Hae Anna.fi-sivustolta

Kuinka löytää hyvä poikaystävä?

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä boltonhannah, 08.08.2019.

 1. boltonhannah Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.08.2019
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yritän löytää poikaystävän. Minulla on ongelma, että enimmäkseen uudet poikaystäväni eivät voi tyydyttää minua sängyssä. Muutaman kerran pääsin orgasmiin, mutta nämä suhteet eivät olleet hyviä. Minulla on todennäköisesti kysymys siitä, kuinka ihminen käyttäytyy sängyssä kanssani. Onko mitään sääntöjä siitä, miten löytää hyvä?
   
 2. Valium Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.08.2019
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Neut Vierailija

  Se on täysin aina tuuripeliä, että löytää sen ns. "täydellisen" (totuushan on, että kukaan ei ole täydellinen) kumppanin. Jonka kanssa sitten suhde olisi hyvä, ja seksikin olisi erittäin nautinnollista. Eli tähän ei ole mitään nopeita kikkoja tms. miten sellasen löytäisi vaikka jo viikon päästä, vaan se löytyy, sit kun löytyy, tai ei löydy ollenkaan ikinä.

  Tekstistäsi huomaan, että vaikutat olevan turhautunut tästä tilanteesta, etteivät uudet poikaystävät sitten osaa tyydyttää sinua oikein/orgasmiin asti. Tästä kieltämättä, myös samalla paistaa läpi luonteesta kärsimättömyys, ärsyttävyys, inhoot häviämistä jne. negatiivisemmät luonteenpiirteet, jotka ovat kyllä ihan inhimillisiä tunteita, sekä hyviä joissai määrin tuntea.

  Kannattaa kuitenkin muistaa, että ihmisiä on monenlaisia, ja tämä johtaa siihen, että mahdollinen poikaystävä, ei välttämättä teidä, minkälaisesta seksistä juuri sinä pidät (edellenin saattoi tykätä rajusta, sinä et välttämättä, tai toisinpäin tms.), koska et ole siitä mitään kertonut, joten poikaystävä joutuu vähän sokkona sekä tietämättömänä, harrastaa seksiä kanssasi, jonka seurauksena sitten turhaudut. Ja tässä myös ongelmana on se, että sinä et voi tietää tosta vaan, kuka on hyvä sängyssä ja suhteessa, joten sinäkin kuljet tässä asiassa sokkona, samoin kuin se poikaystävä.

  Tähän ongelmaa, on kuitenkin olemassa ratkaisuja, mikäli sinulta löytyy avara mieli, olet valmis kokeilemaan jotai erinlaista ja jonkun uskonnon säännöt, eivät ole osa elämääsi tai niin tärkeitä sinulle. Ratkaisuja tähän siispä ovat:
  -Lesbous/Bi-seksuaallisuus: Kauniita, seksikkäitä ja söpöjä naisia on mailma pullollaan, useat näistä ovat hyvän parisuhteen kannattajia, sekä tietävät mistä yleensä naiset tykkää (jos ei, niin ehkä ovat valmiita etsimään keinon, jolla sinut saadaan takulla laukemaan, aivan uudella tavalla) ;) . Tämä vaan vaatisi, että olet valmis ryhtymään Bi:ksi tai Lesboksi, ja kokeilemaan sanontaa "kyllä nainen/trans tietää mistä nainen tykkää ;) "
  -Itsetyydytys: Jos se kumppanin ettiminen jossain vaiheessa alkaa tympii tai haluut siitä taukoa, niin tällävälin, nettissä on monia, ilmasiakin pornovideo sivuja, joissa on paljon materiaalia laidasta laitaan ja takulla jotai sinuakin kiihottavaa (varsinkin sinä hetkenä kun panettais). Sekä seksikauppojen verkkosivuilla Suomessa on monia kivoja leluja, joilla sitä itsetyydytyksen kokemusta voi parantaa, jos pelkkä käsi ei jossain vaihees enää riitä ;)
  -Yhen illan jutut/irtoseksi: Jos jossain vaihees parisuteet eivät enää innosta, mutta seksikokemukset sitäkin enemmän, niin tämä on vaihtoehto siihen.
  -Pelkkä seksisuhde: Eli jos löydät sen joka osaa sulle antaa hyvää seksiä, mutta et halua hänen kanssa olla parisuhteessa, niin sitten tässä on vaihtoehto siihen, jos ei halua sitä seksikokemusta jättää yhteen kertaa.
  -Prostituutio: Jos haluat hyvää seksiä mutta et jaksa sitä ettiä enää "ilmatteeksi", niin Suomesta kyllä löytyy maksullistakin seuraa, kaikista sukupuolien edustajista.

  Tai sitten, jatkat vaan sitä etsimistä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti