Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Hoitola Pisarasta (Helsinki)?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä murunen, 09.04.2013.

 1. vierailija Vierailija

  ... Korjaus edelliseen -> EI HÄNELTÄ salattu tietoa ettei ollut käynyt 3 v koulutustaan loppuun asti VAAN MINULTA.
   
 2. vierailija Vierailija

  8.5.20 -> ”Kun solusi toimivat niin sinäkin toimit.”
  ... Näin tosiaan kerrottiin taas ihan jonkin aikaa sitten. Sellaista, jota MYÖS kuuluu LÄÄKÄRIN osaamisalueeseen.

  Ei selvästikään ole halua eikä tahtoa sisäistää sen, että kun ei ollaan lääkäri niin tuolloin ei enää pitäisikään esittää sellaista!!!!! Voin luvata, että siinä video pätkässä olisi näkynyt valkoinen takki jos täällä ei olisi ollut aiemmin kirjoitettu erikseen siitä tahallisesta harhaanjohtamisesta.
   
 3. vierailija Vierailija

  He eivät suostuneet tosiaan edes tuolloinka antamaan "hoito" (-> pahoinpitely) kertomusta kun heille ilmoitin muutoksista ja silmä oireista että miten tärkeä oli saada sitä... Onnistui lopulta viranomaisilla pelottelulla. Olivat kuulemma kiireisiä "asiakkaiden" kanssa, mutta kuitenkin puoskari oli aina kiinni kun menin paikan päälle.

  Pitävätkö he edes vielä ASIANMUKAISIA "hoito" kertomuksia aina "hoitojen" aikana niin EPÄILEN. Varmasti sellainen ilmestyy pöydälle jos tulee epäilys paikan päälle ilmestyvistä valvovista viranomaisista, mutta muulloin tuskin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Annoin aiemmin täällä esimerkin siitä, että eihän normaalisti ihminen laittaa omassa kodissaankaan aina sähkö- ja elektroniikkalaitteita täydelle teholle. Esimerkiksi pyykinpesukone, silitysrauta, liesi ja uuni... Eikö ole niin, että siinä katsotaan mitä ollaan pesemässä, silittämässä, paistamassa ja kypsentämässä? Koska luulisi järkikin kertovan ettei saisi kaikkia käsitellä sillä mahdollisella maxsimilla teholla, muuten katastrofi olisi joka kerta askel edellä.

  Haluan tietää, että miten näitte Suomen ykkös puoskarissa, että voitte käyttää noinkin mielivaltaisesti vahva laitetta (oli teillä tiedossa!!!!) TOISEN ihmisen KEHOLLA sallittua huomattavasti korkeammalla teholla ellei maximilla??!!!
   
 5. vierailija Vierailija

  ... Vieläkin kun tiedettiin olevan sama laite jonka samalla hoitopäällä ollaan aiemmin ennen pahoinpitelyä käsitelty toisten vatsaa, pakaroita ja kenties mitä pienentääkseen. Eikö tullut mieleen, että se sama "hoito" menetelmä tulee myös muokkaamaan asiakkaan kasvotkin jos sillä ja siinä teholla käsitellään?
   
 6. vierailija Vierailija

  He ilmoittivat tuolloin mastaa valkoisella s-postissa, että Maija oli tehnyt hoitoja lukuisia kertoja sillä laitteella ennen tätä. Joko valehtelivat tai ei... Molemmissa vaihtoehdoissa tietoinen laiminlyönti korostuu!!!!
   
 7. vierailija Vierailija

  Näin oli duunitori.fi:ssä Heinäkuussa 2018 ilmoitettu -> ”Method Pisara -palvelukonsepti on globaalisti uniikki kokonaisuus, jonka takana on yli 10 vuoden kehitystyö. Konseptia on toteutettu nykyisellään jo vuodesta 2014 Helsingin klinikalla ja saavutetut tulokset ovat vahvoja.”

  Ai globaalisti uniikki kokonaisuus vai??? ... Ei edes ole koska jo TÄÄLLÄ PK- SEUDUILTA LÖYTYY näitä hoitoloita missä tehdään lymfa- ja laite hoitoja MUTTA näillä näkymin VASTUULLISESTI eikä enemmän kuin mitä on hoitoloille sallittua... Eli ei yritetään olla sitä mitä ei ollaan. Jos siinä tekstissä tarkoitetaan lääkärikeskus, missä tietoisesti laitetaan asiakkaita mittaaviin riskeihin niin kyllä tuolloin olette hyvin mahdollisesti se uniikki.

  ”saavutetut tulokset ovat vahvoja.” Juu ovat vahvoja ja tämän takia teidän kohdalla kuuluisi laittaa iso lukko ovelle!!!!!
   
 8. vierailija Vierailija

  Eilen kun kirjoitin että on myös oltava yhtä sairas jos tiedetään tästä pahoinpitelystä JA SILTI ollaan lähdetty kannustamaan ja tukemaan heidän likaista toimintaa niin se on juuri näin!!!!!! Ei yksikään tervejärkinen olisi mennyt kannustamaan moista!!!!
   
 9. vierailija Vierailija

  ... Eikä unohdetaan niitäkin, jotka epäilevät mutta silti tukevat ja kannustavat.
   
 10. vierailija Vierailija

  Enkä yhtään ihmettelisi jos heidän tukijat ja kannustajat ovat sitä mieltä että tekivät mitä tekivät mutta heille ei nyt saa aiheuttaa pahaa mieltä. Tosiaan en yhtään ihmettelisi jos ajattelisivat myös tällä tavalla. Mikäli on näin, tässä teille kaikille vastaukseni:

  SIITÄ VAAN PAHOITTAMAAN MIELTÄÄN NIIIIIIN PALJON KUIN SIELU SIETÄÄ!!!!!!!!!

  Täällä on tarjolla ns. 47 palainen kakku ja jos tuntuu ettei tarpeeksi pääsee mielensä pahoittamaan niin ei muuta kun pala kerrallaan nauttimaan. Olkaa hyvä.
   
 11. vierailija Vierailija

 12. vierailija Vierailija

  .. Ja shameless on itseasiassa lievä ilmaisu, sitä monesti käytetään jos puhutaan tapauksista, joissa ei ollaan syyllistyneet (AINAKIN kerran) vakavaan rikokseen. Tällä tasolla on ihan oma nimensä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti