Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Hoitola Pisarasta (Helsinki)?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä murunen, 09.04.2013.

 1. vierailija Vierailija

  "Uusi viikko pirteänä käyntiin."... Vaikea uskoa, sillä olette lukeneet viikonloppuna minun tekstit täällä ja taas näitte että toin esille siitä mitä todellisuudessa olette ja miten yritätte antaa itsestään kuvan ammttilaisena vaikka olettekin todellisuudessa kunnon puoskari, joka ei osaa ottaa vastuuta tekemisistään.

  En tainnut mainita, että myös merkki mikä pitää laittaa hälytyskellon soimaan on se jos paikka yrittää mainos kuvissa näyttää epäsuorasti miten paljon kiireisiä ovat.. esim. kuvassa on "hoidoissa olevien "asiakkaiden"" tavarat. Voi olla ehkä se yksi kuuluu jollekin paikasta tietämättömälle ja raukalle asiakkaalle, mutta loput mitä todennäköisimmin kuuluvat paikan hekilökunnalle ja ellei on tuotu kotoa lisää sen päivän mainos kuvan varten. Tai sitten ihan vaan on kutsuttu henkilökunnan kavereita ja tututtuja käymään. Varsinkin jos yritys on käyttänyt ennenkin kotisivullaan asiakas arvostelu kohdassa videoklipeissä henkilökunnan tuttuja, niin silloin helposti voi epäillä tällaisista ns. set up mainoksista.

  Yleensä kunnolliset paikat jos haluavat tuoda esille muille miten paljon asiakkaita ja tyytyväisiä sellaisia heillä on niin tuolloin heidän asiakas/asiakkaat omilla nimellä ja jopa kuvilla tulevat kertomaan miten saatu palvelu on ollut tai heistä on kuvat/videoklippi kun hoitoa ollaan tekemässä.
   
 2. vierailija Vierailija

  Oli lähetetty viestipyynnöllä alla olevia. tottakai saa aina kysyä, mutta on kumma jos joku julkisesti laittaa Ultherapyn valheellisiin mainoksiin ihan vaan viha-emojin tai linkin missä näkyy mitä tämäkin laite on tehnyt tähän asti niin perälle laitetaan random (maksettu?) ihmisiä uteloimaan. Tukiverkostossa on kerrottu että oli käynyt samaa kun ilmaisu ei mieltänyt valmistajaa. Yksi tapa miten ovat yrittäneet hiljentää Ultherapy vahingoitettuja. En yleensä kommentoi julkisesti Ultherapyn julkaisuja jos satun näkemään jossain esim. sosiaalimediassa vaikkakin kun joka kerta silmä osuu niihin veri rupee kiehumaan sillä on ei sallitun määrän verran tällä laitteella vakavasti vahingoitettuja ja tämäkin yritys tietää mutta ei halua tehdä asian eteen mitään, että ottaisi laitteen pois markkinoilta. Tiedän mitä he käyvät läpi sillä ei ole kiva kun katsot itseäsi peilissä ja jäät joka kerta ihmettelemään että miksi minun silmät ovat eri kohdissa päässäni ja paljon muitakin pelottavia muutoksia ja kun näihin lisätään vielä pysyvästi vahingoitettua terveyttä... Se tuntuu ja elämä ei ole enää sitä mitä oli!!!!!!!

  Näiden lisäksi vähän yli vuosi sitten kommentoin toisessa platformissa hyvin raivostuttavan valheelliseen mainokseen, minkä oli laittanut yksi Texasilainen klinikka Ultherapysta ja ei mennyt kun päivä yksi tuntematon nuori nainen rupesi uteloimaan ihana samalla tavalla kuin nuo kaksi (alla olevat), että miksi kemmentoin Ultherapysta näin.. Silloin en tiennyt, että heillä on tapana lähettää perään ja tämän takia kyseisen henkilön kanssa viestittelin vähän aikaa ennen kuin hänen kysymykset alkoivat olla henkilökohtaisia ja sitten estin häntä... mutta tallensin varalta käydyt viestit.
  En vastannut mitään alla oleville, mutta viestit ovat tallessa.
  Laittamani viha-emoji ei ollut Brinkleylle vaan valmistajalle ja ihan varmasti hän tiesikin mutta silti kysyi näin.

  Ensimmäinen henkilö:
  Eilen klo. 17:11 -> "Hey why are you mad at Ulterapy post?" ja tänään klo. 11:50 -> "So rude"

  Toinen:
  Tänään klo. 3:50 -> "Why the angry emoji on the Christi Brinkley posts , just curious"


  Älkää käykö Ultherapy hoitoihin Suomessa jotta jossakin vaiheessa väkisinkin luovutetaan tästä laitteesta ja saisi lopullisesti häipyä täältä, sillä se aiheuttaa vahinkoja.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ajattelin jakaa näitäkin... Ehkä on hyötyä joillekin jotka harkitsevat rintaimplantteja ja saattavat nähdä alla olevia ja miettiä uudelleen että onko ne sen arvoisia.
  https://www.facebook.com/busteddoc/
   
 4. vierailija Vierailija

  Kannattaa lukea edellä olevan Youtube videon kommentit... Siellä puhuu ne, joilla on kokemuksia:

  "Thank you for sharing this!!! 24 years later and nothing has changed except a whole new generation of women are suffering and were lied to on the risk."

  "NOTHING has changed!!!"

  "Thank you for sharing this!! I was sick for years with NO answers. I was slowly dying.... I explanted 3 months ago and 90% of my symptoms are gone!!!!!"

  "This is so hard to watch. These women are us... the next generation of guinea pigs! I’m disgusted by the fact our lives have forever been changed because these companies and plastic surgeons continue to mislead us. YES... mine was an elective surgery. I made a conscious choice to get implants, however, if I had known better I would have done better. These companies and the surgeons did not allow me to know any better. I NEVER would have chosen this."

  "I cried through this whole thing. These women are us, 24 years ago! Telling the same stories, the same health issues! Nothing has changed! And here we are again fighting and using our voices and going to the fda next month! Implants made me lose everything and nearly killed me. Explanting saved my life. I’m almost 5 months post op, my thyroid is back to normal, my cholesterol is in normal range again, my anxiety, panic and paranoia are gone! My face is not longer dry, haggard, broken out in rashes, and most of my 50 symptoms are gone or improved. I wish I would of known this information before I got implants. Thank you for posting this."
   
 5. vierailija Vierailija

 6. vierailija Vierailija

  Sen haluaisin sanoa, että kukaan ei ole ns. hiljentänyt minua.. Itse olen päättänyt etten enää niin säänöllisesti kirjoittaa sillä muuten en tule koskaan pääsemään METHOD PISARAN AIHEUTETTUJEN tuhojen yli!!!!!!!

  Ne, joita Suomessa (jos on niitä) Ultherapy laite on vahingoittanut niin voitte kertoa ihan julkisestikin siitä mitä teille kävi kyseisellä laitteella. Valmistajien ON osattava ottaa palautteita vastaan. Voitte yrittää ensin suoraan ilmoittaa valmistajalle ja jos ei reagoidaan niin voitte sitten kertoa julkisesti kokemuksistanne, jos on näyttöä vahingoista.
   
 7. vierailija Vierailija

  Lindberg kertoi täydellisesti sitä mitä yksi käy henkisesti läpi parantumattoman vamman kanssa. Hänen tilanne näyttää olevan pahempi, mutta silti minulla (varsinkin alkuvaiheessa) on ollut aika samanlainen henkinen taistelu ja sitä miten hyväksyä kun hetkessä oman terveyttä on pysysvästi riistetty.
  https://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/a/31d4b5ae-b0a9-4546-a890-d4dbb6f0f73a

  Lisään tänään aiemmin kirjoitettuun tekstiin sitä, että EN OLE luovuttamassa siitä että laitan teitä vastuuseen ja edelleen sen eteen teen ja tulen tekemään kaikkeni jotta saisin näytettyä kaikkia aiheutettuja vammoja, joista OLETTE VASTUUSSA!!!!!!
   
 8. vierailija Vierailija

  "Haluaisitko tarjota asiakkaillesi vahvempia hoitotuloksia ja muutoksia, mutta sinulla ei ole siihen välineitä?

  Kouluttaudu Method Pisara® -terapeutiksi ja franchising-yrittäjäksi. Laajennumme ulkomaille, mutta etsimme nyt aktiivisesti myös Suomeen franchising-yrittäjiä: Espoo, Tampere, Turku, Kuopio, Oulu, Jyväskylä.
  Oletko funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt lääkäri, sairaanhoitaja, DMK Skin Revision -ihoterapeutti, hieroja, kosmetologi tai muun alan terapeutti?
  Etsimme kokonaisvaltaiseen terveyteen perehtyneitä terapeutteja täydentämään Method Pisaran® -palveluverkostoa. Menetelmämme tavoitteena on auttaa kauneus- ja terveysalan ammattilaisia tukemaan asiakkaidensa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti solutasolta asti." <-- Pisaran tämän päiväinen postaus.
  Kuten on sanottu... todellisuudessa puoskarin ovelle kuuluisi laittaa ISO JA IKUINEN LUKKO!!!!!
   
 9. vierailija Vierailija

  Miksi ette ota teidän TODELLISTEN asiakkaiden kokemuksia huomioon???!!!! Niin aivan... kun eihän silloin tulee enää mitään hyvä sanottava vaan puhtaat faktat teidän tasosta ja se ei luonnollisesti ole teidän kannalta hyvä asia.
   
 10. vierailija Vierailija

  Niin tosiaan mikä olikaan puoskarin henkilökunnan koulutustaustat? :)
   
 11. vierailija Vierailija

  Henkilöt, jotka harkitsevat hakea kyseiseen puoskariin töihin niin erittäin mielelläni laitan teille minun kaikki lausunnoista kuvat, kuvat ennen & jälki sekä kerron tarkemmin mistä alkoi, mitä kävi ja missä tilanteessa olen nyt METHOD PISARAN takia!!!!!! Kyseisen paikan ei kuuluisi olla edes pystyssä tällä hetkellä.
   
 12. vierailija Vierailija

  Se mitä tuolla tehtiin voi vaan kuivalla yhdellä sanalla --> SAIRASTA.
  He itsekin tietävät mitä ovat tehneet!!!!!
   
 13. vierailija Vierailija

  Voin sitten samalla näyttää Method Pisaran lähettämiä s-posteja :)
   
 14. vierailija Vierailija

  Voin lisäksi myös halutessa tavata face-to-face jossakin julkisella paikalla, kertoa ja näyttää livenä noiden aiheuttamia vammoista. Sen jälkeen voitte harkita, että haluatteko hakea kyseiseen puoskariin töihin.
   
 15. vierailija Vierailija

  Jos joku päättää käydä kyseisen puoskarin työhaastattelussa niin kysykää Pisaralta jos haluaisi konkreettisesti todistaa teille syyttömyytensä tapauksestani... eli jollain muulla kuin bs puheilla -> konkreettisesti!!!!! Yksi tapa on tietenkin, että suostutaan samaan ”hoitoon” mitä paikassa minulle tehtiin :) :) Ja jos (KUN) kieltäydytään niin kysykää minkä ihmeen takia ei haluta samaa onnistunutta hoitoa itselleen. Eikö ole ihmeellistä jos kieltäydytään? :) Muistakaa sitten kysyä suoraan, että pelätäänkö jotain :)
   
 16. vierailija Vierailija

  Minulla ON NÄYTTEET juurikin METHOD PISARAN aiheuttamista pysyvistä JA vakavista vahingoista!!!!!!!
   
 17. vierailija Vierailija

  ~10 minuutissa tehtiin ja oli vielä pokkaa lähteä lopussa huijaamaan sovitusta kasvojen lymfa hoidon hinnasta ja painostamaan maksamaan tehdystä UÄ katastrofista, josta onneksi kieltäydyinkin maksamasta.
   
 18. vierailija Vierailija

  Hyvä esimerkki —> jopa ne kokeneet kirurgit EIVÄT OLE koskaan kuulleet eikä nähneet, että jonkun OTSA kutistuisi!!!!!! Minulla ON JA se on nähtävissä ennen & jälki kuvissa!!!!!!!

  Voisitteko sitten kysyä, että mitä koulutustausta on paikan kaikilla henkilöillä ja pyytäkää että jos voisitte katsoa todistukset. Luulisi siinä vaiheessa näytetäänkin sillä nykyään monet KUNNOLLISET paikat ovat laittaneet jopa hoitoloihin seiniin todistukset koulutuksista. Muistakaa sitten kysyä KAIKKIEN :)
   
 19. vierailija Vierailija

  Ja tiesittekö että METHOD PISARA ON VÄKISIN laittanut STUKin logoa heidän postaukseen ja VALHEELLISELLA väitteellä että STUK olisi mukamassa VAHVISTANUT ykkös puoskarin ammattitaitoa!!!!! Yep. Ja se on nähtävissä heillä vieläkin. Lol katsokaa samalla saman postauksen MUOKKAUSHISTORIA hihihii :)
   
 20. vierailija Vierailija

  Voin täällä päivittäin tulla kysymään (sillä TIEDÄN ETTÄ LUETTE TEKSTIÄNI TÄÄLLÄ), että MIKSI silmiäni ovat eri kohdissa päässäni ja miksi ovat eri muotoisia ja kokoisia???? MIKSI olen menettänyt minun koko kasvojen muotoa/harmonia????? MIKSI minulla on PTOOSIT????? MIKSI minun koko pään koko ON PIENENTYNYT????? Ja MIKSI minulla on tällä hetkellä ihan eri laatuiset hiukset päässäni????? Niin METHOD PISARA MIKSI ON NÄIN?????
   
 21. vierailija Vierailija

 22. vierailija Vierailija

  Sen verran vielä Pisaran VALHEELLISESTA väitteestä STUKista että he olisivat vahvistaneet heidän ammattitaitoa ja tekemien hoitojen turvallisuutta niin voitte ottaa yhteyttä heihin ja kysyä että ovatko he sellaista maininneet ja myöntäneet Suomen ykkös luokan puoskarille nimeltään METHOD PISARALLE.
   
 23. vierailija Vierailija

  "damaging results being due to either counterfeit devices or wrong settings used." .. väärennetyt laitteet ja väärät asetukset- väitteet ovat valmistajan itsepuolustus lauseita, sillä niitä vakavia ja pysyviä tuhoja on tullut kun jopa kokeneet plastiikkakirurgit ovat käyttäneet kyseistä laitetta valmistajan suosimalla tehoilla. On varmasti väärissä käsissäkin aiheutettu vieläkin vakavampia vammoja tällä laitteella ja on myös niitä väärennettyjä Ultherapy laitteita, mutta kiistatta ns. aito Ultherapy laite KYKENEE VAHINGOITTAMAAN sallituissa tehoissa käytettynä.
  https://www.realself.com/question/s...-treatment-depth-setting-areas-face-ultherapy
   
 24. vierailija Vierailija

  Se on mainiota, että on aloitettu puhumaan näkyvästi pistoshoitojen vaarallisuudesta ja siitä että valvontaa siinä on vielä aika heikkoa ja tehotonta. Mutta herää kysymys, että minkä takia aikaisemmin ei ollaan puhuttu tästäkin uutisissa? On näitä pistoshoitoja tehty vuosia Suomessa ja on ollut alalla oleville esim. plastiikkakirurgeille ja lääkäreille pitkään tiedossa nuo vaaralliset seikat ja jopa hyvin epäpätevät klinikat ja hoitolat, joiden jälki korjauksia juurikin nämä plastiikkakirurgit pääosin ovat tehneet. He tietävät varsin hyvin monia puoskareita joiden ei kuuluisi toimia alalla, mutta eivät lähteneet estää niiden toimintaa vaikka ilmoittamalla valvovalle viranomaisille... mikä sen tehokkaampi kuin alalla työskentelevä joka korjaa jatkuvasti puoskareiden työnjälkiä, hän lähtee antamaan ilmin näitä vaarallisia paikkoja!!!! Ei kiinnostaa? Ei ”kuuluu minulle”-asenne? Pelätään, että oma maine tulee olemaan riskissä? Mikä siinä on kun ei lähdetään estämään näiden puoskareiden törkeä toimintaa? Vaikkakin tiedetään monta elämää on tuhottu ja silti annetaan noiden epäasiallinen ja törkeä toiminta jatkua???!! Ja sitten kun jonkun muun kautta (esim. entisten vahingoitettujen asiakkaiden tai/ja puoskarin omien työntekijöiden) tulee paljastumaan julkisuuteen tehdyt tahalliset laiminlyönnit ja pitkään jatkuneet puoskaroinnit, niin siinä vaiheessa rynnätään julkisuuteen antamaan asiantuntija mielipidettä siitä miten villi länsi ja valvotonta tämä ala on. KUN on ollut paljon aikaisemmin tiedossa niin miksi aiemmin ei lähdetty tekemään asian eteen jotakin? Ei ole kovin suuri vaivaa kun yhdellä s-postilla tai soitolla laittaa ilmoituksen alan valvovalle taholle!!!! Älkää sitten tulko julkisuuteen 5 min spotlight takia ilmoittamaan teidän huolia kun ETTE OLE aiemmin tehneet mitään puoskareiden estämiseen/vähentämisen eteen mitään.
  https://yle.fi/uutiset/3-11075459
   
 25. vierailija Vierailija

  Hyvä esimerkki on ”kauneus ja hyvinvoinnin” alan vahvojen ultraäänien ja lasereiden kanssa. Olen omalta osaltani tehnyt KAIKKENI ja tulen tekemään niin kauan kun otetaan asian vakavasti ja lähdetään tekemään sen eteen KONKREETTISESTI jotakin. Voin tässä hyvällä itsetunnolla mainita, että suurin osa Suomessa työskentelevät plastiikkakirurgit tietävät tapauksestani ja yksikään ei lähtenyt auttamaan asian kanssa. Pidän huolen jos (toivottavasti KUN) lähi tulevaisuudessa näidenkin vahvojen UÄ laitteiden toiminta paljastuu niin en anna yksikään Suomessa olevan alan asiantuntija (jotka ovat aiemmin tienneet tapauksestani ja pyynnöstäni huolimatta eivät suostuneet auttaa) lähtee esittämään pyhimystä julkisuudessa vaan pääosin oman nimensä esille nostamisen takia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti