Hae Anna.fi-sivustolta

koiranlääke

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä marja., 01.01.2006.

 1. marja. Vierailija

  onko kellään kokemuksia koiran antibiootista nimellä SYNULOX.koirani sai niitä kuurin kymmeneksi päiväksi kaksi tablettia päivässä.ensimmäisen päivän jälkeen koira voi tosi huonosti oksenteli mahansa tyhjäksi ja muuten tosi nuopee.nyt en tänään enään uskalla antaa.koira on kerran ennen syönyt antibiootti kuurin ja se sopi koiralle kyllä
   
 2. salme Vierailija

  Meillä teki tuota samaa mutta eri merkkisestä antibiootista. Lääkärin mukaan oli vielä sellainen lääke jota koirat hyvin sietävät. Yritin ajoittaa lääkkeen heti ruoan jälkeen tai annoin kesken ruokailun. Pari ekaa päivää meni oksunnuksia korjaten, sitten alkoin pysymään sisällä. Onko sulla mahdollisuus soittaa lekurille ja pyytää vaihtamaan lääkitys? Myös kun tabletin antaa pieninä palasina-- auttaa joskus hieman asiaa.
   
 3. marja. Vierailija

  ei ole mahdollisuutta soittaa kuin huomenna.en uskalla antaa yhtään sitä lääkettä isäntäkin kielsi ehdottomasti,sanoi että se koira kuolee.koira ei myöskään syö vaikka normaalisti on kaamea ahmatti
   
 4. hyvä! Vierailija

  Itselleni sattui kerran sopimaton antibiootti-lääkitys. Vaikka keskeytin sen heti kipujen alettua, niin kivut kestivät vielä pari päivää senkin jälkeen.

  Viisas ja koiran huomioon ottava pätös lopettaa kuuri kesken. Heti sitten uudelleen eläinlääkäriin, kun ovet aukeavat arkena.
   
 5. hyvä! Vierailija

  Mihin vaivaan koirasi syö lääkitystä?
   
 6. marja. Vierailija

  koira nukutettiin ja annettin myös heräämislääke,siis perjantaina.hammaskivi poistettiin ,oli yhdessä hampaassa ientulehdusta ja yksi pikku takahammas lähti siinä rytäkässa,tähän asiaan se lääke annettiin ja vielä epäiltiin kun oli yskää että jos on syvemmällä jotain tulehdusta kun kurkussa ei näkynyt mitään.koira on aika huonona ,käveleekin heikosti,ei syö mitään ja käy vesikupilla muttei juo.nestehukka on varmaan kova kun on oksentanut monesti jo mahanesteetkin.pitää viä vähän aikaa odotella sit varmaan pitää alkaa katteleen päivystävää eläinlääkäriä
   
 7. Liisuli Vierailija

  Täällä lääkkestä: http://spc.nam.fi/vetspc/s/221898.xml?Template=/html/vetspctemplate.html

  Haittavaikutuksia ei ole koirilla todettu, kissoilla oksentamista.

  Älä jätä kuuria kesken. Antibiootit vaikuttavat vatsantoimintaan, ja niiden kanssa pitäisi aina antaa maitohappobakteeria. Antibiooteista usein vatsa menee sekaisin, mutta maitohappobakteeri pitää suolen bakteerikannan normaalina. Mene ostamaan apteekista maitohappobakteerivalmisteita, ihmistenkin käyvät, anna ruokaan sekoitettuna tai ruoan yhteydessä pari kertaa päivässä. Myös ab-piimää voit antaa, mutta älä anna maitovalmisteita pari tuntia ennen ja jälkeen tabletin annon, koska maito voi estää joidenkin lääkkeiden imeytymisen.
   
 8. Liisuli Vierailija

  Hei!

  Nukutus voi aiheuttaa oksentamista, joten todennäköisesti oksentaminen johtuu nukutuksesta eikä tuosta antibiootista. Soita kuitenkin päivystävälle eläinlääkärille.
   
 9. koiruus Vierailija

  Ei kuulosta hyvältä. Minä veisin koiran nyt heti eläinlääkäriin tai ainakin neuvottelisin eläinlääkäripäivystyksen kanssa asiasta.

  Jollekin tietylle antibiootille voi olla allerginen. Mille tahansa voi olla allerginen ja jos niin on, niin lääkekuurin lopettaminen oli juuri oikea päätös. Jos kyseessä on allergia, lääkeen pakkosyöttä voi olla todella vaarallista. Allergia ei ole sama asia kuin vatsan sekaisin meneminen.

  Maitohappobakteerien antaminen samanaikaisesti lääkkeen antibiootin kanssa voi häiritä antibiootin toimintaa. Sitä pitäisi ottaa eri aikaan, jotta lääke ehtii vaikuttaa. Eläinlääkärin mulle kertomaa asiaa tämä.
   
 10. marja. Vierailija

  koira taitaa alkaa toipuunkoska nyt on hieman juonut vettä ja kävi jo kissan kupin paikan haistamassa oisko jäänyt jotain.ruokaa ei ole pyytänyt enkä ole tarjonnut.huomenna soitan lääkärille ja kysyn asiaa jospa vaihtaisi ne lääkkeet tai mitä ehdottaa
   
 11. Hansu Vierailija

  Mulla koira syö parhaillaan samaa kuuria ja on kyllä syönyt sen tosi hyvin. Oon laittanut ruoan sekaan eikä ole huomannut koko tablettia. En tiedä, onko vaikutusta,mutta mun koirani alkoi pissaamaan ihan hirveästi kun aloitettiin kuuri. Pissas mihin sattuu ja tuntui,ettei osaa pidätellä...muuten ei ole ollut huonovointinen eikä muuta. Ota yhteys eläinlääkäriin ja kysy,mitä tehdä. Koirat tosin reagoi erilailla,mutta kannattaa sitä aina kysyä.
   
 12. samojeditar Vierailija

  Mun koiralle annettiin kyseinen synulox kuuri eikä ainakaan vielä ole oksennellut. Koira jouduttiin nukuttamaan lievästi kun ei antanut tutkia itseään vaan oli täysin vauhkona eläinklinikalla. Samojedilla on aikamoiset voimat kun se riehaantuu joten eihän siinä auttanut kun rauhoittaa se. Heräämislääke annettiin toimenpiteiden jälkeen ja mukaan antibioottikuuri Synulox 400 mg / 15 päivää ja tabletti 2 x päivässä. Vielä on ihan hyvin maha kestänyt koiralla. Tosin kuuri on vasta aluillaan kun toista päivää syötän lääkettä. Hyvin on mennyt ruuan mukana. Koira ei edes huomaa tablettia jonka olen sinne pilkkonut hiukan pienempiin osiin kun on aika isosta tabletista kyse. Koirallamme oli jotain syyhyn tapaista ja rapsutteli itseään kovasti. Niin että turkki alkoi irtoilemaan isosta osasta vatsaa. Ei siis ollut normaalia karvanlähtöä. Syynä oli paakkuuntunut ja huopaantunut karva jota ei saatu harjattua ajoissa joten karvan ja ihon väliin muodostui bakteereja jotka saivat kutinan aikaan. Ulkoloisia ei löytynyt kun koira testattiin ja siitä otettiin näytteitä.
   
 13. pumi-viivi Vierailija


  Koirani syö kolmatta päivää kys.synulöx vet lääkettä ja juo vettä paljon ja pissaa joka välissä,kun jaksaa käydä pihalla.Hyvä,kun voi pitää auki rivitalon terassioven.Ihme,kun yöt nukkuu suht´hyvin,eikä tarvi ulos. Tassu on ollut jonkun aikaa tulehtunut,käveleminen hankalaa.
   
 14. lumi Vierailija

  lääkäri meille sanoi että saattaa ärsyttää koiran mahaa, siksi mieluiten ruuan kanssa niin ei mene tyhjään mahaan :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti