Hae Anna.fi-sivustolta

Krabin uimarannat

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Krabi/Phuket, 10.02.2007.

 1. Krabi/Phuket Vierailija

  Hei,
  Onko niin, että Krabin ao nangin ranta ei ole erityisen hyvä uimiseen yms.
  Esim. Phuketin Kata Noi Beach ilm. voittaa Krabin rannat?
  Mutta muuten ilm. Krabi voittaa kauneudessaan Phuketin?
  Niin, kaikkea ei voi saada samalla kertaa...
   
 2. Ei lepää silmä Vierailija

  Ao Nang on ruma ranta! Veneitä vain ja sameaa vettä, ei kaunis ollenkaan.
  No jotkut siitä(kin) tykkäävät. Huh!
   
 3. niin muuutta Vierailija

  yhdyn edelliseen! mutta Ao nang:in rannalla on pitkähäntäveneiden "taksi asema", josta pääsee helposti ja halvalla lähisaarille(olisikohan ollu 60bth yhteen suuntaan), jossa on vaaleaa hiekkaa ja turkoosia vettä.
   
 4. pulle nah Vierailija

  Rannan eteläpää lienee siedettävä; mutta tosiasiassa miltei kaikki rantailuhommat Krabilla hoidetaan Raileyllä, sinne pääsee helposti ja halvalla.
   
 5. 2viikkoa uinut Vierailija

  Miksi ihmeessä haukutte.Lapsiystävällinen ,hienoa palvelua.Veden sameus johtuu siitä kun vesi on matalalla.Muutaman kerran vesi oli meijän loman aikana korkella niin oli todella kirkasta.ei tarvinnut kävellä kovinkaan kauas kun vesi oli lantion korkeudella!!!!!Ystävämme tuli päiväksi Ao nangin rannalle ja sanoi et ei se vesi Phukekin Karon Beachilläkään kirkkaampaakaan ole.Eikä pitkähäntäveneitten asemapaikka haittaa jos vain viitsii mennä 3 sataa metriä eteenpäin.Joten lopettakaa se valittaminen ,todella lapsiystävällinen paikka,ei seksiturismista tietoakaan.Aina löytyy valittajia,katellisia ,mut suurin osa viksuja jotka osaavat kehua paikkaa ja niitä oli meidänkin lomalla paljon jotka ihastuivat Ao nangiin.Terv.JT
   
 6. mmama Vierailija

  HALOO! ihmisten mielipitäitähän täällä kystytään. Mukavaa ja ihanaa kuullaa että te piditte rannasta, mutta EI välttämättä KAIKKI siitä pidä/pitäneet. Ja sehän on tosi asia että halvalla pääseee muillekkin rannoille, mikäli sikäli ao nang ei ole odotusten mukainen :)
   
 7. Tropiikkiin... Vierailija

  Onko se vesi sitten ruskeaa?

  haluaisimme sinistä kaunista merta.
  tropiikin tuntua.
   
 8. qwerqwerqwerqe Vierailija

  Kun olimme viimeksi krabilla -03 oli ao nangin rannan vesi samanlaista kuin muuallakin thaimaan paratiisirannoilla, kirkasta ja puhdasta. Mutta en kyllä itse suosittelisi ao nangin rantaa kun ihan vieressä on nopparat tharan ranta joka ainakin vielä tuolloin oli täysin autio, monta sataa metriä tyhjää rantaa ja kirkasta vettä eikä turisteista tietoakaan.

  Mutta kyllähän se niin on että ne parhaat biitsit löytyy lähisaarilta, turha jäädä mantereelle kun pienen venematkan päässä odottaa paratiisi. :) 2 päivää vielä ja ollaan taas siellä!
   
 9. Reporttia odottava Vierailija

  Krabilla -03, kerro palattuasi millaista oli nykyään?
  Kirjoita vaikka pieni matka-reportti? Olisi mukava lukea :)

  Ja oikein mukavaa matkaa!!
   
 10. 2 viikkoa uinut Vierailija

  Repesik sult pelihousut,juu halval pääsee 1200 Batia 4 :jältä joista 2 lasta 10 ja 8. 300batia/hlö.Alta 5 v ilmaiseksi.Suht.aika kallis mut kannattaa lähteä jos todellakin kirkaassa haluaa uida!!!!Paluu klo 15 tai 16.Ihmettelen miks kaikki kehuu Rayliä sanomaton ranta ainakin mun mielest ja saa mennä uimaan pitkähäntäveneitten seassa.sattuu olemaan aika kivinenkin kun siinä rannassa käytiin ja ei niin kirkas .Podalla kristallin kirkas.Ei ollut tarkoitus suututtaa mut harmittaa kun Ao nangin rantaa parjataan,palvelu kuitenkin huippuluokkaa! terv.JT
   
 11. zxzxzxz Vierailija

  ...kuin Katan, Karonin, Hua Hinin. Vesi ei ole ollut ruskeaa missään näissä kohteissa eikä ole Ao Nangissakaan. Nopparatin ranta on on matalaa hiekkarantaa parin kilometrin verran, siellä
  oli enemmän vain paikallisia ihmisiä viettämässä aikaa, ehkä nyt turistejakin enemmän kun sinne on hotelleja noussut, me olimme maaliskuussa- 06.
  Niin kuin tässä edellä joku jo sanoikin että saarille kannattaa suunnata, siellä sitä valkoista hiekkarantaa ja turkoosia vettä löytyy. 10-20 minuuttia pitkähäntäveneellä ei ole hankala juttu lainkaan. Aivan mainiosti voi myös Ao Nangin rannassa uida ja rannalla olla, kunhan ei nyt ihan veneiden lähtöpaikalla ole.
  On sitä hiekkarantaa siinäkin, satoja metrejä ja pienillekin lapsille sopivan matalaa.
  Mielestäni väki hajaantuu ihan mukavasti siitä Podalle, Chickenille, Raileylle ja vähän pidemmälläkin oleville rannoille.
  Tilaa on jokaiselta rannalta aina löytynyt, onhan niillä väkeä mutta so what, eihän tässä ihmisiä pelätä.
  Kannattaa muuten käyttää hierojien palveluita Ao Nangin rannan eteläpäässä, siellä heillä on katetut hierontapaikat puiden katveessa ja saa edulliseen hintaan erilaisia hierontoja,
  Kahden viikon lomillamme olemme yleensä n. kymmenen kertaa
  käyneet hierojalla, n. 4 €/tunti.
  Kaksi kertaa olemme olleet Krabilla ja kolmas matka on jo varattu sinne, maaliskuu-08.

   
 12. Joosua.Fi Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei! olisi kiva kuulla millaisia palveluja (ruoka/juoma) saa eri rannoilla ja hotellikokemuksia myös.Terv.JL&ML
   
 13. Veneen vuokraus Vierailija

  Voiko itse vuokrata koko pitkähäntäveneen ja kuskin?
  paljonkohan sellainen maksaa? Voisi sitten pysähdellä siellä missä näyttää olevan kaunista ja sopivaa. Onko kokemusta?
   
 14. Hei!

  Pitkähäntäveneen voi vuokrata myös omaan käyttöön. Hinta lähisaarille muistaakseni 2000 bahtia/vene ja Koh Hongille 2500 bahtia. Aonangin oma ranta ei ole mielestäni huono, mutta ei sillä koko lomaansa kannata viettää, sillä lähisaaret ovat hienoja. Aonangin rannalla ei kannata jäädä pitkähäntäveneiden luo vaan kävellä vasemmalle "vuorelle päin".

  Itse en osaa rankata lähisaaria paremmuusjärjestykseen. Olivat kuitenkin aika erilaisia ja kannattaa huomioida vuorovedet, sillä vedenkorkeuden vaihtelut ovat suuria. Esim. Nopparatin rannan vesi oli useasti niin alhaalla, että sen lähisaarille pääsi kävelemään. Raileyn rannalla hotelleja ja siten myös palveluja. Ranta matala, tosin kannattaa varoa pohjan korallikiviä. Kivaa oli se, että pitkähäntäveneillä pääsee Raileyltä takaisin Aonangiin non-stop eli paluuaikaa ei tarvitse kuskin kanssa sopia kuten muille rannoille mentäessä. Phranangin ranta hieno ja ihana uida, mutta ihmisiä aika paljon, joten ei niin rauhallinen. Poda suuri, joten ainakin meille löytyi rauhallinen paikka kun kävelimme vähän pidemmälle siitä mihin veneet jättävät. Ravintola ja vessat löytyy. Ranta ainakin siinä kohdalla missä me olimme melko jyrkästi syvenevä ja aallot kovia, joten ei sovi pikkulapsille. Tub erittäin pieni, ei palveluja eikä vessoja. Chicken hieno, mutta esim. meidät kuskasivat vuorovesien takia Tubille ja Chickenille pääsi vasta iltapäivällä kahlaamalla tutustumaan vuorovesien laskeuduttua. Jos siis haluaa nimenomaan Chickenille, kannattaa tarkistaa lipputiskiltä, että sinne pääsee eivätkä sen sijaan kuskaa Tubille...

  Teimme Koh Hongille pikaveneellä paikallisen matkatoimiston kautta retken, jossa käytiin neljällä Koh Hongin saariryhmään kuuluvalla saarella mukaanlukien itse Hongin. Oli todella hienoja nuo muutkin kohteet, joten suosittelen tälläisen yhdistelmän tekemistä. Reissu maksoi 1300 baht/hlö.

  Phi Phillä kävimme lautalla. Lähtö Aonangista klo 9, perillä Phi Phillä klo 11 ja takaisin laiva lähti Phi Philtä klo 15.30. Hinta 390 baht/hlö/suunta.

  Noista hierojista vielä... Itse kävin Aonangin rannan hierontakojuissa kolmessa hieronnassa: thai-hieronta, selkä-niska-hartia ja öljyhieronta. Kaikki kolme eri paikassa enkä ollut kovin tyytyväinen. Halpaa touhuahan se on (200-300 baht/tunti) ja sinänsä rentouttavaa, mutta jos on tottunut käymään Suomessa hieronnassa on se aivan eri luokkaa. Hieronta lähinnä sivelevää eli ei siinä jumiutumat aukea. Olisikohan hieronta tasokkaampaa hotellien spassa tai paikallisissa kunnon hierontapaikoissa?
   
 15. asiakas Vierailija

  Olet valinnut ilmeisesti "huonon" hierojan, näissä on eroja, tottakai. Olemme käyneet kahtena vuonna samassa paikassa ja saaneet kaikki tosi hyvää hierontaa (meitä on ollut ryhmä, 4-6 henk.) Ei puhettakaan sivelystä, joudun aina vähän jarruttelemaan, kun tulee niin helposti mustelmia. Seurueemme miehetkin ovat olleet tyytyväisiä, kaikkein kookkaammatkin. Hierojille voi sanoa haluaako kovempaa käsittelyä vai vähän kevyempää. Mieheni hieronnassa hieroja käyttää myös jalkojaan eli kävelee selän ja jalkojen päällä, ja kyllä on ollut erittäin tyytyväinen. Tässä hierontapaikassa on myös valittavana mieshieroja jos tuntuu että naisten hieronta on liian kevyttä. Niin, täällä kotimaassakin ollessani hierojalla,
  tulee niitä mustelmia, että ei se siitä tekniikastakaan ole kiinni.
  Mukavia, rentouttavia hierontahetkiä siellä Thaimaan auringon alla kaikille.
   
 16. qwerqwerqwerqwre Vierailija

  Jep ajattelin kirjoittaa, ihan mukava nähdä nyt miten paikat ovat muuttuneet. Illalla sitten menoks. :)

   
 17. krabilainen Vierailija

  Kävin 11 vuotta sitten viimeksi Krabissa ja nyt uudelleen. Jännittää nähdä muutos? Silloin Koh Lanta ym olivat aivan mahtavia paikkoja.
   
 18. Travellaaja Vierailija

  Krabilaiselle: jos on 11 vuotta väliä kun kävit viimeksi niin et tunne paikkoja enää ,luulet tulleesi "petetyksi"koska muutokset ovat niin suuria että tunnet olevasi aivan eri paikassa kun pitäisi.Muutokset eivät aina merkitse "parannusta".
   
 19. Jannu2 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  496
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulet pettymään! No pääseehän sieltä jonnekin muualle! Alkaa varmaan olla sellaiset mestat Thaimaassa olemaan kortilla mihin sinulla on kokemuksia!?
   
 20. Travelaaja Vierailija

  Jannu2:lle kirjoitinko että siellä olisi olot niin huonot että joutuisi muuttamaan paikkaa,jos et ymmärtänyt niin tarkoitan sitä että 11 vuotta sitten Ao nang oli pieni rauhaisa kylä kuin myös Koh Lanta.Nykyisin rakennettu täyteen,rannat kansoitettuja kuin kanarialla jne.Koh lanta tulee kovaa perässä,neljän viimeisen vuoden aikana sinne on rakennettu uskomaton määrä majapaikkoja,pienet mukavat majoitus paikat rannalla saavat antaa tilaa suurille hotellikoplekseille.Ainoa "parannus" Lantalla on se että saivat päällystettyä tien saaren etelä osaan saakka,enää ei tarvitse autokyydin(lavalla)jälkeen mennä suoraan suihkuun ja vaihtamaan vaatteita.Kyllä noita pikku saaria mihin mennä vielä löytää googlettamalla ja kyselemällä muilta turisteilta kokemuksia eri paikoista joten älä ole huolissasi minun kokemuksistani kyllä minä huolehdin niistä ihan itse.
   
 21. Jannu2 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  496
  Saadut tykkäykset:
  0
  Halusit "keulia" tuolla aikaisuudella.SIIS 11 VUOTTA SITTEN.... joo!
  Ymmärrät varmaan(toivottavasti) mitä tarkoitin? Jos tuo vilse ja vilinä= turistien määrä ahdistaa niin menee se auto toiseenkin suuntaa jos on tuonutkin!?
   
 22. Travellaaja Vierailija

  Kyllä noita huli ja pulina paikkoja muutaman päivän katselee(siis ranta paikkoja)mutta mukavampaa se on kun ei tarvitse koko ajan olla hätistelemässä kaupustelijoita pois ja mieluisan paikan rannalla saa valita vapaasti.Rauhallisia paikkoja löytyy kun vain hakee, pientä vaivannäköä mutta palkitsevaa
   
 23. Jannu2 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  496
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joka saa....na paikka rakennetaan sitä mukaan miten me turistit löydämme paikkoja joissa viihtyä.. Ensin tulee maja, majan vieree ravinteli ja sitä rataa!!?

  Mutta on siinä puolensa. AINA ON KYLMÄÄ JUOTAVAA TARJOLLA!!
   
 24. nookku Vierailija

   
 25. vierailija Vierailija

  Hei!

  Itsekin ennen krabin matkaa lueskelin eri keskusteluita joissa suurimmassa osassa rannat ao nangissa haukuttiin pystyyn. Juuri Krabilta tulleena voin todellakin paikkaa suositella. On totta että Ao nangissa ranta on huono. Rannalla on likaista vettä. Vain muutamat ihmiset ottivat rannalla aurinkoa. Rannalta lähtee pitkähäntä veneet joilla pääsee helposti lähirannoille. Meitä ei ainakaan haitannut yhtään että ao nangin ranta oli mitä oli. Veneillä oli ihan kiva mennä upeissa maisemissa. Lähin ranta railey on n 15 min päässä. Itse kävimme pitkähäntä veneellä myös koh podalla, phra nangilla ja tup:lla. Joista kaikki olivat upeita. Raileyllä ravintoloita ja mahdollisuus kiipeillä ja meloa. Meidän suosikiksi tuli kuitenkin tup saari. Joka on pienen pieni saari. Todella upea paikka. Hiekka ihan valkoista, vesi kirkasta ja muutenkin täydellinen pieni paratiisi saari. Ainoa miinus että kannattaa varautua siihen että siellä ei ole mahdollisuutta syödä. Meidät pitkähäntä vene vei aamulla ja haki klo 16 takaisin. Sieltä pystyi ostamaan kuitenkin hedelmiä ja juotavaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen.

  Menimme paikallisen retkijärjestäjän kautta pvän kestävälle retkelle Phi phille. Moottoriveneellä matka ensimmäiselle pysähdykselle oli n.1h. Retkeen kuului myös käynti Maya baylla ja bamboo islandilla. Kaikki upeita paratiisi paikkoja.

  Kokonaisuutena voin ehdottomasti suositella krabia. Vaikka ao nangin ranta ei loistava ole muut rannat ovat ikimuistoinen kokemus.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti