Hae Anna.fi-sivustolta

Kolumnisti suojautuu rikoksilta

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 13.08.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Toisen käden sormet valmiina käyttämään itsepuolustussuihketta, joka on takin taskussa ja toinen käsi napissa tekemään hälytyksen tarvittaessa. Näin kertoo kolumnisti Kajsa Dovstad tekevänsä kävellessään Uppsalan kaduilla iltaisin. Samalla hän välttelee katsekontaktia vieraisiin. Nyt hän jättää Uppsalan, joka ei ole hänen mukaansa enää sama kaupunki, johon hän aikanaan tuli.

  Vuosituhannen vaihteeseen verraten seksuaalirikoksien määrä on lisääntynyt 140 prosenttia ja ilmoitettujen väkisinmakuuksien määrä 230 prosenttia. Otsikoissa kerrotaan hyökkäyksistä puistoissa, asemalla ja tunnelissa, jossa Dovstad pyöräilee päivittäin. Ettei nousevien lukujen taustalla todellisuudessa ole seksuaalirikosten nousua, vaikuttaa hänen mielestään valheelta.

  Dovstad kysyy, mitä raiskaajista tiedetään. Hänen mukaansa kysymys on usein nuorista miehistä, jotka ovat ulkomaalaistaustaisia. Uppsalassa naiset ovat alkaneet partioida, mikä on hänen mielestään hyvä asia. Silti kunnan tulisi palkata lisää järjestysvahteja kaikkialla, eikä vain asemalla. Hänen mielestään rikostilastot voivat olla pettäviä, sillä häirintä ja vakisinmakuu ovat luonteeltaan sellaisia rikoksia, että niitä on vaikea todistaa.  https://www.expressen.se/ledare/kajsa-dovstad/i-dag-gar-jag-alltid-med-forsvarsspray-i-uppsala/


  (Suomessakin julkaistiin tilasto, jonka mukaan väkisinmakuut eivät lisääntyneet sen jälkeen, kun maahanmuuttaja-aalto saapui maahan.)
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Uppsala ei ole nyt sama kaupunki, johon Dovstad aikanaan saapui. Hän epäilee vääriksi tilastoja, joita tehdään, eikä syyttä, sillä raiskausten ja häirintöjen osuus on noussut huimasti vuosituhannen vaihteeseen verraten. Hänen omat kokemuksensa kaupungilla kulkiessa ovat myös yksi todiste muutoksesta, joten hän on ilmeisesti ostanut taskuihinsa pippurisumutetta ja teknisen laitteen, joka hälyttää silloin, kun joku käy käsiksi. Viisas nainen!

  Väitteet, että tämän tekstin kirjoittaja on samaistanut väkisinmakuut maahanmuuttajiin ovat vääriä, koska lainaukset ovat toisten mielipiteitä.

  Näin kirjoittaa nimimerkki Amanda:

  Se on tietenkin täysin normaalia että monet tekee oletuksiaan ja syyllistävät maahanmuuttajia raiskauksien lisääntymisien takia.

  Minusta se on aika outoa että suomalaisia kiinnostaa Ruotsissa tapahtuneet raiskaudet ja vielä enemmän kummallista jos ne samaistetaan pakolaisiin..
  Mutta sananvapaus on, niin kaikki saa sanoa mielipiteensä Ruotsin raiskauksista vaikka ne vain olisikin mielipiteitä :) ei mielipiteet ketään tapa tai vahingoita ;)
   
  Last edited: 13.08.2019
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Mielipiteet voivat toki olla yllykkeitä, jotka laukaisevat toisen ihmisen tekemään rikoksen. Hysteriaa lietsova voi kertoa olevansa omine mielipiteineen oikeassa, mutta jättää teot muiden harteille. Esimerkkejä hysterian lietsojista on tällä hetkellä yllin kyllin medioissa, jotka eivät itse koe olevansa millään tavoin osallisia, vaikka julkaisevat mielipiteitä sivut vääränään. Sellaista se on!
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jos ruotsalaiset alkavat enenevässä määrin jättää Uppsalan kadut ulkomaalaisille, on selviö, että kaupunki muuttuu samanlaiseksi kuin Malmö tai Göteborg. Rikokset ovat yksi tapa saada väestö muuttamaan muualle, jotta syntyy elintilaa omille. Kantaväestö vaihtuu, mutta varmuutta siitä, onko se entistä parempi, ei ole. Sekin on selviö, että rauhallisissa oloissa elänyt ei kykene pitämään puoliaan, jos joku käyttäytyy vihaa lietsoen.

  Saksassa arjalaiset laittoivat juutalaiset ahdinkoon, mutta lopulta joutuivat toteamaan oman elintilansa aiempaa pienemmäksi, vaikka tarkoitus oli saada sitä lisää muun muassa Venäjältä. Valtansa huipulla Hitler hallitsi jo isoa osaa Eurooppaa, vaikkei saanutkaan brittihallintoa nurin. Onneksi Yhdysvallat tuli apuun, jotta hyökkäävä osapuoli saatiin viimein kuriin.

  Toki nykyään Saksa on taas yhdistynyt, minkä lisäksi maa on osanen Euroopan unionia, joten rauhallisin keinoin on saatu lisää elintilaa. Osoitus siitä, että järjestelmällinen yhteiskunta on taloudellisesti tehokas valloittaja, vaikkei käytäkään geopoliittisesti sotaa keinona, kuten köyhähkön suurvallan on pakko tehdä. Yksinvaltiaat luottavat yhä aseisiin, mutta tiedä sitten muiden keinoista, sillä valikoima on laaja, eikä ihmisen vallanhimoa ole saatu kuriin minkäänlaisessa yhteiskunnassa.
   
  Last edited: 14.08.2019
 5. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti