Hae Anna.fi-sivustolta

Krabi Ao nang ja phi phi

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Jade64, 12.09.2010.

 1. Musclemac Vierailija

  Niinpä, kun pikaisesti ja ilmiselvästi pakosta Krabilla käyneenä ja lentoja vaihtaen (kuten asiantuntijana toki tiedät, Ao Nagin kenttä on koko Kaakkois-Aasian lentoliikenteen ehdoton keskus ja kuuluisa edullisesta tax-freestä, esim. Kuala Lumpuriin ei pääse pysähtymättä täällä eikö ?), ja kaikki paikat joissa ei kannata käydä kolunneena (mm. Tub jonne Phuketista japsi-junttia Phuketista veneenlastien täydeltä työntävät) nää hommat tiedät. Osaltani ei enää tähän asiaan muuta kuin tervettä mieltä ja hyviä matkoja minne matkailettekaan, thai-boxing geeli helpottaa moneen vaivaan, fyysiseen.

  Counting all the assholes in the room
  Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
  You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
  Well that´s just like me yoohoo and I know you too
  Mr. Perfect don´t exist my little friend
  And I tell you it again, and I do it again
  Counting all the assholes in the room, Well I´m
  definitely not alone, well I´m not alone
   
 2. jttdd Vierailija

  Ao Nang on pakettimatkalaisten suomijunttila, jossa kävellään Salen muovikassi kädessä vyölaukku lanteilla. Rhodoksen ja Kanarian Fuenteventuran jälkeen mennään Ao Nangiin. Ei sitä teidän tarvitse hävetä, vaikka sinne mennettekin Tuin koneella. Lentokentällä kun odotatte portilla koneeseeen pääsyä, niin ei teidän tarvitse toisianne katsoa silmiin ja häpeä sitä, että olenko minä suomijuntti. Katsokaa hymyilleen vain toisianne, turhaan sitä suomijuntin kuvaa häpeää.
   
 3. tjdndn Vierailija

  Ao Nangin kenttä? Ei Ao Nangilla ole lentokenttää, mutta jos siis tarkoitat Krabin kenttää, niin on aika kaukana Kaakkois-Aasian lentoliikenteen keskuksesta. Kyseinen kenttä on pieni, jossa suomijuntit kävelee vyölaukut lanteilla Salen muovikassit kädessä. KL:ään pääsee Phuketin kentältä. Itse en ole käyttänyt Krabin kenttää kun kerran. Matkustelen kyseisessä maassa mielummin junalla ja bussilla, siinä näkee paikallista kulttuuria paremmin kuin Tuin ikkunasta. :)))
   
 4. Kukkuluurailee Vierailija

  Kyllä kyllä, Krabille eksyy kyllä aina välillä meitä tosi sivistyneitä travellereja, junamatkailijoita ja siinä sivussa wannabe viidokkoykiä ja - janeja madventures-paita päällään. Eikö ollekin hienoa mennä junalla ja bussilla kaikille niille saarille, mitä hieno maa tarjoaa. Mutta toiset meistä on junailijoita, se ei ole keltään pois.
   
 5. Sampo Vierailija

  En ole käynyt Fuenteventuralla, enkä monessa muussakaan paikassa joista sinä tunnut suomijuntteja lahjakkaasti bongaavan. Tai ehkä en vain luokittele ihmisiä kuten sinä. Vaikka suomijunttien bongailu on sinulle hupia, niin matkailu avartaa. Kokeile vaikka Bora Boraa. Saattaisit kerrankin olla törmäämättä meikäläisiin. Ai mutta, sieltä ei kylläkään löydy yhtään kunnon yökerhoa.
   
 6. heheh Vierailija

  Bora Boralle en viitsi edes mennä. Ennemmin pysyttelen Indonesiassa, siellä on vähän enemmän nähtävää. En ole koskaan väittänyt, että pitäisi kunnon yökerho löytyä. Olen vain vertaillut mitä mistäkin löytyy. Sorry..
   
 7. matkaaja Vierailija


  Kyllä tunnut itse olevan tosi juntti. Onneksi noin hoopoihin tyyppeihin törmää harvoin. Tuntuu,ettet tajua matkailusta hölyn pöläystä.
   
 8. ao nang Vierailija


  Kokemuksia Nagapura Resort-hotellista tältä talvelta? Vieläkö hotellin vieressä on rakennustyömaa?? Onko hotelli jo täysin valmis?
   
 9. HolyShit_Sherlock Vierailija

  Täällä vaan Pattaya Suomijuntit trollaa! Mikä vittu siinä on näillä vitun metsä spedeillä, että pitää kommentoida, jos vastausten laatu on tollasta paskaa! Aonang on riittävän kokoinen mesta ja todella "freesi" mesta verrattuna Pattayaan taikka Phuketiin. Kaikki tarvittava löytyy rantakadulta ja paratiisisaaret kiven heiton päässä. Iltaelämää löytyy riittävästi, jos et ole perus Erkki joka haluaa juoda lomansa 24/7. Rentouttavaa lomaa kaikille, jotka eivät halua viettää lomaansa Patong beachin paskan hajussa +50v. kaljujen ylipainoisten vyölaukku seksimatkailija Suomijunttien kanssa... Kaikkien ei tarvitse maksaa saadakseen... ja kaikki eivät lähde reissuun ###lu mielessä, ##tun idiootit!
   
 10. juupajuu Vierailija

  Reissu on varattu Ao Nangiin ja odotamme mielenkiinnolla reissua. Tarkoituksena päästä sukeltamaan ja kalastamaan sekä tutustumaan ympäristöön, käsittääkseni sieltä pääsee helposti kulkemaan ympäri provinssia. Pakettimatkalla mennään näin ekakertalaisina. Jos jollakin on lainata sitä "homobagsia" niin otetaan vastaan, jos se kuuluu siellä suomivarustukseen. Täytyy näin junttina ja maalaisena lähteä lähimpään saleen hakemaan se pussi myös. Uskaltaisin kuitenkin väittää, asenne ratkaisee aina. Hyviä sukellusreissuja odotellessa ;)

  ps. jos joku osaa suositella PADI-sukelluskurssin järjestäjää, niin ois ihan jees!
   
 11. jotta sillai.... Vierailija

  Ruotsalaisia se Krabi täynnä, tai ainakin Ao Nang, suomijuntteja saa hakemalla hakea....
   
 12. miekii Vierailija

  [Krabilla jonkin verran turisteihin lyö leimaa paikan suosio kiipeilijöiden ja sukeltajien paikkana,


  Pakko mainita, että Krabi on sukeltajien paikka, mutta koskee etupäässä Phi Phi:tä ja muita "kaukaisempia" kohteita. Ao Nangilta sukellusreissut maksaa ihan järjettömästi ja lähimmät kunnolliset sukelluspaikat on Phi Phi: n kohteet, jotka todella kaukana Ao Nangista. Majoituttii itte Railay:lla (ei kannata edes kuvitella lähtä täältä sukelluksille -> liian kallista) ja Phi Phi:llä (aivan mahtavia dyykkejä, täältä käsin siis kandee hoitaa dyykit).

  Phuketista sentään pääsee kohtuuhinnalla Raya Yaille sukeltamaa, joten enempi voisin suositella sukelluskohteeksi Phuketia kuin Ao Nangia.

  Jos siis sukelluskohteena on Krabi, niin majoituspaikkana kandee valita Phi Phi (tai Koh Lanta, jos kohteena Hin Daeng ja Hin Muang), Phi Phi:ltä ei mikää sukelluslafka ollu menossa noille kohteille vaikka oltii 2010 tammikuussa, joten seuraavaks ku yritetää noille kohteille, nii lienee pakko majottua Koh Lantalle.
   
 13. Sekakäyttäjäkö Vierailija

  Sorry vaan.Palasin juuri Ao Nangista ja vyölaukkuisia ystäviäsi Salen kassi kädessä ei näkynyt yhtään katukuvassa.Ja suomalaisiakin oli todella vähän, vaikka onkin hiihtolomat päällä.Aika samanlainen paikka kuin Kata tai Karon, joissa tosin ei voi välttää törmäämistä suomalaisiin.Mutta mitä silläkään väliä.
  Ruokapaikkoja joka makuun, upeat rannat, rentouttavaa hierontaa ja hyviä musiikkipubeja.Mitä sitä valittamaan.Hintataso Phuketia selvästi edullisempi.
  Pistevoitto Ao Nangille upeasta saaristosta mutta Phuket on myös loistava "lomapaikka"
  Suosittelisin lopuksi lääkityksen vaihtamista tai asenteen korjaamista niin oppisit saamaan lomastasi enemmän irti.
   
 14. keijo Vierailija

  harvemmin lukenut yhtä typerää kiistelyä siitä että kumpi on parempi tai kummassa on enemmän suomalaisia phuketissa vai ao nangissa. ensinnäkin, ao nang on yksi ranta jota ei oikein voi mitenkään verrata koko phuketin saareen, pitäisi verrata yhtä rantaa, ts. esim. kata vs. ao nang. sittenkun verrataan krabin provinnssia phuketiin niin ollaan lähempänä oikeata vertailukohtaa, ja kyllä, krabin provinssissa on vähemmän suomalaisia, vähemmän intialaista takkikauppiasta ja enemmän oikeata paikallisuutta, rannalla kuin rannalla, ja etenkin sisämaassa. toki myös tottakai vähemmän niitä yökerhoja jos ne ovat se tavoite. jos joku tästä on eri mieltä niin ei kyllä ole käynyt kyseisissä paikoissa ollenkaan, kunhan provosoi vaan. en ota siis kantaa kumpi on parempi paikka, kerron vain erot. kukin tykkää itse mistäkin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti