Hae Anna.fi-sivustolta

Koranen ja integrationen

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä amanda, 29.08.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 252
  Saadut tykkäykset:
  304
  Suomennos pienestä osasta alla olevasta linkistä:

  Koraani opettaa uskovaiselle totuuden (9: 119), oikeudenmukaisuuden (5: 8) ja lupausten täyttämisen (16:91) merkityksen. Uskoni mukaan kansalaisuus on lupaus, jonka olen antanut Ruotsin valtiolle, ja siksi minun on täytettävä kansalaisvelvollisuuteni, kuten tulisi jokaisen uskovaisen tehdä.

  Monissa uskonnollisissa traditioissa on kultainen sääntö naapurin kohtelusta sellaisena kuin hän itse haluaa tulla kohteltavaksi, mutta Koraani ylittää sen ja kehottaa toisia kohtelemaan muita hyvin puhtaalla hyväntahtoisuudella ja inhimillisellä rakkaudella (16:90).

  Jotkut Koraanin käskyt koskevat muslimimaan hallintaa, ja toiset ovat sellaisia, etteivät ne ole Ruotsin lain nojalla sallittuja. Niistä tulee sitten alisteinen käsky noudattaa asuinpaikan lakeja (4:59) tai vaihtoehtoisesti muuttaa (16: 110).

  - https://www.expressen.se/debatt/var-inte-radda-for-den-bokstavstrogne-muslimen/

  PS:
  Tuo kaikki tietenkin on tarkoitettu uskovaisille muslismeille.
  Tapamuslimit ja muut muslimitaustaiset tekee omantuntonsa mukaisesti hekin, he ehkä elävät enemmän maallisessa kuin uskossa, samalla tavalla kuin esim. tapakristityt.
  -
  En ole ahmadiyya, en shia tai sunni, mutta etenkin ahmadiyya muslimeilla on paljon sellaista joka myös on minun uskossani. Pidän paljon ahmadiyya opista sen rauhallisuuden takia.
  -
   
  Last edited: 30.08.2019
 2. vierailija Vierailija

  Syyrialainen saksassa nykyään asuva Ahmed Khalil kirjoittaa että islam on este muslimipakolaisten integraatiolle euroopassa.

  A large segment of the Muslim refugees or expatriates describe society that embraced them as immoral and disintegrated. They use various other adjectives to decry the Western culture, customs and laws. Sometimes it feels as if some expatriates want to turn the Western society into one mirroring theirs. They want the host country to take on the culture of its guests and recognize the supremacy of their values. Their ideology is based on the principle that Muslims are the greatest nation and that their religion is the religion of God. They believe their values and traditions are better than those of others who, therefore, owe them obedience and loyalty! Dogmatic religious authorities and preachers seem to be reinforcing this attitude. They have collectivized religion and abolished its basic pure spiritual aspect as a divine ascension relationship between God and the individual.

  https://syriauntold.com/2018/10/18/...slim-refugees-integration-in-western-society/
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 252
  Saadut tykkäykset:
  304
  Egyptiläisessä kuuluisassa lärosätet al-Azhar sanovat että Koraania tulkitaan väärin monessa suhteessa, esim. moniavioisuudessa.

  ja monessa muussa asiassa sekä monet tapamuslimit etenkin ja monet länsimaalaiset tulkitsee Koraania kuin piru lukee Raamattua.
  Terroristeista en edes viitsi enää sanoa mitään, odotan että kaikki tietää miksi he he vetoaa eräisiin Koraanin jakeisiin :).

  Asia on vielä niin että islamistit ja länsimaalaiset oikeistolaiset on samanlaisia, heillä on sama kanta Islamista, sama mielipide ja sen takia nuo kaksi ryhmää yhdessä vastustaa Islamin uudistumista.
  -
   
 4. vierailija Vierailija

  Hopsista!

  Euroopan oikeistopopulisteilla ei ole mitään vaikutusvaltaa siihen mihin suuntaan islam kehittyy. Fundamentalistisen islamin voimistuminen euroopassa ei ole heidän mieleensä, maltillinen islam on parempi kuin fundamentalistinen, mutta parasta olisi eurooppa ilman lisämuslimeja. Näin minä heistä luuulen.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 252
  Saadut tykkäykset:
  304
  Useat oikiestopopulistit puhuu Islamista aivan samalla tavalla kuin terroristit ja islamistit. Heillä kaikilla on sama kuva Islamista, siis siitä mikä heidän mielestään on "oikea" Islam. Uskonto Islam on terroristeille, islamisteille ja oikeistopopulisteille, raaka, tappava ja julma.
  -
   
 6. vierailija Vierailija

  Muistaakseni euroopassa juuri islamistisuuntausten kannatus on kasvussa. Tämä ei ennusta hyvää.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 252
  Saadut tykkäykset:
  304
  Terroristit, islamistit ja äärioikeistolaiset on pieni määrä kaikista maailman ihmisistä.
  Äärioikeistolaiset länsmaisa on pieni ripe vain. Samoin terroristit ja islamistit muslimimaissa on vain pieni ripe.
  Suuri enemmistö muslimitaustaisista ei oel terroristeja eikä islamisteja.
  Uskontoa Islan ei tarvitse pelätä, mutta pelätkää sen sijaan terroristeja ja islamisteja.

  Kuka on islamisti:
  On nyt ehkä aiheellista selittää, mitä tarkoitetaan sanalla, islamist...aika reagoida jokaisen...aika jokaisen osata erottaa islamismi eroon tavallisesta uskovaisesta.
  Uskovainen muslimi tyytyy uskontoonsa, eikä sekoita politiikkaa uskontoon...he kunnioitta kaikkia länsimaitten lakeja ja normeja etenkin jos kerran länsimaissa asuvat.
  Islamisti sen sijaan yrittää politiikan avulla saada yhteiskuntaa hyväksymään uskonnollisia teesejä maallisten lakien ja normien tilalle, ei ehkä kaikille ihmisille, mutta omalle ryhmälleen. Islamistit esim. länsimaissa unelmoi omista enklaaveista joissa heillä olisi sharialait joilla hallitsisivat enklaavinsa asukkaita.
  Islamismissa siis ihminen tavoittelee valtaa ja mahtia yhteiskunnassa ja haluaa kaataa yhteiskunnan ja ottaa tilalle omat ajattelunsa haaveet muille ihmisille, haluaa siis valtaa tuomita muita.
  Suomessa esim. eräät politiikot on kristittyjä ja vastustavat homojen avioliittoa...heidän vastustus tulee Raamatusta, Kristnuskosta, he haluaa sovelluttaa uskontoaan politiikkaan. Sitä voi kutsua nimeltä, kristismi.
   
 8. vierailija Vierailija

  Minä suosittelen kaikille lukijoille tutustumista aineistoon ja tutkimustietoon jota länsimaissa asuvien muslimien todellisista ajatuksista, mielipiteistä, vaatimuksista, käyttäytymisestä ja sopeutumisongelmista on netissä tarjolla.

  Palstan islam ketjuista löytyy linkkejä ja informaatiota alkuun pääsemiseen.
   
 9. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 252
  Saadut tykkäykset:
  304
  Minun ajatukseni on myös todellisia :) vaikka nimimerkkini onkin amanda ;)
  -
   
 10. vierailija Vierailija

  Vaikka tuo viestisi voikin olla tarkoitettu vitsiksi (?) , niin ei se toimi, koska
  et taida oikeasti ymmärtää milloin tarkoitetaan yksilöitä ja milloin kokonaisuuksia jossa oleellinen osa jotain ryhmää ajattelee määrätyllä tavalla.
  Eikä se toimi siksikään, että laitat surutta ajatuksia sellaisten ihmisryhmien ajatuksiksi jotka eivät yleisesti niin ajattele.
  Mutta kukin tyylillään.
   
 11. vierailija Vierailija

  Olen lukemattomat kerrat lukenut tuon otsikon: "Koiranen ja integraatio" :LOL:
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti