Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Hoitola Pisarasta (Helsinki)?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä murunen, 09.04.2013.

 1. vierailija Vierailija

  "Taudinaiheuttajat eivät menesty hapellisessa kehossa. Hyvä vinkki varmistaa kehosi hapen riittävyys on mm happitipat. Happirikas keho ei kasvata sairauksia ja immuunipuolustus järjestelmä saa paremmat mahdollisuudet. #holistichealth #epigenetics #functionalmedicine#vastustuskyky #immuunipuolustus #terveys"

  Te ETTE edes osa eikä ymmärrä itsestään selviä asioita kuten asiakasturvallisuuden käsite ja että minkä takia ei saa lähteä muutamien kymmenien eurojen takia tietoisesti VALEHDELLA ja MANIPULOIDA muita ihmisiä omista osaamisistaan kun kerrankin puoskarin historiassa on nähtävissä ja varsinkin kun ollaan kyetty AINAKIN YHTÄ henkilöä hyvin VAKAVASTI ja PYSYVÄSTI vahingoittamaan. TE OLETTE VAARALLISIA tekemään minkäänlaista "hoitoja" ja/tai antamaan "hyvinvointi neuvoja" kenellekään!!!!!!!
   
 2. vierailija Vierailija

  "Pandemia-ajan läppärityöskentely keittiön pöydän ääressä alkaa vaatimaan meistä veronsa... . Method Pisara® -lihas- ja faskiaterapia-paketeilla hoidetaan niin kireitä ja stimulaatiota vaativia lihaksia, kuin kiristyneitä lihaskalvoja sähkö-, ultraääni-, alipaine- ja infrapunaterapioilla . Lue lisää ja varaa hoitosi. Me olemme täällä sinua varten."

  Kuka tekee näitä "hoitoja" Suomen ykkös puoskarissa? .. Niin tosiaan hoitoja, joita kuuluisi suorittaa vähintäänkin fysioterapeutin koulutusta saanut? Mutta Method Pisara, teillä työskentelee ei minkäänlaista edes vähänkään kunnollista koulutusta saanut henkilö ja puoskarin omistaja joka ratsastaa "tittelillä" plastiikkakirurginen sairaanhoitaja ja eikä jostakin syystä suostu mainitsemaan missä klinikassa oli kerännyt hänen "hallussa olevaa" ihmisen anatomian tuntemusta. Haluaisin tietää, että miten maan ykkös puoskari sen jälkeen kun on vahingoittanut AINAKIN YHTÄ ihmistä tällä sairaalla tavalla niin yhä vielä kehtaa mainostaa asioista, joita kuuluisi tehdä OIKEA, PÄTEVÄ JA OSAAVA henkilöt eikä nolla koulutusta saanut ja toinen pikku lääkäri, jolla ei myöskään ole minkäänlaista pätevyyttä tekemisiinsä jossa suorastaan laittaa muita jäätäviin riskeihin ja vieläkin sellainen jolla on NOLLA vastuuntunnetta ja tämäkin on tapauksessani nähtävissä.
   
 3. vierailija Vierailija

  ... Satuin näkemään aika mielenkiintoisen asian. Näköjään ilmestynyt yhtäkkiä henkilö joka omalla julkisella FB profiilissaan ilmoittaa olevansa Method Pisaran yrittäjä. Ei siinä mitään. Hän on kuitenkin ilmoittanut, että on ollut 1.7.2018 - nykyhetki ja sijanti on ilmoitettu Kotka. :)
  On nähtävissä mm. tässä: (https://kymensanomat.fi/uutiset/lahella/9bca93fc-72fc-4cf7-9ee3-4cbc48dad284), että Kotkan yrittäjä jostakin syystä ei ole enää mukana teidän toiminnassa. Juu, voi olla että yrittäjä vaihtui mutta Pisara jos kerrankin on ollut 1.7.2018 - nykyhetki niin minkä takia Kotkan klinikan osoite ei löydy mistään eikä tästä-> (https://methodpisara.com/klinikat/), koska muistan ja jopa laitoin tänne linkin siitä tyhjästä sivusta jossa oli aiemmin ilmoitettu Kotkan klinikan osoitetta ja myöhemmin kun Kotkan piste meni kiinni niin sivu oli TYHJÄ.
  Alla olevassa linkissä, jota oli HUOM. julkaistu 6.9.2019, lukee "Klinikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa". Eli te mainitsitte "KLINIKKAMME", mikä tarkoittaa sitä, että on tietty paikka ja näin ollen loogisesti ajatelleen sillä luulisi olevan SIJAINTIA kartassa. Eikö niin? Juu, voi olla ettei haluttu mainita Kotkan "yhä olevan" klinikan osoitetta mutta kun omalla kokemuksellani teistä jotka muutamien kymmenien eurojen takia oltiin valmiina laittamaan vaikka mihin riskeihin ja sitä te TEITTE kohdallani niin on itselläni äärettömän vaikea kuvitella että ei ollut halua tuoda potentiaalisille asiakkaille puoskarin toisen klinikan tarkempia tietoja ja sijantia esille. Ja eikö ollutkin niin että Kotkan piste meni kiinni jo ennen 6.9.2019?

  https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/haemme-method-pisara-yrittajia-helsinki-sdsuu-11540774

  Mikä oli minusta myös hyvin mielenkiintoista oli se että tämä nykyinen Method Pisaran Kotkan yrittäjä oli tämän vuoden aikana julkaissut postauksen missä mainittu hoitojen hinnat, kys. yrittäjän nimi ja siinä hoitolan nimi oli muuta kuin Method Pisara. Mikä on vaan hyvä asia että ei lukenut Method Pisara sillä postauksessa olevien tekstien perusteella hän on vasta kosmetologi opiskelija ja teidän "hoidot" perustuvat VAHVOIHIN laite "hoitoihin", joita kuuluisi tehdä fysioterapeutti ja lääkäri.

  On tämäkin jonkinlainen manipulointia? Kuten ne pyydetyt/maksetut tykkäykset.
   
 4. vierailija Vierailija

  Jos nyt yleisesti googlettaa hoitoloita niin näkee miten he ovat ilmoittaneet koulutustaan.. Esimerkiksi yksi oli näin ilmaissut sivuillaan:
  ”meillä hoidot suorittaa sertifioitu x kouluttaja ja kosmetologi x..”, toinen: ”X valmistui fysioterapeutiksi vuonna x”. Ja sen sijaan miten toimitaan puoskarissa -> ITSE KEHITETYT ”TIEDE” JA MENETELMÄT.
  ITSE VALTUUTETAAN eli sellaisiakin, joilla EI OLE pätevyyttä suorittaa näitä hoitoja ja menetelmiä... kuten Maija ja tämän hetkinen puoskarin ”fysioterapeutti”. Muuten olisitte toiminneet kuten kaikki muut KUNNOLLISET JA LUOTETTAVAT paikat eli olisitte ilmoittaneet koulutus taustat.

  ”Method Pisara® -palvelukonseptin mukaista hoitoa suorittaa aina VALTUUTETTU Method Pisara® -TERAPEUTTI.”
  https://methodpisara.com/klinikat/


  ”Perustajamme Teresa Sepponen on KEHITTÄNYT funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa menetelmää yli 10 vuotta”
  https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/haemme-method-pisara-yrittajia-helsinki-sdsuu-11540774
   
 5. vierailija Vierailija

  Ihan varmasti moni jotka ovat seuranneet täällä minun kirjoituksia ajattelee että toista täällä näitä samoja asioita ja se on siinä idea koska he TIETOISESTI LAITTOIVAT VAARAAN ja nyt tässä olen kirjaimellisesti 1/3 kehosta vahingoittuneena ja muuttuneena!!!!!!!!!! Onko kukaan ennen kuullut tai nähnyt että jonkin PÄÄN KOKO JA MUOTO MUUTTUISI????? Puhumattakaan silmät, kasvot ja hartiat!!!!!!!

  Henkilö joka on joutunut happohyökkäyksen kohteeksi, hänellä näkyy voimakkaasti ja heti päältä ja mahdollisesti samantien menettää näön ja tässä tapauksessa päältä näytät tavalliselle ihmiselle joka omaa epäsymmetristä kasvot, pää ja hartiat eli kaikki tuhot ja vahingot ovat siinä ihon alla mikä seurauksena koko ulkonäkö muuttuu ja ne muutokset vaan jatkuu... heti pahoinpitelyn jälkeen voimakkaammin mutta nyt vaikka on kulunut yli 2,5 vuotta niin ON YHÄ ne muutokset.

  Tällä hetkellä minun hiukset ovat järkyttävässä kunnossa johtuen pään kallon pinnalla tapahtuneista muutoksista!!!!!!!! Eikä sekään ole normaalia että on VIELÄ YHÄ ajoittaista kipuja silmämunissa!!!!!!!!! Sanoin ja sanon... On oltava sairas, jotta tähän kykenee. He tiesivät millaisesta vahvasta laitteesta on kyse, mutta silti annettiin luvan itselleen sillä lähteä pahoinpitelemään.
   
 6. vierailija Vierailija

  "Facelift veitsettömästi silmäluomikohotuksineen ja kertymien poistamisieen. Kyllä, se on mahdollista. Tervetuloa näytehoitoon! Lue lisää: methodpisara.com/veitseton-facelift/"

  Jos nyt sattuisi olemaan, joku OIKEA asiakas (eikä maan ykkös puoskarin omat tutut ja ystävät) joka vältämättä haluaisi käydä heillä "hoidoissa" niin ÄLKÄÄ menkö puoskarin kasvojen alueen laitehoitoihin!!!!!!! Tässä olen tarpeeksi avannut syyt tähän. He OVAT vaarallisia asiakasturvallisuudelle. Itse typeryksistäni päädyin suorastaan vaaralliseen roskapaikkaan ja annoin tietämättäni roskaväen pahoinpidellä. He eivät edes nyt saisi tehdä minkäänlaista laitehoitoja puhumattakaan vahvoja. Kuolin heidän pahoipidelyssä. Näiden törkeiden muutosten ja vammojen jälkeen mitään voi enää korja ennalleen ja sitä noin 6kk METHOD PISARAN pahoipitelyn jälkeen vahvistettiin ja siinäkin syyksi ilmoitettiin METHOD PISARAN UÄ "hoitoa" eli puhtasta pahoinpitelyä koska tietoisesti laiminlyötiin laitteen käyttöohjetta ja eikä kuuneltu minun huomautuksia siitä miltä sinä hetkenä pahoipitely tuntui kehossani. Ja eikä nyt kukaan tiedä mitä esim. näön, neurologisia ja autoimmuunisairauksia odottaa minua lähi tulevaisuudessa. Kirjaimellisesti vietiin 10 minuutissa minulta elämän.

  Älä tee samaa virhettä kuin minä. Löytyy vaikka kuinka paljon muita KUNNOLLISIA JA LUOTETTAVIA paikkoja joissa tehdään näitä hoitoja. Täytyy olla suorastaan tyhmä jos varoituksista huolimatta (jos on nähnyt), silti käy heillä kasvojen laite"hoidoissa".
   
 7. vierailija Vierailija

  "Tuntuuko Sinusta joskus, että joku osa vartalostasi saattaisi kaivata kiinteytystä? Selluliitin hoito yhdistelmähoidoillamme on veitsetön vaihtoehto esteettiselle kirurgialle. Tuloksena on kiinteämpi, hoikempi, nuorekkaampi ja kevyempi olo ja olemus. Tervetuloa näytehoitoon tai ilmaiseen konsultaatioon!"

  Tämä on puoskarin yksi "hoitomenetelmä", missä he käyttävät juurikin Ditelle 900- ultraääni laitetta (ja SAMALLA HOITOPÄÄLLÄ KUIN KASVOJEN "HOIDOISSA") ja sillä he lähtevät hoikentamaan ja kiinteyttämään!!!!!! HOIKENTAMAAN eli -> siinä SURKAISTETAAN RASVASOLUT LOPULLISESTI POIS.
  KIINTEYTTÄMÄÄN eli -> KUTISTETAAN JA SUPISTETAAN LIHAKSIA JA KUDOKSIA.

  Puoskarin vastuuhenkilön yhdessä lähettämässä s-postissa ilmoitti, että Maija oli tehnyt ennen kuin "hoiti" -> (pahoinpitelyä) minua mittaavia hoitoja sillä laitteella. Heillä tehdään enemmän vartalohoitoja kuin kasvojen sillä laitteella. Eli tässä tekin myönsitte sekä hän että te tiesitte mihin tämä laite KYKENEE KUN TEHO ON KORKEALLA!!!!!!!!!! TE LÄHDITTE TIETOISESTI VAHINGOITTAMAAN.
   
 8. vierailija Vierailija

  Joskus viime vuoden toukokuussa kirjoitin täällä siitä kun otin yhteyttä pari firmoihin, jotka tekevät yhteistyötä Suomen ykkös puoskarin kanssa, missä tietoisesti vietiin AINAKIN YHDEN ihmisen elämä, tuolloin ensimmäinen johon otin yhteyttä (soitin) oli DMK (danne montague king) Finland. Sieltä vastattiin ja vaikutti etteivät tienneet Method Pisarassa tapahtuneesta pahoinpitelystä mitään.. Näin ainakin väitettiin. Kerroin mitä oli tapahtunut ja millaisia vammoja ja muutoksia Method Pisarassa aiheutettiin ja he kertoivat että kun he eivät voi olla varmoja tästä niin eivät voi tehdä mitään. Ei siinä mitään. Heti tämän jälkeen mainitsin, että voin laittaa heille siihen astiset lausunnot ja ennen jälki kuvat, ja tuli kiire että heidän piti lopettaa puhelun. Juu, voi olla että oli kiire tai “kiire” mutta se vahva tunne mikä jäi oli se kun he tajusivat siinä vaiheessa että jos näkisivät ne lausunnot & kuvat ja niistä huolimatta olisivat jatkaneet yhteistyön puoskarin kanssa niin heidän maine olisi kärsinyt ja näin ollen näkivät että on parempi olla saamatta ja näkemättä niitä lausuntoja ja kuvia. Eli toisin sanoen kunhan saadaan tienattua ja ihan sama minkälaisen rikokseen syyllistyneen puljun kanssa yhteistyötä olisikin. Tällainen kuva jäi.

  Sentään en ollut soittanut väärään numeroon, eli oli edes sen verran sivistystä kuunnella mitä oli tapahtunut.
   
 9. vierailija Vierailija

  " – Aihe alkoi kiinnostaa minua ja ymmärtääkseni paremmin kehon toimintaa sukelsin syvälle solutasolle. Yhdistellessäni fysiologian, anatomian sekä epigenetiikan alojen tietämystä, huomasin etteivät perusopit enää riitä nykyihmisen selviytymistä varten, Teresa Sepponen sanoo."

  "–
  Aloitin hoitokonseptin kehittämisen vuonna 2003 omassa yrityksessäni Helsingissä ja jatkoin kehitystyötä päättäväisesti läpi taantuman. Vuonna 2017 Terveysklinikka Pisara laajentui virallisesti Method Pisara -terveyspalvelukonseptiksi, ja nyt sen tavoitteena on auttaa ihmisiä ympäri maailman, Teresa Sepponen summaa."

  "- Hoitokokonaisuudet ovat tarkkaan suunniteltuja solutasolta asti. Solut kertovat mitä ne tarvitsevat – ja Method Pisaran terapeutit toimivat solujen tulkkeina sekä ihmisen tukena muutoksessa."

  https://www.ravintolisatiedotus.fi/...D3n-C8w8esubOGVKoGE3GfFKs10I_WGG_H6sycni6m_d0

  Se mikä on helpottanut jossain määrin todistaa heidän touhuja on ollut juurikin se kun he ovat aika pitkälti itse myöntäneet olevansa kirjaimellisesti puoskari. Kiitos, Pisara.
   
 10. vierailija Vierailija

  ... Tästä vielä -> "Vahva sesongin alkaminen heti Korona rajoitusten höllennyksen jälkeen on ollut oikein tervetullut ja tarpeellinen liike klinikalle.".. Sallitteko Method Pisara jos asiaa tarkistetaan, sillä sitä pystyy tarkistaa paljonko on ollut asiakkaita väitettyinä päivinä.. Ja tässä tarkoitin lähinnä niitä OIKEITA eli MAKSAVIA asiakkaita.

  Mietin, ettei vaan olisi samanlaista kova kiirettä asiakkaiden "hoitojen" kanssa miten oli silloin alkuvaiheessa kun teidän piti antaa tietoja tehdystä pahoinpitelystä ja laitteesta. Niin toisaalta ymmärrän kun nyt on kesä niin ei voi enää roikuttaa paljon takkeja seinässä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti