Hae Anna.fi-sivustolta

Koirakieltokyltit taloyhtiön pihassa

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Vihainen, 22.04.2009.

 1. Raiku Vierailija

  Huomaan useita mieleipiteitä joissa ihmetellään miksi koira ei voi pissat taloyhtiön pihapuunjuurelle.
  No jos koirat voi niin miksi ei ihmisetkin voisi pissat siihen pihapuunjuurelle vapaasti, miltä se tuntus ja mitä ihmeen eroa on pissaako koira vai ihminen?
   
 2. Joku Vierailija

  koirankusettaja näytti fiksuutensa. Koiran paskat mun pihaväylälle. Älkää ihmetelkö, kun koirat omistajineen eivät ole suosituimmasta päästä.
   
 3. fwrff Vierailija


  Tässä tapauksessa suosittelen muuttamaan omakotitaloon. Jos joku haluaa omistaa koiran taloyhtiössä niin sinä et sitä voi häneltä kieltää mutta omaan asuinpaikkaasi voit vaikuttaa ihan vapaasti!
   
 4. sohvis Vierailija

  Vai että omakotitaloon koirineen. Koirasakeista on riesaa liian kanssa ok-alueilla. Haukkuvia häiriköitä ei kaivata missään pilaamassa ihmisten elämää.
   
 5. Hanna Vierailija

  Millaistahan elämää sinä vietät, sohvis? Vihaat naisia, koiria, lapsia (jos heistä pääsee ääntäkään), oikeistoa, luet Jallua, Kallea jne.

  Oletko onnellinen? Onko sinulla läheisiä ihmisiä, joihin sinulla on aidosti hyvät suhteet? Pystytkö puhumaan tuosta pahasta olosta, joka ilmiselvästi tekstiesi perusteella sisässäsi möyhertää?

  Pitäisikö sinun olla huolissasi itsestäsi? Tai kirjoittaa jonnekin miesten keskustelupalstalle, - varmaan siellä saisit paremmin ymmärrystä itsellesi kuin täällä "akkain" palstalla, jossa hyvin herkästi sinut tuomitaan, enkä ihmettele yhtään, miksi. Haukkua haukun perään, nyt sitten koirista.

  Vink vink, tällaisen löysin:

  Tosimiehet.org :: Päävalikko

  Jospa siellä olisi sohvikselle kanssamiehiä.
   
 6. sohvis Vierailija

  Nyt en ymmärrä todellakaan tollasta mustavalko-ajatusmallia. Jos ei pidä jostai, ainakin minun kohdalla se tulkitaan vihaksi. Kun totean, naiset on höppänöitä barbeja kaikkinen kauneustökötteineen, sen tulkitsette naisvihaksi. Kun en halua haukkuvia koiria kenenkään riesaksi, olen koiravihaaja. Paraikaa olen ympäröity koirilla, melkein jokaisessa naapurissa on koiria.
  Joskus pitävät sellaista meteliä, että naapurisopu on mennyt, ja just niitten koirien takia.
  Miten on Hanna, onko sinulla asiat ok, olet todella kärkäs puuttumaan muuhun, paitsi kyseessä olevaan aiheeseen? Ei sekään ole ihan normaalia, ja tuo sinun vihatulkintasi??????
  Ei elämä ole niin mustavalkoista, miten sinä sen näet, koet.Jos et pidä, silloin vihaat.
  Mietis tarkemmin koiratilannetta ihan Suomen kohdalla. Koirien määrä lisääntyy jatkuvasti. Hämärämiehet tekevät pisnistä kaikenmaailman rakkien kanssa höynäytettävien suomalaisten kustannuksella. Milloin saavutetaan miljoonan koiran virstanpylväs? Entäs kissat, paljonko niitä mahtaa olla?
   
 7. Naurua kolmannella Vierailija

  (sic!) Onpa kumma, että sohviksella on naapurisopu mennyt. :) Mikä

  (sic! nro 2) Milloin sohviksella itsellään ajattelumaailma, kirjoittelu on ollut pohdiskelevaa ja analyyttistä eikä juuri mustavalkoista?

  Naurua kolmannella!!!

  Neljännellä sinne ukkojen sivulle vertaistensa joukkoon - hus - mene!
   
 8. Sohvikselle Vierailija

  Esitäpä yksikin kohta, jossa Hanna on esittänyt vihaavansa jotakin. Hän pystyy kyllä argumentoimaan muutenkin kuin alatyylillä.

  Retoriikan taitoihin kuuluu keskustelun kuljettaminen kohteesta a kohteeseen b, jossa a edustaa vaikkapa ongelmaa ja b ratkaisua siihen. Keskustelun laji voi myös vaikkapa yleinen pohdiskelu, jossa kaikki keskustelijat esittävät omia mielipiteitään ja pohtivat eri näkökulmien hyviä ja huonoja puolia.

  Jos miespuolinen ihminen voi hyvin, hänen ei tarvitse jatkuvasti netissä naisten keskustelupalstalla valittaa koirista, naisista, politiikasta, milloin mistäkin, eikä varsinkaan käyttäen alatyyliä. Hyvinvoivalla aikuisella ihmisellä on harrastuksia, ihmissuhteita ja seuraelämää ja hän ei ole katkera mistään. Kaikki eo. piirteet kuvastuvat päinvastaisina sohviksen kirjoituksista. Tämän takia hänelle luultavasti esitettiin kysymyksiä hyvinvoinnista.
   
 9. sohvis Vierailija

  Totean, teillä on taito vääristellä asiat kierolla tavalla muuksi, teette valkoisesta mustan.
  Totuus on teille liian kova pala kestää.
   
 10. sohvis Vierailija

  Etkö tajua, Hanna syyttää minua, että vihaan kaikkea.
   
 11. nainen Vierailija


  No esimerkiksi siksi, että ihmisillä on useimmiten sisävessat ja useimmat ovat oppineet niitä jopa käyttämään. Ei ole tullut vastaan yhtään koirille takoitettua sisäkäymälää, mistä johtuen uroskoirani nostaa jalkaansa puun juurella ja narttu kyykistyy pientareelle.
  Tarvitsetko vielä tarkempaa selvitystä kysymykseesi mikset voi pissiä puun juurelle?
   
 12. zenare Vierailija

  Yleisin meininki on se että ne joilla ei ole koiraa keskittyy tekemisenpuutteen vuoksi juuri vastaaviin pissa paikkojen spottauksiin taloyhtiönpihalla ja sitten kun lumet sulaa uskalletaan jopa metsäpolulle spekuloimaan hangen alta ilmestyneen kakan määrää mikä herättää inhoa tämän tyypin ihmisluonteen piirteessä.Sinäkään et ole ajatuksen siementä oivaltanut.Puhutaan paljon eri koiran omistajien moraaleista ja nimenomaan jätteistä.Oletko vastuuntuntoinen koiran omistaja silloin kun koira kusee ensimmäiseen pyörätelineeseen tai pihlajaan.vastuuntunnoton omistaja herättää sitä närää ei koira.
   
 13. hallituksen pj. Vierailija


  Kyllä on. Mitä siitä tulee että koirat kakkaavat pihalle, omistajat eivät kerää jätöksiä. Likumiinat ovat ikäviä todella.
  Talon piha-alue ei ole koirapuisto tms. Pissa haisee kuumalla ilmalla ja kun sitä tulee koko ajan, yritä kuvitella mikä haju!
  Koiriahan täytyy ulkoiluttaa, eikä vain mennä niiden kanssa pissalle tai kakalle atlon ulko-oven eteen. Meillä on kielletty koirien ulkoiluttaminen talomme pihalla. Vain yksi typerä ihminen teki tuota mutta kielto tuli.Muut sentään ymmärtävät asian ja vievät koiransa muualle eli koirapuistoon. Ulosteet on kerättävä pois.
  Koiranpissa aiheuttaa mm. metallisten lyhytpylväisen katkeamisen kun pissaavat tolpan juureen. Tästä on kokemusta Helsingissä, tulee iso lasku kun kaikki lyhtypylväät joudutaan vähitellen uusimaan tuosta syystä. Miellstäni koiraveroa tulisi korottaa huomattavasti koirista tulevien isojen kustannuksten takia. Vika ei ole tietenkään koirissa vaan niiden tyhmissä omistajissa.
   
 14. miksihän sinä Vierailija


  täällä valitat ja huudat? Mietipä sitä. Olet aika törkeä tyyppi suoraansanottuna!
   
 15. just noin Vierailija


  Se joka valittaa ko. asiasta, ei ole kovin sivistynyt itsekään eli ilmeisesti pissaa ja kakkaa ihan minne vaan!Koira oppii jos sitä viitsii opettaa.
   
 16. yannara Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.12.2010
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensinnäkin, älkää verratko kusevaa ihmistä ja kusevaa koiraa, ne on 2 eri asiaa. Ihmisellä on mahdollisuus kusea kotona, koiralla ei. Toisekseen, luonto, pihat ja metsät ainakin täällä PK-seudulla on täynnä paskaa, lasia, tupakkaa ja muuta roskaa. Siinä vaiheessa, kun meillä on ihanteellinen puisto, jossa ei yhtääkään ihmisen roskaa ja nurmikko ajettu, niin voin muuttaa näkemykseni.

  Varmaan paljon riippuu siitä, minkälainen rakenne sisäpihalla on, meillä menee hiekkatie ja puskat, eikä siihen lirkkiminen ketään ole vielä häirinnyt. Itse noudatan seuraavia sääntöjä:
  - en anna koiran mennä lasten alueelle, hiekkalaatikot, keinut
  - kerään koiran jätökset pussiin, jos ne ovat kävelytiellä tai asfaltilla, muuten en
  - en kanniskele koirakakkaa mukanani, vaan viskon lähempään puskaan tai metsikköön

  Jos joku tulee mulle vielä urputtamaan tämän jälkeen jostain, niin vastaan EVVK tai voi soittaa Poliisille/taloyhtiöön.
   
 17. Minä76 Vierailija

  Järjestyslaki
  14 §

  Koirakuri


  Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on:

  1) pidettävä koira taajamassa kytkettynä;

  2) pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle eikä lainkaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle, toriaikana torille taikka yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, jollei se ole erikseen sallittua;

  3) pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa.

  Mitä 1 momentin 1 ja 2 kohdassa säädetään, ei koske virantoimituksessa käytettävää valtion omistamaa koiraa, vartiointitehtävässä olevaa vartijan koiraa, palvelutehtävässä olevaa koulutettua pelastuskoiraa, liikuntavammaisen avustajakoiraa eikä näkövammaisen opaskoiraa.

  Mitä 1 momentin 1 kohdassa säädetään, ei koske suljettua pihaa, koirien harjoituspaikkaa eikä erityisesti osoitettua aidattua jaloittelualuetta. Koiran tulee kuitenkin näissäkin paikoissa olla omistajansa tai haltijansa valvonnassa.

  Mitä 1 momentin 2 kohdassa säädetään, koskee myös kissaa. Mitä 1 momentin 1 ja 2 kohdassa säädetään, koskee myös hevosta sekä soveltuvin osin muuta koti- tai lemmikkieläintä.
   
 18. Asun rivitalon päätyasunnossa ja minulla on hyvin pieni aidattu piha. Metrin päästä aidasta yhteispihalle päin ja 5 metrin päässä terassini ulko-ovesta on puu. Se puu ei ole koirankusitolppa.

  Pihani ja sen aidan kulmaa sivuaa pihatíe, jota pitkin ihmiset kulkevat kaupungille tai viereiseen puistoon. Siitä kulkevat myös koiranulkoiluttajat. Minun piha-aitani nurkka ei ole mikään koirankusitolppa. Koiran kusi haisee eikä ole kiva tulla kotiin kusenkeltaisen lumipenkan sivuitse talvella. En minäkään kuseskele sinun oleskelutilojesi nurkkiin.

  Minun lapseni eivät ole enää pieniä, joten koska minun jäljiltäni ei ole lasten leluja pitkin pihaa, niin toivon että sinun jäljiltasi ei ole koiranskusta pitkin pihaa.

  Jos tuot piskisi kuseskelemaan jonkun kintuille, saattaa käydä niin, että sinua kaduttaa jälkeenpäin, senkin törppö.
   
 19. Kalle Vierailija

  Koiravihaajasta ei ole kysymys. Koira ei saa kusta,eikä paskantaa yleiselle alueelle. Ettekö tajua !
   
 20. Olipa ketju! Miksi verrataan ihmistä ja koiraa? Kyllä ihmisellä on ihmisen oikeudet, jos toki velvollisuudetkin, mutta koira ei ole ihminen, vaikka jotkut koiranomistajat tuntuvat niin ajattelevan.

  Meidän taloyhtiössä ei saa ulkoiluttaa koiria piha-alueella. Toki saa pihan läpi koiran kuljettaa, mutta joka syks, kun tulee lunta, näkee kyllä, että on pysähdeltykin melkoisesti. Joka syksy tulee sitten isännöitsijältä tiedote, ettei koirien saa antaa merkata pihassa.

  Joku vuosi sitten taloon muutti nuoria, joilla oli pieni koira. He nyt antoivat sitten koiransa ulkoilla ihan itsekseen. Kun asiasta sitten ilmoitettiin isännöitsijälle, he rakensivat aidan pienen pihansa ympäri ja jättivät tietenkin sitten miehenmentävän aukon aitaan, että koira pääsi edelleen ulos ilman isäntää tai emäntää. Lisäksi heillä oli käsitys, että vaikka eläinten ulkoilutus piha-alueella on kielletty, se ei tarkoita sitä, ettei koiraa voisi leikittää pihalla leikkikentän vieressä. Lisäksi pihassa on istutettuja marjapensaita, joita se koira kävi ruikkimassa leikin välissä.

  En ymmärrä koiranomistajaa, jonka mielestä koiran pissa pihapuun juurella ei haittaa. Toki, jos siihen on tottunut omassa kodissa, ei se silloin haittaa pihallakaan. Mutta valtaosa meistä ihmisistä ei kuitenkaan halua niitä jätöksiä omiin tai lastensa/lastenlastensa vaatteisiin.

  Koirat voi olla kivoja, mutta niistä täytyy pitää huolta ja ne täytyy taajamassa opettaa niin, ettei niistä aiheudu muille haittaa. Mitä siitä tulisi, jos kaikki koirat ja kissat saisivat kulkea irrallaan?
   
 21. vierailija Vierailija

  Idiootti
   
 22. vierailija Vierailija

  Oikaistaanpa vähän ä Kyse ei ole koiravihasta vaan koiranomistajien omasta käytöksestä!
   
 23. vierailija Vierailija

  Ei todellakaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti