Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Hoitola Pisarasta (Helsinki)?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä murunen, 09.04.2013.

 1. vierailija Vierailija

  Heillä riistettiin elämä 10 minuutissa!!!!!
   
 2. vierailija Vierailija

  Myös niissä kuvissa näkyy eroa ihan ylemmässä kerroksessa, mikä näkyy valkoisena kerroksena näissä kuvissa ja nyt en tiedä onko se ihon kerroksen paksuus vai onko siinä mukana rasvakudoksen kerroskin mukana? 15.2.2018 otetussa on huomattavasti paksumpaa verrattuna viime kesällä otettuun kuvaan.. mm. juurikin päälaki kohdassa näyttää olevan paksummalta verrattuna muiden kohtien.
  Kuulin oikein kun aiemmin kysyin yhdeltä radiologi lääkäriltä, että näkyykö pääkallon pinnalla oleva kerros mri:ssa ja vastasi että pitää näkyä ja kyllä se näkyy melko hyvin jopa maallikoillekin.
   
 3. vierailija Vierailija

  Jos joku lääkäri sattuisi näkemään kirjoituksiani täällä ja jos haluaisi niin voisitteko laittaa aiemmin mainitsemani s-postiin jonkun viestin niin voin laittaa teille minun mri- kuvat.. niissä peitän nimeni ja henkilötunnukseni, joten ei haittaa että laitan s-postin kautta tuntemattomalle.
  Vaikkakin ero näkyy, mutta silti pitäisi olla jonkun asiantuntijan mielipide. Olisin tosi kiitollinen!!
  Ja jos sattuisitte pitämään yksityisen puolella vastaanottoja niin tarvittaessa voin varata ajankin teiltä virallisen lausuntoa varten.
   
 4. vierailija Vierailija

  Ennen kuvissani, joissa olin laittanut hiukset tiukasti kiinni taakse, missä näkyi selkeästi pääni muoto, oli tasainen ja ns. pehmeämmän näköinen ja siten miten kaikilla ehjillä ihmisillä on. Ja nyt litteää, luinen/epätavallisen kova ja siinä on hyvin kireä iho. Ei nämä ovat normaali muutokset ilman ulkopuolisen aiheuttamana. En tuoksu edes enää ihmiselle, koska pää ja hiukset ei rasvoitu enää. Ja tällaista muutosta kukaan ei voi olla huomaamatta.. sitä tuntee kun koskee kahdella käsillään, näkee peilistä (varsinkin jos on vastakkaiset peilit) ja hajuaistikin kertoo että tämä EI OLE sitä mitä oli. Pahin on suihkussa ja hetki sen jälkeen kun hiukset ovat litteät ja laskeutuvat päätä myöten.. Vaikea tässä kuvailla miltä näytän sinä hetkenä mutta sanotaan näin että on aina sellainen hetki kun mieli tekisi olla maan alla.
  Minulla oli nuorempana lemmikki ja sillä oli tuuheat karvat. Näytti normaali kokoiselta kuivana, mutta suihkussa oli lähes rotan kokoinen ja nyt on TÄYSIN samanlainen efekti näiden epätavallisten ”tuuheiden” hiusten (näyttävät kirjaimellisesti palaneilta) ja pääni koon kanssa. On ollut jotain käsittämätöntä tämän painajaisen kanssa!!!! ... METHOD PISARAN takia!!!!!
   
 5. vierailija Vierailija

  "Method Pisaran hoitopolkua nyt kuukausi takana, ja oloni on selvästi keventynyt.

  Laadukkaampaan ravintoon satsaaminen on tainnuttanut aivosumun ja hoitojen avulla sutjakoitunut keskivartalokaan ei tunnu taas niin ylivoimaiselta esteeltä arjessa ja liikunnassa. Katkonaiset yöunetkin ovat muuttuneet rauhallisemmiksi.

  Yllättävänä bonuksena tekonivel-leikkauksen jäljiltä uinunut pakaralihaskin on herännyt eloon, ja pääsen taas kyykkyyn."
  https://www.facebook.com/search/top/?q=method pisara&epa=SEARCH_BOX

  No mutta tosi hyvä, että olo on sentään keventynyt.

  Eikö taustalla ollutkaan fysiterapeutti ja lääkäri siis niitä OIKEITA/AITOJA ammattilaisia eikä Suomen ykkös puoskaria METHOD PISARA? Koska lukuisia artikkeleita on näkyvillä, missä on kerrottu miten fysioterapeutista on ollut apua.
  https://www.is.fi/viihde/art-2000005660828.html
   
 6. vierailija Vierailija

  Oikeat ja osaavat terveydenhuollon ammattilaiset olisivat mitä todennäköisimmin kehottaneet hieman painon pudottamista sen sijaan, että yritettäisivät luoda kehopositiivisuutta reilusta ylipainosta... Se on terveydelle haitallinen.

  "Oikein kiva! Voimia"... Mikä on "oikein kiva"?! Se, että reilusta ylipainosta tehdään kehopositiivisuutta vai se että tuetaan suorastaan liioitetuilla bs:llä puoskaria, missä riistettiin toiselta elämä? .. On varmasti tiedossa mitä he ovat tehneet, mutta silti tuetaan.
   
 7. vierailija Vierailija

  ... Jos kys. postauksen tykkäyksiä klikkaa auki niin saattaisi vähän yllättyä.
  Pisara, eikö löytynyt riittävästi Suomesta (maksettuja?) fanittajia kun vähän näytti siltä, että olisitte joutuneet hankkimaan lähi-idästä? Tottakai voihan olla sielläkin fanitetaan jotakuta suomalaista julkkista mutta...:rolleyes:
   
 8. vierailija Vierailija

  "Olemme auttaneet jo satoja ihmisiä saavuttamaan pysyviä tuloksia!"... No entäs osaamattomuuteen ja itsepäisyyteen perustuvat hoitovirheet??!!!!! Miksi ette puhu niistä? .. On varmasti monikossa sillä tuskin olen ainoa teidän vahingoitettu, mutta hyvin mahdollisesti se vakavin!!!!!!! Ja itse lukeudun "niihin satoihin" ihmisiin jolle teidän toimesta on tullut PYSYVIÄ ja hyvin VAKAVIA "tuloksia" (-> katastrofeja!!!), eli sen työnjäljen pysyvyys ei kerro yhtään mitään tehdyn työn turvallisuudesta eikä sen tasosta ja tässä tapaukseni mikä tukee näitä!!!!!! Ja siinä on myös suuri ero että onnistuiko tehty hoito ihan oikeasti METHOD PISARA vai noin niin kuin omasta mielestä... Eli kaksi eri asia, joita ihmiskunnan pelastajien olisi hyvä osata erottaa toisistaan!!!!!.. Eikö?:)
   
 9. vierailija Vierailija

  ... Postauksen teksti: "Rakkaus. Itsenä rakastaminen. Se vaati työtä, mutta se on kaikille mahdollista. Tämä on perusta menestyvälle keholle ja mielelle."

  Tämän takia ei pitäisi ryhtyä sellaiseksi mitä EI ollaan koska sitten ne "asiatuntijan neuvot" ovat tätä luokkaa ->"Muistaa hengittää, juoda ja syödä.. muuten et selviydy.”
  On tätä luokkaa, koska EI OLE muuta tarjottavana mitä alan OIKEAT ammattilaiset tarjoavat ja varsinkin kun ollaan kerran tuhottu pysyvästi yhden (enemmän?) asiakkaan elämä kun yritettiin ja ylitettiinkin rajaa ja pahasti.. Lisäksi kun hän ei pysynyt hiljaa ja lähti kertomaan ja kirjoittamaan sitä mitä me tehtiin... Seurauksena tuli kenties ehkä pelko siitä, että ollaan nyt suurennuslasin alla ja ei voi enää oikein julkisesti kauheasti kirjoittaa ainoastaan lääketieteen ammattilaiselle kuuluvia asioita ja näin mennään sitten "itsensä rakastamisella".
   
 10. vierailija Vierailija

  .. On heitä, jotka yrittävät edistää ja pelastaa toisten terveyttä kun taas valitettavasti löytyy niitäkin, jotka riistävät sen -> Siten miten METHOD PISARA:ssa TEHTIIN!!!!!
   
 11. vierailija Vierailija

  Ai niin piti mainita.. olitte näköjään estäneet minun s-posti osoitetta, jotta ette saisi enää mitään lausuntoja ja muita materiaaleja mitkä vaan entistäkin enemmän tukevat mitä teillä tuolloin tehtiin. Tämän takia laitoin tuolloin myös "väärä numero"- tahollekin, jotta näkisitte heidän kautta:)
   
 12. vierailija Vierailija

  ... Eikö ollutkin takaraivo litteämpi verrattuna aiempaan kuvaan?!!:)
   
 13. vierailija Vierailija

  ”Näinä aikoina hyviinvointiin panostaminen on entistäkin tärkeämpää. Klinikkamme on auki toistaiseksi normaalisti.”
  ... Te ette tarjoa oikein mitään mitä auttaisi asiakkaan hyvinvoinnin edistämistä ja varsinkin siihen pisteeseen, että olisi vahvempi virusta vastaan!!!!
  On mainittu joissakin artikkeleissa mm. IV- hoidosta koska se voi vahvistaa henkilön immuunijärjestelmää, mutta ei siitäkään ole näyttöä ja teillä ei (luojan kiitos!!!) ole tämä tarjolla.
  Se mitä teillä on mahdollista tapahtua on jonkinasteinen hoitovirhe, sillä vallitseva itsepäisyys on sallittua huomattavasti korkeampi mikä puolestaan nostaa katastrofien riskit. Siten miten minulle kävi TEILLÄ.
   
 14. vierailija Vierailija

  "Toivotamme kaikille rauhallista tunnetta ja keväistä mieltä maailmantilanteesta ja jännitteistä huolimatta. Muistetaan, että pelko ei korjaa tätä kokonaisuutta. Jokainen tekee itse parhaansa ja oman osuutensa, se riittää.

  Pelko ei ole ratkaisu, se tuo mukanaan turhaa taakkaa ja jopa sairastumista. Etsitään iloa ja kiitollisuutta niistä asioista, mitkä ovat hyvin.

  Asiat järjestyvät aina lopulta, niin tämäkin tilanne. Kaikki hyvät ajatukset ja usko hyvään on suuri voimavaramme ja se kantaa."

  Siinä taas kunnon esimerkillinen ja kunnollinen yritys antamassa neuvoja ja viisauksia muille. APUA.
  METHOD PISARA, se mitä eniten minua ja läheisiäni suuresti on pelottanut ja huolestuttanut on ollut se että teidänlainen puoskari ja vaarallinen "lääkärikeskus" on edes olemassa tässä maassa!!!! Se on kaikista pelottavin ja huolestuttavin. Siinä vaiheessa kun ollaan siiretty silmät eri kohtiin toisen päässä ja pienentäneet tämän pään kokoa niin ei kai enää pitäisi lähteä neuvomaan muita viruksen pelosta... Eikö niin?!!!
  "Asiat järjestyvät aina lopulta" -> Ei pidä paikkaansa kuten tiedättekin!!! Nuo vammat ja tuhot mitä TE aiheutitte ovat pysyviä ja lopulliset vaikutukset näkee vasta vuosien päästä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Enkä tule saamaan takaisin mitään mitä oli ennen TEIDÄN aiheuttamia tuhoja!!!! Se elämä meni TEIDÄN takia!!!!

  Joillakin on selvästi kova tarve tulla joksikin asiantuntijaksi hinnalla hyvänsä.. olkoon sitten "lääkäriksi", "fysioterapeutiksi" tai "psykologiksi".. ihan sama, kunhan ollaan esillä ja näin saadaan houkuteltua mahdollisimman monia onnettomia, jotka eivät tiedä mitä todellisuudessa ollaan ja mitä ollaan tehty toiselle (toisille?). Eli on pokkaa kuin mitäkin.
   
 15. vierailija Vierailija

  ... Kuvassa näyttää olevan tyhjä sivuinen vihko.. Siinä varmaan kannattaisi yhdellä sivulla piirtää kuvan ihmisen päästä, toisella pakarasta ja kolmannella kirjoitettuna isoilla kirjaimilla -> "ÄLÄ SEKOITA "HOIDON" AIKANA PÄÄTÄ JA PAKARAA KESKENÄÄN". Sitten järjestyksessä puoskarin seinään kiinni. Ihan vaan varmistaakseen ettei käy miten minulle kävi TEILLÄ... pakara hoitoa silmien alaluomella.
   
 16. vierailija Vierailija

  ... Ja varsinkin kun tiedetään miten yhteiskunta tulee ottamaan vastuuta mahdollisista aiheutetuista vahingoista rokotteen mahdollisten sivuvaikutusten seurauksena... Oireilevat potilaat tulevat mahdollisesti jäämään ilman asianmukaista ja tarvittava terveydenhuollon huomiota ja palveluita kuten Lahtisen ja moni muu hänen kanssa samassa tilanteessa olevat. Tuolloin mahdollisesti he jäävät yksi aiheutetun sairauden/sairauksien kanssa kärsimään, tämä on epäreilua ja väärin.
   
 17. vierailija Vierailija

  Hmmm.. toinen vaihtoehto ja pysyvä ratkaisu on, että antaa METHOD PISARAN ns. penaalin terävimpien kynien käsitellä heidän käytössä olevalla UÄ laitteella kasvot ja eikä edes tarvitse koko kasvoja tai tunnin kestävä "hoitoa" vaan ihan riittää noin 10 min "hoitosessio" sitten kun kuluu 7 kk -> niin ei tarvitse enää koskaan murehtia rasvoittuvaa päänahkaa ja hiuksia.
  https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/65791166-5465-4554-97e2-69025109e096
   
 18. vierailija Vierailija

 19. vierailija Vierailija

  Oliko muuten jokin syy minkä takia ette antaneet heidän tehdä teille UÄ kasvojen käsittelyä? Ettekö uskaltaneet antaa sen jälkeen kun luitte mitä kaikkia minulle aiheuttivat kys. laitteen käsittelyllä?
   
 20. vierailija Vierailija

  "Method Pisara® on Teresa Sepposen kehittämä rekisteröity terveyspalvelu-konsepti, jonka avulla voidaan tunnistaa ylikuormituksen taustalla olevat syyt ja hoitaa oireita kokonaisvaltaisesti."... EI, Method Pisara on PUOSKARI missä on vahingoitettu toista ihmista ennen näkemättömästi ja hyvin vakavasti!!!!! ... Ja tällainen on Method Pisara.
  Kuten aiemmin mainitsin, en ole varmastikaan ainoa joka on saanut vahingon heiltä, mutta näillä näkymin vakavin.
  Luoja, missä on ylimielisyyden ja epäterveen itsevarmuuden raja? Ihan oikeasti.
   
 21. vierailija Vierailija

  Annan hyvän esimerkin siitä miten joku alansa huippu ammattilainen toimii:
  Viime kesänä kun kävin yhden alansa huippu ammattilaisen vastaanotolla (yksityisellä) silmieni takia jotta saisin Suomestakin asiantuntijan lausunnon siitä että silmät ovat siirtyneet kuopissa, niin ja oli hänen kanssa keskustelu että milloin olisi järkevä tehdä silmäkuopan implantin leikkausta ja kerrottin leikkausken riskeistä. Myöhemmin kun kului noin 4-5 viikkoa, hän otti yhteyttä ja kertoi että hän oli kysynyt muiden alan kollegoidensa mielipidettä vielä asiasta että milloin olisi järkevä tehdä leikkausta. Eli tätä kertomalla haluan kuvastaa miten harkitusti ja varovaisesti toimii jopa ne alansa huippu ammattilaiset.. He jopa varmistavat, että se mitä on neuvottu ja mitä ehkä aiotaan tehdä olisi se paras vaihtoehto.

  Ja miten voi olla mahdollista PUOSKARI kuten METHOD PISARA jossa EI OLE yksikään pätevä ja osaava henkilökunta, lähtee sitten näin järjettömillä ylimielisillä asenteilla neuvomaan ja/tai "hoitamaan" muita???!!!!!!!! Ja vielä kun TIEDETÄÄN, mutta ei uskalletaan myöntämään mitä on tehty ainakin yhdelle ihmiselle!!!!!!!!!
   
 22. vierailija Vierailija

  Ja vieläkin kun siellä kannetaan hoitaja- ammattinimikettä mikä on mielestäni niin väärin kaikkia niitä hoitajia kohtaan jotka yrittävät aidoissa (mm. terveyskeskukset, sairaalat ja yksityiset rekisteröidyt klinikat) terveydenhuollossa auttamaan potilaita hyvin matalalla palkalla ja raskaalla työllä!!!!
  Ja toisessa päässä on niitäkin, jotka kouluttavat itse itseään ja muita pikku lääkäriksi sen toiveessa, että saadaan maksimoitua tulot olkoon sitten hintana toisten ihmisten terveyden ja sitä kautta elämän pilaaminen!!!!!!!!!
   
 23. vierailija Vierailija

 24. vierailija Vierailija

  Minun moka..tuo oli testauksesta eikä rokotteesta!
   
 25. vierailija Vierailija

  Se on tosia asia että jos joku yritys oikeasti välittäisi asiakkaistaan ja heidän hyvinvoinnista, niin tuolloin EI KOSKAAN lähdettäisi riskeeramaan toisten ihmisten terveyttä!!!!!!! Kun tiedetään että ollaan ainakin yhtä vakavasti vahingoitettu osaamattomuudella ja hällä väliä- asenteella ja SILTI jatketaan kuin mitään ei olisi tapahtunut... mitä tämä kertoo yrityksestä -> sen, että on kunnon puoskari ja vaarallinen paikka tehdä mitään fyysisiä "hoitoja" muille. Te ette ole ottaneet lainkaan vastuuta pelkästään siitä mitä aiheutitte minulle ja asia vielä erikseen toisten hoitovirheiden kanssa mitä hyvin todennäköisesti on tapahtunut puoskarin historiassa toisille asiakkaille. Kun ei osata ottaa vastuuta niin miksi jatkatte teidän toimintaa ja samalla vaikka millä bs väitteillä yritetään saada yhtä lisää onnetonta "hoitoon". Nyt julkisesti puhutaan itsensä rakastaminen- "hoidon" muodosta kun ihan varmasti vieläkin neljän seinän sisällä tehdään ja neuvotaan sellaisia, mitkä kuuluvat ainostaan alan OIKEIDEN ammattilaisten tehdä jotta minimoidaan hoitovirheiden riskejä. Saa joka kerta suorastaan veren kiehumaan miten yritetään antaa asiantuntijan kuvan itsestään vaikkakin tiedetään juurikin osaamattomuudella ja sillä tietynlaisella asenteella ollaan tuotu pysyviä ja vakavia vammoja toiselle ja näin pilattu elämän.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti