Hae Anna.fi-sivustolta

koirahoitola

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä otto, 24.04.2006.

 1. MUMMO VANTAALTA Vierailija

  Meillä on sakemanni kohta 13 v. Ja oli 2 vrk koirahoitolassa ensimäistä kertaa. Sillä oli mennyt siellä hienosti, ruokinta, ulkoilu oli toiminut hyvin ja me olimme todella tyytyväisiä. Paikka oli siisti, paikan pitäjä oli asiantunteva. Hän oli tehnyt juuri kuin me kotona koiramme kanssa. Ruokkinut ja ulkoiluttanut meidän päivärytmin mukaisesti. Kun menimme hakemaan koiramme katsoi tuleeko se mamman tai hoitajan luo. Paikka sijaitsee Siuntiossa. Suosittelen sitä.
   
 2. jore Vierailija

  Olen käyttänyt 18 vuotta Anja Kalmarin koirahoitolaa Laukaan Leppävedellä, matkaa Jyväskylästä noin 15 kilsaa. Ehdottoman ammattilaitoinen henkilö ja kertaakaan ei ole ollut tuliaisia koirassa.( Anjan hoitolassa ei ole sohvia yms kirpun kerääjiä ja hän desinfioi paikan jokaisen koiran jäljiltä.) suosittelen 110 %
   
 3. hoitopaikan etsijä Vierailija

  Onkohan Pirkanmaalla muita kodinomaisia kuin Oriveden HoiDOGki? Ja Teisokossa on Dogwit, mutta sen hintoihin ei kahden koiran omistajana kykene. Ennemmin unohdettava matkat. HoiDOGki vaikuttaa kivalle muuten, mutta pitävät hoitokoiria keskenään. Meillä ei toinen koira (terrieri) oikein sovi isoon laumaan.
  On myös paria sellaista kokeiltu, jotka vain ottavat kotiinsa hoitoon, kun tekevät etätyötä tms mutta tahtoo olla aina lopettaneet homman kohtapuoliin.
   
 4. Koirien ystävä Vierailija

  Hei! Meillä on kaksi Norfolkkityttöä Ruusu ja Helmi. He olivat kaksi viikkoa hoidossa Onnen Koirassa Hyvinkäällä. Olemme todella tyytyväisiä hoitolan palveluihin. Jos haluatte laadukasta hoitoa koirillenne, valitkaa Onnen Koira.
   
 5. Pettynyt Vierailija

  Hei,

  Etelä-Hämeen koirahoitolaan ei ainakaan kannata viedä koiraansa. Ulkoiset puitteet ovat kyllä hyvät, mutta ensimmäiseksi tyrmistytti huono asiakas palvelu. Suurempi murhe oli se, että koiramme (joka on ollut aiemminkin eri koirahoitoloissa ja reippaana ja sosiaalisena niissä on hyvin viihtynyt) oli aivan masentunut ja likainen sieltä tullessa. Heidän mukaansa mitään muuta ei ollut ongelmana ollut kuin että koira ei ollut syönyt, mutta rassukka oli niin stressaantunut että karvat pöllysivät.

  Varoituksen sana siis: ehkä meidän kohtelumme oli poikkeus, mutta ainakaan itse emme toiste tänne koiriamme vie.
   
 6. Viimeinen pisara Vierailija

  Moikka! Älkää ikinä hyvät ihmiset viekö koirianne Tikkakosken koirahoitolaan! Todella epäsiisti paikka, koirat ovat siellä häkissä omien pissojensa seassa, miten sitten ulkoilu toteutetaan..tiedä sitä. Desinfioinnista ei ole tietoakaan. Vaikka omat kupit olisi mukana, kupit jotenkin kuitenkin kiertää siellä, ja tuloksena KENNELYSKÄ! Mitään rokotuksia ei ns. vaadita, eli omalla vastuulla viet koirasi sinne pöpöpesään. Omalla koirallani kaikki rokotukset ok, ja kaksi kertaa saanut kennelyskän sieltä. Plus lisänä vielä muita yllätyksiä, muutamia outoja patteja poskissa, jaloissa karvattomia länttejä jne. Että näin siellä, en todellakaan halua että muut koirat joutuvat tätä samaa kärsimään, älkää viekö sinne!
   
 7. Ensku Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.05.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moikka!

  Jos koirahoitolat ei ylipäätään vaihtoehtona viehätä, niin ite oon kokeillu tällasta palvelua ku Tendea. Nettiosote on Etsi tai tarjoa apua -Tendea.fi Sieltä löytyy sellasia jotka voi esim ottaa koiran omaan kotiinsa hoitoon. On toiminu ainaki mulla hyvin.
   
 8. Rapsuttamo Vierailija

  Kesän 2012 aikana avataan kotioloissa pidettävä koirahoitola Rapsuttamo Ylöjärvellä. Katso lisätiedot rapsuttamo.fi.
   
 9. Eero Vierailija

  Oma koiramme on ollut tikkakosken hoitolassa vuodesta -91 alkaen 2-5 kertaa vuodessa, mitään ongelmia ei ole ollut. Eli näin voi olla erilaiset kokemukset samasta paikasta..
   
 10. ahku Vierailija

  Minulla on noista 4-H dogsittereistä vain hyviä kokemuksia. Vakityttö tuli mielellään kotini asumaan useammankin pienen reissuni ajaksi. Ja hoiti kaksi koiraani todella hyvin.

  Kokemuksia lähiseutusi hoitoloista kannattanee kysellä myös paikkakuntasi koiraharrastajilta. Ellet tunne, saat yhteystietoja eri yhdistyksiin kennel-liitosta.

  Ja eläinlääkärit kenties voivat myös suositella hyviä hoitoloita.
   
 11. Koiraihminen Vierailija

  Voimme suositella lämpimästi kaikille La-Jun koirahoitolaa Siuntiossa. Paikka on siisti, koira viihtyi ja sai paljon liikuntaa. Paikan pitäjä Sirpa Soini on selvästi eläinrakas ja sydämellinen ihminen. Koiramme menee sinne taas ensi kuussa uudestaan lomamatkamme ajaksi.

   
 12. Harmitus Vierailija

  Siellä ei myöskään ulkoiluteta koiria ja pitäjien loma aikoina huolehtii lapset koirista jolloin ne ovat päivät pitkät yksin eikä ulkoilmaa näekkään. Eivät ulkoile edes omien koirien kanssa vaan pitävät muka juoksutarhoissa missä ei taatusti saa sitä määrää liikuntaa mitä isot koirat tarvitsee. Niinpä niin koiraharrastajat ovat näköjään niitä pahimpia.
   
 13. SiniNieminen Vierailija

  Mulla on niin monia huonoja kokemuksia koirahoitoloista, että en todellakaan nykyään sellaisiini koiraa halua viedä. Sen sijaan oon löytänyt hyvän ratkaisun, jossa koira saa olla hoidossa omassa kotonaan tai ainakin kodinomaisissa oloissa. Tendea.fi -palvelusta Lastenhoitaja, kotipalvelu, siivous, eläintenhoitaja - Tendea.fi löysin helposti koiranhoitajan Eläintenhoitaja - eläintenhoito - eläinten hoitaja - Tendea.fi pitämään huolta koirastani. Pari kertaa on tyttö tullut mun kämpille hoitamaan ja kerran vein koiran hoitajan kotiin viikoksi. Ja aina on toiminut hyvin ja koira on ollut paljon vähemmän stressaantunut kuin koirahoitolareissun jälkeen!
   
 14. Ankku Vierailija

  Tuolta Tendeasta oon itsekin löytänyt hyvän koiranhoitajan, voin suositella! :)

  Koiranhoito
   
 15. Ankku Vierailija

  Oho, äskeinen linkki ei toiminutkaan. Tätä yritin siis laittaa: Koira hoitoon
   
 16. Vilperi Vierailija

  Yksi paikka mitä voin suositella lämpimästi on http://www.koirapaivakoti.fi jos koira tarvitsee vain päivähoitoa. Meidän labbis käy noin 1-2 kertaa viikossa riippuen meidän menoista ja tykkää kovasti. Siellä ei ole mitään häkkejä ja koira on takuulla väsynyt kotiin haettaessa :D
   
 17. Lomailija Vierailija

  Hyvät ulkoset puitteet koirille. Tutustumiskerralla asiakaspalvelu OK. Hakiessa asiakaspalvelu oli kehnoa, tuntui olevan tärkeämpää tekemistä. Koira, pedit ja lelut olivat ulosteessa. Koira eivät olleet saanneet sinne vietyjä omia eväitä, koska kotonakin vatsan toiminta oli erillainen kuin normaalisti.
  En suosittele kenellekkään koiraansa rakastavalle omistajalle!!
  Vai kävikö meilläkin huono "tuuri"!!!???
   
 18. niinpä niin Vierailija

  Itse koirahoitoloissa työskennelleenä voin sanoa, että hoitolan työntekijät eivät ole ihmeiden tekijöitä, jotka pystyvät ihan mihin vain. Jos omistaja tuo koiransa hoitoon ja koira alkaa stressaamaan ympäristöstä, niin mitä ne hoitajat voivat tehdä jos tavoite on aina mahdollisimman vähästressinen ympäristö? Kaikki koirat eivät sovi hoitoloihin vietäväksi ja varsinkaan isoihin hoitoloihin, jossa luonnollisesti enemmän koiria ja enemmän ääntä. Ja mites hiljennät koirat, jotka kotonakin vahtivat ja haukkuvat päivät pitkät.
   
 19. Ikävää Vierailija

  Kyseistä paikkaa en voi suositella!!! Sovituista asioista ei ole aina ihan pidetty kiinni ja on ehkä annettu ymmärtää jotain mikä ei käytännössä kuitenkaan pidä paikkaansa! Asiakaspalvelu on eläintä viedessä asiallista, mutta eläimen kuulumisia soittaessa ääni puhelimessa onkin töykeä ja vähättelevän oloinen. Ihan sama, johtuuko kiireestä tms. seliseli, kunnollinen asiakaspalvelu ja puhelimeen vastaaminen kuuluvat työnkuvaan ja asiakkaalle on turha alkaa nenäkkääksi puhelimessa. Sana kiirii pitkällekin ja tulee pian ikävä maine!
   
 20. Koiramme on ollut kolmena vuonna Parolassa koirahoitolassa. Olemme erittäin tyytyväisiä hoitoon ja myös koiramme menee iloisena sinne. Koiran reaktiot hoitopaikkaan ovat mielestäni hyvä kriteeri. Karvan lähtö on tyypillistä koiralla joka on erossa kotoväestään.
   
 21. Täällä kysyttiin oikeiden ihmisten oikeita kokemuksia, sekä hyviä ja huonoja. Jos sinulla ei ole muuta sanottavaa kuin lapsellisia hakuohjeita, ole ystävällinen ja säästä näppistäsi.
   
 22. kysyn vaan Vierailija

  Mikä saa sinut noin riehaantumaan yli kolme ja puoli vuotta vanhasta vististä?
   
 23. Arturitus Vierailija

 24. Lemmikkihoitoon.com Vierailija

  Tässä kuussa on avattu uusi sivusto Lemmikkihoitoon.com! Sivustolla lemmikkien omistajat, kuten esim. koiranomistajat voivat hakea lemmikkien hoitajien ilmoituksia. Hoitajat jättäkää itsestänne ilmoitus, omistajat löytäkää hyvä hoitaja lemmikillenne.
  [​IMG]
   
 25. Ei ikinä Rinikseen Vierailija

  Älkää hyvät ihmiset ikinä erehtyä viemään koirianne koirahoitola Rinikseen Pornaisiin! Meidän kaksi koiraa oli siellä 12 päivää, ja nyt vasta (kuukausi tuon kokemuksen jälkeen) alkavat olla omia itsejään.
  3-vuotiaalla narttukoirallamme roikkui karvatuppoja pitkin kehoa ja oli laihtunut hurjasti. 1,6-vuotias poikakoiramme (todella kiiltaväturkkinen sinne mennessä) oli todella likaturkkinen ja karheakarvainen (sileä karvainen noutaja). Ja Poikakoira oli todella paljon lihonut. Eli oli syönyt tyttökoirankin ruoan. Emme ehtineet käymään paikassa ja kaverimme vei koirat sinne, mutta olimme täysin järkyttyneitä niitä hakiessamme. Haju oli kammottava ja paikka oli todella likainen/epäsiisti. Haimme ne n. 10 aikaan aamulla ja pysähdyimme metsäänsä jotta ne saavat vähän jaloitella. Molemmat menivät suoraan molemmille tarpeilleen. Eli ne eivät olleet käyneet vielä edes aamutarpeillan! Kotona harjasin heti toisesta koirasta kaksi! muovikassillista karvaa ja vein molemmat saman tien suihkuun. Niissä oleva ulosteiden haju kesti lähteä parisen viikkoa. Hakemisen jälkeisenä aamuna n. Vuoden sisäsiistinä ollut poikakoiramme alkoi kakata silmiemme edessä suoraan lattialle, ihmetteli kovasti että miksi nuo ovat noin vihaisia. Sitten vielä pissaisin seinään ja taas kova ihmettely miksi ovat vihaisia. Jäi onneksi noihin kahteen kertaan, mutta selväksihän tuo tuli että tuolla koirahoitolassa olivat tehneet tarpeensa minne parhaaksi näkivät. Koiramme ovat olleet myös juppsguardissa ja Hyvinkään onnenkoirassa joissa ne ovat olleet haettaessa hyväkuntoisia, iloisia ja normaaleja omia itsejään. Hoidon tarpeemme tulevat kuitenkin niin nopeasti, että emme pystyneet varaaman paikkaa kumpaankaan noista vaan tämä oli ainut paikka josta löysimme tilaa! Eikä ihme! Mutta älkää vain erehtymätön viemään koirianne sinne jos ette halua niille ja itsellenne ikuisia traumoja!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti