Hae Anna.fi-sivustolta

Koop

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä mie?, 06.10.2008.

 1. Ei. Vierailija

  Ei, vaan tylsä ja tasapaksu.
   
 2. tva77 Vierailija

  Voi luoja Koopin ääntä! voiko miehen ääni olla enää seksikkäämpi. Love you Koop ;-)
   
 3. hyvä Koop Vierailija

  Onneksi Pete tippui. Petellä ei ole lauluääntä vaan se rääkyy!! Koop on paras ja ihanin ääni,ja toivottavasti voittaa koko kisan.
   
 4. Mummoja Vierailija

  Vai mummoäänillä jatkoon....

  Olisko ollut syy se, että on näistä kehnoista laulajista Koop on vähiten kehnoin. Peten hehkutusta en ole ymmärtänyt missään vaiheessa, eihän se osaa edes laulaa. Samoin Anna, ihmettelen että on päässy niin pitkälle. Ei säväytä, esiintymisessä jotain epäaitoa.Koop luontevin ja karsimaattisin.

  Luulisi levy-yhtiöllekin olevan sama kuka voittaa, kunhan levy myy. Jos Koopista tulee 30-mummojen suosikki, niin mikä ettei. Samaa rahaa ne mummotkin käyttää kuin vähän yli kymmenen ikäiset varhaisteinit.
   
 5. iäkäs elli Vierailija

  Tämä mummo kuunteli eilen ensimmäisen kerran laulajia. Nimenomaan kuunteli. Havaintoni oli, että Petestä tuli tunne, näitä mahtuu kolmetoista tusinaan, Annan ääni ei riittänyt mihinkään siinä ensimmäisessä kappaleessa eli ei ollut laulamista vaan kireää ääntelyä. Koopia kuunnellessa tuli tunne, että tuo kaveri on ihan kehityskelpoinen.

  Siinä mummoarvio eikä tämä mummo äänestä kumpaakaan finalistia, koska tämähän on nuorten ja lasten juttu koko Idols. Kuka keksi sekoittaa tähän mummot, heh?
   
 6. ei mummo Vierailija

  Oli hyvä etä Pete putosi. Olisi pudonnut jo pari viikkoa sitten ilman MTV:n äänestyssekoilua. Sarin väittää päivän lehdessä että Koop olisi taktikoinut ja sillä saanut mummojen äänet. Voisi Sarinkin ajatella että Koop on kansan mielestä paras.Kansa on puhunut ja tulokseen on tuomareittenkin tyydyttävä. Pete oli sen tukkansa ja kielensä esittelyn kanssa jotenkin ylimielinen ja teinien saldorajat tulivat täyteen silloin äänestyssekoilussa.
   
 7. Kooppari Vierailija

  Mikä ihmeen vika on mummojen ja naisten äänissä ja rahoissa? Luulisi kelpaavan Sarinin levy-yhtiölle yhtä hyvin, ei niissä mitään korvamerkkiä ole.
  Jos kansa haluaa Koopin ja hänen levynsä, kansa sen saakoon.

  Taitaa vaan Sonyn resurssit aikuisväestön musiikin tuottamiseen olla vähissä, rämpyttäjät ja rääkyjät kelpaisivat heille paremmin, kuin laatumusiikki.
   
 8. lapaluu Vierailija

  Ehkä mummojen rahoja kritisoidaan siksi, ettei kävisi kuten idols-Ilkalle. Siinä tapauksessa juuri mummot äänestivät, mutta eivät sitten kuitenkaan osta levyä tai käy keikoilla. Näin ainakin epäilisin. Itse oon lähes 30, en äänestänyt, mutta harmittelen että Pete tippui. Nyt sitten fanitan Koopia finalisteista.
   
 9. Kooppari Vierailija

  En äänestänyt Ilkkaa, liian mammanpoika makuuni. Pitää olla sitä munaakin.

  Miksi levy-yhtiöt olettavat kaikkien aikuisten pitävän tangoista ja humpasta?
  Itse tykkään juuri U2, Bon Jovi yms. tyyppisestä pehmorock-musiikista, mutta sellaista ei ole kotimaisessa tarjolla. Jospa nyt tulisi. Nyt käyn sitten katsomassa Kotiteollisuutta, Hanoi Rocksia yms.

  Tarjonnan vähäisyydestä kertoo tuo Lauri Tähkä huumakin, siellä ne naiset läähättävät, kun ei muita samanlaisia ole.
   
 10. Pööpi Vierailija

  lapaluu: Taatusti kukaan ei osta Koopinkaan levyä, jos siitä tehdään samanlainen kuin Ilkan levystä. Ilkka Jääskeläisestä on tehty epäonnistumisen perikuva mutta eiköhän jokainen järkevä ihminen tiedä, että levy se oli, joka Ilkan kohdalla meni totaalisesti metsään, ei itse Ilkka. Tai onhan se tietysti nykymaailman artistin heikkous, jos ei osaa tehdä myyvää musiikkia. Koopille tällaista mokaa tuskin tapahtuu; on musiikkimaku ihan kohdallaan ison yleisön mielestä.
   
 11. liesituuletin Vierailija

  Piti tulla tänne oikein lukemaan, miksi siitä Koopista tykätään. Puhuu suomea kuin pieni lapsi (miksi ihmeessä tämä mielletään seksikkääksi?) ja laulaa vain suuria hittejä, rohahtelee kurkullaan omituisesti ja seisoskelee esityksen aikana lavalla. Ulkonäöltään muistuttaa laiskaa kalaa puku päällä. Mikä tässä viihdyttää?
   
 12. Hehheheee... Vierailija

  Aivan! Mietinkin mikä eläin miehestä mieleen tulee...
  Siis juu, laulaa ihan mallikkaasti, mutta ikävä kyllä on tylsä.

  Annassa on särmää.
  Saisi voittaa.
   
 13. iäkäs elli Vierailija

  http://www.mtv3.fi/ohjelmat/idols2008/uutiset.shtml?720575

  Ei siis ole Koop koko ikäänsä varmaan meidän kieltämme puhunut. Toki minäkin näin ensi silmäyksellä, että pojassa on muutakin kuin suomalaista verta ja nimikin viittaa Hollantiin. Mutta fiksu kaveri on puheissaan, ainakin tuossa sununtaisessa ohjelmassa ja muita en ole katsellutkaan. Äänikin ehtii kehittyä, jos ei sitä puhki laula liian nuorena.
   
 14. Jospa vaimo on kehunut Koopia liikaa.. Naurettavaa heittää tuollaisia kommentteja..
   
 15. Sarin-raukka Vierailija

  Yrittää reppana vielä vedota äänestäjiin, että "äänestäkää Annaa" tuolla Koopin mustamaalaamisella. Hohhoijaa, Sarinin kaveri voisi itse panostaa omaan ulosantiinsa,joka tällä hetkellä on äärimmäisen tylsää...kaveri kun "diggailee" vaan. Yrittää olla tosi cool. Annasta voisin todeta vain, että millähän lauluäänellä sekin finaalissa porhaltaa? Ääni kuin pikkutytön, joka saanut ensimmäisen Fisher Price-lelumikrofoninsa. Koop vielä hieman arka, mutta ääntä löytyy ja melodiat kohdallaan. Ihan kehityskelpoinen ja sitähän levy-yhtiöt toivovat.
   
 16. Mummeliina Vierailija

 17. hahhaa... Vierailija

  Iltapäivälehdet yrittää saada kansan äänestämään Koopin voittoon paisuttamalla Sarinin kommentteja. Todellisuudessa Sarin ei todellakaan ole syytellyt Koopia mistään! Näköjään iltapäivälehdille ei koskaan kannattaisi antaa mitään lausuntoja. Suomen kansa on niin tyhmää, että käänteinen psykologia toimii aina: nyt äänestetään Koop voittoon, että sille ei tule paha mieli Sarinin sedän lausuntojen takia. Tyhmät äänestäjät ei tajua, miten iltapäivälehdet manipuloi niitä.
   
 18. odhsfsphgf Vierailija

  Mulla tulee väkisin sellainen reaktio taas, että nyt en ainakaa äänestä..
   
 19. höpsistäjuu Vierailija

  Siis kyseessähän Idols-kilpailu ei mikään iskelmätähti tai tangomarkkinat. Teineille tarkoitettu.

   
 20. Kooppari Vierailija

  Ei Koopin repertuaarin ole tangot ja iskelmät kuuluneetkaan. Ikäraja kisassa on 16-30 v. Missä on sanottu, että ohjelma on teineille tarkoitettu? Levy-yhtiö tässä on pääosallistuja ja levymyynti se odote. Muutkin ostaa levyjä kuin teinit.
   
 21. Meidän suvun mummojen lemppari oli Kalle, joten se siitä mummofanituksesta. Koopille eivät syttyneet kun ei ole tarpeeksi finski!

  Sen sijaan kaikki klassisen rokin ystävät on myytyjä Koopille, kuten minä ja meidän kersat.

  Upean syvä ja vivahteikas ääni. Melkoinen mikkihiiri saa itse olla, jos sitä haukkuu oudoksi mörinäksi ;D
   
 22. karoliina52 Vierailija

  Kyllähän Koop vetosi mummoihin, kaikki materiaali jossa hän elämästään kertoi oli mummojen ympäröimässä miljöössä kuvattu, vaikka mies on vasta tänne muuttanut.

  Laulaa huonolla suomenkielellä ja on muutenkin erilainen idoli, mutta annetaan nyt hänelle tilaisuus.

  Pelkään että hänellä tulee olemaan vaikeaa, koska kaikki musiikkipiireissä vaikuttavat eivät häntä selvästikään tue, ainakaan nyt.

  Toisaalta eikö erilaisuus olisi nyt valttia, onhan näitä annoja ja petetkin on nähty,
  Koop toivoo, että voisi levyttää myös omia sävellyksiään, mutta taitaa muut sen määrätä.
  Harmittaa miehen puolesta, hänessä voisi olla ainesta vaikka mihin, mutta mummojen äänillä valittu, ei meillä käy :(
  Anna Puustjärven lauluääni on muuten ihan tavallinen nuoren tytön piipittävä ääni, siis mun mielestä. Kaunis ja koulutustakin on, eiku kaupalliselle alalle uraa luomaan, ei mene koultus hukkaan.
   
 23. vaan piipittävä jonkin sortin tasoton pälpättäjä ja lehdistössä häntä kutsutaan "suloiseksi".Hah! Jos tuollainen virnuilija ja näsäviisas irvistelijä on suloinen niin millään ei ole enää mitään väliä.Ja miksi kutsutaan niitä tosi suloisia nuoria naisia joita päivittäin tapaan?
  IHANAA KUN KOOP VOITTI!!!!ONNEA!!!
  Koop on karismaattisin koko porukasta, mutta varsinaisen parhaan lauluäänen omaa JAANA ja tekee ne myydyimmät levyt.
  Pitäisi vain päänsä eikä myisi taitojaan halvasta. Tuollainen lauluääni on harvinainen jopa koko maailmassa.Onneksi Jaana ei voittanut kisaa, koska hänellä on mahkut mihin vaan, lyö esim. Abreun tytön ---joka haaveilee edelleen maailman valloituksesta---, mennen tullen.
   
 24. mummo 26v Vierailija

  Minuun vetosi, kertooko se sitten kypsyydestä vai mistä ;)

  Koop laulaa englanniksi ilmeisesti myös tulevaisuudessa, sillä voittobiisi oli englanniksi tehty. Hänellä on kaikki rahkeet isommankin maailman valloitukseen... Teki heti omanlaisekseen Sarinin sävellyksen.
   
 25. karoliina52 Vierailija

  "Teki heti omanlaisekseen Sarinin sävellyksen."
  Kuultiinko se eilen illalla, hitsi jäi väliin? Oliko se hyvä? Toivon Koopille onnea!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti