Hae Anna.fi-sivustolta

Koko musta totuus

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 07.02.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vanhuksia ja nuoriakin hoitavat yksityisomisteiset laitokset ovat havahduttaneet kansalaiset viimein huomaamaan, millainen on koko musta totuus. Se on ihmisarvoa alentava, eikä osoita millään tavoin olevan korjattavissa, jollei luovuta "myymästä" ihmisiä toisten armoille, kuten on tehty ennenmuinoinkin. Aina löytyy ahneita ammattilaisia, jotka eivät yksinkertaisesti piittaa hoidettaviensa hyvinvoinnista, vaan ainoastaan omista voitoistaan.

  On hyvä muistaa toista maailmansotaa edeltänyt aika, jolloin kansallissosialistit kykenivät värväämään säälimättömiä johtajia, joilla ei ollut kykyä empatiaan. Suomalaisia on alettu hoitaa alle kaikkien normien, eikä rangaistusuhkaa ole, joten on selviö, että ihmisistä kuoriutuu esiin kaikkein ikävimmät piirteet.

  Ihmisten "kauppaaminen" kaikkein halvimmin hoitavalle on ikään kuin osoitus siitä, että kaikki säällisyys on unohdettu. On koko musta aika! Toivottavasti siihen saadaan muutos, jotta luottamus niin yhteiskuntaan kuin yrityksiin saadaan palautettua. Politiikkaa ei tehdä enää ihmisten hyödyksi, vaan vahingoksi.
   
  Last edited: 07.02.2019
 2. vierailija Vierailija

  Tähän kun liitetään Orpon ja Sipilän ajama sote niin hyvästi suomalainen hoito.
  Ulkomaiset rahoitusyhtiöt kaappaavat myös soten ja hoito on vanhuste ja päiväkotien kohdalla nähdyn laista. Ruotsi pyrkii pitämääm rahoitusyhtiöiden voitot alla 10%, mutta nekin on helppo kiertää ottamalla emoyhtiöltä muuama sata miljoonaa lainaa 20% korolla kun vähennät korkomenot ja lyhennykset niin viivan alle ei verotettavaa suomessa.
  Näin se oikeisto pelaa suomessakin.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tietysti, tietysti, jos sosialidemokraatitkin luokitellaan oikeistoksi, kuten Ruotsissa jo tehdään. Kilpailutus merkitsee sitä, että raha seuraa ihmisiä kaikkialle, eikä hoidon laadusta piitata ensinkään. Yhteiskunnan on löydettävä ratkaisu, missä pelkkä hinta ei ole peruste, vaan sen lisäksi on otettava huomioon esimerkiksi se, millaisin työpanoksin hoiva tehdään. Sekin on selviö, ettei yritys voi toimia ilman voittoa, joten sekin on otettava huomioon.

  Koko musta totuus on sellainen, ettei ole kykyä muovata sääntöjä siten, että viranomaisille jää mahdollisuus antaa työ sellaisille, jotka pystyvät hoitamaan ihmisiä vastuullisesti. Eikä ainoastaan hinnan perusteella, kuten nykyisin tehdään. Nykyjärjestelmä on kertakaikkisen typerä ja johtaa vääjämättä huonoon hoivaan.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yksi kriteereistä voi olla vakaavaraisuus, mikä merkitsisi sitä, ettei velkaa ottaen voisi kiertää Suomen veroja. Vastuullinen porvari on kaikkein paras ylläpitämään hoivakoteja, eikä suinkaan vastuuton. Toinen mahdollinen seikka voisi olla tieto hoitajien määrästä ja koulutustaustasta, minkä lisäksi tulisi päätöksentekijäksi saada sitoutumaton lautakunta, joka koostuisi vastuullisiksi tunnetuista henkilöistä, eikä ainoastaan poliitikoista.
   
 5. vierailija Vierailija

  Tämä kaikki tämä tehdään oikeistolaisen periaatteiden mukaan, mahdolliset kuolematkaan ei saa häiritä bisneksen ja sitä kautta rahan tuloa.. Kävisi jokin verjelus ja estäisi edes soten valumasta tälläisten bisnesmiesten käsiin.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos vakavaraisuus on yksi kriteereistä, hoivaajiksi valikoituvat parhaimmat yritykset, eivätkä vartavasten hoitoa varten perustetut laitokset. Lakimuutokset on helppo saada aikaan, mutta arvattavasti vaikeata, jollei aloiteta poliittista painostusta. Demarien kaksijakoinen suhtautuminen tuli jälleen kerran ilmi, kuten niin usein aiemminkin. Ovat liiaksi takertuneet valtaan, kuten monet muutkin nykyajan poliitikoista.
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Luottamuksen yhteiskunta on kärsinyt kovan kolauksen viime aikoina, kun alettiin yksityistää hoivakoteja niin nuorille kuin vanhuksille. Lisäksi ihmisten uskoa yrityksiin on vähentänyt sähkön siirtohinnoittelu, joka vaikuttaa olevan silkkaa riistoa entisiin aikoihin verrattuna. Vastuullinen porvarius on käsite, joka tulee löytää uudelleen arkiseksi ohjenuoraksi. Se ei ole pienten klikkien masinoimaa sulle-mulle kaupankäyntiä, vaan rehdin kilpailun kautta parhaaseen mahdolliseen pyrkivää kilvoittelua.

  Sosialismi on osoittautunut olevan yksinvaltaisen järjestelmän keino pitää kansakunta alisteisena, minkä lisäksi se suosii korruptiota, jota toki esiintyy markkinatalouksissakin, muttei samassa mittakaavassa. Turha lienee pohtiakaan niitä ismejä, jotka perustuvat rotuoppeihin, sillä kokemukset niistä ovat yhtä järkyttäviä kuin kommunismista. Uskonto on toki oopiumia kansalle, mutta eipä sitä sovi kieltää samoin kuin huumeita, koska tiettyjä normillisia oppeja on hyvä oppia jo nuoruudessa.

  Uskonto maallisen vallankäytön välineenä ei ole suositeltavin vaihtoehto, koska jumalalliset käskyt eivät ole sama asia kuin normit, jotka sallivat tietyn jouston. Jos joku haluaa seurata uskonnollisia tapoja, hän voi siten tehdä, muttei ole oikein vaatia muita tekemään samoin. Ja yksi tärkeä asia on vapaus ilmaista itseään, mikä on perin helppoa nykyisin bittimaailmassa, johon kaikki kirjoitukset lopulta jopa tallentuvat muistoksi eletyistä hetkistä.
   
  Last edited: 11.02.2019
 8. vierailija Vierailija

  Vastuulinen porvari, missä niitä kasvaa kun yhtään en ole tavannut?
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Johtavat yrityksiä, eivätkä ehdi kaiketikaan juttelemaan provojen kanssa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti