Hae Anna.fi-sivustolta

Koiruuksien kennel

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Koiruuksienkennel, 24.01.2017.

 1. Koiruuksienkennel Vierailija

  Kyselisin koiruuksien kennelistä. Millaisia collieita kasvattaa? Mikä olisi pentujen hinta? Ja teidän omia kokemuksia esim. Onko kasvattaja mukava? Kiitos jo etukäteen vastaajille.
   
 2. vierailija Vierailija

  Nostan vanhaa viestiäsi, koska minuakin kiinnostaa tämä kenneli :)
   
 3. vierailija Vierailija

  En tiedä, miten mukava on mutta kennelin pentueet on tehty selvistä terveysriskeistä (muunmuassa epilepsia ja kyynervika) huolimatta. Käyttää jalostukseen jopa laukausalttiita ja ihmisen päälle hyökänneitä koiria.
   
 4. vierailija Vierailija

  Onko sulla tähän jotain todisteita? Itse kun olen ottanut selvää vanhempien terveystuloksista niin kaikki vanhemmat ovat olleet terveitä..
   
 5. lemmikinomistaja Vierailija

  Vanha ketju, mutta kommentoin silti. Kasvattaja äärimmäisen mukava ja apua saa kysyä aina kun sitä tarvitsee. Väittäisin että moitteettomia koiria käyttää jalostukseen, eipä hän muuten olisi kennelliiton jäsen (tietyt kriteerit jalostuskoirissa) eikä olisi muuten kaksinkertainen vuoden kasvattaja. Menestynetä koiria ja arvostaa omistautumista esim kisaamiseen tai näyttelyissä käymiseen.

  Kasvattajalla ainakin meijän koiran pentueen kanssa oma whatsapp-ryhmä, jossa myös emän ja isäkoiran omistajat mukana. Kasvattaja järjestää Koiruustreffejä kotiinsa ja mm tässä kesäviikonloppuna olemme menossa kaikki kynnelle kykenevät omistajat koiruuksiemme kanssa kasvattajan järjestämälle mökkiviikonlopulle keskisuomeen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti