Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Avast -tietosuojaohjelmasta?

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä Eniten vi***aa Avast!, 26.01.2016.

 1. Tulin tänne kiukkuilemaan , josko viestini tavoittaisi Avast in tätä kautta? Maksoin Avastin amerikan-tilille 19 jotain euroa 1.12.2015. Eipä tullut päivityksiä. Lähetin viestiä maksutosite liitteenä. Eipä tullut Avastilta vastausta, eikä Avastin päivitys tunnuksia sähköpostiin. Nyt en voi käyttää maksullisia palveluja esim. Plejmoa, kun ei ole maksullista Avast -ohjelmaa käytössä. Linkki ei aukea ja ilmoittaa siis huutomerkin kera ettei ei voi ohittaa/sallia tilapäisesti, koska ei maksullista AVAST -ohjelmaa käytössä??

  Kellään vastaavia kokemuksia? Kierrettävissä? Haloo Avast Finland?? Anybody home? Kiinnostaako asiakastyytyväisyys?
   
 2. kysäisen Vierailija

  Saitko mitään dokumenttiä meiliisi, että tilaus suoritettu?Meinaan, oliko meiliosoite oikein vai kirjaannuitko sieltä jo rekisteröidyn avasttilin kautta?
   
 3.  
 4. Käytössäni on ollut ilmainen Avast. Päätin lisätä turvaa tilaamalla laajemman tietoturvan Avast ohjelman. Tilausvahvistus/lasku tuli sähköpostiini. Maksoin sen heti - tarkistin tilinumeron (oli ok) Osuuspankki ei hyväksynyt tilausnumeroa viitenumeroksi - laitoin viestikenttään. Olen lähettänyt ainoaan löytämääni Avast Finland sähköpostiin viestiä. Toisen viestin laitoin englanniksi, kuitin kera toiseen löytämääni toimivaan sähköpostiin. Kumpaankaan viestiin ei ole reagoitu.
  Aluksi yritin laittaa viestiä ohje/tilausvahvistus/laskun lähettäneeseen sähköpostiin. Sieltä tuli oitis lähetys epäonnistui -viesti.
  Ei ihme että AVASTilla on varaa olla FREE, kun on tällaisia toukohattuja kuten minä, jotka maksavat saamatta mitään vastineeksi.
   
 5. entiiämutta Vierailija

  eli kun et käyttänyt viitenumeroa, niin se sun suoritus makaa jossain selvittelytilillä. Kannattaa nyt katsoa vielä oma tili läpi, jos se on palautunutkin takaisin omalle tilillesi ns virheellisenä maksuna. Googlaa avast nexway com se on avastin asiakasportaali ja sitä kautta voit laittaa kyselun avastille missä maksusi ja tilauksesi luuraa. Sieltä löytyy ihan suomenkieliset sivut ja lomake johon täytät ne sun maksusi tiedot.
   
 6. Minäkin olisin ostanut Avastin maksullisen version, mutta laskua maksaessa pankki ei hyväksy viitenumeroa. Meinasin laittaa sen viestikenttään, mutta onneksi en laittanut. Olisi käynyt samoin kuin viestiketjun toisella kirjoittajalla....
   
 7. vierailija Vierailija

  laskua maksaessa KAYTÄ AINA VIITENUMEROA!!
   
 8. vierailija Vierailija

  Olkaa äärimmäisen varovaisia tämän Avastin suhteen. Kaappaavat koneen ja romuttavat sen ajan kanssa varsin nopeasti. Yhteydenpito ei toimi ja testaavat ainoastaan ovatko ihmiset niin tyhmiä että antavat heille luottokorttinsa numeron, mistä yrittävät veloittaa moninkertaisia summia
   
 9. vierailija Vierailija

  Tsekkiläisiä huijareita katsokaas tämä lauseke

  "Avast Software s.r.o.n
  rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa Pikrtova 1737/1a, Praha 4, Nusle, postinumero 140 00, Tšekki
  tunnistenumero 02176475, VAT CZ02176475, Prahan raastuvanoikeuden kaupallisrekisteriin rekisteröity, osio C, asiakirjanumero 216540"

  Eli suomalaiset älkää herranen aika antako näille tälläisille luottokorttinne numeroa sille nimittäin alkaa tulla hetkessä turhia veloituksia tuhansien edestä ja suomalainen ei voi nuolla näppejään kadonneille rahoille poliisit ei välttämättä tutki tälläisiä ulkomaille kadonneiden rahojen juttuja tässä esimerkki

  https://www.ksml.fi/kotimaa/Nainen-menetti-nettihuijarille-yli-10000-euroa/183868
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti