Hae Anna.fi-sivustolta

Kolmelle

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä Kortteja, 11.03.2018.

 1. Kortteja Vierailija

  Nostan kortteja ja tulkitsen kolmelle kysyjälle. Yksi aihe tai kysymys. Taustoita kysymyksesi hyvin, en vastaa lisäkysymyksiin.
   
 2. vierailija Vierailija

  Hei.Mitä näkyisi parisuhteen osalta tulevaan?Yhdessä ollaan oltu yli kymmenen vuotta.Näkyykö yhteistä kotia?
   
 3. Suurisuru Vierailija

  Mitään piristystä elämään näkyvissä? Ystävät tekivät ikävän tempun olisi ollut kiva nähdä...mutta eipä nähty. Siinä meni viimeinenkin kaveri ja olen itkenyt asian kanssa monta päivää..
   
 4. vierailija Vierailija

  Rakkaus asiat vapaa sinkku
  Ystäviä on
   
 5. vierailija..... Vierailija

  Työhön minulle vaalealle 40v :)
   
 6. Kortteja Vierailija

  Tilanteen etenemisen pitkittyminen on aiheuttanut sinulle epävarmuutts, olet välillä todella väsynyt ja ärtynyt tilanteeseen. Ilmeisesti toinen osapuoli on juuttunut omiin ympyröihin syystä tai toisesta, voi olla osittain rahastakin tai muuten statuksesta kysymys että ei edetä. Kymmenen vuotta on pitkä aika, kauanko aiot vielä odottaa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Kiitos-Näinhän se on.Meillä molemilla vain omat tuvat joista kumpikaan ei haluaisi kuopua.
   
 8. Kortteja Vierailija

  Rakkauteen liittyvän väkivallan ja vihan kortti nousi pakasta. Onko sinua satutettu pahoin rakkauden saralla ja et oikein luota ihmisiin sillä alueella. Jos näin on ja muutenkin ystävyyden kautta toiveesi alkavat toteutua. Katso siis ystäviäsi sillä silmällä, olisiko heidän joukossaan joku jonka kanssa voisit edetä lähempään yhteyteen. Tai tapaat ihmisen, jonka kanssa ensin ystävystyt ja sitten rakastutte. Tässä on joku sellainen seikka, joka sinun pitäisi murtaa, jonkinlainen este. Kuitenkin lopulta murrat sen esteen ja jätät taaksesi vanhaa. Tulee vielä kortti, jonka mukaan vanha kuolee ja sen jälkeen on uuden aika.
  Näin ollen rakkaus antaa vielä odottaa parempia aikoja.
   
 9. Kortteja Vierailija

  Miten olisi jos pysähtyisit ja keskittyisit siihen mikä on tärkeintä elämässä. Ovatko petturiystävät ansainneet huomiosi. Ja oliko kysymys kuitenkaan petturuudesta vai normaalista tilanteen muutoksesta, mitkä ovat tavallisia itse kullekin ihmiselle.
  Sinulle nousi pakasta hyvän olon ja hiljetymisen kortti. Sekä kortti, joka kuvaa elämän ylä. ja alamäkiä sekä kuviteltuja pelkoja. Olisiko ne ohjeina sinulle siitä, että elämään kuuluu ne ylä- ja alamäet ja että osa peloistasi on kuvitelmaa. Ja sitten vielä lopuksi tulee vahva ja voimakas mies, joka ei ole aivan poika enää. Hän voisi tuoda piristystä ja iloa elämääsi.
   
 10. Suurisuru kiittää Vierailija

  Ei minun elämässä ole enää mitään tärkeää, kaikki on mennyttä. Pettäneet ovat sekä perhe että ystävät 5 vuotta sitten tapahtui jotain ja siitä asti elämä on ollut vain alamäkeä.Minusta tilanteessa ei ole mitään normaalia enkä tiedä ketään jolla olisi näin kamala tilanne.
   
 11. Palautetta.. Vierailija


  Edelleen itken asiaa, tuo et kerran vuodessa nähdään oli minulle tosi iso juttu, jota leirin aina paljon eikä minulla ole muita ystäviä pahemmin. Mutta en ole tämän jälkeen ollut missään tekemisissä. Ei tuota miestäkään ole vielä näkynyt...masentavaa ykdinäisyyttä poden.
   
 12. korteille nosto Vierailija

  olen ansainnut hyvän ystävän, saanko sellasen?
   
 13. korteille nosto Vierailija

   
 14. Kortteja Vierailija

  Näyttäisi, että yhdellä naistä kavereista olisi ollut henkilökohtainen syy siihen että ette tavannut. Otapa yhteyttä niin kuulet tarkemmin.
  Muuten kun pyrit muuttmaan asennettasi suhtautumisessa muihin ihmisiin, huomaat tilanteen paranevan ja olosi helpottuvan. Vuoden sisällä pitäisi tuon miehenkin ilmaantua elämääsi ja teille näytetään sitten yhteistä kotia.
   
 15. Palauttaja Vierailija

  En minä tule ottamaan yhteyttä enää. Ei minun suhtautumisessa ole mielestäni vikaa, mutta ei kai minunkaan kaikkea tarvi sietää. Kohtelen muita niinkuin toivon itseä kohdeltavan,mutta näin ei käy koskaan. Toivottavasti saavat maistaa omaa lääkettänsä joskus.
   
 16. Palauttaja Vierailija

  En minä tule ottamaan yhteyttä enää. Ei minun suhtautumisessa ole mielestäni vikaa, mutta ei kai minunkaan kaikkea tarvi sietää. Kohtelen muita niinkuin toivon itseä kohdeltavan,mutta näin ei käy koskaan. Toivottavasti saavat maistaa omaa lääkettänsä joskus.
   
 17. vierailija Vierailija

  Oletko sä asperger?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti