Hae Anna.fi-sivustolta

Kristityillä turvatonta Lähi-Idässä

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 11.07.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 532
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kristittyjen joukkosurma Lähi-Idässä saa jatkua, vaikka eurooppalaiset pyrkivät olemaan sallivia kaikenuskoisia kohtaan. Kristiväestö on pienentynyt kuin pyy maailmanlopun edellä, sillä satakunta vuotta sitten määrä oli parinkymmenen prosentin tienoilla, kun se nykyään on vain viitisen prosenttia alueella. Eikä yhteisymmärrystä löydy lainkaan eri uskontojen välillä, vaan kaikki ovat lähestulkoot sodassa toistensa kanssa.

  Erityisesti ruotsalaiset ovat ottaneet vastaan vainottuja, mutta kaikki eivät halua lähteä kotimaastaan, vaan yrittävät saada aikaan siellä muutoksen. Vaikeata, koska islaminuskoiset eivät ole suvaitsevaisia, vaan pyrkivät pikemmin asuttamaan alueet pelkästään omillaan. Eikä kaikkia edes voida asuttaa länsimaihin, vaikka halua olisikin.

  Esimerkiksi Australia on ollut valmis myöntämään huikeat summat pelastaakseen sukupuuttoon kuolemassa olevia sammakoita. Yksi arkkipiispa toteaakin, että eläimillä on monenlaisia oikeuksia, mutta Lähi-Idän kristityillä ei ole minkäänlaisia.


  Aiheen antoi Sara Skyttedalin kirjoitus Expressenissä:


  https://www.expressen.se/debatt/var-generosa-flyktingpolitik-stoppar-inte-folkmordet-pa-kristna/
   
  Last edited: 12.07.2018
 2. Irakissa levotonta Vierailija

  Protesteri tapettiin, kymmeniä loukkaantuneita poliisin kanssa Irakissa poliiseissa - Raportitudani
  LÄHI-ITÄ
  07:23 14.07.2018
  CAIRO (Sputnik) - Ainakin yksi mielenosoittaja tapettiin ja kymmeniä muita loukkaantui poliisin kanssa poliisiyhteisöissä Maysanin eteläisen Irakin kuvernossa hallitusten vastaisissa mielenosoituksissa, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat perjantaina.

  Kymmenet poliisiviranomaiset loukkaantuivat mielenosoittajia vastaan myös Al Sumarian lähetystoiminnan harjoittajan mukaan. Protestointitoimet alkoivat Etelä-Irakissa noin viikko sitten Basran satamakaupungissa. Tilanne heikkeni mielenosoittajien kuoleman jälkeen viime sunnuntaina protestoimana työttömyydestä ja tilan huononemisesta kunnallisella sektorilla. Erityisesti mielenosoittajat vaativat, että viranomaiset lopettavat sähkön ja vesihuollon häiriöt. Protestit levittäytyvät nyt muualle maan eteläisiin maakuntiin.

  LUE LISÄÄ: Irak ja Saudi-Arabia jatkavat lentoliikennettä 27 vuoden jälkeen

  Lähettäjän mukaan aiemmin perjantaina mielenosoittajat murtautuivat kansainväliseen lentokentälle Irakin Najafin kaupungissa ja takavarikoivat myös maakuntahallinnon rakentamisen. Irakin valtion televisio kertoi myöhemmin, että mielenosoittajat vetäytyivät lentokentältä ja lentoliikennettä jatkettiin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti