Hae Anna.fi-sivustolta

Koronavirus uusiutuu

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 27.02.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Japanissa nainen oli sairastunut uudestaan vaikka oli saanut negatiivisen tuloksen parantumisen jälkeen. Eli eikö tästä viruksesta pääse edes sairastamalla eroon.
   
 2. vierailija Vierailija

  Muuntautuu ja vahvistuu/heikkenee siirtyessään potilaasta toiseen. Ongelma on myös kun mietitään mitä rokotetta milloinkin tarvitaan kun etukäteen ei voi tietää mikä muoto viruksesta tulee olemaan vahvin ja pääsääntöisesti aiheuttaa taudin.
   
 3. vierailija Vierailija

  Tarttuukohan tämä muuten lemmikkieläimiin. Suu ja sorkkatautiepidemian aikaan ei saanut mennä tietyistä maista tullessa navetoihin ja hevostiloille.
   
 4. vierailija Vierailija

  Koronavirus tarttunut ilmeisesti omistajasta koiraan Hong Kongissa, tosin koiran testitulos saattoi olla myös virheellinen koska koira on oleskellut sairastuneen kanssa samassa tilassa ja virusta voi olla suussa ja sieraimissa sen takia. Mutta jos tämä virus tarttuu tuotantoeläimiin niin mitäs sitten.
   
 5. vierailija Vierailija

  no jos se virus on aluneprin tarttunut villieläimistä ihmisiin, niin tottakai se voi tarttua myös tuotantoeläimiin. tämän hetkisen tiedon mukaan ei ole syytä lähteä hysterisoimaan koko virusta. tulee jos on tullakseen ja menee jos on mennäkseen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti