Hae Anna.fi-sivustolta

Kolme vaihtoa

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Vanha vakkari, 09.05.2020.

 1. Vanha vakkari Vierailija

  Nyt kirjautumatta kolmelle tänään,

  1.Miten riita-asia nuorenpien kanssa rahasta ratkeaa? Molemmat kai koemme olevamme oikeassa, hyväksyvätkö riidan ratkaisun jota ehdotin? Kyseessä isokaupanteko.
   
 2. De Welle Vierailija


  He ovat väsyneet jatkuneeseen riitaan ja molemmat osapuolet toivovat tästä ulospääsyä. Suurin voimiennäyttäminen on mennyt ohi ja nyt halutaan tämä pois päiväjärjestyksestä. Jokin muutos heillä on toiveena ehdottamaasi ja se tulee kuin pisteenä riidalle. Eli pienin muutoksin ehdottamasi menee läpi.

  Kerrotko minulle jotain tutustumastani miehestä, jonka kanssa on helppo jutella. Kirjoittelemme, kun emme voi tavatakaan. Minkälaisena hän minut näkee ja miten jatko?
   
 3. Vanha vakkari Vierailija

  Kiitos vaihtarista,

  Mies nousee lämminhenkisenä, reippaana ja uteliaana. Vähän on varauksellinen aluksi, mutta lämpenee pienin askelin. Tulette tapaamaan myöhemmin ja sitten ihastus leimahtaa suuresti. Henkinen yhteys sujuu jo nyt ja fyysinen seuraa myöhemmin. Hön näkee sinut hyväsydämisenä ja tahtoo tutustua sinuun enemmän. Ehdottaa tapaamista kesän aikaan.

  Kerrotko minulle jotain tutustumastani miehestä, jonka kanssa on helppo jutella. Kirjoittelemme, kun emme voi tavatakaan. Minkälaisena hän minut näkee ja miten jatko?[/QUOTE]
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti