Hae Anna.fi-sivustolta

korkeakiiltoiset keittiönkaapinovet

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä Taina77, 12.07.2007.

 1. Taina77 Vierailija

  Millaisia kokemuksia valkoisista korkeakiilto-ovista? Näkyykö kaikki lika ja onko helppo pitää puhtaana? Muita kommentteja. Vaihtoehtoina tällainen valkoinen tai sitten tumma keittiö.
   
 2. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kumpikaan vaihtoehto ei kuullosta kovinkaan hyvätä. En ottaisi ainakaan omaan keittiööni valkoisia ovia enkä mustia.
   
 3. Jx hoi Vierailija

  Minkä väriset keittiön ovet sinulla on?
   
 4. Taina77 Vierailija


  Loka-marraskuussa rakennus siinä vaiheessa että keittiö vasta asennetaan.
   
 5. ?? Vierailija

  Sekä valkoiset että mustat ovat kauniita ja käytännöllisiä muun värityksen kannalta, mutta molemmissa sormenjäljet näkyvät ikävästi. Minulla on keittiössäni punapyökkiä ovet (aitoa puuta) ja ne ovat kyllä helppohoitoiset.
   
 6. Taina77 Vierailija


  Ja tummalla en toki tarkoittanut mustaa, vaan jotakin ruskean sävyä, tai harmaata tms.
   
 7. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  No ensviikon lopulla lepänväriset.
   
 8. Ei kannata ottaa sairaalatunnelmaa kotiinsa.VKokovalkoiseen keittiöön kyllästyy armottoman pian.
  Lämmin puun sävy on kodikkain, meillä kirsikkapuiset ovat olleet jo usean vuoden ajan enkä vaihtaiasi.
   
 9. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Onko tuo kirsikka hieman punertavan väristä? Onko myös runko kirsikkaa?
   
 10. Taina77 Vierailija


  Kiitos kaikille jo tähän mennessä kommenteista :) Nämä väriasiat ovat niin makuasioita. Mikä kenestäkin on sitten kodikkain ja muilla pintamateriaaleilla sairaalatunnelman saa ohitettua helposti. Mutta edelleen kaipaisin kokemuksia sellaisilta jotka ovat itselleen valinneet korkeakiilto oven ja valkoisena :D ?
   
 11. Meillä on Vierailija

  Valkoiset kiiltävät ja ne pysyy ihan hyvin puhtaana. Tietty niitä pitää pyyhkiä mutta niin pitää kaikkia. Sairaalamaiset ne eivät silti ole. Meillä on muuten oranssia ja keltaista keittiössä joten valkoiset kaapistot rauhoittavat.
   
 12. Taina77 Vierailija


  Miltä ne näyttävät keittiössä - ovatko liian kiiltävät eli peilaako niistä kaikki vai miten? Keittiöliikkeissä näyttävät upeilta. Onko helppo pyyhkiä vai pitääkö sormenjäljet ym. kihnata pois? Keksitkö niistä jotakin negatiivista? :D
   
 13. Liisa K Vierailija

  Meillä tehtiin keittiöremppa tammikuussa ja olen tosi tyytyväinen valkoisiin korkeakiiltoisiin oviin. On tosi helppo pitää puhtaana eikä näy sormenjäljet. Työtasot ovat tummaa puuta ja kaakelit beigeä, joten ei todellakaan ole mikään sairaalamainen fiilis meidän keittiössä. Kodinkoneet ovat alumiinia joissa ei näy yhtään mikään sormenjälki. Voin todella suositella. Ennen meillä oli maalatut holvikaariovet matat ja niissä vasta sormenjäljet näkyivät (valkoiset ovet). Itsekin alusksi epäilin niitä kiiltäviä ovia, mutta ovat osoittautuneet todella hyväksi valinnaksi. Niissä on vielä 10 vuoden takuu. Mutta ota niihin oviin alumiinikahvat ja reilun kokoiset sillä niissäkään ei näy sormenjäljet kuten kiiltävässä metallissa näkyy.
   
 14. Liisa K vielä Vierailija

  Eivät ne todellakaan peilaa ja sormenjäljet mikrokuituliinalla vaan pyyhkäistään ehkä kerran kuussa vetimien kohdalta. Siinä menee noin 5 min.
   
 15. Taina77 Vierailija


  Kiitos hyvistä ajatuksista :)))
   
 16. Immi Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on myös korkeakiiltoiset valkoiset ovet keittiössä. Mielestäni niihin ei helposti lika tartu ja ne saa pyyhkäisemällä puhtaiksi. Olen todella tyytyväinen. Kodinkoneet on alumiinia ja pöytätaso pähkinää. Lattia mustaa mattapintaista laattaa ja seinäkaakeli kiiltävää valkoista.
  Noissa ovissa kun on sellainen kova pinta eikä huokoinen kuin jossain puisissa ovissa, niin ne on helpompi pitää puhtaina.
   
 17. remontoija. Vierailija

  Tuskin koneet kuitenkaan mitään alumiinia ole xD.
  RST ja alumiini ovat kaksi täysin eriä materiaalia :)))

   
 18. Myyjät Vierailija


  kyllä kysyvät kun viime ajat olen kilpailuttanut kodinkoneita että terästä, alumiinia vai valkoista. Tyhmemmänkin pitäisi tajuta että vaikka puhutaan alumiinista ei kaikkea pidä ottaa niin kirjaimellisesti eli ei tarkoita että kone olisi terästä tai alumiinia jokaista onkaloa myöten.
   
 19. asteri Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  2 396
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minultakin ääni korkeakiiltoisile valkoisille. Kuten on jo sanottu, helppo pyyhkäistä puhtaiksi. Heijastelee tietysti vähän valosta ja valaistuksesta riippuen, muttei kiusaksi asti.
  Tosin meillä on rungot ja laatikostot tummaa puuta. Kun vielä on värillistä tiskiharjaa, pyyhettä, patalappua, keittokirjaa, en näe mitään yhtäläisyyttä sairaalan kanssa, vaikka välitilakaakelitkin ovat valkoiset.
   
 20. merite m Vierailija

  Meilläkin on suht uudet valketa kiiltävät kaapinovet, ja itse pidän juuri siitä hennosta kiillosta; näyttävät aina kuin uusilta :) sairaalameininkiä ei minusta ole, tammiset työtasot ja harmaa laatoitus kyllä tekevät sen verran ryhtiä keittiöön, ettei liian steriililtä näytä. Niitä ns. kartano-ovia en laittaisi itselleni koskaan, ovat mielestäni rumat ja vanhanaikaisen näköiset. Mutta makuasioista nämä tosiaankin ovat.
   
 21. usein muuttanut Vierailija

   
 22. siistiäkö Vierailija

  Hui kauhistus! Että oikein kerran kuussa pyyhit vetimet, joihin jokainen koskee. Melkoisen, etten sanoisi, epäsiisitä touhua....:poop:
   
 23. vierailija Vierailija

  Parhaat ovet ovat korkeakiiltoiset valkoiset. Ei näy likaa ja erittäin helppo pyyhkiä tarvittaessa kostealla mikrokuituliinalla. En hyväksy kotiini enää koskaan muunlaisia.
  Kolmannet korkeakiiltoiset
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti