Hae Anna.fi-sivustolta

Kolme suosikkiani jouluna...

Viestiketju osiossa 'Juhlaruoka' , käynnistäjänä tonttuvi, 13.12.2008.

  1. Kirschberry1 Vierailija

    1. Itse savusaunassa savustettu tuore viljakinkku itsetehdyllä konjakkisinapilla
    2. mäti + sipuli + smetana
    3. punajuuri-aurajuustolaatikko

    ******************
    shamppanja ja suklaa jouluyönä
     
  2. Laatikkoruoat on perinteistä helppoa arkiruokaa!

    Laatikkoruokia on tehty isojen leivinuunien jälkilämmössä jopa satoja vuosia yleisesti ja ympäri vuoden. Myös imellettyä perunalaatikkoa on tehty yleisesti samaan tapaan. Laatikkoruoat eivät siis perinteisesti ole erityisesti mitään juhlaruokaa, joskin valmistus on keskittynyt viikonlopun tuntumaan. Vielä 60 luvullakin laatikkoruokia valmistettiin viikonlopun leipomispäivinä niin isoja määriä, että niitä riitti arkipäivienkin ruoaksi.
    Sähköliesien uuneissa laatikkoruokien valmistaminen on todella helppoa - huomattavasti helpompaa kuin perinteisissä leivinuunien jälkilämmössä. Varsinkin imelletyn perunalaatikon valmistajille sähkölieden uuni on suorastaan imeltäjän taivas.
     

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti