Hae Anna.fi-sivustolta

Kokemuksia Sunset Beach Club-hotellista

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä A-L, 02.07.2007.

 1. A-L Vierailija

  Palattiin lauantaina parin viikon lomalta Costa del Solilta, jossa ensimmäisen viikon vietimme Sunset Beach Club-hotellissa Benalmadenassa.

  Varasimme hotellin ihan vaan www-sivujen perusteella, koska näytti omasta ja lasten (11- ja 13-v.) mielestä tarjoavan paljon kaikenlaista mukavaa.
  Jälkikäteen huomasin, että hotelli on myös ainakin Aurinkomatkojen valikoimissa, joten ajattelin kirjoittaa tänne palautetta, jos joku harkitsee sinne lähtemistä tai on lähdössä tai jotain.

  Valitettavasti hotelli ei ihan ollut kalliin hintansa väärtti (maksoimme 640 euroa viikon majoituksesta, joka oli tuplat seuraavan viikon rutkasti tasokkaampaan majoitukseen Calahondassa).

  Se oli etukäteen tiedossa, että huoneistoja on 550 ja ne ovat kooltaan pieniä. Mutta koska huoneistot oli kaikki hiljattain uusittu, odotimme hieman parempaa tasoa. Nyt kuitenkin torkuimme yöt sängyillä ja sohvalla, joista v'äsyneet jouset ja jokaikinen rauta tuntuivat läpi. Kylkeä ei voinut kääntää herättämättä paitsi itseään, myös muita.

  Minikeittiön hella aiheutti oikosulun pamahtamalla ja sytyttämällä lieskan.
  Ulko-ovi oli turvonnut kieroon, joten piti potkaista kiinni ja auki. (Lapsille vaikea tehtävä). Vessan ovi ei mennyt kiinni lainkaan, mutta pienessä huoneistossa oli helppo huomata, koska joku oli vessassa.
  Yläkerran suihkun ja wc:n vedet tuntuivat äänen perusteella holahtavan suoraan päälle. (Yöllä ei niinkään mukava tunne).

  Allasalueella oli lapsilta kaikki normaali toiminta kielletty. Veteen ei saanut hyppiä, minkäänlaista palloa ei saanut näkyä altaassa tai sen ulkopuolella (paitsi, jos satuit olemaan britti tai espanjalainen). Kaiken huipuksi uimarenkaiden kokokin oli rajoitettu. Max. 60 cm.. Enkä yhtään epäile, etteikö allasvahti olisi kaivanut mittanauhaa esiin, jos koko ei olisi selvinnyt yhdellä silmäyksellä.

  Sensijaan (britti-)aikuiset saivat tehdä allasalueella mitä halusivat. Mm. poltella tupakkaa ja karistella tuhkat tuulen mukana muiden päälle. Tarttuu näpsäkästi aurinkorasvaan. Samoin näytti olevan sallittua jättää tyhjät oluttölkit ja mukit lojumaan alueelle, josta ne usein tuulen mukana vierivät altaaseen. (Britti-)aikuiset saivat myöskin omia pöytätennismailat koko päiväksi itselleen, ja kun illalla viimein lähtivät altaalta ja mailat vapautuivat, olikin jo pelaaminen kielletty. (Kohtelias pyytäminen ei auttanut).

  Lapsemme olivat tosi helpottuneita, että pääsivät ensimmäisen viikon "vankileirin" jälkeen vaihtamaan paikkaan, jossa normaali elämä oli sallittua. Niin myös me.

  Paikka sopii varmaan ihan hyvin pariskunnille, mutta lapsiperheille en sitä parhaalla tahdollakaan voi suositella.

  Pientä mielihyvää ehkä toi se, kun terassilta seurasimme, kuinka altaalle ennen sallittua aikaa tuodut pyyhkeet kerättiin ostoskärryyn ja tyhjennettiin pönttöön, josta hölmistyneet allastuolivaraajat saivat käydä omansa penkomassa..
   
 2. kesällä 2009 Vierailija

  Olemme kesäkuussa menossa tuohon hotelliin. Onko tuoreita kokemuksia kenelläkään? Porukassamme on lapsia 5 - 15 vuotta?
   
 3. uudelleen menossa Vierailija

  Olimme perheen kanssa kesällä 2008 kyseisessä hotellissa viikon lomalla ja meillä ei huoneesta eikä allastouhuista mitään valittamista. Meiltä oli neljä aikuista ja 2,5 vuotias lapsi. Huone oli siisti ja kaikki toimi niinkuin pitikin. Altaalla leikittiin kyllä palloilla ja uimarenkailla ilman että siitä kukaan huomautteli (eikä mielestämme näytetä briteiltä...) Parin viikon päästä olemme jälleen menossa samaan paikkaan lomailemaan ja innolla jo odotamme koko perhe uutta reissua!
   
 4. kesällä 2009 Vierailija

  Olisi kiva kuulla vähän muitakin vinkkejä paikasta. Emme ole koskaa Espanjan aurinkorannikolla käyneet. Menemme kesäkuun puolivälissä.
   
 5. Ninza74 Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.10.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei! olemme mahdollisesti lähdössä hiihtoloman tienoilla Epsanjaan ja Sunset Beach Club tuntuisi oivalta vaihtoehdolta. Osaako kukaan kertoa millaista tuolla on hiihtoloman aikaan. Paras ajankohta lienee tuo kesä mutta nyt olis tarkoitus lähteä hiihtolomalla etsimään lämpöä muttä löytyykö sitä Costa del Solilta?? Meillä olisi 9 v lapsi matkassa ja melkoinen vesipeto, mietin myös että onko hotellin altaat lämmitetty vai jäätävän kylmiä, kuten oli viimereissulla Rodoksella toukokuussa :(
   
 6. Relaxman Vierailija

  En ikinä vastaile tai saati kirjoittele yleisöpalsatalle, muta nyt oli pakko.

  Itse lomailleena Sunsetilla koin kaikki olevan hyvin. Kaikki toimi ja ei mitään valittamista.
  sanoit huomneiston olleen kallis ja Calahondan halpa?? Calahonda on aivan eri suunnassa ja keskellä ei itään.. myös sijainti MAKSAA !!
  Englantilaiset ja Espanjalaiset eivät voi vaikuttaa paikan tasoon sillä varsinkin Costa Del Solin alueella heitä löytyy ihan jokapaikasta...myöskin Calahondasta.
  Jos pieniin (vankileiri) vastoinkäymisiin ei osaa varautua, niin oisko parempi pysyä oman kodin turvassa?? Ette ilmeisesti edes ole kaupunkilaisia kirjpoituksesta päätelle.
  toivottasti lapsille ei jäänyt traunoja ja toivottavasti vanhemat ei niitä niille järjestä negatiivisuudellaan..

  Sunsetissa meillä oli 2mh+oh+kph+avokeittiö ja ruokatila vikkohintaan 430€ aika halpa!!??
  Jos netistä katselette matkoja, niin olisi hyvä osata katsoa vastaavasta kohteesta muutkin hinnat netin kautta ;)

  Hyviä ja positiivisia lomia jatkossa jos uskallatte lomaille muuallakin kuin Calahondassa...

  Nimim. 6v Costalla asunut ja Calahonda on keskellä ei MITÄÄN!!!


   
 7. töissä Vierailija

  Itse perheemme kanssa Sunsetilla käyneenä, ei mitään valittamista. Maaliskuussa menimme ja olimme kaksi viikkoa - lämmintä riitti. Meille ainoa huomautus oli tyttäremme 4v. uiminen pelkällä uimarenkaalla. Pitää olla kellukkeet tai sitten molemmat. Hieno paikka, menemme uudestaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti