Hae Anna.fi-sivustolta

Kosmetologihoidot täyttä huijausta!!!

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä Ei kannata tuhlata rahaa, 07.07.2010.

 1. Romycat Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.12.2009
  Viestejä:
  408
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pilkunviilausta, mutta ihmisiä ei ollut miljoonia vuosia sitten.

  Totta hemmetissä se on bisnestä. Löydetään markkinarako, selvitetään asiakassegmentti, suunnitellaan tuotteet, pakkaukset ja markkinointi. Oli tuote tai palvelu mitä hyvänsä niin pointtina on tehdä voittoa. Tietysti. Sen ostopäätösen tekee kuitenkin viimekädessä kuluttaja itse.

  Tämä on aina hauskaa kun vedotaan siihen, että kun naiset on niin typeriä ja sitä ja tätä, mutta ei ymmärretä että on itsekin samassa jamassa. Tuotteiden räätälöinti kun koskee aina jotakuta ja siitä päästäänkin siihen, että miehillekin on omatkin tuotteensa mitä tulee kauneudenhoitoon, mutta ei mikään estä miehiäkään käyttämästä mitään. Tuotteet vaan on usein profiloitu naisille ja pakkaukset sun muut vetoavat naissukupuoleen mutta lukeeko esim. silmänympärysvoiteessa että se on vain naisille? Ei. Olet markkinoinnin sokea uhri jos ajattelet että kaikki on niin ;) Silmät auki ja ajatusta peliin. Niin ja kyllä ne miljoonat osataan miehiltäkin nyhtää, eri tavalla ja eri asioista vain.
   
 2. Heips. Vierailija

  Kun mies hankkii elektroniikka, vene, motskari, nainenkin saa nauttia niistä, ja ihan ilimaattteeeksi. Parisuhteessa naisen ei tarvi osallistua näihin kuluihin, ja voi käyttää rahansa kosmetiikkaan. Miehelle ei ole mitään hyötyä siitä.
  Tässä taas ollaan. Suomalainen nainen narisee jatkuvasti milloin mistäkin. Voisitte oikeasti tukehtua kauneuteenne. Teille on korvaavia naisia tulossa Suomeen ruuhkaksi asti.
   
 3. Romycat Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.12.2009
  Viestejä:
  408
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kai nyt miehilläkin on asioita joista ns. vain mies voi nauttia? Voihan mieskin pitää itsesään huolta ja voihan mieskin olla nauttia siitä naisen kauneudesta vaikkei siihen pääsisi vaikuttamaan tai siihen itse liittyisi mitenkään.
   
 4. ja taas Vierailija

  Hupaisaa, kun lähes joka toinen viesti tässä ketjussa on Sohviksen helposti tunnistettavaa juttua. Miesparka, kun ei ole muuta tekemistä kuin keikkua naisten ketjuissa paapattamassa kosmetiikkaa vastaan.
   
 5. ... Vierailija

  Poikaystäväni käy ihonpuhdistuksessa aina välillä ja eron huomaa kyllä erittäin selvästi. Ihan kaikki epäpuhtaudet ovat poissa ja iho näyttää oikeasti tosi hyvältä ja raikkaalta. Hän myös tykkää ottaa tirsat hoitotuolissa ja ihan viihtyy siellä hoidettavana. Mutta ei sinne ihonpuhdistukseen kannata mennäkään jos omassa ihossa ei ole mitään puhdistettavaa, silloin varmasti vaikeaa nähdä minkäänlaista muutosta.
   
 6. Qwertyu Vierailija

  Ei kosmetologi pysty ihmeisiin: jos ihotyyppisi on roikkuva ryppyyntyvä, hoidoilla voi vain hidastaa vauhtia, ei palauttaa 10v taaksepäin.

  Jokainen aikuinen tietää mainostekstit. Ne on hyvin kirjoitettu: ei haketta, vaan mielikuvia luovaa.

  Iho-ongelmat vaativat aina lääkärihoidon.

  Itse käyn joka toinen kk kosmetologilla, hemmottelua, puhdistusta ja kasvolihasten rentoutusta. Peilin mukaan ei turhaa ja mieli nauttii !
   
 7. TT Vierailija

  Itselläkin valitettavasti paljon enemmän huonoja kuin hyviä kosmetologikokemuksia. Osaisiko joku neuvoa oikeasti hyvän ja tehokkaan kosmetologin pääkaupunkiseudulta, joka tekisi ihan perinteistä mekaanista ihonpuhdistusta?
   
 8. Tretar Vierailija


  Samaa peräänkuulutetaan Tampereelta? Mielellään kokeneempi tekijä, kertokaa mistä saa hyvän palvelun. Ps. Lisätoive: ei pakkomyyntiä heti kun asiakas pääsee pitkäkseen hoitotuoliin. Eikä sen aikana eikä sen jälkeenkään.
   
 9. asiakas Vierailija

  TT: Minna Nevala-Hannula Espoossa tekee mekaanisia ihonpuhdistuksia pitkällä kokemuksella.
   
 10. Moomoi Vierailija

  Eikö kaikilla kosmetologeilla pitäisi olla hoidoistaan hintataulukko. Olen käynyt kosmetologilla muutaman kerran, ja nyt alkoi mietityttää että ottaakohän vähän ylihintaa hoidoista. Kalliitahan hoidot kyllä on tiedän sen, mutta mietityttää vaan.
   
 11. Norah Vierailija

  Kosmetologien hoitojen tehot ovat kyseenalaisia ja kalliita. Niistä voisi käyttää nimitystä "elämyshoidot".

  Kun ihossa alkaa näkyä ikääntymisen merkit, kannattaa ennemmin laittaa rahansa esteettisten klinikoiden lääketieteellisiin hoitoihin joita suorittaa terveydenhuollon ammattilaiset. Kertahinta on toki kalliimpi, mutta loppupeleissä edullisempi, ja ennenkaikkea tuloksia on odotettavissa. Koska em. hoidot ovat voimakkaampia, kannattaa niiden sopivuudesta itselle ja riskeistä kuitenkin ottaa selvää etukäteen.

  Itse 40-kymppisenä olen siinä ikäluokassa että alkaa olla kiinnostusta kokeilla käsittelyjä joista itselleni voisi olla hyötyä. Koska hoidot ovat hintavia, suuntaan katseeni Tallinnan klinikoihin. Olen juuri aloittanut siellä IPL-ihokarvojen depilaatio-sarjahoidon ns. naurettavaan hintaan verrattuna Suomen hintoihin. Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja kaikkien kuulopuheiden vastaisesti (Tallinnan esteettisten klinikoiden maine) erittäin vastuuntuntoista. Hoitaja painotti kahteen kertaan ottamaan yhteyttä mikäli on minkäänlaista kysyttävää, komplikaatiota, tai tunnen ettei hoito tehoa - siinä tapauksessa suorittavat veloituksetta uuden käsittelyn. Vau, tämä kokemus ansaitsee täydet pisteet!
   
 12. tavis :) Vierailija

  Äiti kävi kosmetologilla kolmannen kerran elämässään. Kosmetologi kehui, kuinka hyvä iho oli. Äiti pesee kasvona vedellä ja silloin tällöin saippualla, ja käyttää perusvoiteita rasvaamiseen/kosteuttamiseen. Ihan perus. Itsellä sama homma! Vesi+perusvoiteet=erittäin hyvä yhdistelmä. Ei niille geeneilleen kauheana voi mitään. :)
   
 13. Väärin. Tämä riippuu ihan siitä millaisessa hoitolassa käyt ja minkä merkkistä tuotetta kyseisessä hoitolassa käytetään. Juuri tämän takia kannattaa kysyä ennen hoitoa että kuinka monella asiakkaalla tämä on auttanut. Tai kannattaa kysyä onko heillä kuvia ennen ja jälkeen hoidon. (portfolio) Tämän uskoisi auttavan aikapaljon. Itseäni ainakin ärsyttää se että jos olet menossa ottamaan ripsienpidennyksiä taikka geelikynsiä ja heillä ei ole kuvia siellä minkälaisia kynsiä he ovat aikaisemmin tehneet. JOTEN kannattaa kysyä sitä portfolioo kun käy kyseisessä hoitolassa ja jos ei ole niin kysykää edes onko hoidot auttaneet kuinka moneen asiakkaaseen. Lisäksi hoitoihin vaikuttaa paljon ihotyyppi ja kuinka paljon ''epäpuhtauksia'' sinulla on kasvoissasi. Koska jos olet menossa esim. ottamaan pois finnejä ja mustapäitä niin siellä ei saa ottaa kaikkia kerralla pois. Kyllä pyritään ottamaan suurin osa mutta kaikkea ei saa ottaa pois.
   
 14. vierailija Vierailija

  Myös Hjeronymoksen voi tehdä kotona. Pumpuli puikolla voimakkaasti hangaten vetyperoksidia saa apteekista, hetken kuluttua neitralointi kasvovedellä ja sooda vesi seoksella
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti