Hae Anna.fi-sivustolta

Kuinka näyttää ruotsalaiselta (ei vittuilua, kiitos)

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä sveduliini, 24.10.2009.

 1. Jos olet tuollaista käytöstä läheltä päässyt seuraamaan, niin mitäpä jos vilkaisisit peiliin.

  Tuollaista ei näy oikeasti missään aikuisten keskuudessa, ellet sitten asu jossain ihan junttikylässä maalla. Helsingissä ollaan hyvätapaisia niin työympyröissä kuin ulkona liikkuessakin, mutta jossain perähikiällä, missä nähtävästi asut, voi toki sattua mitä vaan.
   

 2. Tama on taas tata ianikuista suomalaisen sulkeutunutta potaskaa!

  Kuka juntti haluaa kulkea rumana ja "luonnollisena" ympariinsa, italiassa on estetiikalla kulttuuriset juuret kietoutuneet histoariaan, ja itseaan kunnioittava ihminen, oli sitten mies tahi nainen, siella pukeutuu hyvin ja kauniisti, mihin kuuluu myos laitetut hiukset jne, ei siina mistaan alistamisesta ja pakosta ole kyse.

  Nama "en ikina meikkaa, ja kaytan kaiken energiani siihen ettei kukaan vain ikina luulisi etta yrittaisin miellyttaa vastakkaista sukupuolta, koska se on kamlainta mita tiedan- juntit ovat kaikessa tyhmyydessaan viela sita mielta etta heidan tapansa ajatella ja pukeutua on juuri se oikea, ja itsestaan huolehtivat, estetiikan tajuiset ihmiset vaistamatta vaarassa.

  Siina oikein maalaismaan mentaliteettia! Kuoki siella pellossasi rauhassa saappaisissasi, mutta suo italialaisille kauniit korkokenkansa, ei siksi etta voi heidan taytyy, vaan koska se mielyttaa heita itseaan ja on osa estetiikan kulttuuria, sita mita sinunkaltaisesti peruna ei tule ikina ymmartamaan!
   
 3. en halua klooneja Vierailija

  Voihan ihan kaiken ymmärtää juuri niin väärin kuin ikinä haluaa, kuten tietysti juuri teitkin, nimimerkki 'italialaisista naisista'.

  Italialaisilla on kulttuurillinen pakko olla aina tiptop, koska siellä ei sen suhteen voi ottaa vapauksia, VAIKKA haluaisikin. Siellä on mentävä massan mukana.

  Tuon italialaisjutun satun tietämään hyvinkin tarkkaan omien siellä oleskelujeni perusteella, sekä muutaman sikäläisen naispuolisen ystäväni vuoksi, eli puhu mitä puhut, siellä mennään sikäläisen tyylimassan mukana, halusi tai ei, ja oli siihen rahaa tai ei. Italia toki on sisäänpäin lämpiävä maa, kuten kansakin siellä, joten itsehän siihen suostuvat.

  Milloin viimeksi olet muuten kuljeskellut Helsingin keskustassa ihan ajan kanssa ja katsellut kunnolla ympärillesi? Naisten taso on juuri nyt korkeampi kuin koskaan aiemmin, jos et ole sattunut huomaamaan. Helpoiten sen tajuaa keskellä päivää lounasaikaan, kun toimistoista purkautuu porukkaa syömään. Ulkomaalaiset turistimiehet melkein tiputtaa silmät päästään.

  Suomalaiset naiset uskaltaa olla keskenään myös erilaisia, tyylikkäitä ja klassisia tai hyvinkin erikoisia, eikä viitsi kiristellä pipoaan sen suhteen. Se on minusta itsetuntoa ja valinnan vapautta, että ei suostu menemään homogeenisen massan mukana sellaisissa tapauksissa, kun ei itse halua.

  Minusta todelliset multikulttuuriset ja kosmopoliittiset kaupungit, kuten Lontoo ja New York on siitä hauskoja, että siellä annetaan kaikkien kukkien kukkia ja tyylisuuntia on suunnilleen ihan kaikki mitä kuvitella saattaa. Se on hauskaa ja eloisaa, eikä pakota koko kansakunnan naisia samaan muottiin.

  Ja Suomessa ollaan siinä suhteessa kosmopoliittisempia kuin vaikkapa kloonien luvatussa maassa Italiassa tai yhtä lailla myös Ranskassa.
   
 4. Vierailija Vierailija

  minulla on joskus korkkarit ja mekko eikä yhtään meikkiä.. se on vaan sori sori, jos näytän hyvältä ilmankin :D
   
 5. Vierailija Vierailija

  En jaksanut luke koko ketjua, mutta ensimmäiseksi tuli kysymys, että miksi haluaa näyttää ruotsalaiselta. Sitten se mitä ihmiset pitävät ruotsalaisena ulkonäkönä on todella stereotypiaa. Vaalea tukka, no sehän on tieteellisetsikin todistettu asia, että suomalaisilla on enemmän luonnollisia vaaleita tukkia kuin ruotsalaisilla. Siniset silmät, no tästä samasta "blondigeenistä" johtuen suomalaisilla on enemmän sinisiä silmiä kuin ruotsalaisilla. Sitten korkeat poskipäät, no niitä on suomalaisilla taatusti enemmän, tämähän omianisuus on enemmän "itäistä" perua. Jotkut kirjoittajat olivat todella huomanneet sen tosiasian, että ruotsalaiset ovat paljon enemmän sekoittuneita ns. tummiin ihmisiin kuin suomalaiset. Jos minä kertoisin oman stereotypiani ruotsalaisista niin tulee mieleen monet missit, joista jopa hammaslääkärit ovat kommentoineet, että heillä on jonkinlainen purentavika, eli leuka on tosi kapea ja pitkä. Hiihtäjä Gunde Svahn on tosi ruotsalaisen näköinen.
   
 6. Olen asunut Ruotsissa neljäkymmentä vuotta. Ruotsissa on ihan oikeasti luonnostaan enemmän aitoja vaaleaverikköjä kuin Suomessa. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä siihen miltä he näyttävät. Hyvä ryhti ja miellyttävät käytöstavat ovat tärkeämpiä syitä heidän ulkonäköönsä. Ruotsalaiset naiset pitävät itseään hyvässä kunnossa ja suurinpiirtein kaikki voimistelevat joka päivä. He pukeutuvat aina myös hyvin, mikä ei tarkoita suinkaan sitä että vaatteet olisivat välttämättä kalliita. Siis huoliteltu vaatetus on tärkeä asia Ruotsissa. Ruotsalainen itsevarmalta näyttävä elekieli on tietenkin tarttunut heihin jo lapsena ympäröivästä yhteiskunnasta, siinä kun iskostetaa ja kasvatetaan että kaikki ovat samanarvoisia ja ettei ulkonäöllä ole merkitystä, vaan hyvällä käytöksellä. Olen huomannut että myös maahanmuuttaja naiset jo muutamassa viikossa omaksuvat nämä yksinkertaiset periaatteet olivat he sitten kotoisin mistä hyvänsä ja sitten heitä ei kohta enää eroitakkaan Ruotsalaisista naisista. Niin yksinkertaista se on.
   
 7. vierailija Vierailija

  Nykyruotsalainen? Kaapu päälle ja lastenvaunuja työntämään.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti