Hae Anna.fi-sivustolta

Kortteja <3

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä Myrskyn silmässä, 04.05.2018.

 1. Myrskyn silmässä Vierailija

  Hei, mitä kortit kertovat lähitulevasta? Erikoisia vaiheita on meneillään ja tulollaan monessakin asiassa. Mitä kortit kertovat eräästä isosta suunnitelmasta, jonka aion toteuttaa? Kyse ei ole vain minusta, vaan monista muistakin väärin kohdelluista.

  Ehdinkö hoitaa pakolliset asiat ennen kesäkuuta? Siis ne kiireisimmät? On ollut väsymystä, saamattomuutta, ahdistusta jne. Asiat ovat olleet hyvin rankkoja. Minua kampitetaan tämän tästä, mm. perättömillä puheilla, ja monet perättömien puhujat tietävät että heidän väitteensä ovat keksittyjä.

  Mitä näkyy työkuvioihin, ensin kesälle, jolloin haluan olla enimmäkseen ilman töitä. Entäpä syksy, poikiiko mahdollinen lyhyt kesätyö uutta syksylle, ehkä pidempää sijaisuutta?

  Ja entäpä matka-asiat? Suunnitteilla matka toiseen maahan jo toukokuussa, ehkä viikon tai kahdenkin matka. Taidan tarvita kahden viikon matkan, että saisin lepoa ja uusia tuulia elämääni.

  Syksyllä tekisi mieli lähteä etelään pidemmäksi aikaa. Mitä tähän näytetään? Onko mahdollista, että saan mukaani matkakumppaniksi erään miehen?

  Ja vielä kysyisin, että miten terveydentilan selvittely ja hoitaminen sujuvat jatkossa.

  Kiitos etukäteen.
   
 2. Myrskyn silmässä Vierailija

  Nostoa korteille!

  No ei tuo matkustusasia toteudu vielä toukokuussa - on jos jonkinlaista karusellia - mutta ennen Juhannusta aion nostaa kytkintä. Etelän matka syksyllä kiinnostaa vain, jos on mukavasti rahaa. No, sitten kun sitä rahaa on riittoisasti, niin menenkin pidemmäksi aikaa etelän auringon alle.

  Pää ihan kiehuu suorastaan, kun on koko ajan kaikenlaista sotkua, jotka eivät ole minun syytäni.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti