Hae Anna.fi-sivustolta

Kortteja

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä Kevättä rinnassa, 16.05.2018.

 1. Kevättä rinnassa Vierailija

  Hei! Tänään ois treffit edessä... Mies ns hyvän päivän tuttu ei kuitenkaan aijemmin oo isonkin juteltu. Nyt muutamia viestejä vaihdettu. Mitä häneen, meille nousisi...? Pelkään jo valmiiksi kelpaako tänmöisenä kun hän on paljon koulutetumpi ja ex nainenkin kaikilta puolin kauniimpi, fiksumpi yms... Tuleeko jatkoa tälle?
  Huomenna palaute!
   
 2. Kortteja Vierailija

  Ensiksikin, olet kaunis ja hyväksyttävä sellaisena kuin olet. Ei ole syytä vertailla itseäsi miehen entiseen kumppaniin. Ulkoinen kauneus ja koulutus ei ole kaikki meissä vaan ihminen on kokonaisuudessaan paljon enemmän. Heitä turha itsesi aliarvioiminen pois ja kohtaa mies hyvällä itsetunnolla ja anna sen näkyä.
  Jos hän ei hyväksy sinua, hän ei ole sinua varten.
  Kortit näyttävät jostakin syystä kahta miestä rinnakkain, jotenkin tässä puhutaan hyväksynnn puutteesta. Voisiko olla miehen kaveri jotenkin vaikuttamassa tilanteeseen tai sinun puolellako tämä toinen miespuolinen henkilö. Kyllä tässä hyvää onneakin näytetään mutta silti pettymyksen vaara on suuri. Viimeinen kortti puhuu sitten jostakin muutoksesta, yhteinen matkakin voi olla tulossa jos hyvin menee. Ota tästä nyt sitten selvää miten käy kun suoraa vastausta kysymykseesi en saa tästä.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kiitos. Minulla on tässä lähellä mutta niin kaukana kyllä elämässä muitakin miehiä.. eräs työkaveri tulee ainakin mieleen, ystäviä ollaan mutta arvaamaton ja vihainen minua kohtaan kun juo. Arvostelee..
  Huomenna annan lisää palautetta
   
 4. vierailija Vierailija

  Näinhän siinä taas kävi että mies ei kiinnostanut minua itseäni ollenkaan, kenties siksi suoraa vastausta ei tullut. Tämä jäi nyt tähän.. osaatko vielä sanoa tuleeko ongelmia siksi että ehdin kertoa miehelle paljon omia asioitani . Pitääkö nämä sisällään vaikka sanoin että en ole kiinnostunut?
  Kesä, näkyykö sinne rakkautta ehkä vielä? Huonoa en vaan huoli, enkä mitään keskinkertaistakaan... Joku ennestään tuttu kenties? Oliko ne miehet semmoisia jotka korteista nousi...?
   
 5. Kortteja Vierailija

  Kiitos palautteestasi. Mies voi ohimennen miehiseen tapaan jotakin lipsauttaa mutta ei ole juoruiluun taipuvainen.
  Toinen mies, ilmeisesti on tuttu sinulle. Voi olla, että hänen kanssaan jotakin yhteistä menoa suunnittelette. Kortit kertoo myös siitä, että teillä olisi ollut miehen kanssa aikaisemmin jotakin yhteistä, ainakin suunnitelmissa mutta se olisi silloin peruuntunut. Ehkä petyitkin silloin. Nyt olisi ilmeisesti aika toteuttaa juuri tuo suunnitelma tai sitä vastaava. Olisiko tämä mahdollista? Ja onko tällaista tapahtunut?
   
 6. vierailija Vierailija

  Kyllä tässä eräs mies on ja mahdollisuus ois yhteiseen retkeen, puhuttukin mutta mieluummin taidan yksin mennä. Hauskaa oli, ei mitään romantiikkaa tms kuitenkaan, viikonloppuna mutta sitten taas homma meni siihen että hän alkoi juomaan ja yhteidenpitoa muidenkin naisten kanssa, haukkumista myös...
  Hänkö sinulle nousi? Eräs toinen myös mielessä ollut, suunnitelmiakin ollut, yksi reissukin muinoin.. uudesta heitin idean ilmoille mutta kenties ei kiinnostunut kuitenkaan...
   
 7. Kortteja Vierailija

  Juova, haukkuva ja naisiin menevä mies voi huoleti jäädä jos ei muuta tapojaan. Ja tuskin hän helposti muuttuu. Ja siltä näyttää että elämäsi muuttuu kun tämä mies jää taaksesi, mutta ei ennen sitä. Loppuvuonna kun olet jättänyt nämä pettymykset jälkeesi, sinulle näytetään vakavaa rakkaussuhdetta joka johtaa yhteiseen elämään ja näytetään onnea ja rauhaa yhteisessä kodissa. Sitä, milloin tämän miehen on aika tulla elämääsi ei näytetä, hän voi olla ennestään tuttu tai tuntematon, mutta sitä ei paljasteta. Olet ansainnut paljon parempaa kuin nyt saat. Ole oman onnesi seppä ja tee kaikkesi raivataksesi tiesi onneen.
  Ihanaa kesää.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti