Hae Anna.fi-sivustolta

Korvien soimiseen apua?

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä nuoren äiti, 27.03.2008.

 1. nuoren äiti Vierailija

  Tämä viestini oli tuolla klinikan puolella ja toin sen tänne vaihtoehtoisten hoitojen puolelle myöskin, kun tahdon tietää olisiko kenelläkään mitään vinkkiä mitä tehdä kun teini-ikäisellä tyttärellä on korvat alkaneet soimaan ja haittaa yöunia. Musiikkia ei ole kuunnellut kovalla, mutta on kuunnellut aika paljon(ilmeisesti erittäin herkkä kuulo?) Muutaman kerran on konsertissa käynyt, mutta ei monta kertaa, korvatulppia käyttäen.Hieroja-aika on tilattu (niska-hartia) ja lääkäriaika myös terv.keskuksesta (tarkoitus pyytää päästä erikoislääkärin tutkimuksiin). Avustanne kiitos!
   
 2. zincs Vierailija

  Itse jatkuvasta tinnituksesta kärsivänä ja erilaisia hoitokeinoja etsineenä, voin sanoa vain, että kertakaikkiaan harmin paikka tyttärelläsi. Tinnitus voi johtua niin monesta eri syystä.. mm. korvassa olevista tulehduksista ja verenkiertohäiriöistä itse kuuloelinten vaurioihin. Koiran haukkuminenkin tai meluisassa toimistossa työskentelykin voi johtaa tinnitukseen. Ei välttämättä siis tarvitse kuunnella musiikkia kovalla. Usein tinnituksen syy jää mysteeriksi.
  En ole kokeillut akupunktiota, mutta ehkä kannattaisi kokeilla sitä. Ainakin jotkut ovat sanoneet sen auttavan webin keskustelupalstoilla. Itse olen oppinut vain elämään tinnituksen kanssa.. ja usein en edes tiedosta kuulevani sitä, vaikka se onkin aika selkeä sirinä.
  Jos kyse ei ole vain ohimenevästä oireesta tai tinnitus jatkuu hoidoista huolimatta, kannattaa opetella erilaisia rentoutumistekniikoita. Pahimmassa tapauksessa tinnituksesta voi kärsiä koko elämänsä ajan.
   
 3. ikävä juttu Vierailija

  Ehkä se musiikki kuitenkin oli liian kovalla. Korva on herkempi kapine kuin teinit ymmärtävät.

  http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=33272&tyyppi=1

  Toivottavasti ei tinnitusta tullut. Sen kanssa olisi sitten vaan opittava elämään.
   
 4. Markku.S Vierailija

  Epäilen että kyseessä on rankaperäinen vaiva,tullut noin 3v sitten,ehkä kaatunut jolloin niska taittunut ja c4 nikama saanut krampin josta kehkeytynyt nyt tinnitus.Osaava esim.kiropraktikko tai jäsenkorjaa osaa korjata.
   
 5. nuoren äiti Vierailija

  Kiitos teille vastauksista! Kokeilemme akupunktiotakin jos ei mene ohi ja sinulle Markku.S: hieroja jolle on huomenna aika osaa myös jäsentenkorjausta, mainitsenpa tuosta mahdollisesta krampista, koska noin 3 v sitten loukkasi niskansa (ns.piiskailmiö vai miksi sitä kutsutaankin). Lämmin kiitokseni!!!
   
 6. marliinifisk Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.03.2008
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  0
  Myös stressi puhkaisee tinnituksen sanottiin minulle jo vuosia sitten yliopistosairaalan korvapolilla.

  Akupuntiosta voi saada apua tinnitukseen, mutta mikään muu siihen ei auta.

  Täytyy vaan opetella ajattelemaan muuta kuin, että korvat soi, niin sen kanssa oppii elämään.
   
 7. Olli Lind Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ginkgo eli neidonhiuspuu auttaa tinnitukseen ainakin joillakin. Minulla se nosti vain verenpainetta. Vogel suosittelee Geriaforce ja Urticalcinia. En tiedä niistä mitään.

  Olli
   
 8. Kukkaterapeutti Vierailija

  Vaikkakin näyttää ilmeiseltä, että tuo nikaman vahingoittuminen on teini-ikäisen tyttäresi tinnitusongelman taustalla, kerron myös tämän näkökannan tinnitus aiheeseen.
  Tunnetasoilla tukahdetut vihan tunteet ja agressiot voivat olla tinnituksen aiheuttajia.
  Silloin niitä on syytä lähteä lievittämään / poistamaan erilaisilla tunteisiin vaikuttavilla
  ja rentouttavilla terapiamuodoilla.
  Niitä voivat olla:
  - psykodraama, - Psykologinen vyöhyketerapia, - aromaterapia,

  - kukkaterapeuttiset tipat; Bach- tai kotimaiset tai kalifornialaiset

  Ystäväpiirissäni on kaksi superkilttiä naishenkilöä, joilla molemmilla on mm. tinnitus.
  Heidän elämäntarinansa sisältää paljon alistamista.
  Valitettavasti he eivät ole kiinnostuneita kukkaterapian mahdollisuuksista tuoda helpotusta ongelmaan.
   
 9. p.kuikka.. Vierailija

  Tinnitukseen on kymmeniä mahdollisia syitä ja hoito riippuu tietenkin siitä, mikä on syy. Jotkut syyt ovat jorjattavissa ja jotkut eivät. Silloin tinnituksen kanssa vaan joutuu oppimaan elämään. Voitaisiinko vaihtoehtopuolella pikku hiljaa lopettaa oireiden hoitaminen ja alkaa oikeasti keksittyä syiden ratkaisemiseen?

  Johtuiko verenpaineen nousu varmasti käyttämistäsi yrteistä vai liittyikö haitta siihen, että lopetit verenpainelääkityksen jokin aika sitten?
   
 10. syiden selvitys Vierailija

  Huh huh, kukahan syyt pystyy selvittämään? Niin minäkin haluaisin niin monen asian syyn selvityksen, vaan sellaistapa ei ole mahdollista saada.

   
 11. Jaa-a. Ihan arvailisin, että yrttikauppiaallasi ei ole koulutusta tunnistaa vaikkapa Menieren tautia tai kasvainta, joka voisi olla syynä. Myöskin enkeliterapeutillasi saattaa olla erikoinen käsitys henkien osuudesta oireisiin. Toisaalta taas tanssibändin miksaaja tai eläkkeellä oleva kaivinkonemies pystynee omasta henkilöhistoriastaan päättelemään, mistä syystä tinnitus voisi johtua ja tietää, että hänellä se ei ole parannettavissa, koska sisäkorvan solut eivät uusiudu. Jos minulla olisi tinnitus, niin lääkärillä käynti tulisi ensiksi mieleen.


   
 12. p vaan ei kuikka Vierailija

  Olli on kertonut ellei nyt sataa mutta ainakin kymmeniä kertoja miten noni on tehnyt hänet täysin terveeksi. Jopa niin terveeksi että hän on voinut lopettaa (ainakin omien raporttiensa mukaan) verenpainelääkityksensä. Mutta nyt hän raportoi että Ginkgon ainoa vaikutus oli hänellä verenpaineen nousu. Mitä ihmettä? Olisihan nonin pitänyt pystyä estämään tuo Ginkgon aiheuttama verenpainneen nousu. Siis edellyttäen että noni toimii todellakin niin kuin on raportoitu.

  Mikäli oletan oikein niin Ollin testaama Ginkgo oli hänen omassa Terveyspuodissa myytävä tuote. Mahtaako Olli myös potentiaaliselle asiakkaalle kertoa että muita vaikutuksia ei ole kuin verenpaineen nousu. Vai lateleeko hän pitkän litanian kaikista mieleen tulevista vaivoista mihin tuo ihmeellinen Ginkgo antaa avun.
   
 13. vastoin tietoa Vierailija

  No kuule se lääkärillä käynti ei lähes aina ollenkaan johda syiden selviämiseen. Kasvaimesta puhumattakaan. Kasvaimen nyt luulisi olevan helppo todentaa, vaan kun ei. Valitettavasti sairaalassakin on liikaa asenteita esteenä, jotta asiakas tutkittaisiin asiallisesti.
   
 14. tinnitus minullakin Vierailija

  Täällä tietoa.
  Siis sitä tutkittua tietoa.

  http://www.tinnitusyhdistys.fi/tinnitus.htm
   
 15. olisko syytä Vierailija

  Eiköpä Sinulla puskafilosfi ole syytä mennä ostamaan sitä gingoa Ollin kaupasta, sittenhän asia selviää, vai eikö ole rohkeutta?
   
 16. Suoraan sanottuna Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.02.2007
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jälleen nonilyyliltä sama tuttu riitelyheitto, pitää mennä itse ostamaan Ollilta ja kokeilemaan. Heikkoa, niin kovin heikkoa.
   
 17. pentinen Vierailija

  Suurin osa teistäkin olisi jo haudan puolella ilman länsimaisen lääketieteen tasoa. Se on totuus.
   
 18. pönttinen Vierailija

  Eliniän nousulle on monia syitä, puhtaus ja hygienia yksi suurimmista. Lisäksi se että on riittävästi ruokaa, lämpimät asunnot ja kevyemmät työt. Lääketieteelläkin sijansa, antibiootit esim, niitäkin vain ollaan aivan liian paljon viljelty, niinkuin kaikkia lääkkeitä ja leikkauksia. Luonnosta apu löytyy useimmiten ja vielä vähemmillä, jopa ilman sivuvaikutuksia. Mutta jos ei luontaista apua löydy, niin sittenhän sitä voi kokeilla lääketieteen tarjoamaa apuakin ja joskus on viisasta turvautua sitä heti ensimmäiseksi, jos on vaikkapa umpisuoli tulehtunut tai jalka katkennut. Minä olen jo sen verran pitkälti tätä elämää tallustanut että tiedän miten apu tulee luonnosta, lääkäreitä en eläissäni ole tarvinnut kuin muutaman kerran, lääkkeitä en käytä ollenkaan. Luonnosta kerään ruokaa ja lääkkeitä, lisäksi jotain tippojakin ostan terveyskaupasta ja käyn luontaishoitajilla, heistä parhain on perinteinen käsilläparantaja. Ja jos nyt sattuu sydän pysähtymään, niin toivon ettei kukaan elvytä vaan saan rauhassa vaihtaa olemisen tasoni.
   
 19. Olli Lind Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tinnitukseen on kymmeniä mahdollisia syitä ja hoito riippuu tietenkin siitä, mikä on syy. Jotkut syyt ovat jorjattavissa ja jotkut eivät. Silloin tinnituksen kanssa vaan joutuu oppimaan elämään. Voitaisiinko vaihtoehtopuolella pikku hiljaa lopettaa oireiden hoitaminen ja alkaa oikeasti keksittyä syiden ratkaisemiseen?

  Johtuiko verenpaineen nousu varmasti käyttämistäsi yrteistä vai liittyikö haitta siihen, että lopetit verenpainelääkityksen jokin aika sitten? [/quote]

  ohtuiko verenpaineen nousu varmasti käyttämistäsi yrteistä vai liittyikö haitta siihen, että lopetit verenpainelääkityksen jokin aika sitten?

  Tarkkailen verenpainettani lähes joka päivä. Verenpaineeni oli aivan normaali 80:125, mutta kun aloitin ginkgon nauttimisen jälkeen se nousi 95:160 lukemiin. Kun lopetin aineen, niin lukemat palasivat entiseen. Nonin lisäksi käytän nykyään kalaöljyä.

  Ginkgo sopii ilmeisesti ihmisille, joilla on heikko verenkierto ja ovat iholtaan kylmiä. Minä taas olen hyvin lämmin ja vaimoni sanoo, että olen kuin lämpöpatteri. Nämä asiat tietenkin kerrotaan asiakkaille.

  Tinnituksen syyt ovat monenlaisia. On vaikea tietää mikä on kulloinkin syy. On vain kokeltava.
  Olen valittanut sitä myös lääkärille, jolla ei ollut mitään hoitoa sille. Luontaistuotteet keskittyvät syiden poistamiseen, oireiden hoitaminen kuuluu lääkkeiden tehtäviin.

  Olli

   
 20. nuoren äiti Vierailija

  Kiitos vastauksista.
  Eilen kävi teini hierojalla ja hän oli katsonut tuota selkärankaa ja todennut sen olevan aavistuksen verran kiero, hän oli sanonut, ettei saa hierojana diagnoosia antaa, mutta epäili skolioosia (?) ja sitä, että toinen jalka olisi ehkä lyhyempi. Sitä sitten lähdetään myös lääkäriin tutkittamaan vai pitäisikö käydä kiropraktikolla vielä konsultoimassa (eilinen hieroja ei siis ollut kiropraktikko)? Kouluterv.hoitaja ja lääkäri eivät ole huomanneet mitään, no eivät vissiin katsoneetkaan tuota selkärankaa.
   
 21. nuoren äiti Vierailija

  Kiitos hyvästä linkistä!!!

   
 22. ja taas korjataan Vierailija

  Luontaistuotteet eivät keskity syiden poistamiseen sen voi tehdä vain sinä itse. Luontaistuotteet voivat ainoastaan hoitaa oireita. Melkoinen sammakko sinulta.
   
 23. eihän ne huomaa Vierailija

  Saa olla melkoisella vitturalla, niin eivät vieläkään huomaa. Vaikkei liikkeelle kunnon pääse, ei kärsi, niin ei sittenkään. Kyllä ne on eri alan ammattilaiset, jotka tuollaisia asioita pystyvät analysoimaan.
  Oman lapsen siirsin ns. urheilulääkärille, kun ei koulun lääkäri, eikä terveydenhoitaja, enempää kuin terveyskeskuskaan asiasta mitään ymmärtänyt.

   
 24. Ne syyt ovatkin vaihtoehtohoitajilla mielenkiintoisia. Toiset vänkäävät, että vedätyksen uhrilla on chakrat sekaisin, jotkut ovat sitä mieltä, että poka tarvitsee tasoittelua yiniin ja yangiin, jotkut väittävät että asiakkaan sairauden syy on aina miasma. Syyllä ei ole oikeastaan mitään väliä, koska ratkaisu on joka kerta ihmemehu, magneettiranneke, meedion taikasana, otsonin truuttaaminen peräsuoleen tai mitä nyt sattuu kaupattavana olemaan.

   
 25. ptuhni Vierailija

  Yksikään heistä ei ole parantunut. Vaivat jatkuvat mutta ne kielletään, osa saa hetkeksi apua kun uskoo parantumiseen. Eli parantuminen on vain ja ainoastaan meistä lähtöisin, jos sitä oikein haluamme, pahimmissa tapauksissa se antaa kohtuullisen elämän ja lievemmissä usko ja halu todella parantaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti