Hae Anna.fi-sivustolta

kosmetiikkaa laskulla ?!

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä Ama82, 13.07.2009.

 1. Ama82 Vierailija

  heips !

  olisin tiedustellut että onkohan mahdollisesti kenelläkään tiedossa verkkokauppaa joka myisi laskulla ?
  Itselläni on luottotiedoissa häirömerkintojä,joiden vanhenemista vain odottelen (velat maksettu kylläkin popis ). En tiedä vaikuttaako se asiaan mitenkään vaikka velkoja ei enään ole ?

  olisi todella hienoa jos neuvoa ja vinkkejä saisi !

  Hauskaa Kesän Jatkoa :D
   
 2. Maksu heti Vierailija

  Tuskin mikään paikka myy laskulla luottotiedottomalle. Laskulle myytäessä tarkistetaan aina luottotiedot, ja siihen tyssää. Entäs jos ostaisit ihan vaan kaupasta käteisellä? Tai ennakkomaksulla nettikaupasta, monissa (ainakin suomalaisissa) kaupoissa kun voi valita myös maksamisen tilauksentekohetkellä nettipankissa.
   
 3. ama82 Vierailija

  tuleehan ne muutkin laskut kotia laskulla kuten sähkö,vakuutus,internet jne. :D
  varsinkin jos haluat tilata jotain tarjouksesta ja varoja ei sillä hetkellä tilillä ole ..
   
 4. Maksu heti Vierailija

  Jos olet jo kerran polttanut luottotietosi, niin ihan ystävällisesti neuvoisin sinua: säästä haluamaasi tuotteeseen etukäteen.

  Jos sinulla ei ole johonkin tuotteeseen varaa käteisellä, ei sinulla ole siihen varaa, piste (poikkeuksena ehkä asunto ja auto, jos se on välttämätön). Jos tuote on niin kallis, ettei siihen ole varaa käsillä olevilla rahoilla, niin tuote on liian kallis myös osamaksulla/laskulla. Jos se taas on halpa, eikä sinulla ole silti varaa, niin taloutesi on jo valmiiksi niin tiukalla ettei mihinkään tarpeettomaan kannata tuhlata.

  Mikään kulutustuote ei ole niin välttämätön, että se pitäisi saada hommattua Juuri Nyt. Myös tarjouksia tulee aina uusia, voit ihan hyvin odottaa niitä jos nyt ei ole rahaa.

  Jos 82 on syntymävuotesi, niin etukäteissäästämistä olisi kyllä hyvä alkaa jo harjoittelemaan. Ja etenkin ottaa oppia tuosta jo hankitusta luottotietomerkinnästä.
   
 5. Sonja_ Vierailija

  vastaus ap:n kysymykseen ilman muita höpinöitä ja saarnoja ,mitä ap ei minusta kysellyt .

  "Jos 82 on syntymävuotesi, niin etukäteissäästämistä olisi kyllä hyvä alkaa jo harjoittelemaan. Ja etenkin ottaa oppia tuosta jo hankitusta luottotietomerkinnästä."

  Minusta tökeröä kommentoida tällä tavalla , varsinkin jos ei ole tietoa asiasta enempää.

  Aika harva kosmetiikka verkkokauppa myy jos luottotietoihin on merkintä tullut.
  Mutta Yves Rocher myy laskulla ja minusta sivuilta löytyy hienoja tarjouksiakin.
  Oriflame myy myös minun mielestäni laskulla.

  muita ei juuri nyt tule mieleen mutta kannattaa googlata !
   
 6. Maksu heti Vierailija

  Jos ihminen on jo saanut yhden luottotietomerkinnän, ja on sellaisessa taloudellisessa jamassa, etteivät käteisvarat riitä enää edes kosmetiikkaan, niin hän IHAN OIKEASTI tarvitsee ennemmin järjen takomista päähän kuin neuvoja siitä, mistä saa ostettua turhanpäiväistä tavaraa velaksi. Sitä ei kutsuta tökeröksi saarnaksi, vaan välittämiseksi ja herättelyksi.

  Tottakai ikävä todellisuus on se, että ap tuskin (vielä) ottaa opikseen, vaan sen sijaan hänkin vetää herneen nenään ja loukkaantuu suorista sanoista. Mutta, itse en ainakaan halua olla opastamassa ketään syvemmälle taloudelliseen ahdinkoon - johon tuollainen rahan käyttö väistämättä (taas) johtaa. Se olisi sama, kuin neuvoisi alkoholistille tien alkoon sen sijaan, että yrittäisi saada hänet huomaamaan ettei sinne kannata edes mennä.
   
 7. Joliellen Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.12.2007
  Viestejä:
  208
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei saarnat ketään pelasta. Jollei itse ymmärrä, niin kantapään kautta sitten. Joskus ihmisen vaan on käytävä ihan siellä pohjalla, ennen kuin ymmärtää muuttua. IHAN OIKEASTI - älä ole noin alentuva. Ihmiset, myös heikot sellaiset, tarvitsevat hyväksyntää ja ymmärrystä. Tämä ei ole kohdistettu ap:een, sillä en tiedä hänen tilanteestaan, vaan yleisesti. Onhan niitä mm. velkojen taakajiakin joutunut vaikeuksiin.

  Tuo alkoholistivertaus nyt oli täysin naurettava. Alkoholismi on sairaus.
   
 8. Maksu heti Vierailija

  Samoin (mielen)sairaudeksi luetaan ostosriippuvuus ja holtiton rahan käyttö. Oli samaa mieltä tai ei, niin joka tapauksessa ei ole oikein antaa kenellekään neuvoja siitä, kuinka saa hankittua itsensä vielä syvemmälle liemeen - ei, vaikka henkilö itse niitä neuvoja pyytäisi.

  Olisiko sitten mielestäsi ihan ok antaa selkeästi taloustaidottomalle ihmiselle ohjeita, kuinka saa itsensä vielä syvemmälle velkasuohon? Ihanko oikeasti se olisi ok, kun hän kerran kysyy? Alentuvaa tai ei, niin totuus nyt vain on, että jos ei ole rahaa ostaa kosmetiikkaa, niin ei sitä kannata luotollekaan ostaa. Kosmetiikka kun ei ole elintärkeää, ilmankin pärjää jos ei ole varaa.

  Velkojen takaaminen onkin hyvä esimerkki. Jos joku olisi jo joutunut toisen velkoja takaajana makselemaan, mitä neuvoisit, kun tuo ihminen kyselisi pitäisikö hänen taata kumminkaiman kilpa-autovelka? Sanoisitko, että siitä vain pankkiin tuossa kulmalla on Nordea, vai kertoisitko, että ei kannata taas vaarantaa omaa talouttaan jonkun ihan turhanpäiväisen asian takia?

  Ja niinkuin sanoin, niin tuskin ap tämän tajuaa vaikka sen sanoisi hänelle päin naamaa. Jos tajuaisi, niin ei olisi täällä edes kyselemässä. Silti jos siihen on edes pieni mahdollisuus (toisin kuin silloin, jos kaikki vaan kiltisti neuvoisivat lyhimmän tien hirsipuulle), niin sen käytän. Hyväksyntä ja ymmärrys eivät herätä ketään näkemään todellisuutta, suorat sanat voivat sentään joskus niin tehdä.
   
 9. Joliellen Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.12.2007
  Viestejä:
  208
  Saadut tykkäykset:
  0
  No annoinko neuvoja? Ja annoinko ymmärtää, että neuvojen antaminen ojasta allikkoon on OK?

  On se kamalaa, että ihmiset halutaan lokeroida mieleltään sairaiksi heti, jos ei pysty täyttämään normistoa.

  Tsemppiä ap:lle!
   
 10. Maksu heti Vierailija

  Enpä ole minä se, joka lokeroi:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Ostosriippuvuus

  Ja niin, et todellakaan antanut neuvoja. Ainoa antisi ketjulle ja ap:lle oli haukkua minua. Pelkkä "tsemppiä" ei ap:ta auta millään lailla.
   
 11. Mademoiselle Vierailija

  Joistakin firmoista saat postiennakolla. ehkä se helpottanee asiaa.
   
 12. ama82 Vierailija

  No täälläpä on keskutelu käynyt kuumana.
  Siis todellakaan mistään shoppailuvimmasta tässä ole kyse ..

  Kysyin siis vain todella tietoa että onko paikkoja tiedossa jossa tämä käy.
  Oma rahallinen tilanteeni on kyllä aivan hallussa . penniäkään en ole velkaa minnekkään( vaikka se ei nyt kenellekkään kuulu) kun tuntuu olevan niin kova huoli että luottomerkintojä tässä lisää hankitaan.
  Siis aivan idioottimaisia kommentteja.Mikä helvetti siinä on ettei osata vastata vain kysymykseen ja olla sanomatta mitään muuta ylimääräistä ja ylimielistä. Koska tosi asiahan on niin kuin eräs jo mainitsi että minun taustoja et tunne.

  Se minkä takia laskulle haluaisin ostaa on aivan oma asiani . Sitä en tässä kysellyt .
  Tässä taas nähdään miksi ei pahemmin tietoja täältä ei viitsi kysellä .. kun saa todellakin kaikkea muuta kaupan päälle.

  Tulee välillä mieleen että jos ihan live elämässä joku kysyisi sinulta samanlaista neuvoa niin vastaisitko silloinkin yhtä töykeästi ,ylimielisesti ja tahdittomasti .

  Kiitos parille neuvoille :D

  Löysinkin sitten paikan missä sain tilin .. ( luottomerkinnät ilmeisesti ehtineet vanhentua )

  Maksu heti -kirjoittajalle voin sitten about vuoden päästä tulla kertomaan että kuinka syvällä suossa taas ollaan :D
  Siis naurettavaa
   
 13. Maksu heti Vierailija

  Itse en kyllä keksi mitään "hyvää" syytä, miksi pitäisi ostaa laskulle jos ei pysty ostamaan käteisellä. Kuten sanottu: jos kosmetiikkalasku on pieni, on talous tosi pahassa jamassa jos sitä ei voi maksaa käteisellä - jos se on iso, niin isoja rahoja ei ole järkeä käyttää turhuuteen, jos sitä rahaa ei kerran ylimääräistä ole. Mutta kerro toki, mikä on se hyvä ja järkevä syy, miksi kosmetiikkaa pitää saada ostaa nimenomaan laskulla? Ja vaikka tosiaan et kysynytkään että kannattaako ostaa laskulle, niin silti järkevä ihminen näkee jopa velvollisuudekseen huomauttaa, että olet tekemässä jotain typerää.

  En silti ole yhtään yllättynyt että hyvää tarkoittavat neuvot ja huomiot menevät kuuroille korville - johan kysymyksesi sisälsi sen tiedon, että järkeä (etenkään taloudenhoidon suhteen) ei kysyjän päästä löydy. Järkevä ihminen kun ei rahapulassa ala etsimään keinoja tuhlata lisää (olematonta) rahaa, vaan yrittäisi sen sijaan saada rahatilanteensa paremmaksi.
   
 14. Minä täällä moi Vierailija

  Mun mielestä laskulla tilaamisessa ei oo mitään ihmeellistä... esimerkiksi näin opiskelijana voin sanoa, että on tullut tilattua laskulla vaatetta, koulukirjoja ym. ei ole luottotiedot silti menneet. on vaan saanut pidemmän ajan maksamiselle... koska laskussahan on eräpäivä... jos tänään ei ole rahaa ku makarooniin ni asia on eri esimerkiksi viikon päästä kun opiskelijan tuet ovat tulleet..

  Mutta kyllä täältä niitä ahdasmielisiä todella löytyy... toiset pitää sossu pummina jos opintojen aikana joutuu hakemaan tukia... ja toisten mielestä taas opiskelija tekee tukiensa eteen työtä...

  Jokainen tavallaan. toiset on syntyny kulta lusikka suussa ja vanhemmat maksaa ajokortit sun muut mutta toiset tosissaan on joutunu ottamaan lainaa. Ei lainan ottaminen automaattisesti tarkota että oot jotenki huonompi ku muut... herätkää ihmiset!
   
 15. halvat ostokset Vierailija


  Tosi mielenkiintoinen keskustelu, onneksi sen verran lyhyt että sen luki nopeasti loppuun.
  Itselläni ei ole ongelmia luottotietojen kanssa, ja käytän luottokorttia kosmetiikan tilaamiseen ulkomailta - saan tuotteet halvemmalla kuin täältä kaupasta, kaksi tuotetta sillä hinnalla mitä yksi tuote maksaa Suomessa. Ei ole tarvinnut selvitellä saako laskuun kun maksan luottokorttilaskun heti pois sen saapuessa. Jos tuotteita ei tule ilmoitan vaan Luottokuntaan, etteivät laita maksua eteenpäin.
  Teen ostoksia 2-3 kertaa vuodessa, riittää mulle hyvin.
  Suurimman osan kosmetiikkatuotteista ostan kuitenkin kaupasta.
   
 16. Vanilla Vierailija


  YVES ROCHERSISTA toimitetaan nettikaupan kautta alle 40€ euro ostokset laskulla halamaansa osotteeseen. Minulle on näin käynyt useasti. Joskus aina kun laskun maksaa (maksuaikaa n. 3 kk, voi taas tilata uutta.

  Mutta tosiaan se tilaaminen on tapahduttava täältä netti-sivun kautta. Myös mieheni (jolla on tiedot kunnossa), on tilaillu minulle eri firmoista tuotteita, maksanut ne ja homma toimii.
   
 17. gw45yh6w54y Vierailija

 18. C8tc6cuv8j8 Vierailija

 19. gw4e76uje587jk568k Vierailija

 20. Mehjeh Vierailija

 21. vierailija85 Vierailija

  Ei Yves Rocherin nettisivujen kautta kannata tilata mitään kun maksutapoja on huonosti ja sivut ovat todella alkeelliset. Ei mitenkään nykyaikainen yritys. Tässä sähköposti firmasta 1.12.2016: "Ostoehdot ovat samat kaikille asiakkaillemme, mutta ne vaihtelevat kampanjasta ja myyntikanavasta riippuen. Tarjoamme korkeamman luottorajan ja pidemmän maksuajan postimyynnin tilauksille. Kotisivujen ja uutiskirjeen tarjouksista tehtyjen tilausten luottoraja on alhaisempi ja maksuaika on aina lyhyempi. Tämän päätöksen olemme tehneet maailmanlaajuisesti Yves Rocher’lla." Oikeasti? Yritys selvästi haluaa asiakkaita lähinnä postimyynnin kautta. Erikoista menoa!
   
 22. vierailija85 Vierailija

  Ei ainakaan Yves Rocherin nettisivujen kautta kannata tilata mitään kun maksutapoja on huonosti ja sivut ovat todella alkeelliset. Ei mitenkään nykyaikainen yritys. Tässä sähköposti firmasta 1.12.2016: "Ostoehdot ovat samat kaikille asiakkaillemme, mutta ne vaihtelevat kampanjasta ja myyntikanavasta riippuen. Tarjoamme korkeamman luottorajan ja pidemmän maksuajan postimyynnin tilauksille. Kotisivujen ja uutiskirjeen tarjouksista tehtyjen tilausten luottoraja on alhaisempi ja maksuaika on aina lyhyempi. Tämän päätöksen olemme tehneet maailmanlaajuisesti Yves Rocher’lla." Oikeasti? Yritys selvästi haluaa asiakkaita lähinnä postimyynnin kautta. Erikoista menoa!
   
 23. "Jos 82 on syntymävuotesi, niin etukäteissäästämistä olisi kyllä hyvä alkaa jo harjoittelemaan. Ja etenkin ottaa oppia tuosta jo hankitusta luottotietomerkinnästä."

  Idiootti. Asiat ei mene ihan niin yksinkertaisesti.

  Minä typerä allekirjoitin väärään paperin, josta nyt miljoonan velka.

  Ja ei, en uskonut että tämä helvetti tapahtui. Olen 4 pojan äiti. Elämä ei ole aina niin yksinkertaista, huhhuh.


  13.07.2009
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti