Hae Anna.fi-sivustolta

Koirankakka ongelma

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Kakkapoliisi, 23.02.2016.

 1. Kakkapoliisi Vierailija

  Onko muillakin koirankakan ongelmia kun meillä?!

  On kaunis aurinkoinen sunnuntai aamu, olen lenkillä, nautin kaunista keväistä linnunlaulua, ihailen leikkiviä lapsia hiekkalaatikolla… kun yllättäen tunnen jotain ihanaa ja pehmeää jalan alla – se on PASKA…koiran kakka!! Kuulostaako tutulta?

  Olemme tarjonneet kaupungeille, talonyhtiöille sekä isännöitsijöille pihansiivous apua, mihin kuuluu myös vastaavan tuotteen kerääminen, niin he kaikki väittää että “Talonmies hoitaa homman”!!! Halloo!!!

  Mitä mieltä olette, onko tarvetta kerätä kakkaa vai odotammeko sen maatumista?

  https://kakkaapu.wordpress.com/
   
 2. kuvat julki Vierailija

  Tuo on sangen ikävä asia, siis tuo koiran uloste. Se ei kuulu pihoihin tai katujen varsiin. Eikä siitä kyllä mielestäni tarvitse kelleen maksaa erikseen, että siivotaan. Koiranjätösten kerääminen kun kuuluu ihan lakisääteisesti sen koiran omistajalle.

  Pitäisi varmaan perustaa sellainen kakkapoliisin virka. Muutama poliiski kun kiertelisi ympäriinsä ja sakottaisi heti, kun jää kikaleet raitille, niin eiköhän pikkuhiljaa muistuisi mieleen koiranomistajiellekin se, kelle se siivous kuuluu.

  Eihän ihmisetkään saa paskoa muiden pihoihin ja postilaatikoille. Kyllä siitäkin sanktioita tulee, kun kiinni jää.

  Koiran uloste ei ole haitaton jäte. Jos se olisi todella NIIN hyvää lannoitetta kuin koiranomistajat väittävät, kai he sitten paskattaisivat koiransa ihan omille pihoilleen.
   
 3. Heluinä Vierailija

  Järjestyslaki sanoo, että koiran ulosteen on poistettava taajamissa hoidetuilta alueilta. Itä-Uudenmaan poliin tulkinta hoidetusta alueesta: " Perustelujen mukaan hoidettuja alueita ovat esimerkiksi alueet, joilla nurmikot on leikattu, joilla on istutuksia, tai joilla tiet ovat päällystettyjä. Tästä voi vetää johtopäätöksen, että taajamassa hoitamattomat alueet ovat koiran kakan suhteen eri asemassa kuin hoidetut alueet. Näin talvella lumesta auratut kadut ja alueet ovat hoidettuja, mutta lumihanki hoitamatonta aluetta."
   
 4. Hmmm... Vierailija

 5. voihan kakka Vierailija


  Miksihän AINA, kun puhutaan koirankakoista, käännetään keskustelu muuhun roskaamiseen?

  Koiranulosteiden jättäminen tienvarsille ja pihoille nyt vaan sattuu olemaan luvatonta. Voi miten olis mukavaa, kun jonkun koiranomistajan oma lapsi sattuisi osumaan läjän kohdalle, maistaisi siitä ja sairastuisi. Ehkä sitten menisi jakoon, miksi uloste pitää siivota pois.

  Pitää varmaan joskus omat ulosteet ottaa pussiin lenkille ja kipata ne koiranomistajan postilaatikolle. Sehän kyllä siitä maatuu.......
   
 6. no siksi Vierailija

  No onhan se aika huvittavaa, kunka joidenkin ihmisten elämä menee joka kevät pilalle jostain koirankaksta. On niitä suurempiakin ongelmia.

  Olen ollut sairaanhoitaja kohta 16 vuotta. Yhtään ainoaa potilasta en ole tavannut, joka olisi koirankakasta sairastunut. Mutta aika pirun monta lasinsirusta saatua haavaa olen kylä joutunut tikkaamaan.

  Mikäs sinua estää, jos uskot siitä jotain hupia saavasi. Niinhän se maailma pikkuhiljaa paranee; laitetaan vahinko kiertämään vai mitä?
   
 7. voihan kakka Vierailija

  Ei tuo koiranpaska ajoitu vain kevääseen. Sitä on ympärivuoden kevyenliikenteen väylillä niin, että ei meinaa välistä mahtuta. Samoin lähiöiden tienristeykset on paskaa puolillaan ja kerrostalojen kulkuväylien pielet.

  Kuinka teillä selvitetään esim. lapsen vatsataudin syyt? Voiko olla mahdollista, että sitä saastaista koiranpaskaa on joutunut lapsen suuhun pihasta ja seurauksena on sitten ripuli. Entä erilaiset ihotulehdukset? Kun on naarmu tai pieni haava kädessä, ei siihen paljon tarvita, kun tulee kunnon tulehdus.

  Meillä onneksi lääkärit tekee dignoosit, ei sairaanhoitajat.

  Ei estä mikää muu kuin se, etten viitsi alentua samaan kuin koiranpaskattajat ja kusettajat. Tuon ajatuksen pointtina oli se, että ehkä koiranomistajat pikkuhiljaa tajuaisivat, miltä tuntuu siivota paskaa omasta pihatienoostaan päivästä toiseen. Kun ei puhe auta!
   
 8. no siksi Vierailija

  Jopas asut oudossa paikassa, kun on niin paljon paskaa ympärillä "että ei meinaa välistä mahtuta" ja sitä on "tienristeykset puolillaan". Ei meilläpäin vain noin paljon paskaa ole, vaikka koiria riittääkin. Oletkohan ehkä hieman pakkomielteinen ja näet paskaa kaikkialla ympärilläsi? Voi ressua. :confused:

  Juu, lääkäri yleensä tekee diagnoosin ulostenäytteen perusteella, jos on tarvis. Ei sinun tarvitse tulla opettamaan minulle työtäni. Väistele kakkaa mieluummin.
   
 9. voihan kakka Vierailija

  Ei tämä mitenkään outo paikka ole, koiranomistajat on vaan niin typeriä, etteivät viitsi elikoidensa jätöksiä siivota lainkaan. Siinä on naurussa pitelemistä, kun yrität loikkia niiden paskakasojen ohi sotkematta kenkiäsi.

  Ajatella, olet sinä vaan todella pätevä hoitaja, kun ihan kirjoitusvirheenkin huomasit.

  "Ei sinun tarvitse tulla opettamaan minulle työtäni."

  Taisi osua ja upota. Onhan noista hoitajista juttua taas ollutkin.......
   
 10. no siksi Vierailija

  Etkö oikeasti parempaan enää pysty...?

  Saatanhan minä tosiaan ollakin surkea hoitaja. Saatan jopa tehdä työni kännipäissäni, mistäs sen kukaan voisi tietää.
  Ammattitaitoni arvostelu tosin kertoo vain sinusta jotain - et enää parempia argumentteja keksi.
  Myös kirjoitusvirheesi ovat melko epäolennaisia. Minä muuten en siihen puuttunut, teit sen ihan itse.

  Alat kyllästyttää. Joka tapauksessa, mukavaa kevättä paskankin keskellä.
   
 11. ketjua seurannut Vierailija

  Mistä se tuo edellisen viestin lainaus on?

  Mutta "voihan kakka" vai mikä se nikki oli: tää on varmaan sama hoitaja, joka täällä pätee muuallakin. Ei kannata välittää. Aiemminkin on juuri tuohon tapaan lopettanut vänkäämisen, kun ei osaa keskustella aiheesta.
   
 12. voihan kakka Vierailija

  Noo, näihin on totuttu. Täällä kun voi jokainen esittää mitä haluaa.:)

  Joku ehkä nauttii koiranpaskasta kengissään ja lasten vaatteissa, joista se mukavasti leviää sisätiloihin ihan vahingossakin. Pääsee vielä mattopyykillekin.

  Eikös muuten ainakin joskus ole opetettu kissanpentuja sisäsiisteiksi painamalla niiden naama esim. siihen pissaan, jonka se on lirauttanut lattialle. Siinä oiva tapa opettaa myös koiranomistajia. :cool:

  Niin, ja eikös keltainen väri ole merkki pääsiäisestä? Siksi varmaan nuo teiden penkat on keltaisenaan. Vai kasvaako se keltainen väri niistä ruskeista kasoista ylöspäin....
   
 13. musti Vierailija

  älä vaan tee niin että viet ulostetta postiluukkuun.se on takuuvarma keino hommata itsensä käräjille,aina on silminnäkijöitä jotka tulee todistamaan.tekona määrittelen törkeäksi kotirauhan rikkomiseksi.
   
 14. Kakkapussin kantaja Vierailija

  Tässäpä hauska, helppo ja toimivaksi todettu tapa herätellä koiranomistajia:

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti