Hae Anna.fi-sivustolta

Kollektiivinen tietoisuus

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä kamomilla, 17.03.2009.

 1. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuinka ymmärrätte sellaisen seikan kuin kollektiivinen tietoisuus ja meidän jokaisen liittymisen siihen? Kun sanotaan, ettei mitään tapahdu kenellekään meistä, etteikö se jollain tavalla vaikuttaisi muihinkin energiatasolla. Mikäli jokainen ajatus ja teko heijastuu yhteiseen "tietopankkiin", niin vaikuttaako tämä yhtään päätöksiinne tai ajatuksiinne?
   
 2. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Tartutaanpa ny tähän. Kollektiivinen tietoisuus. Hmm...mulle tulee mieleen Jung (vai oliko se Freud) joka puhui näistä arkkityypeistä. Eli tietyt symbolit unis merkkaa kaikille ihmisille samaa. Ja vissiin on yleensä muutenki tietyt symbolit samaa kaikille. Tuo yhteinen tietopankki on hyvä ilmaus siitä. Vaikuttaako päätöksiin ja ajatuksiin, voihan se vaikka vaikuttaakki. Eikös sitä sanota, jotta perhosen siipien heilutus (vai mikä olis hyvä verbi?) toisella puolella maailmaa voi aiheuttaa tietyn asian toisella puolen....tai jotain... tän enempää ei ny saa musta irti, mutta ehkä joku viisaampi?

  Tämmösiä ketjuja toivon enemmän. Ja mitä jos pidettäis tämä ketju riidattomana ja kummatkin kuppikunnat löis tassua ja keskustelis sovus??? Olis niinku kaino pyyntö.

  Nimim en jaksa tätä jatkuvaa "kauniit ja rohkeat draamaa"
   
 3. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0

  Myönnän että saludo on parempaa kuin juhlamokka.
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Jaa-a, ny oli niin viisaasti sanottu, ettei tämmönen teen juoja ainakaa tajua.... :)
   
 5. Amur Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 776
  Saadut tykkäykset:
  2
  Minusta kysymys on siitä että on jollakin tasolla tietoinen maailmassa vallitsevasta ajatusilmapiiristä, energiasta. Vähän sama kuin lintu- tai kalaparvessa joka toimii kuin yksi ajatteleva olento. Luulen että siihen yhteiseen tietoisuuteen on mahdollista olla aktiivisesti yhteydessä ja tätä yhteyttä on mahdollista kehittää.

  Luin jostakin että rottakokeissa on todettu että kun rotta jollakin puolella Maapalloa oppii jonkun tehtävän, niin eri puolella maailmaa rotat oppivat sen samalla (ilman harjoitusta). Elikkä rotillakin toimii tämä globaali tietoisuus/tajunta.
   
 6. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916

  Oho! Ompa aika jännää jos noin on! Olispa noin ihmisilläki, niin kukin vois valita ihan haluamansa mitä opiskella ja kaikki muut siinä sivus oppiis. Mustakin peräti tulis sitte matikkanero.
   
 7. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos vain pohdinnoistasi Vesimies -70. Mielenkiintoisia ajatuksia... nuo tietoisuusasiat kiinnostavat minua kovasti ja asioiden liittyminen toisiinsa. Onkohan tämä kollektiivinen tietoisuus vain maahan liittyvä asia. Sitten on vielä kosminen tietoisuus, joka on ilmeisesti ylemmällä tasolla olevaa tietoisuutta, jolloin voimme muodostaa yhteyden muualla olevaan älylliseen elämään.

  Näin youtubessa mielenkiintoisen version alkuräjähdyksestä ja siitä pienestä elämänalusta muodostuneesta avaruuden laajentumasta. Sen vuoksi, vaikka elämmekin eri ulottuvuuksissa, meitä yhdistäisi tämä sama tietoisuus, koska olemme samasta energiasta lähtöisin... Löytäisinpä oikeat kirjat ja lähteet netistä. Jungin ajatukset kyllä kiehtovat. Freud taisi olla perehtynyt enemmän ihmiseen psyykeen ja käyttäytymiseen.
   
 8. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 743
  Saadut tykkäykset:
  543
  Sadannen apinan teoria tukee kollektiivista tietoisuutta. Itse pähkäilen miksi vanhojen lehtien kuvaristitkot ovat helpompia kuin vasta ilmestyneen lehden ristikot. Ehkä siksi, että niitä on eri puolilla jo niin monta kertaa täytetty, että ratkaisu on tuolla kollektivisen tiedon alueella poimittavissa.
   
 9. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Amur tuo on myös todella lähellä niitä ajatuksia mitä itselläni on... Tietoisuus tämän mukaan olisi siis energia-aaltoja, jotka voivat säädellä olosuhteita missä olemme ns. yleistä tietoisuusmallia. Toki tähänkin voi olla limittyneenä niitä arkkityyppejä ja lajille tyypillisiä käytösmalleja? Kiitos vain ajatuksista - tuntuu kivalta näitä asioita pyöritellä :)
   
 10. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Inke eli mikäli oppisimme kaikki kollektiivista tajuntaa käyttämään viisaus olisi kaikkien ulottuvilla. Mielenkiintoinen ajatus! Sekään ei enää erottaisi ihmisiä... Tämän vuoksiko ihmisten erillisyyttä ja sitä illuusiota pidetään pystyssä. Jotta voitaisiin hallita ihmiskunnan kehitystä ja pitää yllä valtarakenteita...

  Voisiko ihmiskunta paremmin saamalla yhteyden kollektiiviseen tietoisuuteen ja onko se kehityksemme suunta?
   
 11. Pallopia Makilandian Kummi

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  3 365
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lähdettäisiinkö ajattelemaan ihan evoluution kautta tätä asiaa?
  Evoluutiohan ei koskaan tapahdu yksilössä vaan lajissa. No, miten tämä laji voi kehittyä, jos yksilö on jo kuollut ja se on ollut alkusysäys johonkin evolutiiviseen kehitykseen? Morfologisesti (oliskohan se rakenteellinen toiselta nimitykseltään?) tämä selittyy tietenkin DNA:n kautta, mutta miten selittyy joku käyttäytymiseen liittyvä evolutiivinen kehitys? Esimerkiksi voisi ottaa vaikka jonkun lintulajin muuttoreitin muuttuminen vaikkapa toiseen kohteeseen jossa on energeettisesti edullisempaa ravintoa.

  Voisiko olla niin että tällaiset muutokset/kehitykset tallentuisi kollektiiviseen tietoisuuteen, jossa tämä tieto olisi sellaistenkin yksilöiden käytettävissä, jotka eivät ole olleet "eläviä" tämän muutoksen/kehityksen alkuvaiheessa?

  Miten tämän voi sitten ihmisten kohdalla soveltaa? No, mitä mieltä olette siitä, että ihminen on hävittänyt (jotkut kutsuu tätä myös kehitykseksi, mutta olen periaatteessa sitä mieltä ettei se ole sitä, vaan päinvastoin) osan aisteistaan kokonaan, ja loputkin ovat heikenneet.
  Kuitenkin, vieläkin on osa ihmisiä, jotka omaavat esim. etiäisten tuntemuksen. Voisiko tämä olla napattuna sieltä kollektiivisesta tietoisuudesta? Vai, onko tässä kyse perimästä?

  Voiko kuka tahansa ihminen harjoittaa taitoaan hyödyntää kollektiivista tietoisuutta?

  No, sitten siihen seikkaan että jokainen ajatus ja teko vaikuttaisi tähän kollektiiviseen tietoisuuteen. Sehän tarkoittaisi sitä, että sen tasapaino horjuisi pahasti jos kaikki ajattelisi vain "hyviä" ja tekisi vain "hyviä". Kaikkihan tietää mitä pelkästä "hyvästä" seuraisi? Ei "tarvittaisi" enää ihmiselämää, koska se ei millään tavalla eroaisi sieluna lillimisesta ja olotilasta jossa kaikki tietoisuus olisi käytössäsi.

  No, nyt vissiin eksyin jo muihin topiceihin, ja se voi joskus olla "huono" teko, joten lopettelen tältä erää tähän.

  Kiitos mielenkiintoisesta aiheesta.
   
 12. Pallopia Makilandian Kummi

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  3 365
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin, ja kamomillahan tuolla jo minun kirjoittaessa kiteytti ajatukseni yhteen lauseeseen:

  :)
   
 13. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos vain sinulle Pallopia virkistävästä idearyppäästä. Pitää lukea vielä ajatuksen kanssa läpi tarkemmin. Sinähän olet varsin syvällinen ja pohdiskeva ihminen ja ole hyvä vain :)
   
 14. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 743
  Saadut tykkäykset:
  543
  Periaatteessa se todennäköisesti voisi olla mahdollista. Kollektiiviseen tietoisuuteen liittyy kai sekin, kun suuria mullistavia keksintöjä on tehty eri puolilla maapalloa saman aikaisesti.

  Joskus hihittelen kun mielessä käy ajatus kirjoittaa jostain aiheesta, niin eikös joku ennätä just hiukka aikaisemmin samasta asiasta kirjoittamaan.

  Kollektiivisuus voi kuitenkin jakautua useamman eri populan ryppääksi, jolloin noita tietoisuuden tasojakin on erottamassa tai etäännyttämässä toisistaan. Jos onkin usemmanlaisia illuusioita, joissa jokaisessa on oma viisauden kultainen jyväsensä ja se johtaa automaatiisesti mielipide-eroihin.
   
 15. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin, tuosta ihmisen tietoisuuden kasvattamisesta ja voiko kuka tahansa sitä kehittää... Kyllä se varmasti vaatii suuren määrän kokemuksia ja laajempien totuuksien ymmärtämistä. Maapallo todella on oppimiskeskus ja dualismin kehto - kaksinaisten voimien tasapaino, mutta onko tajunta näiden kokemusten yläpuolella. Kokemus nousee yli tunteiden eli on pelkkää värähtelyä - tietoa. Tunne ja kokemus taas maanpäälle kuuluvaa... Eli tietoisuus olisi kuitenkin se mihin lopulta jokainen omaa tahtiamme pyrimme.
   
 16. kamomilla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  2 798
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kovasti pohdinnoistanne! Pitää vielä perehtyä asiaan :) Eli tavallaan kanavointikin voisi olla tavallaan yhdistymistä yleisempään tietoisuuteen ja täältä ideoiden saamista herkällä värähteiden poimimisella. Mutta nyt lähden sulattelemaan antianne yhteiseen hyvään :)
   
 17. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 743
  Saadut tykkäykset:
  543
  Kyllä, kanavointia voisi pitää myös kollektiivisen tietopankin hyödyntämisenä. Tulee tässä mieleeni Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen. Automaattikirjoituksena tai kanavoituna kirjoitettu, näin olen sen jostain lukenut.
   
 18. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Sama toimii kadullakin jos olet läsnä, tiedät missä muut kävelevät, osaat väistää takaa tulevia ja kaikkea muutakin katsomatta ja kuulematta. Olet sulautunut ympäristöön kollektiivisesti. Se vaatii läsnäoloa ja ei auta lainkaan jos kiireellä liikkuu ja ajatukset harhailee.
   
 19. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  No onkos kummitukset sitte tästä kollektiivisesta tietoisuudesta pompahtaneita tänne meidän tietoisuuteen?
   
 20. Pallopia Makilandian Kummi

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  3 365
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos ajatellaan, että sielut jotka eivät siis ole kokemassa jotakin, vaan ovat sieluja, lillumassa ilman massaa jossakin siellä missä heillä on hallussa kaikki tietoisuus, niin he eivät tarvitse kollektiivista tietoisuutta ainakaan siinä ominaisuudessa kuin esim. ihmiset. Hehän periaatteessa ovat tietoisuus. Mitä heiltä sitten puuttuu? Ne sielut, jotka eivät ole kokeneet ihmisenä olemista, heiltä ainakin puuttuu kokemus tunteesta, eikö? He kyllä tietävät mitä se on, mutta eivät ole sitä kokeneet.
  Ollaanko me nyt ihmisinä olevat täällä kartuttamassa sieluille kokemuskollektiivisuustietoutta? Vai ollaanko me kartuttamassa sitä itsellemme sieluina? Olisiko tässä yksi syy siihen, että ihmiset tekevät/kokevat myös ns. pahoja tekoja/kokemuksia?
   
 21. Eleegia Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.02.2008
  Viestejä:
  1 181
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Kanavointi kollektiivisen tietopankin hyödyntäjänä". Inken ilmaus on osuva ja kuvaava. Yhteistajunta kun on muutenkin kaikessa mukana, ihan arjen kuvioissa. Ei niin, että olettaisi jonkun olevan samaa mieltä asioista kuin itse vaikkei puhuiksikaan. Vaan muilla ihastuttavilla tavoilla kokemuksellisuudessa. Eikä vähän siinä, kun aletaan puhua yhtäaikaa jostain, tai alkaa olla samanlaisia vaatteita ja värejä totutuissa yhteisöissä taikka tietää jo etukäteen minkäväristä ja mallista on tulevan sesongin muoti, vaikkei muuten muotia niin välittäisi noudattaakaan.:)
   
 22. Healer Luajan lapsi

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  9 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  13 YLÖSNOUSEMUSKOODIA, LUOJAN ALKUPERÄINEN SUUNNITELMA

  Kirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in (spiritlibrary.com)
  15.8.2008
  Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

  Siitä saakka kun siirryimme vuoteen 2008 - vuoteen jolloin Tähtivanhimmat sanoivat meidän saavan paratiisin ja vaihtavan aikakautta - olen tuntenut kaikkea muuta kuin sitä. Energiat ovat olleet intensiivisiä tai menneet yli taulukon. Meitä on tönitty, käännetty ja heilutettu "ulos vasemmalta" muuttuvien vaikutusten ja energioiden maanjäristyksessä. Kuten eräs rakas sisar sanoi tästä yhtenä päivänä: "On käynnissä taistelu, eikö olekin?! Emmekä varmasti istu elokuvateatterissa katsomassa tätä!"

  Monet kertovat minulle samaa tarinaa uudestaan ja uudestaan. Olemme nähneet enemmän pimeitä draamoja näyteltävän elämässämme viime aikoina, kuin koko elämämme aikana. Olemme eläneet uudestaan vanhoja atlantislaisia draamoja ja henkilökohtaisia perhedraamoja. Tämä on melkein ottanut vallan tietoisuudestamme ja elämästämme. Meistä tuntuu, että hukumme maailman pimeisiin energioihin, ja se tukehduttaa. Meidät herätetään yöllä energiapommitusten valtaviin aaltoihin, jotka saavat aikaan ahdistusta. Meihin osuu niin kovaa, että pelkäämme, että meidät vedetään voimakkaiden virtausten alle ja menemme tajuttomaksi. Emme saa enää vastauksia ulkopuolelta, ja meistä tuntuu kuin saarilta - kaipaamiemme yhteisöjen sijasta. Olemme kokeneet paljon menetystä. Monet ovat kuolleet tervehtiäkseen meitä toiselta puolelta. Heräämme joka päivä yllättyneenä siitä, että olemme vielä täällä.

  Maailmasta on tullut aina vain kummallisempi tähän päivään mennessä. Tunnemme pimeiden, epäsopivien energioiden lisääntyvän, samalla kun tunnemme valon lisääntyvän. Tiedämme, että meidän on kestettävä ja keskityttävä sydämeemme. Näemme nyt selvästi sen, mikä ei ole vilpitöntä maailmassa ja elämässämme. Olemme oppineet paljon henkisestä vihasta ja siitä, miten se ei ole hyvä asia, vaikka se minkä puolesta taistelemme, olisikin oikeutettua. Siirrymme sumuisuudesta, epätoivosta ja toivottomuudesta suureen selkeyteen ja valtavaan innostukseen. Olemmeko sekaisin? Ei… me vain ylösnousemme!

  Yhtenä tällaisena selkeyden ja innostuksen hetkenä sain kirkkaan välähdyksen. Heräsin suloiseen kukantuoksuun huoneessa. Kuitenkin sydämeni oli täynnä raskaita, negatiivisia ajatuksia, mitkä ovat hyvin epätyypillisiä sille, kuka MINÄ OLEN. Valon ja pimeyden välinen ero oli valtava. Tunsin Jeshuan ja enkelien katselevan yläpuolellani. Sitä en odottanut tuntevani, kun sisälläni tuntui niin pimeältä. Miksi he olivat täällä? Eivätkö he tienneet, että olin huonolla tuulella? Huudahdin: "Mitä tämä on?"

  Tämän viestin sain…

  Jeshua sanoi: "Tiedämme kaikki, että teistä on määrä tulla ylösnousseita olentoja, eikö niin? Mitä siis minulle (Jeshua) tapahtui ennen ylösnousemustani?" Sitten hänen tarinansa kulki kuin elokuva päässäni. Näin Jeshuan ottavan itselleen ihmiskunnan synnit (eli negatiiviset egot - epäsopivan energian - pimeät voimat jne.) Ne tuntuivat raskaalta ja kestämättömältä taakalta. Se oli risti, joka hänen oli kannettava. Hän ei vain kantanut niitä, hän otti tunteet omakseen. Sitten hän muunsi ne sisäisellä valollaan. Hän ei TEHNYT mitään, vaan TIESI, kuka hän oli, ja OLI sitä. Tämä tietäminen, "MINÄ OLEN kuka MINÄ OLEN", muunsi ne maailman julmuudet, joita hän kantoi. Sitten hän antoi anteeksi ihmiskunnan väärän luomisen ja sen tuskan, mitä se oli aiheuttanut hänelle. Sitten hän ylösnousi ilmentäen 13. koodia.

  Voisimmeko tehdä samaa tällä hetkellä kuin Jeesus teki? Jos tunnemme maailman pimeyden kovat oltavat itsellämme, voisiko se merkitä sitä, että olemme tällä hetkellä ylösnousemuksen ovella? Tämä voisi selittää sen, miksi tunnemme näitä asioita tänä päivänä. Onko tämä viimeinen askel ennen paratiisia? Olemmeko kohta ilmentämässä 13. koodin?

  Vuosien saatossa olen tutkinut monia menneitä elämiä kulkemalla taaksepäin niiden läpi. Aloitin tutkimalla viimeisintä mennyttä elämää muinaisilla maya-paikoilla. Tämä oli viimeinen sija, jonne Tähtivanhimpia inkarnoitui. Vuonna 1990 sain huikean näyn 13 koodista, mutta tuolloin en ymmärtänyt, mitä ne kertoivat minulle. Vuonna 1996 menin taaksepäin ajassa Peruun, paikkaan johon Tähtivanhimpia ja Seitsemän säteen veljeskuntaa inkarnoitui. Sain lisää palasia palapeliin, mutten vieläkään kyennyt näkemään koko kuvaa. Jos minun täytyisi palata omaa aikajanaani mayoja ja inkoja kauemmas, minun olisi mentävä Egyptiin. Egypti oli takaraja minulle. Tulin Egyptiin evakuoituna Atlantiksen romahduksen jälkeen. Monet meistä tuntevat, että olemme täällä parantamassa osaa tästä menetyksestä ja saamaan takaisin kadonnutta paratiisin 13. koodia. Äskettäisellä matkallani Egyptiin 18 vuoden etsintä tuotti tulosta ja pisteet alkoivat yhdistyä. Tämän olen oppinut:

  Ylösnousemuksen 13. koodia - Luojan alkuperäinen visio ja se, miten putosimme paratiisista (hyvin, hyvin lyhyt esitys)

  On kaksi tapaa, jolla tulemme aineelliseen muotoon luomaan hengen ihmiskehoon. Meidän on luotava fyysinen keho ylöspäin yhdeksästä maapallon "alamaailmasta". Tämä tiheä ja kömpelö aineellinen keho (ns. maan avaruuspuku) on painovoiman, ajan ja ulottuvuuden kohteena ja sen ylläpitäminen vaatii paljon energiaa… ainakin nyt.

  Samanaikaisesti meidän on tuotava Henkemme kehoon 13 taivaan tai 13 KOODIN läpi, jotta voimme elää fyysisesti ja saada luovan tietoisuuden samalla. Siunauksena on, että Hengellä ei ole mitään rajoja.

  Yksinkertainen tosiasia tässä on se, ettemme syntyneet tänne, me putosimme tähän elämään. Vajosimme vähitellen. Tietoisuutemme yhtenäisyydestä ja ykseydestä ja siitä, miten käytetään maailmankaikkeuden luovaa voimaa, katosi vähitellen, kun vajosimme tiheämpään maalliseen kehoomme. Jotkut meistä muistavat huutaneensa koko matkan, kun putosimme. Tämä ei ole mikään hauska prosessi. Putosimme 13 koodin läpi. Selvisimme 12 ensimmäisen koodin läpi ja ilmensimme melkein 13. koodin, mutta Atlantiksen romahtaminen pakotti meidät aikatauluttamaan tämän tapahtuman myöhempään ajankohtaan. Tämä aika on nyt.

  Ylösnousemuksen 13 koodia - Näin putositte tänne

  Koodissa 1 olimme YHTÄ kaiken elämän kanssa ja kaikki elämä oli YKSI. Tätä voisimme pitää taivaana, nirvanana tai paratiisina. Monet meistä muistavat edelleen tämän upean tilan, mutta se voi tehdä meille myös kovan koti-ikävän.

  Koodissa 2 luotiin ulottuvuus. Se luotiin eräänlaiseksi perussijainniksi elämälle. Koko luomakunta oli edelleen kiinnittämättä tähän ulottuvuuteen.

  Koodissa 3 ulottuvuus jakautui luoden lukemattomia ulottuvuuksia. Se loi myös kaksinaisuuden: valon ja pimeyden, oikean ja väärän jne. Avaruus luotin ja se kasvoi ulottuvuuksien välille. Kaikki tällä planeetalla elävät ovat nyt tässä yhdessä ulottuvuudessa ja vain hieman tietoisia toisista todellisuuksista.

  Koodissa 4 luotiin neljä suuntaa. Tämä sai aikaan liikettä pimeydessä ja valossa. Aika alkoi liikkeen vuoksi, mikä sai myös aikaan menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden - painovoimaa unohtamatta! Miten hauskaa!

  Koodissa 5 luotiin ääni, värähtely ja taajuus lisäämään liikkeen määrittelemistä. Monet ääniparantajat käyttävät tätä koodia parantamiseen.

  Koodissa 6 luotiin muisti ja alkoi historia. Muisti on nyt valtava osa ongelmiamme, koska se ankkuroi meidät menneisyyteen ja estää meitä elämästä läsnä olevassa hetkessä. Meillä kullakin on pieni muistisiemen yhtenäisestä ykseydestä sisällämme, ja tämä on polkumme takaisin tähän ykseyteen.

  Koodissa 7 muodostettiin luova voima. Tämän tunnemme Henkenä. Tämä on luojakykymme energialähde.

  Koodissa 8 luotiin tuli-, vesi-, ilma- ja maaelementti. Planeetat muodostettiin omaan ulottuvuuteemme.

  Koodissa 9 luotiin mieli ja tietoisuus. Sen mukana tuli kyky käyttää luovaa voimaa.

  Koodissa 10 luotiin lopulta fyysinen keho. Tämän piti olla työkalu, jolla voisimme luoda tietoisuuden ja fyysisen todellisuuden kera. Ongelmana on se, että meillä on taipumusta määritellä rajallisen fyysisen kehon avulla se, kuka olemme. Niin ei ole. Tämä koodi loi myös alut ja loput, elämän syklit ja syntymän ja kuoleman.

  Koodissa 11 luotiin perhe, yhteisö ja kollektiivitietoisuus.

  Koodissa 12 aloimme työskennellä kollektiivisen luomisen kanssa. Tässä ihmiskunta oppi yrityksen ja erehdyksen kautta, miten selviydytään yhdessä luomisen ongelmista. Juu, arvasitte… tässä olemme tällä hetkellä.

  Koodissa 13 lopulta saavumme täysin elämään ja takaisin YKSEYTEEN samanaikaisesti. Mutta tässä on ansa… Emme ole nimittäin täysin vielä syntyneet elämään. Tästä syystä tunnette aina jotain puuttuvan tai ajattelette, että elämässä pitäisi olla muutakin. Tämän puuttuvan koodin kadottaminen on myös ajanut teitä etsimään sitä. Voisiko kristittyjen ajatus siitä, että meidän "on synnyttävä uudesti", tulla tästä?

  Koodi 13 on kollektiivinen ylösnousemus takaisin YKSEYTEEN. Se on uudestisyntymä korkeammalle olemistasolle edelleen ollessamme fyysisessä muodossa. Tämän tunnemme puuttuvan ja jatkamme sen etsimistä. Tämä on se aika, jonka muinaiset mayat ennustivat ja tallensivat suureksi kalenterisykliksi. Tämän vuoksi te ja minä olemme täällä… hankkimassa takaisin tämän koodin!

  Tämä oli suuren Luojan (tämä on muuten ME kollektiivisesti) mahtava suunnitelma - päästää yhtenä/yhdessä irti kaikesta, minkä tunsimme, astuaksemme uuteen fyysiseen todellisuuteen. Irtipäästämällä saavutamme korkeamman tason, kuin mitä meillä oli ennen, ja uuden korkeamman syklin. Lähdimme tälle upealle matkalle hyvin rohkeina ja mukanamme vähän tai ei mitään muistikuvia YKSEYDESTÄ, siitä mistä tulimme tai minkä kadotimme.

  Suurena suunnitelmana oli kokea suunnattoman laaja matka universaalin totuuden ja ykseyden löytämiseksi uudelleen. Halusimme haastaa itsemme paljastamaan valo ja totuus vain sinapinsiemenen suuruisen uskon kera. Sisällämme oli edelleen pienen pieni valon siemen, kun saimme valmiiksi 12 koodia. Tämä on valo, joka on meillä kaikilla sisällämme ja jota olemme hoivanneet ja kehittäneet. Kysymys kuului: voisimmeko päästä takaisin ykseyteen ollessamme fyysisessä kehossa?

  Kun astumme 13. koodiin, ei ole polkua seurattavana. Se on hämmentävää ja meidän on luotettava itseemme… SYDÄMEEMME. Esi-isämme eivät menneet sinne, joten heistä ei ole meille apua. Guruista, opettajista ja profeetoistakaan ei ole mitään apua. Mutta he ovat vieneet meitä tähän saakka. Kiitos. Olemme nyt kaikki samassa veneessä. Olemme kaikki valon siemeniä - valonpitäjiä jotka tuovat sisään viimeisen 13. koodin ja ankkuroivat sen. Tämä voi hyvinkin olla se syy, miksi sinut kutsuttiin tänne tänä aikana. Sanotaan, että tästä syystä luette tätä nyt.

  Kun astumme 13. koodiin, järjestelmistä, ohjelmista ja elämäntavoista tulee vanhentuneita ja ne romahtavat. Sitten kun olemme täysin hereillä kaikkien 13 koodin kera, ei ole mitään tarvetta laeille, oppijärjestelmille, perinteille, hallituksille, ohjelmille, yhteiskunnallisille standardeille ja myöskään järjestäytyneille uskonnoille. Sitten kun olemme hereillä, emme tarvitse tällaisia suojaavia ohjelmia ympärillemme, koska olemme nuhteettoman tietoisia ja ryhdymme oikeisiin toimiin joka tilanteessa.

  Atlantiksen romahtamisen ja Egyptiin massamuuton aikana elintärkeä avain 13. luomiskoodin ilmentämiseksi maan päällä hukkui väliaikaisesti. Tämä menneisyyden katastrofi vaikuttaa meihin edelleen. Maailmamme hukkuu katastrofin pelkoon. Meidän tehtävämme on olla ruokkimatta tätä harhakuvaa millään tavalla. Petokset, hyväksikäytöt ja hyökkäykset joita olemme kärsineet historiassa, voivat palata peloksi ja näin hämmentää totuuden. Nämä pelot ovat vain vanhoja muistoja, jotka palaavat puhdistettaviksi. Tämä on meidän kantamamme risti, kun palaamme ykseyteen ja ilmennämme 13. ylösnousemuskoodin. Muistakaa, että sydämemme on ehdoton totuus ja AINOA TOTUUS.

  -----------

  Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

   
 23. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Tällä hetkellä voimme elää yhä lisääntyvässä valossa, rauhassa ja tasapainossa jossa ei tarvitse rinnalla pimeyttä kasvattaa. Tämän voimme jo nyt valita ja sitä tietä kulkea, sen suurin Voima on sen yksinkertaisuudessa.
   
 24. Healer Luajan lapsi

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  9 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Valotyöntekijän tehtävä.
   
 25. Tulisoturi Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  95
  Niin vaistojen kautta eläminen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti