Hae Anna.fi-sivustolta

Kos, hotelli Blue Lagoon Resort

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Pariente, 18.01.2009.

 1. Pariente Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.01.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,

  olemme menossa heinäkuussa Blue Lagoon Resort -hotelliin - olisikohan jollakin kokemuksia ko. hotellista? Aurinkomatkat on antanut sille 4 tähteä, mutta hotelli itse mainostaa itseään 5 tähden hotellina - kumpi on lähempänä totuutta? Ja entä ruokailu - vastasiko all inclusive 5 tähden hotellin ruokaa? Entäpä huoneiden taso - vastasiko ne oikeasti sitä, mitä 5 tähden hotellilta voi odottaa? Kaikki hotellia koskeva tieto otetaan ilolla vastaan.

  Ja onko kellään tuoretta kokemusta matkailusta Kosin saarella? Selailin vanhoja kirjoituksia Kosista ja ne tuntuu olevan lähinnä vuosilta 2004-2005. Onkohan jokin erityinen syy, miksi Kosin matkailusta ei kirjoitella?

  Ja jos jollakin on kokemusta Kosin vesipuistosta, niin siitäkin saa mieluusti kirjoitella.

   
 2. Kreikka09 Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.01.2009
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Pariente Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.01.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  linkistä, olinkin jo sen aiemmin netistä löytänyt. Netistä itse asiassa löytyy aika paljon tietoa ko. hotellista englannin kielisiltä sivustoilta, mutta olisin ennen kaikkea ollut kiinnostunut suomalaisten kokemuksista ko. hotellista. Eli jos niitä vielä löytyy, niin kiitos jo etukäteen!
   
 4. Mäpy Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.01.2003
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellänikin tullee Kos olemaan ensi kesän matkakohde. Pitää käyttää Aurinkomatkoja, kun FInnmatkat ei sinne matkoja tee. Yleisesti rantamatkoilla ollessa on jäänyt sellainen kuva, että Aurinkomatkat rankkaa hotellin aivan liian hyväksi suhteessa hintaan/laatuun. Toisaalta olen saattanut aina sattua hotelliin, joka ei itseä niin miellytä :D Tai ainakaan Finnmatkojen ja Aurinkomatkojen tähditystä ei voi täysin vertailukelpoisena pitää :) Meinsin varmuuden vuoksi ottaa Artemiksen tai Paritsan :D
   
 5. Pariente Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.01.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  meillä on sitten täysin vastakkaiset kokemukset eri matkatoimistojen luokituksesta, sillä meidän kokemuksen mukaan parhaiten todellisuutta vastaavat nimenomaan Aurinkomatkojen hotelliluokitukset :) Finnmatkojen tähtiluokituksesta poistamme automaattisesti 1 tähden ja Tjäreborgia emme käytä huonojen kokemusten jälkeen enää ollenkaan.

  Eksyin muuten eilen ekaa kertaa tuolle linkittämällesi sivulle ja sain sieltä kivaa tietoa mm. Casa Romana -villasta.

  Hyvää matkaa sinullekin toivoopi
  Pariente
   
 6. j4rita Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oisko kellään kuvia tästä hotellista olen menossa sinne elokuussa:) miten oli juomat maistuiko ne vedeltä vai oliko ihan laatujuomaa. ja onko kellään tietoa viihtestä siellä ja aktiviteeteistä?
   
 7. stonecold Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuvia löydät hotellin sivuilta.
  Asuimme ko. hotellissa kesäkuun alussa 1 viikon ja voin sanoa, että drinkit olivat todellakin täyttä tavaraa. Useinmiten baarimikoille piti sanoa, et laitas vähän vähemmän sitä viinapuolta ette nukkumatti tule. Olut oli Zorpas nimistä lager olutta. Mun mielestä ihan normi kamaa. Mehut ja limut olivat kanssa ok.
  Hotelli oli yleisesti varmasti 5 tähden arvoinen. Ainoa miinus olivat huoneet. Ne olivat minusta ahtaat. Meitä oli reissussa 2 aikuista ja 2v tyttö. Me mahduimme lasten sängyn ja rattaiden kanssa ahtaasti siellä asumaan. Sänky oli todella kova ja parveke/terassi oli ahdas. Ja lisäksi osan tilasta terassilla vei ilmastointilaitteen ulkoyksikkö, joka oli siinä lattialla. Huoneet eivät olleet missään tapaksessa huonot, mutta eivät samaa tasoa hotellin yleistentilojen kanssa.

  Voi kysyä jos on jotain kysyttävää. Yritän vastailla.
   
 8. chalfun Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi. Ollaan menossa heinäkuun lopulla ja muutama asia askarruttaa kun olen noita palautteita lukenut englannin kielisiltä sivuilta. Eli pitääkö mihin aikaan mennä varaamaan aurinkotuolit, jotta saat ne altaan läheltä?
  Jos käyt varaamassa ja lähdet aamiaiselle, niin viekö hlö-kunta pyyhkeet pois sillä välin? Entäpä päivällä jos käyt jossakin ja jätät pyyhkeet, häviääkö ne?

  Meillä mukana eri ikäisiä lapsia joista osa haluaa uida lasten altaassa ja osa isommassa. Niin onko altaat miten lähekkäin ja onko hyviä paikkoja jotka lähellä isoa ja lasten allasta? Onko isossa altaass jotain matalaa osaa jossa myös 3-4v voivat uida?

  Voisitko kertoa 200m:n päässä päähotellista olevasta sivu allasalueesta? Onko tämä se "annex" alue, jossa myös majoitutaan?
  Miten ruokailut sujuivat? Vosit myös kertoa niistä kokemuksista ja joitain vinkkejä jos tulee mieleen.

  Kiitos!!
   
 9. stonecold Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moikka!

  Hotelli on kyllä tosi hyvä valinta! Lastenallas ja iso pääuima-allas sijaitsevat aika etäällä toisistaan (ehkä n. 100m), riippuen vähän mitä kautta kulkee. Lastenaltaalle sai ainakin tuolloin kun me olimme, niin tosi hyvin aurinkotuoleja ja me ainakin teimme juuri niin, että veimme pyyhkeet ja muut uimavehkeet valmiiksi juuri ennen aamupalaa, eikä niitä sieltä kukaan pois kuljettanut. Lasten altaalla kaikki aurinkotuolit sijaitsevat ihan altaan vieressä. Isolla uima-altaalla on todella paljon tuoleja, joten sielläkin suurella todennäköisyydellä saa tuolin, tosin ei välttämättä kovin läheltä allasta. Isolla altaalla uimavahti keräili pyyhkeitä pois tuoleilta aamuisin. Altaan säännöissä kiellettiin petien varaaminen, mutta kyllä sitä siellä jonkun verran tehtiin. Ainakin "parhaimmilla " paikoilla.
  Isolla uima-altaalla on eri syvyyksiä ja porejuttuja ym. Mutta kyllä tuolla lastenaltaalla on mukavampi vielä 3-4 vuotiaidenkin uida. Lastenaltaan syvyys on 60-90cm ja ison altaan 50 -175 cm. Lastenaltaalla on myös tosi kivat vesiliukumäet. Me viihdyimme muutenkin paremmin siellä lastenaltaalla, juuri siksi että tuolit sai ihan altaan vierestä, joten oli helpompi seurata lapsia. Lastenaltaalla oli myös oma allasbaari josta sai juomia ja jätskiä.

  Me emme käyneet tuolla maisitsemassasi sivuallasalueella. Ilmesisesti se on juuri tuolla Annex puolella, missä emme majoittuneet, vaan huoneemma oli ihan lastenaltaan kupeessa.

  Ruoka oli todella mahtavaa! Ja vallinnanvaraa riitti!!! Aamiainen kahdesta ravintolasta buffet pöydästä klo 7-10, lounas ravintolasta allasalueen lähellä klo 11-14 buffet, päivällinen klo 18 - 22 pääravintolasta, barbeque ravintolasta pöytävarauksella, kreikkalaisesta ravintolasta pöytävarauksella. Pöytävaraukset kannattaa tehdä edellisenä päivänä viim. Ruoka oli todella hyvää ja kaikki varmasti löytää jotakin mieluista. Pääravintolassa pitää iltaisin olla miehillä pitkät housut. Lapsia oli hotellissa paljon, joten oli kivaa, että lapsiin suhtauduttiin hyvin. Lapset saivat olla lapsia :) Ei haitannut pienet itkut tai mehumukin tiputtelut. Me suosimme iltaisin tuota allasalueen bbq ravintolaa, koska siellä oli jotenkin "rennompaa", eikä ollut niin kova häly. Näiden aikojen lisäksi oli pääaltaan creppieristä saatavana täyttetyjä ohukaisia ja sämpylöitä. Sämpylöitä sai sitten myös myöhemmin illalla/yöllä respan yhteydessä olevasta jääkaapista. Ja sitten tuota juomapuolta ja jätskiä saa vetää niin paljon kun vaan napa vetää.

  Alueella on myös hyvä minimarketti, josta saa ihan edullisesti kaikkea muuta mitä tarvitsee. Paljonhan ei tarvitse mitään ostaa tuollaisella ALLINC lomalla, mutta me ostimme vähän limpsaa huoneen jääkaappiin ja jotain sipsejä ja karkkia ja vaippoja pikkuiselle. Siellä on myös ihan mukavasti vesileluja ym.

  Hotelli on tosi siisti ja hyvin hoidettu. Puutarha vihreä ym. Oli todella nautinnollista lomailla Blue Lagoonissa. Henkilökunta oli ystävällistä ja tervehti aina vastaan tullessa.

  Iltaisin oli ihan kivaa ohjelmaa ns. teltassa. Ensin oli lapsille ohjelmaa n. klo 20.30. Ja sitten myöhemmin muuta showta. Ja ne olivat kyllä ihan laadukkaita ja hauskoja.

  Me viihdyttiin suurimmaksi osaksi ihan tuolla hotelilla. Pariin otteeseen käytiin Kosin keskustassa. Mikä on myös mukava ja kaunis paikka. Taxi n. 7 € bussi n. 2 €/hlö. Bussi lähtee ihan hotellin nurkalta.

  Mukavaa lomaa!!
   
 10. stonecold Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me jätettiin kamat aina pedeille, kun käytiin syömässä. Välillä oltiin reissussa parikin tuntia, eikä kukaan ollut tavaroita siirrellyt.
   
 11. chalfun Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos todella ripeästä vastauksesta!

  Juuri syömään, löhöilemään, nauttimaan ja aurinkoa ottamaan mennään sinne joten kiva kuulla positiivisia kokemuksia.

  Oliko jo aamulla noin mihin aikaan varattu isolta altaalta altaan lähellä olevat paikat? Emme ole aamuvirkkuja vaan tahdomme valvoa hivenen pidempään joten harmittaa kyllä jos joutuu heräilemään älyttömän aikaisin. Toisaalta voihan sitä lepäillä siellä aurinkotuolillakin:)

  Saako baarista vesipulloja altaalle ja huoneeseen vai onko altaan ympärillä pisteitä joista vettä ym.virvokkeita voi ottaa?
   
 12. stonecold Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaimo kävi aamuisin 8 aikaan uimassa ja siihen aikaan alkoi paikat täyttyä. Petejä riittää varmasti kaikille, mutta ekat rivit menee aikaisin.

  Me ei vettä baarista haettu, kun kaikkea muutakin sai vapaasti hakea. Huoneen jääkaapissa oli tullessamme 2 pulloa vettä jotka täytimme tarvittaessa. Kossilla on siitä mukavaa, että kraana vettä voi juoda.

  Allasbaareista saa mehuja, limuja, olutta, viinaa, drinkkejä, jätskiä niin paljon kun jaksaa hakea. Tottakai vesikin on tärkeä homma.
   
 13. chalfun Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oliko teidän lomanne aikaan hotelli täysi. Miten toi illallinen pääravintolassa pitikö sinnekin tehdä pöytävaraus vai ainoastaan bbq ja kreikkalaiseen ravintolaan?

  Mistä ne iltashowt oikein katsotaan siis ravintolasta vai onko siellä erillinen paikka jonne mennään?
   
 14. stonecold Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  En osaa sanoa oliko hotelli täysi. Paljon siellä porukkaa näytti olevan.
  Pääravintolaan ei tarvitse tehdä varausta, mutta suositumpiin aikoihin (20.00-21.00) voi joutua hieman jonottamaan. Sen takia mekin suosimme bbq paikkaa. Ei tarvinnut jonottaa...

  Iltashow paikka oli tavallaan pirun iso teltta. Siellä oli ihan kunnon lattiat, tuolit, pöydät, baaritiskit ja esiintymislava. Kooltaan ehkä jääkiekkokaukalon kokoinen. Viihtyisä ja siisti paikka. Ohjelma oli ihan hauskaa perus ruotsinlaivatanssishowta.

  Että näin...

   
 15. krito Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen käyttänyt http://booking.com varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
   
  Last edited: 12.07.2017

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti