Hae Anna.fi-sivustolta

Kovien arvojen poliisi USA:sta

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 06.12.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Neljä ihmistä kuoli, kun poliisi jahtasi kaapattua linja-autoa moottoritielle. Kahden kaappaajan lisäksi auton kuljettaja ja yksi ulkopuolinen autoilija kuoli luoteihin, joita vaihdettiin rikollisten ja virkavallan kesken. Lisäksi yksi nainen haavoittui, muttei yksikään poliisi. -Tällaista vaarallista ihmiset tekevät välttyäkseen kiinniotolta, sanoi poliisipäällikkö Edward J. Hudak Jr New York Postin mukaan.  https://www.expressen.se/nyheter/fyra-doda-efter-eldstrid-nar-budbil-kapades/
   
  Last edited: 06.12.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Poliisi hälytettiin jalokiviliikkeeseen "hiljaisella hälytyksellä" ensin, kun kaksi aseistautunutta miestä ryösti liikettä. Ja puolen minuutin päästä tuli hälytys läheiseltä kunnantalolta, koska sitä kohti oli ammuttu. Sen jälkeen ryöstäjät anastivat UPS- yritykseltä jakeluauton, jolla ajettiin päin punaisia useaan otteeseen.

  Vähintään kaksikymmentä poliisia otti osaa seurantaan. Kun kaappaajat eivät voineet edetä moottoritien esteiden vuoksi, he alkoivat ampua poliiseja, joka vastasi tuleen. Lopputulos oli, että kumpikin kaappaaja kuoli, kuten jakeluauton ja yhden auton kuljettaja. Ja yksi nainen loukkaantui, muttei yksikään poliisi.


  (Jollain tavoin tulisi varmistaa, etteivät sivulliset joudu kärsijöiksi, kun poliisi pyrkii ottamaan kiinni aseisiin tarttuvia. Kaiketi jollain tavoin panttivankitilanne, jos jakeluauton kuljettaja on ollut ratissa.)
   
 3. vierailija Vierailija

  Kerropa nyt kaikkitietävänä, kuinka monta olisi kuollut, jos poliisi ei olisi reagoinut tilanteeseen kuten nyt reagoi?
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Niin! Ainoa tieto on, että sivullinen autoilija kuoli, kuten jakeluauton kuljettajakin. Poliisi kykeni pysäyttämään auton, joten kaiketi olisi ollut mahdollista seisauttaa koko liikenne, sillä poliisipartioita oli useita. Tällaisia tapauksia olisi harjoiteltava sillä tavoin, etteivät sivulliset joudu kärsimään rikollisten vuoksi.

  Kaikkitietävyys on provosoiva ilmaisu, sillä kukaan ei pysty siihen. Tai ehkäpä sellainen, joka osaa irvailla kyseisellä sanalla. Ruotsissa oli äskettäin uutinen, jonka mukaan poliisitkin syyllistyvät näpistyksiin omalla työpaikallaan, kun ottavat haltuunotettua tavaraa omakseen.

  Toisin sanoen kaikki ovat ihmisiä ja erehtyväisiä. Eipä ole siis tietoa siitä, moniko olisi kuollut, jollei poliisi olisi tehnyt siten kuin teki. Eikä siitäkään, moniko olisi säästynyt kuolemalta, jos poliisi olisi toiminut toisin.
   
  Last edited: 06.12.2019
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa näpistelijöitä ovat siis olleet myös poliisit, joten ilmeisimmin tilaisuus tekee varkaan virkavallankin edustajista ainakin Göteborgissa. Pitkäkyntisiltä otettuja tavaroita ei rekisteröidä millään tavoin, vaan heitetään laatikkoon, josta ne katoavat ikiajoiksi. Sellaista siis siellä!

  Aihetta antoi:

  https://www.expressen.se/gt/polisen-stal-verktyg-for-tusentals-kronor/
   
  Last edited: 07.12.2019
 6. vierailija Vierailija

  Kukaan ei ole niin viisas kuin jälkiviisas ulkopuolinen.
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Älä muuta sano! Tässä poliisipäällikkö moittii alaistaan, joka alistaa kiinniotettua lyömällä ja lunta takin alle laittamalla, vaikka uhrin kädet on sidottu selän taakse. Yksi talossa asuva nainen kuvaa tilanteen.

  Poliisi on nyt hyllytetty tutkinnan ajaksi virkavallan uskottavuuden vuoksi. Pidätettyjä oli kaksi, joista toinen nainen. Kumpaakin epäillään huumerikoksesta ja virkavallan vastustamisesta ensin.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/opyoXg/film-avslojar-polis-slar-och-slapar-man-i-snon


  (Jälkiviisaus on joskus tarpeen, vaikka se onkin helpoin lajiaan.)
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tietysti on havaittava se, etteivät kuvaavat pelkää poliisia yhtä paljon kuin rikollisia, joiden teoille todistajia ei Ruotsissa tahdo löytyä. Kaikki artikkelit voi lukea monin eri tavoin, jos siten haluaa tehdä. Jollei virkavaltaa olisi, syntyisi kaaos, mikä on jo totta Ruotsissa alueilla, mihin poliisi ei rohkene yksinään mennä.
   
 9. vierailija Vierailija

  Täytyy vaan muistaa se, että Usassa jokaisella voi olla ase mukanaan. Ajattele poliisin asemaa siinä tilanteessa, että jokainen hälykohde voi olla kohdallasi se viimeinen. Herttainen mummelikin saattaa ampua pääsi tohjoksi. Ruotsissa tilanne alkaa jollain alueilla olla samanlainen, ehkä se sitten purkautuu näin kuten videolla näkyy, epäilty kiinniotettu saa maistaa lunta.
   
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ase voi olla mukana jokaisella Suomessakin, sillä pimeiltä markkinoilta voi ostaa omansa jokainen. Toki Yhdysvalloissa tilanne on vaikea juuri sen vuoksi, että siellä aseita voi ostaa kuka hyvänsä liian helposti, mutta Malmön rikolliset ovat samalla tavoin kykeneviä, vaikka lait ovat tiukemmat.

  USA:ssa aseet ovat kulttuurissa niin syvällä, ettei niiden kauppaa voi estää edes diktaattori. Euroopassa aseita ei ole kunnioitettu samalla tavoin, vaan niitä on pyritty pitämään jollain keinoin lainvalvojien seurannassa. Hyvä asia sekin!
   
 11. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 633
  Saadut tykkäykset:
  3
  Poliisin sisäinen tarkastus luopui tutkimasta haltuunotettujen tavaroiden näpistyksiä, joita epäiltiin tehdyksi virkavallan omissa tiloissa. Kuulusteluissa väitettiin, että nauhoite oli pila, eikä siis mikään todiste.


  https://www.expressen.se/gt/polisernas-forklaring-i-forhoren-en-lojlig-film/


  (Sellainen tunne, että näpistys ei ole edes yhtä paha asia kuin kerjääminen. Kaikki kaupat eivät tee edes ilmoitusta, jos tekijät tunnetaan pahansisuiseksi yhteisöksi.)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti