Hae Anna.fi-sivustolta

Kuka koputtaa??

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä satu, 11.09.2005.

 1. satu Vierailija

  Meillä on jo parin vuoden ajan kuulunut koputuksia ovelta mutta oven takana ei ole ketään. Oma perheemme ja myös monet vieraistamme ovat kuulleet koputuksia. Mitä tämä voisi tarkoittaa???
   
 2. Nakke Vierailija

  Linnut syövät mielellään kitattuja ikkunanpuitteita. Nokkiminen voi erehdyttävästi kuulostaa koputukselta.
   
 3. satu Vierailija

  Kiitos sinulle vastauksestasi mutta täytyy olla meilläpäin aikamoisia lintuja jos pystyvät tuollaisiin koputuksiin..
   
 4. :D Vierailija

  No joo ehkä järjellinen selitys on se, että naapurin lapset leikkivät ja koputtelevat.. Oli lapsena jännittävää soitella naapurien ovikelloja ja juosta sitten karkuun :D Tietenkin voi olla yliluonnolinen vieras tulossa kyläänkin ;)
   
 5. Jade Vierailija

  En tiedä, kuka.

  Mutta jos koputukset häiritsevät, voit ihan ystävällisesti pyytää ääntä poistumaan. Sano, että koputuksesi on kuultu, kiitos käynnistä ja hyvää jatkoa. Sano, että hän on hieman erehtynyt paikasta eikä enää kuulu tähän maailmaan. Puhu ääneen, rohkeasti, seuraavan kerran kun se tapahtuu.

   
 6. maria Vierailija

  ei välttämättä ole mikään lintu eikä nakuttaja;)
   
 7. juno Vierailija

  Koputukset on yksi yleisimmistä havainnoista mahdollisen hengen läsnäollessa. Erilaisten lukemieni tarinoiden mukaan aivan asiallinen pyyntö toimii parhaiten: ""ole hyvä ja lopeta koputtelu, kiitos"". Sen jälkeen saattaa henki tietysti pyrkiä ilmaisemaan itseään aivan toisilla tavoin mutta sitä ei etukäteen voi tietää :}
   
 8. lillan Vierailija

  Kuinkas sattuikaan, myös meillä on tätä outoa koputtelua. Kaiken lisäksi se on nyt sattunut parina iltana samoihin aikoihin. Ensimmäisenä iltana ajattelin, että mielikuvitus teki tepposet, mutta eilen mieheni kuuli saman. Kome kovaa koputusta, vaikea vain paikallistaa, tulevatko ovelta vai mistä? En kyllä usko, että lintu saisi aikaan moisen äänen. Miten juno, oletko kokeillut asiallista pyyntöä poistua? Onko toiminut?
   
 9. satu Vierailija

  Kaikille kiitos viesteistä. Ja oli helpottavaa kuulla että muuallakin on koputuksia. Meillä nämä koputukset kuuluvat yleensä silloin kun lapset jo nukkuvat joten en usko naapurinkaan lapsien enää silloin olevan asialla. Täytyy seuraavan kerran kokeilla pyytää ""ääntä/vierailijaa"" poistumaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti