittenkin on saatava olla ulkona
  korotetut makuualustat
  riittävästi ruokavaihtoehtoja

  tällainen hoitola löytyy ainakin keski-suomesta
   
 12. Riinan omistaja Vierailija

  Haikkoon Koirahoitola. Viihtyisä hoitola. Ja koira menee sinne mielellän uudelleenkin. Eli luotan koiraani. Että sillä on hyvä sielä olla. Ja kun hain koiraani pois. Niin koirani seuraa. Hoitotätiä. Eikä sillä näy olevan mitään kiirettä kotiin lähteä. Näkee että se viihtyy sielä. Onko jollain kokemuksia paikasta ?
   
 13. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuusulasta löytyy Juppsguard. Henkilökunnalla myös ongelmakoirakoulutuspohja.
   
 14. j.jesse Vierailija

  kokeileppa anjan hoitolaa laukaan leppävedellä
   
 15. Hesasta Vierailija

  Missähän tuo Laukaakin sijaitsee? Täältä pääkaupunkiseudulta ei oikein viitsi satojen kilometrien päähän lähteä koiraa viemään, vielä näillä talviliukkailla. Vaikka olisi kuinka hyvä paikka.
   
 16. hesaton Vierailija

  Voi sua! Kyllä sää sieltä Hesastakin ainakin yhden koirahoitolan löydät, jos vaan viittit selata keltasiasivuja. Mut sehän vaatii sorminäppäryyttä se.;)
   
 17. Kajsa Vierailija

  Kennel Fourier Ylöjärvellä on ainakin hyvä. Siellä koira on kodinomaisessa hoidossa ja saa elää perheen keskellä, eikä tarvi olla missään tarhassa. Isot läänit talon ympärillä aidattu, joten karkuunkaan ei pääse. Suosittelen!
   
 18. tintti Vierailija

  Heippa!

  Ollaan lähdössä reissuun ja tarvitsemme koirallemme hoitopaikan. Koska asumme Kanta-Hämeessä niin tsekkailin tietenkin koirahoitoloita lähialueelta.
  Silmiini osui koirahoitola AstraDog joka näytti mukavalta paikalta.

  Onko teillä kenelläkään kokemusta ko. paikasta tai tiedättekö ketään jonka koira olisi siellä hoidossa ollut??

  Eli millaista hoito on ollut, onko koira viihtynyt ym.

  Olisi mukavampi lähteä lomalle kun voi olla varma että rakkaalla lemmikillä on kaikki varmasti ok ja hoito ja olosuhteet loman ajan hyvät.
   
 19. iida jokelainen Vierailija

  montako päivää olisitte pois olen kokenut koira hoitamaan minulla on 18 hoitokoiraa tässä on puhelin numeroni niin soita jos haluat tuoda koiran tänne
   
 20. sohvis Vierailija

  Otan koiraihmisten ryöpyt päälleni, ja sanon suoraan, mitä ajattelen. Kysymys on hylätyistä koirista ja myös kissoista. Niille on hoitoloita, ja elättävät ja tuputtavat näitä joillekin narrattaville. Tällainen touhu on syytä lopettaa. Kaikki hylätyt lemmikit piikille pois turhakkeina.
  Jospa tällainen raaka peli järkiinnyttäisi ihmiset, ja eivät hanki lemmikkejä hetken mieliojohteesta.
  Monet vanhemmat joutuneet vastoin tahtoaan koiran pitäjäksi lastensa taholta.
  Lapsi kyllästynyt lemmikkiinsä, ja vanhemmat eivät ilkeä kieltäytyä jostain syystä.
  Ei sen näin pidä mennä.
  Paraikaa 800 koiraa odottaa uutta kotia. Kyllä nuo joutaa koirien taivaaseen, eikä tuputeta kellekkään vaivoiksi. Jotkut koirahöntit raahaavat Viron ja Venäjän hylkykoiria Suomeen ja tyrkyttävät sitten niitä joillekin.
  Typerää ja edesvastuutonta touhua.
   
 21. Ressukka Vierailija

  Ajattelisit edes sen sijaan, että kirjoitat joka palstalle vain tarkoituksenasi provosoida. Kysymys on hoitopaikasta matkan ajaksi, jos olisit vaivautunut lukemaan, mistä kirjoitetaan.

  Oletko ylpeä itsestäsi? Elämästäsi? Etkö halua edes yrittää saada elämääsi sisältöä, ihmissuhteita, harrastuksia, työtä? Oletko luovuttanut?

  Säälin sinua. Joutaisit piikille.
   
 22. sohvis Vierailija


  Pitihän tämä arvata. Mikset sinä ymmärrä lukemaasi. Otas uusiksi, jospa sitten alkaisit tajuta.
  Tarkoitus ei ole provoisa, mutta te koiralliset jostain syystä provoisudutte tosi helposti.
  Pyrin kirjoittamaan asiasta, ja jospa sitä kautta alkaisivat ihmiset miettiä asioita tarkemmin.
  Kuten itsekin tiedät, hyljättyjä koiria, kissoja on kaikkialla.
  Ei kai näin pidä olla.
  Ps. Minua ei tarvi piikittää. Kyllä viikatemies hoitaa hommansa.Ennemmin tai myöhemmin.
  En ole kuitenkaan koira.
   
 23. jep Vierailija

  hyvin loppui tämäkin keskustelu...
   
 24. MyyTii Vierailija

  Öö.. en nyt ihan tajunnu tota käännettä joka asiallisessa keskustelussa tapahtui :O

  Noh, enihau, LOMAmatkan (lue. hylkäämisen:DD) ajaksi suosittelen Ylöjärvellä sijaitsevaa koirahoitola Haukkumäkeä. Hyvä, luotettava paikka, jossa on hyvä tunnelma. Tykkään yrittäjien tavasta käsitellä koiria, myöskin arvot kohdillaan. Uskaltaa siis viedä oman pikku hirviönkin sinne:D

  Lenkit ja ruokinnat kohillaan, tilat ihan uudet. Eivätkä onneksi tuputa koiraa kenellekään muulle vaivoiksi......:D
   
 25. Haukku Vierailija

  Uudeltamaalta löytyy monta hyvää koirahoitolaa. Katso: Vihdin koirahoitola
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti