Hae Anna.fi-sivustolta

Koronaviruskaranteenia kevääseen 2021 asti

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 22.09.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Lehtiä lueskellessa alkaa näyttämään siltä että kohta meillä on samanlaiset rajoitukset voimassa kuin keväällä 2020. Ehkä muistat: Poikkeustila, sosiaalinen eristäytyminen, etätyö, turvaetäisyys, uudenmaan sulku, kokoontumisrajoitukset, vanhusten kotikaranteeni, ei kirjastoa/ravintolaa/sisäliikuntapaikkoja/teatteria/urheilutapahtumia/näyttelyitä/viihdetilaisuuksia/mitä vielä, lomautukset, yritystoiminnan lama, ...

  Näin käydessä, mitähän on seurauksena?
   
 2. vierailija Vierailija

  Kun miettii mikä voi olla kolikon toisella puolella niin tiukka karanteeni muutamia kuukausia tai pidempäänkin on lyhyt aika. Selvittinhän viime keväästäkin niin miksi ei sitten tulevasta.
   
 3. vierailija Vierailija

 4. vierailija Vierailija

  Parhaiten uusiin tilanteisiin sopeutuvat sellaiset ihmiset, jotka ymmärtävät että tässä elämässä ei mikään ole pysyvää. Mitä paremmin uit kuin kala vedessä sen helpommin selviät.
   
 5. vierailija Vierailija

  Minua ei haittaa. Olen täysin sopeutunut jo tähän korona-arkeen eikä se enää näy arjessani muuten kuin menee hiukan enemmän aikaa maskin pukemisen ja niiden pesemisten kanssa ja kaupoissa käsien desinfioinnit jne. Toivoisin, että ihmiset ottaisivat tämän viruksen tosissaan ja skarppaisivat vaikka kuukauden, jotta saataisiin tartunnat taas alas. Ei kukaan siihen kuole, jos ei pääse lomailemaan ulkomaille tai johonkin alkoholinhuuruiseen yleisötilaisuuteen.
   
 6. vierailija Vierailija

  Kyllä juuri näin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti