Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Hoitola Pisarasta (Helsinki)?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä murunen, 09.04.2013.

 1. murunen Vierailija

  Hankin Groupon-lahjakortin Helsingin Hoitola Pisaraan. Olen soittanut lukuisia kertoja, mutta puhelu menee aina vastaajaan, eikä takaisin soiteta pyynnöstä huolimatta. Tuntuu varsin oudolta ja asiakkaan näkökulmasta ei kovin kunnioittavalta. Omat kantapaikkani ovat sellaisia, että hyvin nopeasti (viimeistään saman vuorokaudeen aikana) soitetaan takaisin, jos puhelimeen ei ole päästy. En ole koskaan aikaisemmin ostanut mitään tällaisia diilejä, ja kieltämättä ei kauhean hyvältä nyt vaikuta. Onko siis kokemuksia kyseisestä hoitolasta? Kiitos jo etukäteen.
   
 2. ehkä Vierailija

  Ehkä tässä luotetaan sit siihen, että ainakin osa diilin ostaneista yksinkertaisetsi vain kyllästyy ruinaamaan vastinetta rahoilleen. Helpostihan siinä tulee sellainen olo, että pitäkää tunkkinne... Ikävää kylläkin ja toivottavasti rahat edes saa takaisin, jos diili ei toteudukaan. Googletuksen mukaan firmalla on ollut erilaisia diilejä muutamankin vuoden ajan, joten olisi mukava kuulla, miten ne ovat toteutuneet, miten on saanut ajat varattua jne.
   
 3. kuonat pois Vierailija

  Hoitola ei vastaa puhelimeen hoitojen aikana ja siksi suositellaan viestin jättämistä vastaajaan. Hoitajat soittelevat takaisin tilaisuuden tullen mutta useasti ovat hyvin kiireisiä.
  Itse Groupon -lahjakortin siivittämänä päätin ottaa 10 kerran hoitokuurin reisilleni. Ei ole halpaa touhua mutta kyllä rahoille on vastinetta saanut. Äärimmäisen tietävää porukkaa, varskinkin paikan TJ.
   
 4. Aivan käsittämättömän huonot kommunikointitaidot kys. firman johtajalla, jonka palvelua sain.
  Niin nenä pystyssä oleva ilkeä, itsekeskeinen nainen yhden hoitokerran perusteella. En menisi itse enää toista kertaa, enkä kyllä voi suositella muille. Ikävää, tilat olivat todella hienot, mutta tylyä palvelua. Luulin hoitolaa tasokkaammaksi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. kokeiltu on Vierailija

  Olen ottanut sarjan ja itse paikan tilat ovat hienot, mutta tylyn ja epäystävällinen hoitaja, hoidot maksoi paljon eikä pysyviä tuloksia tullut, rahat meni hukaan. Välillä oli eri hoitaja ja tekivät hoitoja eritavoin. Hyvin koneellinen fiilis jäi. En mene tähänpaikkaan enään uudestaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Nykyään toimii Terveyskeskus Pisara nimisenä, sama paikka.
   
 7. Nimetön Vierailija

  En suosittele. Epäystävällinen palvelu ja huono työnjälki.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Eevi Vierailija

  Onko muilla kokemuksia? Itselläni on tosi paljon selluliittiä johon ei tunnu mikään liikunta tai ruokavalio tehoavan. Kiinnostaisi etenkin Pisaran selluliittihoitokuuri. Hintaa koko hommalle tulisi aivan tajuttomasti eli lähemmäs kaksi tonnia. Jos palvelu on huonoa eikä tuloksia näy, miten hinnat voivat olla tuollaisia?
   
 9. Sanna Vierailija

  Olen ottanut vastaavia hoitoja Leppävaaran Kurvilasta jo vuosia, ja jatkan edelleen. Siellä asiat osataan, hinnat ovat kohdallaan ja tuloksia näkee jokaisen hoitokerran jälkeen. Suosittelen!
   
 10. Keijukainen Vierailija

  Olen kokeillut ja ihastunut. Tuloksia tulee kyllä ja pysyviä sellaisia, jos vain on valmis tekemään jotain ruokavaliolleen mm. riittävä vedenjuonti ja turhat valkoiset sokerit ja jauhot pois. Suosittelen kokeilemaan, mittanauha ei valehtele. Kannattaa katsoa vanhempia Elixirin jaksoja, joissa paikka oli mukana.
   
 11. keijuka Vierailija

  Minusta nämä kosmetologien selluliittihoidot ovat huuhaata. Kukaan ei voi pysyvästi hoikistua makaamalla kosmetologin hoitopöydällä. Iho saattaa tuntua toki pehmeämmältä ja mittanauhalla tehty "hoikistuminen" on saanut nesteet kiertämään - mutta pysyvää tulosta saa vain säännöllisellä liikunnalla ja oikealla ruokavaliolla (syömällä vähemmän huonolaatuista rasvaa, sokeria, vehnäjauhoa). Ei hoikistumiseen tarvita mitään hintavia nettivalmennuksia/luentoja - itsekuri yhdistettynä terveen järkeen on kaiken A ja O.
   
 12. Epäilevä Vierailija

  Ostin offerin lahjakortin ja kävin hoidossa. Ihan mukava oli terapeutti joka suoritti hoidon, mutta hän jatkuvasti yritti myydä heidän palveluitaan ja sanoi että pitää käydä useammin kuin kerran ja hinta olisi ollut siinä 2000-3000 €..Niinpä tilasin itse pienemmän laitteen ebay:n kautta (50 €) :) Kalliimat ja hienommat laitteet maksoivat n. 400 - 500 € nyt voin tehdä hoidot kotona ja samalla säästää rahaa..:)
   
 13. EiSinne Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.11.2017
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyseistä paikkaa kannatta varoa!

  Kyseisen paikan kosmetologi vaurioitti silmiäni ultraääni laitteella!

  Silmieni muoto ja koko on muuttunut ja puhumattakaan silmä oireista, joista joudun kärsimään loppu elämäni asti... näön äkillinen heikkeneminen molempiin suunttiin, kuiva silmäisyys (niin, että päivittäin kirvelee), vasen silmän ptoosi ja oikea silmän lower lid retraction!
  Ultraääni laite ei ole pelkästään rikkonut rasvasolut silmieni ympäriltä, vaan myös silmieni takana olevatkin... mikä selittää puolestaan minkä takia silmiäni ovat kirjamellisesti siirtyneet taaksepäin. Ne ovat tällä hetkellä deep set eyes/sunken eyes! Plastiikkakirurgin mukaan voi kyseistä ongelma korjata silmä implanteilla. Eli joudun laittamaan silmä implantit, tehdä rasvan siirtoa silmieni ympärille, korjata ptoosin ja lower lid retraction pelkästään sen takia kun kyseisellä paikkalla ollaan vastuuttomuudella ja välinpitämättömyydellä pilanneet silmiäni!

  Itse laitteen valmistaja vahvisti, että laitteen mukana olevassa ohjeessa lukee selkeästi ettei sitä saisi käyttää lähellä silmiä. Siitä huolimatta kyseinen paikka antoi itselleen luvan käyttää näinkin vahvan laitteen asiakkansa ihan silmien alla. He helposti antavat heidän kotisivullaan kuvan siitä miten ihimisanatomiaan perehtyneitä ovat... kuitenkin tosi asia on ihan eri.

  E-mailissä itse paikan omistaja myönsi käyttänyttä arvoa (0,8W) ja laitteen valmistajan mukaan max. 0,2W on se mitä saa käyttää kasvoille ja silläkkään EI saisi mennä lähellä silmiä... puhumattakaan 0,8W:lla. On myös vahvistettu, että jos ultraääni osuu luuhun niin sen päästämä voima monenkertaistuu! Lähetin kuvan TUKES:lle (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto), missä laitteen jälki oli oikean silmäni vieressä olevalla luun päällä! Kyseisen paikan koulutuksessa oleva (selvisi itselleni vasta jälkeenpäin) kosmetologi piti laitteen pariksi minuutiksi luun päälle. Näin jälkikäteen kiinnostaisi tietää mitä hänen päässään sinä hetkenä liikkui... vai liikkuiko mitään?!

  On sanottu, että tämän tyyppisin laitteiden kuuluisi olla VAAN JA AINOASTAAN kirurgin käsissä. Jälkeenpäin paikan omistaja ylpeänä mainitsi minulle, että kyseinen ultraääni laite vaikuttaa yhä syvälle kuin kirurgin veitsi. Siinä kuitenkin erona on se, että kirurgi ON kirurgi, mutta sinä ja sinun työntekijät ETTE OLE!!

  En saanut ensin edes heiltä hoitokertomuksen (lain mukaan kuuluu antaa!). Kertoivat, että voivat antaa minua hoitavalle lääkärille, mutta ei minulle (HUOM. henkilölle, jolle "hoito" oli tehty). Lopulta sain kun viranomainen oli kehottanut heitä antamaan sen!

  Kauneus alalla käytettävät voimakkaat ulträäni laitteet (riipumatta merkistä) RIKKOVAT rasvasolut ja pahimmassa tapauksessa vaurioittavat hermostoa!! Itse olen tässä elävä esimerkki.
  Alla on linkkejä missä mm. Ultherapy nimisestä laitteesta, mikä on myös ultraääni laite, jossa luvataan oman kollageenin tehostamista ja kiinteyttämistä. Sitä samaa mitä Pisara mainostaa ja tekee heidän mielestä toisen merkisen ultraääni laitteella --> oman kollageenin tehostamista ja kiinteyttämistä eli facelift. Vaikka todellisuudessa se kiinteyttä lyhyeksi ajaksi, mutta siinä tapahtuu voimakasta rasvan poistoa, mikä puolestaan ja loppu tuloksena vanhentaa kasvot 10+ vuoden edestä. Näitä laitteita ei ole tutkittu tarpeeksi riittävästi ja se on varmasti ok käyttää esim. pakaroihin, mutta EI kaula ja kasvo alueella (tapauksessani vielä 0,8W:lla silmieni alaluomi alueella)!! Ottaen huomioon linkeissä olevat tapauksissa Ultherapy laitetta oli käyttänyt vähintäänkin lääkäri ja silti kasvoja oli tuhottu sillä. Tapauksessani oli koulutuksessa oleva kosmetologi, jolta jos kysyisit mikä on 5 x 5 ei hän osaisi edes välttämättä siihenkään vastata oikein... sitten hänen kädessä oli voimakas ultraääni laite.

  https://www.realself.com/question/t...apy-correct-global-facial-fat-atrophy-eyelid#

  https://www.realself.com/question/toronto-procedure-recommended-repair-eyelid-retraction#

  https://www.realself.com/question/w...lthera-12-weeks-post-ulthera-feeling-tingling

  https://www.realself.com/review/cincinnati-ohio-ultherapy#media-review-2236450-image-1333700

  https://www.realself.com/review/denver-ultherapy-melted-face#

  https://www.realself.com/review/londonderry-nh-ultherapy-wanted-preserve-plump-face

  https://www.realself.com/review/portland-30-years-ultherapy#

  https://www.realself.com/review/ste...lpt-yag-laser-amp-bit-filler?offset=17&sle=0#

  https://www.realself.com/review/south-korea-kr-ultherapy-face?offset=36&sle=0#

  https://ic.steadyhealth.com/side-effects-of-ultrasound-therapy

  Kaikki muutkin negatiiviset kommentit kyseisetä paikasta ja varsinkin sen omistajasta mitä on kirjoitettu netissä pitävät enemmän kuin hyvin paikkaansa. Niin edesvastuutonta ja itsepäistä touhua ettei mitään rajaa!!

  Olen ilmoittanut tapahtumasta viranomaisille ja toivon, että he laittavat kyseisiä henkilöitä vastuuseen teostaan.

  Asia on menossa oikeuteen!
   
  Last edited: 16.04.2018
 14. He ovat todella kovaa valehtelemaan pelastaakseen itseään! Esim. olivat väittäneet, että kosmetologi ei ollut käyttänyt laitetta lähellä silmät ja että olin 50 min myöhässä "hoitoon". Silmieni kunto ja muoto todistavat miten "hoito" oli tehty, myös viranomaiset (esim. poliisi) pystyvät jäljittämään katu kameroiden avulla mitä kellon aikaa liikkuin siinä kadulla missä kyseinen puoskari sijaitsee. Paikan omistajana en menisi kauheasti valehtelemaan :) Muutenkin sanotaan, että olisinkin vaikka 4h myöhässä... sekö sitten oikeutti kosmetologia vahingoittamaan toisen silmät ja kasvot?!
   
 15. TässäLisää Vierailija

  https://www.realself.com/question/portland-people-blind-eye-issues-after-ultherapy-ultherapy-eyes

  https://www.realself.com/question/american-canyon-ca-reverse-damage-eyes-after-ultherapy

  Tosiaan minun kohdalla hän käytti IHAN SILMIENI ALLA NIIN ETTÄ SYNTYI PALOVAMMA!!! Mitä enemmän tästä näköni heikkenee sitä kovemmat tuomiot tulen vaatimaan noille oikeudessa... varsinkin tekijälle, jolle MAINITSIN PAINEEN JA LÄMMÖN TUNTEESTA "HOIDON" AIKANA!!! Mitä teki sensijaan senkun vaan jatkoi piitamatta kommentteistani!!!
  Heidän on tosiaan pare toivoa, että en tulisi sokeutumaan tästä!!
   
 16. yleuutiset Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti