Hae Anna.fi-sivustolta

Kristityt ja pakolaiset

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 09.07.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Saksalainen 20 itsenäisen kirkon yhteistyöjärjestö lähettää oman pelastusaluksen välimerelle tänä vuonna, mahdollisesti jo elokuussa. He haluavat auttaa kumiveneillä välimertä ylittäviä pakolaisia.

  Toisaalla taas itäisen euroopan kristityt maat eivät halua ottaa lainkaan vastaan muslimipakolaisia. Myös sikäläisten kristittyjen kirkkojen johtajat vastustavat muslimien vastaanottoa.

  Kristittyjen suhtautumisessa pakolaisiin on siis eroja.
   
 2. vierailija Vierailija

  Liikaa ihmisiä, joista seuraa kansainvaelluksia. Ratkaisu väestönkasvun rajoittaminen. Kunnon korvaukset sterilisaatiosta. Nykylääketieteellä ei liene ongelma myöskään ehkäisy.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. vierailija Vierailija

  Suurin syy on väestön liikakasvu, Afrikkaan tungetut kehitysapumiljardit. Nämä valtiot eivät ole saaneet kehittyä luonnollisesti joten niiden ei ole tarvinnut edes kehittyä. Ihan käsittämätöntä tämä huutava järjen puute. Tiesittekö että tuo 80-luvun kampanja johon osallistui nämä poplaulajat jne. itse asiassa aiheutti lisää väestönkasvua ja kurjuutta Afrikkaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. vierailija Vierailija

  Euroopan Unioni on hieronut vuosikausia yhteistä politiikkaa siitä miten pakolaisiin suhtaudutaan. Saksan sisäministeri Seehofer on puhunut siihen suuntaan että valmista voisi tulla aivan lähikuukausina. Toivottavasti, ja sen jälkeen näemme jatkuuko vapaaehtoinen pakolaisia auttava kansalaistoiminta välimerellä.

  Lähivuosina me ehkä näemme Euroopassa vapaaehtoista kansalaistoimintaa myös pakolaisia vastaan, laillista ja laitonta. Kristittyjen myötätunto, missä sitä vielä esiintyy, joutuu aina vain voimakkaampien paineiden kohteeksi pakolaisten määrän kasvaessa.

  Euroopalla ei ole keinoja Afrikan väestönkasvun pysäyttämiseen, eikä Eurooppa kykene ottamaan vastaan tai elättämään Afrikassa pursuavaa ihmisten massaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. vierailija Vierailija

  Suhtautumisessa on toki eroja.

  On kaksi eri asiaa pelastaa ihmisiä hukkumasta tai viedä heidät omaan maahansa. Aikooko saksalainen yhteistyöjärjestö viedä pelastetut omaan maahansa vai pelastaa vain lähimpään rannikkoon?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. vierailija Vierailija

  EI mikään rannikko ota niitä vastaan, ei riitä kantokyky. Kreikassa oli aivan hulabalo päällä, ihmiset on siellä auttavaisia luonteeltan, mutta kun kantokyky alkaa paukkua, ihmisen luonne muuttuu reviiriään puolustavaksi. Australian merivartioston komentaja sanoi jo vuosikymmen sitten kun näitä alkoi kellua välimerellä, että palauttakaa ne ja heti muuten olette kusessa. Ja nyt ollaan kusessa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. vierailija Vierailija

  Unionilla tai sen jäsenmailla ei ole yhtään laivaa pelastamassa välimerta ylittäviä pakolaisia. Italian merivartio esim. ilmoittaa pelastettavat tapaukset libyalaisille jotka sitten saapuvat paikalle ja kuljettavat pakolaiset takaisin Libyaan.

  Kansalaisaktivistien pelastuslaivat purkavat lastinsa lopulta johonkin välimeren satamaan mutta vasta kuukausien väännön jälkeen. Mitä pitempään laivoja seisotetaan odottamassa maihinpääsyä, sitä vähemmän pakolaisia ne voivat tuoda Eurooppaan.

  Välimeren rantavaltiot eivät halua vastaanottaa pakolaisia, koska unionilla ei ole sopimusta pakolaisten tasaamisesta jäsenmaiden kesken. Tekeillä oleva uusi pakolaispolitiikkapaperi sisältää tasausmenettelyn.
   
 8. vierailija Vierailija

  Olisi tosiaan mielenkiintoista tietää heidän suunnitelmansa.
   
 9. vierailija Vierailija

  Italian poliitikot tietävät Libyan pakolaiskeskusten kamalat olot. Niitä on kuvattu seuraavasti:

  "Siitä hetkestä lähtien kun siirtolaiset astuvat Libyan maaperälle, he altistuvat tappamiselle, kidutukselle, raiskauksille, mielivaltaisille pidätyksille ja laittomalle vapaudenriistolle, kertoo raportti, jonka on julkaissut YK:n turvallisuusneuvoston alainen Support Mission in Libya (UNSMIL).

  ”Keskuksissa säilötyt siirtolaiset kärsivät systemaattisesti nälässä pitämisestä ja rajusta pahoinpitelystä, heitä poltetaan kuumalla metallilla ja heille annetaan sähköiskuja, tarkoituksena kiristää rahaa siirtolaisten perheiltä”, UNSMILin raportti kuvaa.

  Ihmiskauppiaiden toinen ansaintamalli on lahjoa hallituksen virkamiehiä ja myydä siirtolaisia työvoimaksi, käytännössä orjuuteen."

  https://www.kansanuutiset.fi/artikk...irit-ovat-sanoinkuvaamattoman-kauheuden-pesia


  Oxfam, Human Rights Watch ja kymmenet muut kansainväliset järjestöt ovat tuominneet EU:n toiminnan ja kutsuneet sitä rikoskumppanuudeksi.

  Mikä haloo nousisikaan jos Eu kansalaisia kohdeltaisiin samalla tavalla!
   
 10. vierailija Vierailija

  Eurooppalaiset siirtomaat ovat olleet Afrikkaa ryöstämässä, kristillisyyttään, ja sitten jaelleet kehitysapuaan, mutta vasta rajojen avaaminen levälleen markkinoiden eli rahan takia on tuonut Afrikan tänne.

  Karma.
   
 11. vierailija Vierailija

  Unionin sisärajat on toki avattu, mutta afrikkkalaiset tarvitsevat joko viisumin EU alueelle päästäkseen, tai anovat turvapaikkaa, tai ylittävät rajan laittomasti.
   
 12. vierailija Vierailija

  Toki toki. Vuotaa kuin seula.
   
 13. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  98
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ei synny mitään tasausmenettelyä, koska EU ei toimi ja joutaisi lopettaa koko EU.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti