Hae Anna.fi-sivustolta

Kosilla 10-24.7.2015

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Alice, 30.07.2015.

 1. Alice Vierailija

  Kahden viikon reissu tuli tehtyä. Hotellimme oli Theodorou Beach, hyvä sijainti n. puolen tunnin kävely keskustaan. Hotelli oli vähän kulunut ja ei aivan vastannut odotuksia mutta viihdyimme silti. Henkilökunta oli ystävällistä ja uima-allas oli hyvä ja rauhallinen. Ranta tien toisella puolen. Kosilla on lisääntynyt polkupyöräily ja niitä saikin varoa todella paljon ettei jäänyt alle. Edellisestä käynnistämme on kuusi vuotta ja juurikaan mikään ei ollut muuttunut. Kävimme kaksi kertaa kolmen saaren kierroksella veneellä ensimmäisen matkan teimme matkanjärjestäjän retkenä maksoi 40€ ja toisen omatoimisesti 25€ ja jäimme ihmettelemään itseämme että miksi ylipäänsä menimme ensimmäisellä kerralla maksamaan 40€. Vierailimme myös oliiviöljy tehtaalla sieltä tietysti mukaan tarttui oliiviöljyä. Kävimme myös ensimmäisen kerran maailman ensimmäisessä sairaalassa, kannattaa käydä näkemisen arvoinen paikka ja kun sieltä lähtee kannattaa käydä juomassa juuri puristettua appelsiinimehua pienessä kojussa parasta mitä ikinä saanut.
  Hotellimme läheisyydessä sijaitsi myös erittäin hyvä Italialainen ravintola nimeltään MEZZALUNA TRATTORIA siellä oli mielettömän hyvä ruoka ottipa sitten mitä tahansa. Pizzat tehtiin oikeassa uunissa jossa tuli paloi. Hinnat oli silti kohtuulliset. Palvelu todella hyvää.
  Kreikan kriisi ei siellä näkynyt muuten kuin siten että käteinen vain kelpasi. Ihmiset olivat ystävällisiä niinkuin ennenkin.
  Se mikä siellä oli muuttunut oli pakolaiset joita oli paljon. He oleskelivat pääasiassa poliisilaitoksen vieressä ja lähellä olevissa puistoissa. Naisia ja lapsia ei näkynyt vain miehiä. Pari tilannetta nähtiin jossa oli jotain riitaa paikallisen ja pakolaisen välillä. Juttelimme erään paikallsen kanssa ja he pelkäävät että milloin jotakin sattuu vielä ainakaan ei ollut sattunut. Puistoissa oli aika suuri haju ongelma kun tarpeet tehdään siellä. Ikävältä näytti niiden yrittäjien kannalta joiden paikat sijaitsivat lähellä poliisilaitosta sillä ei niissä ollut turisteja. Hinnat olivat niissä halpoja. Mietimme itse miten öisin voi ehkä olla vaarallista liikkua alueella, kannattaa varmaan ollakkin varovainen eikä öiseen aikaan ainakaan yksin liikkua keskustassa.
  Mutta kaikin puolin mukava reissu en olisi mistään hinnasta jättänyt tekemättä. Aurinko paistoi ja suorastaan kuumaa oli, ei valitettu.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti