Hae Anna.fi-sivustolta

Kortteja

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä Yksinään, 12.08.2018.

 1. Yksinään Vierailija

  Elämä on muuten todella hyvin.. lapset, ok-talo, pihassa farmari ja koira. Mies vaan puuttuu. Näkyykö kohdallani enää rakkautta? Kun yksin on näitä viikonloppuja niin kaipaa... Vuosi sitten eräs mies särki sydämmeni, rakastuin ja panostin ja haaveilin turhaan hänestä. Löytyykö vielä joku josta kiinnostuisin yhtä lailla?
   
 2. vierailija Vierailija

 3. Kortteja Vierailija

  Korttien viesti on selkeästi, että sydänsurun käsittely on vielä hieman kesken. Ehdotan sinulle ajatusten muutosta tapahtuneeseen. Voisitko ajatella, että tapahtuma, kaikesta surusta huolimatta, on kasvattanut sinua ja olet saanut siitä elämän kokemusta. Eli se ei ole ollut turha vaan sillä on ollut tarkoituksensa.
  Mieshän vielä kyllä tulee elämääsi, optimistinen ja lämmin, sinut huomioiva ihminen. Sanoisin, hän on melko pitkä, hoikka, ruskeat hiukset. Hän on urheilullinen mutta ei mikään himo urheilija vaan itsestään huolta pitävä mies. Ikä n. 40, ehkä vähän yli. Viitataan johonkin juhlatilaisuuteen joka tulee ystävättäresi kautta, joko tapaat hänet siellä tai voi olla teidän ensimmäinen yhteinen juhlatilaisuus.
   
 4. vierailija Vierailija

  Kiitos osaatko sanoa onko tämä mies tulossa elämääni jo ennen talvea?
   
 5. vierailija Vierailija

  Nosto
   
 6. vierailija Vierailija

 7. Kortteja Vierailija

  Näyttäisi ensi vuoteen menevän ennen kuin suhteessa olet. Toki voit tavata miehen jo tämän vuoden puolella vaikka tämä vuosi menee vielä oman itsesi tasapainoon saattamisessa. Miehestä sanotaan vielä että varallisuuttakin olisi, ei siis mikään tyhjätasku.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti