Hae Anna.fi-sivustolta

Kuinka usein käytte Kreetalla

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Alter Ego, 01.10.2005.

 1. Alter Ego Vierailija


  Heippa kaikille. Haluaisin palauttaa tämän palstan tason sille tasolle jolla se oli TAKAVUOSINA, jolloin eräs kateellinen moninimimerkkihäirikkökö sotki sekaisin KAIKKI asiat täällä. Palstan tehtävähän on antaa matkailusta kiinnostuneille mahdollisuus kiinnostavaan keskusteluun, eikö niin?

  Siispä esitänkin vanhan kysymyksen Kreetan-kävijöille: ""Kuinka usein käytte Kreetalla, missä siellä ja miksi?"" Itse pyrin käymään Kreetalla noin kerran vuodessa, viime aikoina se ei ole onnistunut johtuen henkilökohtaisista asioista, joita en tässä tietenkään rupeile LEVITTELEMÄÄN!

  Viimeksi olin Kreetalla kuitenkin Toukokuun alkupuolella, lähdimme silloin 05.05.05 finskillä Haniaan ja sieltä sitten Analipsiin Villa Anafilin, joka oli oikein MUKAVA pikku-hotelli tottelevaisine henkilökuntineen. Voin suositella.

  Toivoisinkin nyt asiallisia vastauksia ja toivoisin myös, että palstan vakiohäiriköt katsoisivat peiliin, eivätkä häiriköisi ainakaan tätä ketjua. Siis toistan kysymykseni teille vielä varmuuden vuoksi: ""Kuinka usein käytte Kreetalla, missä siellä ja miksi?""
   
 2. T...nen Vierailija


  Meidän perhe on valinnut Kreetan sijasta Korfun ""omaksi saareksemme"" Siellä olemme käyneet jo 4 kesänä, aina touko-kesäkuun vaihteessa, koska ikä-ihmisinä emme välitä keski-kesän kuumuudesta. Hotellimme oli viime kesäkuussa Aharavi Beach. Hyvä hotelli ja maistuvainen puolihoito. Hotelli on aivan rannassaa, joten meille ""hylkeille"" se oli osuva valinta. Ensi kesänä uudestaan. Hyvää syksyä kaikille.
   
 3. No näin Vierailija

  tasokkaasti vastaan, etten ole käynyt kertaakaan Kreetalla.
  Pelkkiä puskia ja lampaita ja se yksi rotko....niitä löytyy täältä suomestakin.
  Ymmärrän kaikkien Kreeta-innokkaiden tunnelmoinnit ja hehkutukset omasta lomakokemuksestaan ja luen niitä mielelläni....
   
 4. Sissa Vierailija

  Matkustan paljon (3-4 kertaa/vuosi). Viikko sitten tulimme ensimmäiseltä Kreetan matkaltamme. (Mies jopa ensimmäiseltä Kreikan matkaltaan.) Täytyy sanoa, että kolahti kovasti. Olimme vain viikon ja tuntui, että se ei riittänyt mihinkään muuhun kuin painon nousuun (2,5 kg).
  Olemme kovia patikoimaan, mutta säät olivat vielä niin lämpimät, että tyydyimmekin vain kiertelemään autolla. Nähtävää riittää. Siellä tuntui olevan aika monta rotkoa ""sen yhden"" lisäksi!
  Meillä oli lomaosakemajoitus ja asuimme Koutouloufarin kylässä, joka on yksi Hersonissoksen yläkylistä. Ihana ja tunnelmallinen paikka, vaikka olimmekin hiukan jännittäneet Hersonissoksen bailumeninkiä. Tuolla ei ollut tietoakaan siitä.
  Menemme varmasti uudestaan! Iski myös into tutustua muihinkin Kreikan saariin. Itse olen ollut aiemmin Lesboksella, Khioksella ja Rodoksella.
   

 5. Eipä ole vielä tultu niin pitkälle, että Kreetalle, joskus varmaan Myköonoksella kolme vuotta sitten, Karpathoksella jotakin vuosia sitten. Yleensä meidän perhe käy lomareissussa kerran-kaksi vuodessa. Viime aikoina kuitenkin Epsaniassa .
   
 6. Alter Ego Vierailija


  Näköjään tällä palstalla on vaikeata monella ymmärtää LUKEMAANSA. Kysyin Kreetan-matkailijoiden asioita, en muiden. En ole kiinnostunyt pätkääkään Korfusta tai Karpathoksesta, Mykonoksesta tai ""Epsaniasta"" puhunattakaan. Mutta jos ei KESKUSTELU kiinnosta....
   
 7. vastaus Vierailija

  Kun sinä lopetat kirjoittelun täällä, palsta siistiytyy.
  Älä haasta riitaa täällä, pysy kreikkanetissä. Siellä on aika hiljaista nykyään...
   
 8. mielipide Vierailija

  Mielipide on vapaa, sana on vapaa jos se ei loukkaa mitenkään. Vastaan minäkin: EN KÄY KREETALLA VAAN KREIKASSA pari kertaa vuodessa ja muutaman kerran vuodessa muualla.
   
 9. System Vierailija


  Mikä ihmeen ""loukkaamispelko "" ihmisillä oikein on? Jos jonkin asian sanoo suoraan ja se koukkaa jotain, niin se on sen loukatun ongelma, eiks niin. Aina ei käy onn tasan, joku voittaa, joku kärsii.
   
 10. vastaus Vierailija

  Hanialainen loukkaantuu aina... ja pahemmaksi menee!
  Asian suoraan ilmaisu on monelle kuin puukko sydämeen, mistä syystä, sitä on vaikea käsittää.
   
 11. :-) Vierailija


  Funtsaa nyt itse, jos joku kirjoittais täällä, että sä olet seko, joku pissa-hanukainen ja kaipaisit hoitoa, mitä sä tekisit.

  - Mä menisin kauppaan ostamaan jotain hyvää syötävää:)
   
 12. Tigana Vierailija

  En voi oikein kehuskella Kreetan matkoilla. Mitä tuota olisi tullut käytyä reilun 20 vuoden aikana; 4 kertaa. Muut matkat ovat olleet ihan ok,mutta Ag.Marinassa olosta en pitänyt. Se olikin äkkilähtö ja vain viikon matka. Tänä kesänä oli olimme Ag.Pelagiassa ja se oli ihan yes.Lähellä Iraklionia,joten menoakin löytyi sen pikku kylän rauhallisuuden vastapainoksi..
   
 13. SS Vierailija

 14. daa Vierailija

  Kerran vasta olen käynyt, mutta ei varmasti jäänyt viimeiseksi...
   
 15. Tesse Vierailija

  Kreikassa 3-4 kertaa vuodessa, mutta Kreetalla 15 vuoden välein tähän mennessä. Ei suunnitelmissa lähitulevaisuudessa. Minä olen viihtynyt paremmin muilla saarilla kuin siellä Kreikan hämäläisten parissa.
   
 16. ... Vierailija

  Kerran vuodessa, ensi kesän matka on viides. Joko Haniassa tai Rethymnonissa, pidämme elämästä ja ihmisistä ympärillä. Saari on muutenkin varsin monipuolinen ja erilainen eri puolilla, joten katsottavaa riittää.
   
 17. Jamas Vierailija

 18. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katos kun haamukirjoittaja kaivaa myös tikusta asiaa. Kreeta on vanha tuttu, sinne on aina kiva palata. Se on lähellä mutta riittävän kaukana, saaren eksotiikka ja historia innoittaa vuodesta toiseen. Kreetalla on sellaista mitä ei ole missään muualla Euroopassa, kaikenlisäksi se on vielä hyvä lomakohde. Kreeta on Kyproksen ohella länsimaisen kristikunnan etuvartio itäisellä Välimerellä, koska näiden jälkeen alkaa Afriikka ja Aasia, sekä niiden kulttuuri ja uskonnot.

  Kävin aikaisemmin viikon lomilla saarella, nyt satsaan mieluummin vähintään kahteen viikkoon mieluummin kuukauteen, joka tai jokatoinen vuosi.
   
 19. Onko hanukainen saanut tehtävän korkealta taholta?   
 20. Lomailija Vierailija

  Kreetalla on käyty 3 kertaa, ekakerta oli v. 89 ja joka kerta oltiin eri kohteessa, mutta liikuttiin paljon ympäristössä. Kreetalla vietetään helppoa ja rentouttavaa lomaa. Nyt katsotaan Kreikkaa muualta.
   
 21. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kreeta on toiminut Eurooppalaisen kulttuurin etuvartiona jo minolaisajoista lähtien.(tämä oli eurooppalainen kulttuuri) Kreeta on joutunut kaksikertaa vieraan kulttuurin alaisuuteen. 1000-vuotta sitten saraseeni invaasion aikaan ja 400-vuotta sitten ottomaanihirmuhallinon ikeeseen, josta vapautui vasta 1800-luvulla. Kreetalla ei syyttä suotta ole NATO:n 6. laivasto, sen on vartiossa 24-tuntia vuorokaudessa.

  PS. Viitaten yllä olevaan olen krsitillisessä mielessä pakana.
   
 22. Kapteeni Vierailija

  Muutaman kerran käynyt mutta ei koskaan enää. Turistighetto ko läävä. Nurmion kirjoitus vilisee virheitä ja on siis täysin ala-arvoinen. "krisitillisessä"...??
   
 23. Plaza-tiimi Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  1 383
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ylläpito on moderoinut keskustelua.
   
 24. napalanko Vierailija

  Kukahan Kreetaa uhkaa?
   
 25. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysy USA:n hallitukselta ja NATOn johdolta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti