Hae Anna.fi-sivustolta

Krabin parhaat snorklauspaikat?

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä Kuukaudeksi Thaimaahan, 17.11.2010.

 1. eli tuossa jo kysymys oli yksinkertaisuudessaan.
   
 2. Räpyläjalka Vierailija

  Tarkoitat varmaankin Krabilla Ao Nangin kylää? Siinä tapauksessa itse Ao Nangin rannat eivät ole snorklaamisen arvoisia. Mutta kuten siellä muutenkin kannattaa tehdä, hyppää pitkähäntäveneen matkaan lähisaarille, siellä riittää nähtävää! :)

  Erityisen kaunista ihan rannan tuntumassa oli Podan saarella ja Chicken saarella joka on luonnonsuojelualuetta. korallit makeita ja ihania kaloja riitti! :) Kokeilimme snorklausta myös esim. Hongin saarella, sielläkin nähtävää ihan rannassa, mutta kovin kivikkoista myös, vaarana satuttaa esim. polvet.

  Jos haluat snorklaamalla nähdä todella paljon, lähde sukellusfirman mukana vieläkin kauemmas! :) Itse matkasin Raya Diversin kanssa moneen kohteeseen, ja näköpiiriin tuli mm. black tip shark, mustekaloja, paljon kaloja ja kaikenlaisia ökkömönkijäisiä, leopardihaitakin näin pari kappaletta :) Päivän reissu laivalla oli koko rahan arvoinen, ihan reissun parhaita hetkiä! :)

  Sen verran tulin viime vuoden lomalla tutuksi pitkästä aikaa veden kanssa, että intouduin suomessa sukelluskurssille. Seuraavaksi siis sukelluslomalle! :) Snorklauskamat ehdottomasti myös mukaan, se tekee rantaelämästä mielenkiintoisempaa! :)
   
 3. Kiitokset .. Vierailija

  Joo tiesinkin, ettei Ao Nangin rannat ole snorklaukseen sopivia, joten pitkähäntäveneellä liikkeelle. Poda ja Chicken kuulostivat hyviltä, tuo Hong ehkä jätetään väliin kivikkoisuuden vuoksi. Mihin aikaan muuten olit Krabilla? Näkyikö paljon meduusoja? Näistähän kuulee välillä kauhutarinoita. En ole ennen niistä piitannut, mutta nyt joululomalla Eilatissa pikku meduusa pääsi korkettamaan käsivarttani ja kipu oli kova. Onneksi oli myrkytön laji ja kipukin hälveni nopeasti.
   
 4. ao nang Vierailija

  Olin krabilla tammikuussa 2010 ja silloin ei ainakaan meduusoja ollut. kysyin paikallisilta meduusoista ja sanoivat että sateen jälkeen saattaa näkyä. oltiin juuri ao nangissa, omasta mielestä parhaat ja kirkkaimmat snorklauspaikat oli phi phi saarilla, maya bay oli hieno mutta ehkä vähän liikaa porukkaa samaan aikaan. poda ja chicken oli myös hienoja saaria ja vesi kirkasta kun jaksoi uida vähän kauemmas rannasta. chicken saarella saatiin olla ihan rauhassa kun käveltiin saaren päähän.
   
 5. vierailija Vierailija

  Mikähän on tämän päivän tilanne? Kannattaako viedä omat snorklauskamat mukana vai ostaa sieltä? Menossa helmikuussa 2019 ao nangin rantsuun.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti