Hae Anna.fi-sivustolta

kokemuksia? -www.homelidays.com

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä vierailija85, 02.01.2008.

 1. vierailija85 Vierailija

  Olemme lähdössä toukokuussa pariisiin ja tätä palstaa seuratessani törmäsin majoitusta tarjoavaan homelidays.com-sivustoon. Täältä löytyikin sopiva majoitusvaihtoehto ja vieläpä melko edullisesti. Kuulisin kuitenkin erittäin mielelläni mahdollisia kokemuksia sivuston kautta tehdyistä varauksista; menikö kaikki niinkuin pitikin ja vastasiko asunto kuvia yms?

  Kyseisessä varauksessa pitäisi hinnasta ensin maksaa varausmaksua 100€ asunnon omistajan tilille. Paikanpäällä maksetaan loput varauksesta sekä lisäksi 200€ panttia, joka saadaan takaisin lähtiessä mikäli asunto on kunnossa. Tietysti minua hieman huolestuttaa, saammeko pantiksi annetun rahan takaisin, kun kyseessä on yksityinen omistaja.. Eli kokemuksia tänne!
   
 2. ursis-- Vierailija

  Hei!
  Olimme viime kesänä ko. firman kautta vuokratussa talossa Pariisista n.40 km, junalla pääsimme 40 min keskustaan. Etumaksu etukäteen ja loppu lähtiessä, meidän kohteessa ei ollut tuota takuumaksua.
  Asunto oli kuvauksen mukainen ja muutenkin kiva. Samaan firmaan luottaisin edelleen, jos tarve olisi.
   
 3. Annanna Vierailija

  Hei,

  Olen ollut kahdesti homelidaysin kautta vuokratussa asunnossa ja nyt viikon päästä olen jälleen. Meillä kaikki mennyt todella hyvin (aina sama omistaja). Varausmaksun olemme maksaneet omistajan tilille ja loput paikalle saavuttaessa. Takuusumma on lukenut sopimuksessa, mutta sitä ei kuitenkaan ole tarvinnut maksaa. Ystäväni oli myös homelidaysin kautta vuokratussa asunnossa, he maksoivat kanssa etumaksun tilille ja loput paikan päällä. Ei takuumaksua. Ihan luotettava ainakin minun mielestä, toki jokaisen asunnon omistaa eri ihminen, joten eroja voi heissäkin olla.
   
 4. A.W. Vierailija

  Olemme olleet useasti lomalla mm. Homelidaysin kautta vuokrattavissa asunnoissa, eikä ole mitään valittamista.
  Sivuilta näkee myös, mitä kieliä vuokraaja osaa, joten englannillakin saattaa saada myös Ranskassa kämpän vuokratuksi...

  Sehän on siis palvelu, jossa yksityiset voivat tarjota asuntojaan vuokralle, joten vuokraaminen perustuu molemminpuoliseen luottamukseen, eikä tietenkään aina voi olla täysin varma siitä, miltä asunto loppujen lopuksi vaikuttaa.
  Tiedän kyllä muitakin, jotka ovat olleet tyytyväisiä.

  Euroalueella etumaksun (jopa 200 euroa, tietysti se vaatii luottamusta...) voi maksaa kätevästi tililtä tilille. Aina joku summa on pyydetty, usein kyllä mitätön, niin että sen huijaaminen tuntuisi tyhmältä ajatukselta. Uskon, että Homelidaysilla on ihan kunnollisia, yksityisiä ihmisiä (joskus firmojakin), jotka haluavat vähän lisää rahaa asuntojaan vuokraamalla.
  Olemme luottaneet asuntoihin, joissa vuokraaja on ollut kauan sivustolla vuokraajana (sekin näkyy sivulta), ja jossa arvostelut ovat olleet hyviä.
  Emme ikinä etsi lomakohteesta enää hotelleja, vaan varaamme aina asunnon. Niissä saa paitsi kodikkaan tunnelman ja keittiön, usein myös parvekkeen ja upean näköalan sekä kurkistuksen paikallisten elämään. Ja usein myös halvemmalla kuin keskustahotellit!
   
 5. anne59 Vierailija

  Vuokrasimme Homelidays-sivujen kautta huoneiston Nizzasta heinäkuussa 2008. Maksoimme etumaksun omistajan tilille, sekä loppumaksun kaksi viikkoa ennen majoittumista.
  Huoneisto oli kuvauksen mukainen, erittäin siisti ja hyvin varusteltu. Olimme omistajan kanssa sähköpostiyhteydessä moneen kertaan ennen lomaamme. Vähän jännitti, että olisiko perillä mitään odottamassa, kun oli yksityinen vuokraaja, mutta kaikki sujui loistavasti. Voimme siis lämpimästi suositella ja aiomme käyttää ko. palvelua vastaisuudessakin.
   
 6. Rami-65 Vierailija

  Olemme vuOkranneet kahdesti loma-asunnon Homelidaysin kautta Sardiniasta.
  Omistajan kanssa sujui kommunikointi helposti sähköpostitse.
  Molemmilla kerroilla on asunto vastannut kuvausta ja muutenkin kaikki asiat ovat sujuneet moitteettomasti. Sardiniassa vaan puhutaan heikosti englantia, joten kannattaa opetella jonkin verran italiaa, edes numerot.
   
 7. käpyä Vierailija

  Olen vuokrannut Homelidaysin kautta kaksi asuntoa Portugalissa, yhden Barcelonassa ja yhden Sisiliassa. Yhtään pettymystä ei ole tullut. Barcelonan yksiö ei tosin ollut hääppöinen, mutta sijainti oli loistava eikä ollut kallis. Ensi kerralla mennään ehkä Ranskaan.
   
 8. sopimus Vierailija

  itse varasin juuri ekaa kertaa homelidayssin kautta asunnon ja maksoin varausmaksun. en kuitenkaan saanut sopimusta vielä tässäkään vaiheessa, omistaja vain laittoi asunnon "punaiseksi" varauskalenteriin. onkohan ihan normaalia ettei anneta sopimusta?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti