Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Hoitola Pisarasta (Helsinki)?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä murunen, 09.04.2013.

 1. vierailija Vierailija

  Minulla s-posti, missä on kerrottu mustaa valkoisella miten lukuisia kertoja hän oli käyttänyt kys. laitetta muille asiakkaille jo ennen tätä katastrofia...no, jos puhuitte totta. Tiesitte, että hänellä ei ollut tarvittava koulutus ja osaaminen kys. laitteen käyttöön. Miksi toimitte näin välinpitämättömästi?
   
 2. vierailija Vierailija

  Tällä hetkellä monilla myös itsellänikin on paljon myötätuntoa yrityksiä ja varsinkin pienyrityksiä kohtaan. Mutta pitääkö tuntea niitäkin kohtaan, missä puoskaroitiin vakavasti ja korjaamattomasti ainakin yhtä ihmistä ja eikä edes osattu ja haluttu ottamaan minkäänlaista vastuuta tekemisistään?
  Mielestäni ainoa plussa tässä järkyttävässä kriisissä on se että tulee pienentymään käyvien asiakkaiden määrä ja sitä kautta pienentyy mahdollisten vakavien vahinkojen riskit tällaisissa paikoissa.
   
 3. vierailija Vierailija

  "Method Pisaran pääperiaate ”Solusi eivät valehtele” perustuu näkemykseemme koko kehon solutason toiminnasta. Biologiaamme ohjaavat vahvasti solun ulkopuolelta tulevat viestit. Esimerkiksi stressi, väsymys ja riittämättömyyden tunne kuormittavat kehoa ja mieltä. Pitkään kestänyt ylikuormitus voi ilmetä fyysisenä ja henkisenä pahoinvointina.
  Olemme auttaneet jo satoja ihmisiä saavuttamaan pysyviä tuloksia.
  Jaksamista ja voidaan hyvin"

  ...Yep! Juurikin näin, että se on perustunut TEIDÄN omiin näkemyksiinne. Ja tämä on se vaaran tekijä ja törkeä niitä onnettomia kohtaan jotka astuvat puoskariin.. ja siten miten on näkynyt teillä tapahtuneessa katastrofissa!!!!! Mitä olette koulutukseltanne kun annatte itsellenne valtaa ja lupaa lähteä leikkimään pikku lääkäreinä?!!! Eikö ole niin, että kuuluu alan lääkärille nämä asiat??!!! Te ette edes osanneet ja kyenneet lukea hankimanne vahvan laitteen käyttöohjetta ja miten on mahdollista että lähdette "tulkitsemaan" toisten ihmisten soluja??!!!!!
   
 4. vierailija Vierailija

  "Vesi vanhin voitehista!

  Method Pisaran ihonhoitovinkit lyhyt muistilista:
  1. Juo riittävästi vettä
  2. Panosta hyvään terveelliseen ruokavalioon
  3. Muista yöunen ja mindfullnesin tärkeys
  4. Satsaa ihonhoitorutiiniisi
  5. Ihon hyvinvointi alkaa ihon pintakerrosta syvemmältä

  Voidaan hyvin"

  .. Siinä taas "asiantuntijoiden" neuvot! METHOD PISARA, mitä jos lisäisitte kohta 6. missä rehellisenä ja elämän pelastavana neuvona olisi se, että "Älä tule meille UÄ "hoitoihin" mikäli haluat elää terveenä ja pidempään!!!" .. Koska on näytteet teidän historiassa ainakin yhden henkilön kohdalla tietoisesti ja tahallisesti edesvastuuttomasti toimimalla aiheutetuista vakavista vammoista ja vahingoista, joista ette suostuneet ottamaan minkäänlaista vastuuta. Eikö olisi hyvä tulevien onnettomien tietää mitä vaara löytyy hymyjen ja perättömien itse kehujen takana??!!!
   
 5. vierailija Vierailija

  ... Kuten olette varmaan huomanneet ettei aiheutettu tapaturma häviä maton alle. Niin kauan kun ei otetaan vastuuta ja vahingoitettu elää niin tapahtuma näkyy. Olenkin pitänyt huolen siitä, että jää jälki.
   
 6. vierailija Vierailija

  Juu, ei varmasti tykätään täällä avautumisista, no mutta en minäkään pidä siitä että osa kehoani oli sillä törkeällä ja käsittämättömällä välinpitämättömuudella pysyvästi vahingoitettu ja niinkin pienet ja mitättömät kuin silmät, koko pää ja näillä näkymin vielä hartiat... ja näiden kautta koko elämä!!!!
   
 7. vierailija Vierailija

  Se oli ihan oikeasti just eilen kun tuli mieleen että kohdallani eipä olisi niinkään pahaa jos menehtyisin vaikka tohon virukseen koska näin mahdollisesti välttyisin vääjämättä edessä olevasta aivo vammasta tai muusta mikä koituu heidän aiheuttamasta katastrofin jälki seurauksista. Eikä tämäkään ole elämä josta kärsit lähes päivittäin pelkästään siitä kun katsot peilistä epämuodostuneeksi muuttuneen vartalon yläosa.
   
 8. vierailija Vierailija

  Kuitenkin tiedettiin, että laite millä käsitellään toisen kasvoja ja varsinkin silmien alaluomea, on se sama laite millä ollaan aiemmin pienennetty ja kavenettu toisten pakaroita ja reisejä. Herää väistämättä kysymys, että mitä sinä hetkenä oikein ajateltiin!!!!!
   
 9. vierailija Vierailija

  Ja ne, jotka kannustavat ja tukevat kyseistä puoskaria niin eivät jostakin syystä itse halua heille tehdään sitä samaa UÄ käsittelyä kasvoille mitä minulle tehtiin... Mistäköhän tämä johtuu? Voiko syy olla se että tiedetään mitä heillä tuolloin tehtiin ja ei halutaan ottaa mitään riskejä OMALLE kohdalleen... mutta näköjään viis muista tulevista ja tuntemattomista asiakkaista vaikka heillä saattaisi jotain vastaava tapahtuakin. Vaikka ei tapahtuisikaan toisille vastaava niin ollaan näköjään kuitenkin nähty, että oli sen yhden terveys ja elämä mikä on riistetty.. mitä väliä sillä on. Mutta jatketaan niillä feikki hymyillä ja että miten toivotaan ja halutaan kaikille vaan hyvää.
   
 10. vierailija Vierailija

  Sen verran tiedän, että harvemmin mistään aivovammoista toimintakyky täysin säilyy ja tämä sokeutumisen mahdollisuuden lisäksi ovat olleet ne pahimmat skenaariot, joita olen nähnyt edessäni. Kun ei ole vastaava nähty Suomessa ja maailmallakin ei ole annettu vahingoituneiden potilaiden kaikkien vammojen, mitkä ovat aiheutuneet muista UÄ laitteista, syy-seuraukset totuuden mukaisesti raportoitua viranomaisille.
   
 11. vierailija Vierailija

  "Selluliitin hoito Method Pisara® -selluliittiterapialla on valinta sinulle, joka olet valmis sitoutumaan terveyteen ja kauneuteen tähtääviin tuloksiin. Emme tavoittele kestämättömiä pikaratkaisuja, vaan pysyviä muutoksia, joiden ylläpitoa voit vahvistaa oikeilla elintavoilla."

  Nimimerkki: kokeiltu on ->
  "Olen ottanut sarjan ja itse paikan tilat ovat hienot, mutta tylyn ja epäystävällinen hoitaja, hoidot maksoi paljon EIKÄ PYSYVIÄ TULOKSIA TULLUT, rahat meni hukaan. Välillä oli eri hoitaja ja tekivät hoitoja eritavoin. Hyvin koneellinen fiilis jäi. En mene tähänpaikkaan enään uudestaan."

  Nimimerkki: ei pysyviä tuloksia -> "Nykyään toimii Terveyskeskus Pisara nimisenä, sama paikka."

  Nimetön -> "En suosittele. Epäystävällinen palvelu ja HUONO TYÖNJÄLKI."

  Nimimerkki: Keijukainen ->
  "Olen kokeillut ja ihastunut. Tuloksia tulee kyllä ja pysyviä sellaisia, jos vain on valmis tekemään jotain ruokavaliolleen mm. riittävä vedenjuonti ja turhat valkoiset sokerit ja jauhot pois. Suosittelen kokeilemaan, mittanauha ei valehtele. Kannattaa katsoa vanhempia Elixirin jaksoja, joissa paikka oli mukana." .. Tässä saattaa olla, että unohtui mainita tekstin lopussa -> "Terveisin: Method Pisara":)
  .. Samoin tässä ->
  Nimimerkki: kuonat pois -> "Hoitola ei vastaa puhelimeen hoitojen aikana ja siksi suositellaan viestin jättämistä vastaajaan. Hoitajat soittelevat takaisin tilaisuuden tullen mutta useasti ovat hyvin kiireisiä.
  Itse Groupon -lahjakortin siivittämänä päätin ottaa 10 kerran hoitokuurin reisilleni. Ei ole halpaa touhua mutta kyllä rahoille on vastinetta saanut. Äärimmäisen tietävää porukkaa, varskinkin paikan TJ."
   
 12. vierailija Vierailija

  ... Olen täällä aiemminkin maininnut siitä miten lopussa uhkailen heitä varanomaisilla suostuivat antamaan minulle tietoja tehdystä UÄ "hoidosta" (-> puhdas pahoinpitely)
  niin siinä myös he kirjoittivat syyksi vastaamattomuuteen että olivat kiireisiä hoitojensa kanssa ja tämä ei ollut edes vitsi, he tosiaan näin totesivat... Ei vastattu soittoihin eikä s-posteihin viikkoja tapahtuneesta katastrofista. Mielenkiintoisinta oli vielä se kun kävin lopussa paikan päällä (heidän ilmoitettuina aukiolo aikoina) jotta näin olisivat joutuneet väkisin antamaan "hoito" kertomuksen asiakkaalle jolle oli tehty pahoinpitelyä, mutta joka kerta paikka oli kiinni!!!! Ja näin "kiireisiä" olivat.
   
 13. vierailija Vierailija

  Se olisi muutenkin vaan hyvä jos ette pyrkisi pysyviin tuloksiin, koska ne mahdolliset virheet mitä tapahtuu ovat silloin väliaikaisia eli ohimeneviä. Method Pisara, ne ovat ne OIKEAT ja kunnolliset alan ammattilaisten paikkoja missä kuuluisi tavoitella pysyviä tuloksia eikä Puoskarin.
   
 14. vierailija Vierailija

  Tällaisten vammojen jälkeen en voi ymmärtää miten olisi edes mahdollista jatkaa elämää eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Se on mahdotonta ja varsinkin kun tiedän mihin hyvin todennäköisesti vielä johtaa -> sokeutumiseen ja/tai aivovammaan. Nyt on näiden odottamista METHOD PISARAN takia!!!!!!
   
 15. vierailija Vierailija

  Näköjään aiemmin laittamani linkit eri artikkeleista on käynyt palstan yksittäisen työntekijän hermoille(?) ja on ottanut itselleen silmätikuksi kun on nähnyt, että voi deletoida täysin asialliset artikkelit oman mielensä mukaan. Se on mielenkiintoista kun heidän oma toimittaja on vahvistanut että voi laittaa linkkejä asiallisista artikkeleista ja siinä ei pitäisi olla mitään ongelma. Myös on mielenkiintoista kun kys. poistaja ei ollut ottanut yllä lainauksessa olevaa pois vaikkakin olin kirjoittanut sen viime viikolla hahaha.. ohh I see. Kysymys -> satutko olemaan nainen kun olet näköjään näin fishy?:)
  Paljon poistettujen joukossa oli mm. yhden tunnetun bloggaajan näkemys siitä miksi on haitallista luoda reilusta ylipainosta kehopositiivisuuden ihailua. Hänen kys. kirjoitus oli julkaistu Iltalehdessä.

  Tuo ei ole asiallista moderointia vaan oman vallan väärin käyttöä ja sananvapauden rajoittamista. Enkä usko tämän olevan Otavamedian etiikan mukaista toiminta.
  https://yle.fi/uutiset/3-7485914
   
 16. vierailija Vierailija

  Kyseinen moderoitsija oli poistanut mm. näitä:

  - https://www.is.fi/viihde/art-2000005750972.html

  - https://twitter.com/FutbolBible/status/1241021941328351235

  - https://m.youtube.com/watch?v=dkozG3IcXUU

  - https://www.ruv.is/frett/two-types-...H0v7elF2zclY_RxH28Lwz7Z9hI4Cxcsu1XsKzy02-kwzU

  - https://www.iltalehti.fi/koronaviru...qfcfAMQOvLhHx9CfD7M2Dt8_D3BzjnrkbPe2PAmdjGlV4

  En voisi olla enempää samaa mieltä Ylen tämän artikkelin kanssa:
  https://yle.fi/uutiset/3-7485914
  ... Ihan kuka tahansa kaduntallaaja voi päästä moderoitsijaksi.
  Eikä tarvitse olla koulutukseltaan toimittaja. Sääli.

  Ps. Heidän toimittaja vahvisti ettei heillä ole rajoitteita siihen ettei saisi laittaa mm. covid-19 koskevat artikkelit.
   
 17. Anna.fi-moderaattori Anna-moderaattori Ylläpidon jäsen

  liittynyt:
  15.06.2007
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  10
  Hei,
  Keskitytään keskustelun alkuperäiseen aiheeseen tässä ketjussa, jotta aiheesta kiinnostuneet voivat jakaa omia kokemuksiaan ja löytää keskustelua juuri tästä aiheesta täältä.

  Koronasta löytää kaikista eniten keskustelua Ajankohtaista-palstalta missä käy vilkas kommentointi eri uutisartikkeleihin ja nykytilaan. Suosittelen, että jatkat siellä koronasta keskustelua, sillä silloin muutkin samasta aiheesta kiinnostuneet löytävät helposti viesteihisi ja pystyvät keskustella niistä kanssasi.
   
 18. vierailija Vierailija

  Selvä, kiitos viestistäsi.
  Se on hyvä, että täällä keskitytään ainoastaan Method Pisara Puoskariin. Sekä siihen millainen "vastuullinen" ja "turvallinen" paikka todellisuudessa on ja mihin heillä on kyetty.
   
 19. vierailija Vierailija

  Ja pahoittelut tästä aiheettomasta hyökkäävästä viestistä.
   
 20. vierailija Vierailija

  "Kuinka paljon pitää urheilla, jotta voi hyvin?"
  "Ajatellaan, että liikunnan määrä on se, mikä korjaa kaiken. Mitä enemmän liikkuu, sitä paremmin keho toimii ja tulee toivottuja tuloksia. Mutta oletko miettinyt miksi painosi ei putoa tai miksi sairastelet, vaikka liikkuisit aktiivisesti?"

  Method Pisara, harvemmin vähänkin järkeä omaavat lähtevät yhdistämään liiallista liikunta hyvinvointiin ja aktiivista liikunta ei sairastelemiseen.. No mutta voihan olla teille enemmän kuin kerran tulevat, ajattelisivat tällä tavalla.
  Miksi ette näytä ennen/jälki kuvia teidän asiakkaista (tietenkin luvalla), jotka ovat saaneet pudottua painoaan teidän "hoitopoluilla"?
   
 21. vierailija Vierailija

  Puoskarin tämän päivän mainos postaus..
  Niin tosiaan mikä koulutustausta olikaan video pätkässä olevalla henkilökunnalla?!!!:) Niin siis hän, joka oli silloin läsnä "valvomassa" puoskaria kun tapahtui pahoinpitelyä sillä laitteella ja hän, joka lähti lopulta Maijan kanssa painostamaan jotta olisin maksanut tehdystä UÄ pahoinpitelystä, ja hän joka lähetti s-posteja missä mm. kertoi laitteella oli käsitelty poskiluun ALLA kun taas aiemmassa s-postissa omistaja oli kertonut että oli poskiluun PÄÄLLÄ:) ..Todellisuudessa Maijan "hoito alue oli juurikin silmien alla eli silmien alaluomet!!!!! Hän, joka kertoi s-postissa syyksi vastaamattomuuteen "hoito"kertomuksesta olevan heidän kiire muiden asiakkaiden kanssa. Hän, joka kertoi s-postissa miten mittaavia hoitoja Maija oli tehnyt kys. UÄ laitteella ennen tapahtuvan pahoinpitelyä missä menetin oman kasvoni, pääni muotoa ja sen koon, sekä hartioiden alkuperäistä muotoa. Hän, joka todistetusti tekee ainoastaan fysioterapeuteille kuuluva työtä ilman sen koulutusta.
  No kyllä siinä on tarpeeksi aihetta hymyillä leveästi kun on näköjään sellainen käsitys, että ollaan päästy kuin koira veräjästä tapahtuneesta pahoinpitelystä.
   
 22. vierailija Vierailija

  ... Sekä miten "aidosti" puoskarin omistaja lähti koputtelemalla ovea "yllättämään" "käynnissä oleva asiakas hoitoa".. joka näköjään oli peittänyt jollain petolla päätään ettei vaan paöljastuisi että OHO siinä onkin puoskarin lähipiiristä joku eikä aito asiaskas:) No mutta ei nyt annetaan totuuden pilata hyvää tarinaa.
   
 23. vierailija Vierailija

  .. Method Pisara, ihan vinkki vitosena: Kun tarkoituksella ja "ylpeästi" kuvatte puoskarin vaatenaulakoita niin ottakaa sen huomioon että tiedetään ei teitä ole kuin kaksi ja kun toinen vielä kameralla kuvaa niin...:rolleyes:
  Muuten, miksi videossa ei ollut ääniä? Ai sen takia ettei kuuluisi teidän naurut vai?
  No mutta kyllä tiedetään millaisia olette..
   
 24. vierailija Vierailija

  Onko kukaan koskaan törmännyt kunnolliseen, ammattitaitoiseen, asiakasturvallisuutta noudattavaan, epäitsepäiseen ja rehelliseen hoitolaan, missä oikein kieroisesti ja epärehellisesti yritettäisivät mainostaa ja manipuloida, että miten kova kiirettä asiakkaiten kanssa on vaikkakin todellisuudessa mainoksissa olisi pääosin ainoastaan hoitolan omat läheiset ja tutut eikä lainkaan aidot, palveluista maksaneet asiakkaat?! Itse en ole törmännyt kuin juurikin vain puoskariin, missä näin menetellään. Kunnolliset paikat kaikin puolin menettelevät toisin ja näin ei heidän liittyvässä keskustelupalstassa ilmesty traagista kohtaloa, mikä olisi ollut TÄYSIN vältettävissä jos ja vaan olisi ollut kyseessä kunnollinen paikka eikä puoskari!!!!!
   
 25. vierailija Vierailija

  Nyt kun on ollut näitä vapaaehtoisia karanteeneja niin entistäkin enemmän METHOD PISARAssa tapahtunut pahoipitely on noussut pintaan.. KOSKA ne näkyy (peilistä), tuntuu kun kosken ja ilmenee tuoksumattomudella eli kaikkia muuta paitsi normaalin/ehjän tuntemista!!!!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti