Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Parque de la Pazista?!

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Sunnybeach, 08.03.2012.

 1. Sunnybeach Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.03.2012
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja Playa de las Américasista lähiaikoina? :) Minkälainen paikka ja minkälainen hotelli on Parque de la Paz nykyään?
   
 2. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  57
  Olemme myös viikon kuluttua menossa ko. apartementokseen. Kerran on oltu siellä aikaisemmin (taisi olla v. 2008). Kokemus periaatteessa oli ok, mitään erityisen negatiivista ei jäänyt mieleen. Riippuen missä osassa hotellia huoneisto sijaitsee, saattaa olla jonkin verran meluisaa. Ja harvaan huoneistoon/parvekkeelle aurinko paistaa koko päivää, yleensä joko aamupäivällä tai iltapäivällä. Osa huoneistoista on pohjoisen suuntaan, eli näkymät on vuorille. Mutta sijainniltaan paikka on huippu, lähellä esim. ostosmahdollisuuksia ja rantaa. Lyhyt kävelymatka myös Los Cristanokseen tai Fanaben suuntaan.

  Itse olen lukenut matkailijoiden (joista valtaosa brittejä) kokemuksia Tripadvisorin sivuilta. Niihin voi tietenkin suhtautua varauksella, mutta sellaisen kuvan olen saanut, että hyvää on hotellin keskeinen sijainti, suht. hyvä ruoka (ainakin brittien mielestä, joista valtaosalla ateriat kuuluivat hintaan), hotellin järjestämät ohjelmat iltaisin (ainakin aikuisille), siisteydestä huolehtiminen ja mukava henkilökunta. Moitteita on tullut mm. huoneistojen kulahtaneisuudesta, meluisuudesta, allasalueen ahtaudesta ja aurinkotuolien raivokkaasta varaamisesta aamuvarhaisella, sekä alakerroksissa esiintyvistä muurahaisista. Hämmästyttävää minusta on asiakkaiden mielipiteiden jyrkkä jakautuminen, osa pitää hotellia huippuna ja osa ei taas menisi sinne uudestaan.
   
 3. Sunnybeach Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.03.2012
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me olemme menossa kyseiseen paikkaan huhtikuun puolella, mutta olen myös hämmästellyt sitä kuinka asiakkaiden mielipiteet ovat sangen ristiriitaisia. Täälläkin on keskusteltu paljon Parque de la Pazista, mutta kokemukset ovat tosiaan ollut erittäin hyviä tai toivottoman huonoja. Olen bongannut samoja asioita, mutta en ole löytänyt tuoreita ja kunnollisia mielipiteitä tältä vuodelta tai edelliseltä. Negatiivinen palaute on saanut epäilemään mutta toisaalta voihan paikka olla ihan huippukin. Huoneiston sijainti ratkaisee varmasti paljon, mutta nautinnollista matkaa teille! Toivottavasti reissunne onnistuu ja vältytte melulta! Korvatulppia moni on kyllä suositellut! Mutta tuskin hotellissa koko lomaa tulee viettämään.
   
 4. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  57
  Hyvä Sunnybeach: Ehkä olemme samaan aikaan ko. hotellissa, meidän matka kestää nimittäin neljä viikkoa.

  Korvatulppia en ole tottunut käyttämään yrityksestä huolimatta. Luotan siihen, että muutaman valvotun yön jälkeen kyllä lopulta se unikin maittaa.

  Hyvää matkaa teillekin. Sääennusteiden mukaan kelit alkavat olla rantalomailuun sopivia, joten eiköhän matkakuume ala olla korkealla.
   
 5. senora Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  3 372
  Saadut tykkäykset:
  0
  heip

  taitaa vastaus tulla vähän myöhässä, mutta...

  ollaan oltu ko hotellissa. Meille sattui juuri pohjoisen puoleinen huoneisto. Onneksi mukana oli paksumpaakin vaatetta. Huoneisto oli kylmä ja kolea. Aurinko ei paistanut parvekkeelle lainkaan. Aurinkomatkojen oppaalta pyydettiin vaihtoa, hän melkein v****uili, että voidaanhan teidät vaihtaa ravintoloiden päälle. Mutta ei tehnyt asialle mitään.

  Hotelli oli sokkeloinen, eikä respassa puhuttu paljoakaan englantia. Kun saavuimme hotellille yöllä, oli opastus omaan huoneistoon aika summittainen. Useampi perhe seikkaili pitkin poikin hotellia, ajeli hisseillä, eikä omaa huonetta meinannut löytyä...

  Plussaa oli hotellin hyvä sijainti. Lähellä rantaa. Eikä isohko paikallisten käyttämä ruokakauppakaan ollut kovin kaukana.

  en silti ehkä menis tähän hotelliin toista kertaa. Mieluummin vaikka Compostela Beach joka on rannempana.

  Mukavaa matkaa. Tulkaahan kertoilemaan, miten loma sujui ja millaisessa huoneistossa asuitte.
   
 6. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  57
  Neljän viikon Teneriffan matka on takana, ja pari päivää on tässä sulateltu kokemuksia. Parque de Pazista kiinnostuneille joitakin kokemuksia:

  Lähetimme hotelliin hyvissä ajoin ennen matkaa postia huonetoivomuksesta, ja se oli otettu huomioon prikulleen. Saimme varmaan hotellin rauhallisimman huoneiston ja parhaimman näköalan, eli länsiseinältä eteläisen nurkkahuoneiston neljännestä kerroksesta. Ainoa ärsyttävä asia oli kerjäävä haitarinsoittaja, joka musisoi parvekkeemme alla (kävelykadulla Vulcanon ja Andorran välissä) useita tunteja päivisin sekä illalla auringonlaskuun ja vähän ylikin. Eikä siinä mitään, jos soitto olisi mennyt edes jotenkuten nuotilleen ja repertuaari olisi ollut monipuolisempi. Viimeisen viikon saimme lepuuttaa korvia, ilmeisesti hän löysi tuottoisamman paikan muualta.

  Sain sen käsityksen, että pohjoisenpuolen huoneistot eli studiot ovat yksiöitä, eli riippuu matkanjärjestäjän ja hotellin välisestä sopimuksesta, minkälaisen huoneen matkustaja on ostanut. Voin toki olla väärässä. Pääsiäisenä näissä pohjoishuoneistoissa näytti asuvan paikallisia lomalaisia.

  Liinavaatteissa olisi parantamisen varaa. Lakanat olivat hieman painettuneet, mutta toki puhtaat. Pyyhkeet haisivat ummehtuneelle ja olivat kummallisen kovia. Millään ei meinannut saada niillä hiuksia kuivattua. Sängyt olivat leveät, toinen oli hieman pehmeämpi, toinen taas kovempi ja nariseva. Makuuhuoneessa oli kohtuulliset lukuvalot. Olohuoneessa vain kelmeä kattovalo.

  Keittokomeron astiavalikoima oli niukka, mutta sillä pärjäsi joten kuten. Riippuu tietenkin, kuinka paljon itse kokkaa ruokaa. Uuni oli todella likainen ja jollain tavalla myös epäkunnossa. Saimme kuitenkin lämmitettyä siinä pari surkeata pakastepitsaa. Iso miinus oli leivänpaahtimen puuttuminen. Sen olisi voinut kyllä halutessaan vuokrata. Samoin TV:n katselu oli maksullista (olisiko ollut peräti 20 euroa viikossa). Ilmainen Wifi Mundo toimi huoneessa, kun oppi tietämään, missä kohtaa kannatti surffata.

  Hotellissa oli siistiä, siivoojat ahkeria ja mukavia. Ainoa harmittava asia tässä oli heidän epäsäännölliset aikataulut. Jonain päivänä siivooja tuli aamupäivällä, joskus taas vasta klo 16 jälkeen. Muutama torakka eliminoitiin keittiöstä alkupäivinä,mutta sitten hotellissa oli tuholaisten torjuntapäivä, ja sen jälkeen niitä ei näkynyt.

  Hotellin muita palveluja emme tarvinneet eikä niistä siis ole kokemusta. Ohimennessä huomioimme, että respan henkilökunta puhui hyvää englantia. Ja miksi ei puhuisi, koska varmaan 80 prosenttia asiakkaista on englantilaisia. Koko hotelli on oheistoimintoineen, ohjelmineen, ruokineen ym. on suunnattu heille.

  Ravintoloiden melu kuuluu varmaan lähes joka puolelle hotellia. Yleensä kuitenkin live-esiintyjät lopettivat puolen yön tietämissä, ja meno hiljeni. Muutenhan hotellin sijainti on kerrassaan mainio keskellä Americasta ja lähellä rantoja ja ostoskeskuksia. Läheisyydessä on muutama hyvä marketti, joista saa kaikkea tarpeellista ruoka-juomapuolta ym. tarviketta. Näistä naapurihotelli Andorran alakerrassa oleva marketti on kallein. Siellä on myös töykein palvelu.

  Allasalue on siisti, mutta ahdas varsinkin silloin kun hotelli on täynnä. Ja aurinkotuolivaraajat ryntäävät pyyhkeineen paikalle klo 9:ksi, jolloin portit alueelle avataan. Alueelle on hankittu uudet aurinkotuolit, jotka ovat aivan superhyvät.

  Summasummarum, kokonaisuutena olimme tyytyväisiä. Mutta pientä joustoa täytyy tietenkin itselläkin olla. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

  Hyvää suomalaista kevättä ja kesää kaikille kanariafaneille!
   
 7. Hartsa Hermansson Vierailija

  Huoneisto 327 varmaan rauhallisin koko hotellissa, aurinko paistaa iltapäiväkolmesta alkaen. Ravintolan ruoka surkeaa, all inclusivea ei kannata ottaa missään tapauksessa. Lapsista veloitetaan aina! Altaat kylmiä. Henkilökunta epäystävällistä.
   
 8. NimiErkki Vierailija

  Viikko sitten tultu kyseisestä hotellista kotiin. Henkilökunta pääosin mukavaa, sijainti hyvä. Huoneistot vähän kuluneita, melu häiritsi myöhään yöhön (Huoneisto ravintola Melrosen yläpuolella, en tiedä mikä rakennus/ilmansuunta) tosin pyysin etukäteen quit spot:ia sähköpostilla. Torakoita oli ollut muissa huoneissa, itse emme huoneessamme nähneet. Olimme kakkoskerroksessa(h. 235), ilta-aurinko paistoi melkein 3h. parvekkeelle. Siivous pintapuolista ja nopeaa, ei valittamista kuitenkaan. Murtosuojaus olematon mutta en tiedä murtaudutaanko siellä kauheasti hotellihuoneisiin? Omassamme oli tultu parvekkeelta sisään, näkyi selkeät murtojäljet ja molemmissa parvekkeenovissa oli joku "purkkaviritys" lukkojen tilalla. Olkaa tarkkoja rahojenne kanssa respassa! Hotellin aulassa / pääoven vieressä outo haju. En tiedä menisinkö uudestaan? Ei kuitenkaan jäänyt paha fiilis paikasta.
   
 9. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  57
  Tuosta parvekkeen ovesta muistin, että ekalla reissullamme ko. hotellissa jäimme ensimmäisenä päivänä parvekkeelle vangiksi. Ovi meni takanamme sutjakkaati lukkoon, kun emme osanneet olla varovaisia. En muista miten saimme oven riuhdottua auki, mutta jonkinlaiset jäljet siitä karmeihin kyllä jäi. Seuraavalla matkalla ko. hotellissa huomasimme, että parvekkeen ovien lukkosysteemiä oli muutettu, eikä ollut enää vaaraa jäädä oven väärälle puolelle.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti