Hae Anna.fi-sivustolta

KONDOMIN KÄYTTÖ(ongelmia)

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä asiallisia kommentteja kiitos!, 26.12.2008.

 1. Olis ongelma, johon pyytäisin (asiallisia) neuvoja. (Nyt jotkut tuntevat pakottavaa tarvetta ilkkua ja pilkkaa, mutta pyytäisin pidättäytymään tämän kerran. Kyse on oikeasta ongelmasta.)

  Emme ole enää ihan teinejä, minäkin lähempänä 25 ja mies 30, silti olemme ihan harjottelu-asteella kondomien kanssa..vähän noloa pyydellä neuvoja, mutta nyt on pakko!

  Aiemmin on ollut pillerit käytössä, joten kondomien kanssa touhuaminen nykyisen mieheni kanssa on meille kokonaan uutta. Tarkemmin sanottuna aikamoista räpeltämistä koko homma. Pahin pulma on se, ettei kondomista ole mitään hyötyä, kun se lipsahtaa "pois päältä". Niin siis lipsahtaa vaan, ei meistä kumpikaan sitä halua ottaa pois päältä, sillä emme halua raskautta. Tautien vaaraa ei ole, ainoastaan raskauden haluamme torjua. Toinen ongelma on hiertymät. Mikä näihin ongelmiin avuksi?
   
 2. Sopiva koko. Vierailija

  Kondomin täytyy olla oikean kokoinen, ei sitten lipsahtele ja hiertymiin auttaa esim.apteekista saatava liukuvoide. Iloa yhteiselämään!
   
 3. _els Vierailija

  Minullekin jäi vähän epäselväksi, että onko kondomi liian iso vai liian pieni. Jos kondomin lipsahtaminen tapahtuu siinä vaiheessa, kun mies vetää orgasmin jälkeen kalunsa ulos, niin miehen täytyy pitää siitä kondomista kiinni, sillä muuten kondomi ja sperma jäävät naisen vaginaan.

  Minulle jäi myös epäselväksi, että kumpaan niitä hiertymiä tulee, mieheen vai sinuun? Jos mieheen, koko on väärä, jos sinuun, käyttäkää liukkaria kunnolla tai vaihtoehtoisesti pidempää esileikkiä (esim. suuseksiä).
   
 4. naapurin tyttö Vierailija

  Mulla oli keväällä sama ongelma uuden miehen kanssa :) Ikää 26 ja miehellä 32. Pillereitä olin syönyt niin kauan etten enää muistanut kuinka kondomi laitetaan päälle... Arvaa oliko noloa kun mies pyysi minua laittamaan sen päälle ensimmäisen kerran! No väänsin asian vitsiksi ja sanoin että kun siitä nyt vaan on ikuisuus kun olen viimeksi ollut vastarakastunut. Luulen että mies ymmärsi mitä tarkoitin eikä hän yhtään kummastellut asiaa. No, kyllä se kondominlaitto muutaman harjoittelukerran jälkeen sitten alkoi sujumaan ihan hienosti :).

  Joku tuossa jo sanoi että kondomin lipsahtaminen voi johtua siitä että se on liian suuri. Niin minäkin luulisin asian olevan.
   
 5. bbbpop Vierailija

  Seksikaupoista saa sopivan kokoisia kondomeja, kun vain uskaltaa kysyä. Minulla oli joskus tosi paksukaluinen seksikumppani ja hän kertoi, että kotikaupunkinsa (Tampere) seksikauppias tilaa niitä hänelle pyydettäessä. Minusta tämä on sellainen asia, että miehen täytyy itse hoitaa asia.

  Jos rullaamisen kanssa on ongelmia, niin sitäkin pitäisi miehen treenata ihan valot päällä kunnolla ajan kanssa. Joissakin kondomimalleissa on kärjessä pieni tyhjä tila spermaa varten, joten silloin tarkoitus ei ole vetää terskaa ihan kondomin pohjaan saakka. Kondomi lähtee kyllä rullautumaan, kun sitä muutaman millin pyörittää auki. Kondomin laitto on taitolaji sekin.
   
 6. alkuperäinen Vierailija

  Kiitos kovasti vastauksista!!!

  Ongelma on siis se, että hiertymiä tulee meihin molempiin. Liukuvoidetta vois tietysti kokeilla. Mutta entäs jos se vielä lisää tuota lipsumisongelmaa?

  Löytyykö seksikaupasta normaalia pienempiä kondoomeja? Luulisin, että meidän ongelmamme on liian suuret kondoomit.
   
 7. Aavikkosoturi Vierailija

  Muutamia vinkkeja viela kondomin kaytosta. Sen laittaminen voi kiihottaa miesta ihan uudella tavalla, jos sita ei ole koskaan viela pukenut. Kun kortsu on puettu paalle, kannattaa viela hieman vetaa esinahkaa ylospain ja rullata loppu kortsu aivan peniksen juureen. Se puristaa sopivasti suonia kasaan ja toimii penisrenkaiden tapaan antaen lisaa koko kalulle seka hepottaa orgasmien jalkeen sen poistamista. Korsun paassa oleva pieni kuppi on siis tarkoitettu spermalle. Painakaa sita kasaan, kun puette kortsun. Silloin sinne jaa alipaine ja se keraa sperman tehokkaasti. Laukeamisen jalkeen taytyy penis ottaa ulos vaginasta ettei kortsu jaa sisaan. Kolli pitaa kortsun juuresta, joka on siis rullattu aivan peniksen juureen, kiinni vetaessaan kalunsa ulos. Muuten on myos vaarana, etta kortsu jaa pimpsaan.

  Kortsun valinnassa kannattaa kayttaa aikaa ja harkintaa. Superohuet kortsut maksaa enemman, mutta niissa on tunne parempi. Sitten nystyroilla varustettuja ja eri makuisisa, jos tytto haluaa ottaa suihin kortsun kans. Itse suosin Magic kondoomeja, koska ne 'puristaa parhaasta paikasta'.

  Ja mika parasta jos tytto laittaa kortsun. Itseani se kiihottaa suunnattomasti. Opettele viela laittaan se suulla, niin a vot, etta tuntuu hyvalta.

  Onpa tullut kirjoiteltua tanaan, mutta ei taalla aavikolla ole muuutakaan tekemista!
   
 8. Raakile Vierailija

  Samaa mieltä Aavikkosoturin kanssa, Magic kortsut sopivat hyvin hieman pienemmille kaluille.

  Kokeilkaa niitä ja katso pääseekö vieläkin lipsahtamaan pois päältä!
   
 9. Sivupersoona Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.08.2008
  Viestejä:
  2 995
  Saadut tykkäykset:
  0
  Liiansuuri vauhti. Vähentäkää kierroksia.

   
 10. reberto Vierailija

  se on kyllä siitä kondomin koosta kiinni itsellä on ollut taas se ongelma että kondomit ei mahdu..ja niinkun joku tuolla jo sanoi että sitten joutuu tilaamaan...mutta eipä tuo haittaa..
   
 11. Che´palle! Vierailija

 12. Che´palle! Vierailija

 13. odottaa työ. Vierailija

  paikka varmasti:
  "se on kyllä siitä kondomin koosta kiinni itsellä on ollut taas se ongelma että kondomit ei mahdu."
   
 14. reberto Vierailija

 15. reberto Vierailija

  jahas..löysin jo vastauksen...kiitos vaan :)
   
 16. reberto Vierailija

  http://www.kondomikuningas.fi/wpt/view/durex/safe-play-27120/

  nuo ovat melko hyviä...
   
 17. Robertina Vierailija

  Vafanculo= anna naida persreikääsi sanatarkasti, käytetään myös tarkoittamaan esim. "puhut paskaa", "ei ole totta" keskustelun aiheesta riippuen.
  Che´palle= mitkä kivespussit sanatarkasti, mutta käytetään myös tarkoittamaan " mitä paskapuhetta".
   
 18. miekkonen32 Vierailija

  Hyvä malli on esim. tämä
  http://www.kondomikuningas.fi/wpt/view/pasante/trim-30538/

  Se on hyvä hiukan ohuemmalle kalulle, ja muutenkin istuu hyvin juuresta.

   
 19. reberto Vierailija

  ei oo tietenkään pakko uskoa...
   
 20. Rekku, Vierailija

  Sekä seksi, että nettikaupoista löytyy pieniä kumeja.
  Mutta jos kalu on yhtä pieni kuin minulla, ei nekään oikein pysy vauhdissa paikoillaan.
   
 21. Ongelmaton Vierailija
  Mutta jos kalu on yhtä pieni kuin minulla, ei nekään oikein pysy vauhdissa paikoillaan.
  Ei oo mun ongelmana ainakaan :)

   
 22. amui Vierailija

  ite oon 14v ne jotku kondomit on kyl aika liia isoja mutta kyl noil mondos ja protex ja näil magic kondomeil on onnistunu seksi hyvin:D
   
 23. LåÅte Vierailija

  Ongelmanne ei suinkaan ole liian isot kondomit vaan liian pieni kalu. Vaihda isompaan niin homma pelaa.
   
 24. saman kokenut Vierailija

  Luulisin tietäväni ongelmasi, koska itsellä sama ongelma. Hiertymää tulee penikseen kondomin liikkumisen takia. Kondomi myös roikkuu ihan lyhyen emätinyhdynnän jälkeen. Jos kortsua nykii pelkästään käsin niin se tuntuu joskus jopa ihan sopivalta. Jotenkin emättimen lämpö saa kondomin luistamaan pois.

  Olen selittänyt ongelmaa seksikaupassa ja apteekissa. Molemmat ovat suositelleet pienempiä kondomeita joita ei ole ollut. Olen kyllä kokeillut hieman pienempiä kondomeita mutta melko samalla tavalla nekin luiskahtavat lopulta kokonaan pois.

  Jos naiseen tulee hiertymää kondomista, niin se voisi johtua siitä että kondomi kuivattaa limakalvoja. Usean kondomin vaihtaminen (kuten meillä) vie aina senhetkisen eritteen kondomin mukana ja naisen pitää olla tosi hyvin liukastuva kondomia käyttäessä.

  Kondomin pois luiskahtelut lisääntyvät yhdyntäajan (iän) lisääntyessä. Kaitpa ongelma on tosi tavallinen mutta vähemmän selostettu tutuille ja kavereille. Voisi saada pienikullisen maineen.

  Mitään selvää kokoeron tarvetta peniksellä ja kondomilla ei kerrota missään. Riittääkö esimerkiksi jos kondomin ympärysmitta on pari milliä peniksen ympärystä pienempi.
   
 25. Nettiseksikaupassa ostetuimmat kondomit olivat keskikokoa pienempiä. Kaikkien tarvitsevien pitäisi ostaa kondominsa ruokakaupasta ja kioskista, jotta kysyntää myös pienemmille kondomeille tulisi. Ei ole tarjontaa ellei ole kysyntää. Apteekki on tilannut minulle joskus pienempiä kondomeita, mutta apteekin hintataso on turhan korkea.

  Ujosteleeko nainen jos ostaa a tai b-kuppikokoisia rintaliivejä. Miettikääs nyt vähän!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti